krstičević persona non grata
Page 16 of 19
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: krstičević persona non grata
Nikad. Jednostavno bi bilo reci pizde ali ima to i svoju dublju pozadinu ...oni protestiraju , mitinge imaju kada se donose uredbe o zaštiti zena od nasilja a to pak moraš priznati nisi čuo da se događa niti u Albaniji ..dzango wrote:Neviđena mizoginija. Slično je bilo sa Evom i Sorom. Pizde se nikada tako ne ostrve na muškarca.kaja wrote:Mislim da generalno imaju neki problem sa zenama ..dzango wrote:
Ono kada hijene čoporativno navale. Još gore je što su to navodni džentlmeni a ostrve se na jednu damu.
Ne bune se sto moraju konobariti u Njemačkoj ali ako je nešto protiv zena idu na trg ..
A uzrok joj je tu:
Katolička crkva jedan je od posljednjih velikih bastiona mizoginije, to je carstvo mizoginije” istaknula je u svom govoru Mary McAleese, predsjednica Irske od 1997. do 2001.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja sam mislio na ove jajare sa foruma. Svi bi da se istaknu u linčovanju. Naročito ako je žensko u pitanju. Ne mogu da odole.kaja wrote:Nikad. Jednostavno bi bilo reci pizde ali ima to i svoju dublju pozadinu ...oni protestiraju , mitinge imaju kada se donose uredbe o zaštiti zena od nasilja a to pak moraš priznati nisi čuo da se događa niti u Albaniji ..dzango wrote:Neviđena mizoginija. Slično je bilo sa Evom i Sorom. Pizde se nikada tako ne ostrve na muškarca.kaja wrote:Mislim da generalno imaju neki problem sa zenama ..dzango wrote:
Ono kada hijene čoporativno navale. Još gore je što su to navodni džentlmeni a ostrve se na jednu damu.
Ne bune se sto moraju konobariti u Njemačkoj ali ako je nešto protiv zena idu na trg ..
A uzrok joj je tu:
Katolička crkva jedan je od posljednjih velikih bastiona mizoginije, to je carstvo mizoginije” istaknula je u svom govoru Mary McAleese, predsjednica Irske od 1997. do 2001.
E pa to ti je mali uzorak društva uz neke iznimke ..
Jer posebno imaju pokretač na žensko ..
2015-08-15
Ali ne kako bi trebalo...kaja wrote:E pa to ti je mali uzorak društva uz neke iznimke ..
kaja wrote:Nikad. Jednostavno bi bilo reci pizde ali ima to i svoju dublju pozadinu ...oni protestiraju , mitinge imaju kada se donose uredbe o zaštiti zena od nasilja a to pak moraš priznati nisi čuo da se događa niti u Albaniji ..dzango wrote:Neviđena mizoginija. Slično je bilo sa Evom i Sorom. Pizde se nikada tako ne ostrve na muškarca.kaja wrote:Mislim da generalno imaju neki problem sa zenama ..dzango wrote:
A uzrok joj je tu:
ovakvi postovi trebaju imati glazbenu podlogu... predlažem...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Živ bio brate Srbine.Hektorović wrote:
Last edited by dzango on Sat 28 Apr - 18:54; edited 1 time in total
Čuj general. Đeneral.Noor wrote:generale, odlican izbor :)
Ko bi reko za denerala da ima taj glazbeni ukus.dzango wrote:Živ bio brate Srbine.Hektorović wrote:
I mene je iznenadio.
2015-08-15
Mom čuđenju nema kraja ..zar i ti?Noor wrote:generale, odlican izbor :)
2015-08-15
Džango, vrati nam Kaju. Pod hitno da si prestao da je hipnotišeš, vraže jedan matori.
Guest- Guest
:)Noor wrote:miladinka...diši duboko
A ti ne diši duboko ...nije to bas tako uzbudljivo
Dobro nekom mozda je..
2015-08-15
znas kad ce to vas vulin dobiti?
nikad.
nikad.
Eto ti ga na .. denerale odbrusila ti je sad !Noor wrote:znas kad ce to vas vulin dobiti?
nikad.
2015-08-15
Pa Vulin to ni ne može dobiti, on nije nikada ni bio vojno lice niti je pohađao tu vojnu školu.
Dakle preduvjeti su...
To qualify, the International Fellow must be a graduate of the U.S. Army War College and must have accomplished, through military merit, one of the following:
[list="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px; list-style: lower-alpha;"]
[*]Serve as the senior officer in one of his nation's service components.
[*]Serve in the highest command position in a national service component or the nation's armed forces (i.e., equivalent of CJCS, Army Chief of Staff or Service Chief of Staff when such position entails service component command, commanding general - gendarmerie).
[*]Hold a position equivalent to (b) in a multinational organization while holding a rank equal to highest rank held in his nation's service component (e.g. Chairman of the NATO Military Committee, Commander of a major UN mission).
[*]Be internationally recognized as having made a significant and enduring military or humanitarian contribution to international peace and stability.
[/list]
Dakle preduvjeti su...
To qualify, the International Fellow must be a graduate of the U.S. Army War College and must have accomplished, through military merit, one of the following:
[list="box-sizing: border-box; margin-bottom: 15px; list-style: lower-alpha;"]
[*]Serve as the senior officer in one of his nation's service components.
[*]Serve in the highest command position in a national service component or the nation's armed forces (i.e., equivalent of CJCS, Army Chief of Staff or Service Chief of Staff when such position entails service component command, commanding general - gendarmerie).
[*]Hold a position equivalent to (b) in a multinational organization while holding a rank equal to highest rank held in his nation's service component (e.g. Chairman of the NATO Military Committee, Commander of a major UN mission).
[*]Be internationally recognized as having made a significant and enduring military or humanitarian contribution to international peace and stability.
[/list]
Guest- Guest
nisam li upravo zato rekla nikad?
jesam :)
no toliko o kajinoj i dzangovoj usporedbi i izjednacavanju krsticevica i one notorne budaletine vulina
no toliko o kajinoj i dzangovoj usporedbi i izjednacavanju krsticevica i one notorne budaletine vulina
2017-10-06
Pa nema preduvjete da dobije to, nije nikada bio terenski zapovjednik. Dakle to ga diskreditira u startu ne to što je seronja ili ne znam ni ja što sve ne
Guest- Guest
pa objasni to kaji i dzangu, ne meni...nitko drugi nije vulina i DK izjednacio, osim njih.MaximusDecimusMiridije wrote:Pa nema preduvjete da dobije to, nije nikada bio terenski zapovjednik. Dakle to ga diskreditira u startu ne to što je seronja ili ne znam ni ja što sve ne
2017-10-06
Dobro daj ne izvlači se sad... dobro je zvučalo nema veze sto si malo blesavaNoor wrote:nisam li upravo zato rekla nikad?
- neće vulin nikad pa ni tad ! Pa da ! Nećeš razbojniče !
Jedino ne znam jesi generalu odbrusila ili meni. Ako meni zbilja me pogodilo sto jest jest.
2015-08-15
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Persona non grata ------- đoković
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Page 16 of 19