Rimac prska
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Rimac prska
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:
a kom poticaje treba dat škverovima ili seljaku s tri kravice?
Škverovi su gubitaši otkad ja pratim dnevnu politiku i gospodarska kretanja tamo još iz vremena najprosperitenijih godina bivše države.
Bili i ostali.
samo je soc. tisak bacao drkicu na to da smo treći u svijetu po tonama brodova
niko im nije reko da je to samo zato jer su ameri, englezi i nijemci, skupa s francuzima i talijanima, prestali radit brodove još tamo šezdesetih jer su izračunali da im se ne isplati uz odnos cijena čelika u europi i na dalekom istoku, odnosno da brod napravljen u japanu košta manje nego samo čelik za brod napravljen u Engleskoj...
ali bili smo ponosni na amorele i izabele samo niko nije reko da smo na svakom od tih brodova izgubili par desetaka milijuna dolara
Last edited by marcellus on 8/3/2018, 10:04; edited 1 time in total
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Eroo wrote:Zašto svaki put kad je riječ o Rimcu, stalno nešto rapravljamo s jalnušima?
Terajte ih tpm. Rađe se upitajte čije pare troši Kapović i dokle?
Dajte mu 10 ovaca i tjerajte ga u šumu, jebate.. .
pa da vuci pojedu i njega i ovce, šteta ovaca
Je, ali bi korist bila stostruko veća.marcellus wrote:Eroo wrote:Zašto svaki put kad je riječ o Rimcu, stalno nešto rapravljamo s jalnušima?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
marcellus wrote:
ali bili smo ponosni na amerole i izabele samo niko nije reko da smo na svakom od tih brodova izgubili par desetaka milijuna dolara
To je sitnica koja se nikada nije spominjala, kao što se danas ne spominje da je struja iz tzv. zelenih izvora najmanje dvostruko skuplja od one iz termoelektrana na ugljen.
Valjda se se ne pokvari oduševljenje zelenima kada padnu u devocijski zanos oduševljenja vjetrenjačama.
E da, inače oduševljenje proizvodima iz domaćih brodogradilišta nije bilo tako veliko nakon havarija Berge Istra i Berge Vanga brodova blizanaca, ako se sjećaš te priče.
Last edited by slidingdoorsoperator on 8/3/2018, 10:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eroo wrote:Dajte mu 10 ovaca i tjerajte ga u šumu, jebate.. .
Kapovića?
Nije taj sposoban čuvati niti nacrtane ovce, a kamoli prave.
Guest- Guest
Eroo wrote:Je, ali bi korist bila stostruko veća.marcellus wrote:Eroo wrote:Zašto svaki put kad je riječ o Rimcu, stalno nešto rapravljamo s jalnušima?
Ako mu se objesi zvono oko vrata, to bi moglo spasiti situaciju...slidingdoorsoperator wrote:Eroo wrote:Dajte mu 10 ovaca i tjerajte ga u šumu, jebate.. .
Kapovića?
Nije taj sposoban čuvati niti nacrtane ovce, a kamoli prave.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
nema tu nekog misterija. sve je isto što sam napisao i prije. Hercegovci,vlaji,bosanci, su izvorni ekonomski libertarijanci. Njima je svaka država bila neprijatelj, stoga jedini način da prežive je bilo da zajebu i prevare državu. Ista ekipa su odlični poduzetnici u privatnom sektoru, odlični radnici - međutim jednom kada se ta ekipa dočepa državne sise, njima je iako je ovo Hrvatska država, i dalje "genetski neprijatelj-kao komunistička yuga, ili turska", i oni što rade u državnom sektoru, uhljebljuju, krade, varaju, ukratko gledaju zajebati državu , iako time zajebu najviše svoju rodbinu i svoje Hrvate, ali u glavama im je i dalje RH neprijatelj . međutim, kako rekoh Bosancima zabraniti pristup državnom sektoru, i liberalizirati i srezati im poreze u privatnom sektoru, bili bi ko švicarska. Meni najbolji studenti sa moje grupe, svi hercegovci - ironično gotovo svi najbolji studenti - hercegovci , nakon faksa, završili i uhljebili se u Zagrebu u državnom sektoru - umjesto da takvi najbolji studenti hercegovci predvode razvoj Hrvatske, na kraju ispada da ja prosječni student moram još njih hraniti.vuksadinare wrote:...bolje da ne procitam ni jednu vasu o rimcu 'glupom i uhljeb bosancu'..nijednu..jer je previse licemjerno i bezobrazno od vas i lazljivo..mamicu vam jalnusku
eto to ti je RH i Hercegovci. Zato i govorim, da treba razjebati RH birokraciju, uhljebe, srezati poreze i liberalizirati ekonomiju. u takvom "neoliberalnom kapitalizmu", Hercegovci bi bili odlični poduzetnici, radnici i predvodili bi razvoj RH. U ovakvom sustavu gdje je u RH, oni nažalost se trpaju u državni sektor i predvode uhljebljivanje - svaka čast Rimcu,
Guest- Guest
, index od početka podržava rimca, od kada je ovaj imao 3 zaposlenih, m.babić i m.rimac su osobni prijatelji , zato se ližu.
Guest- Guest
inače što se tiče od rimca starog - nebih ništa komentira, čak da je i taj nešto kriv, sin nije odgovoran za grijehe starog
a što se tiče državnih poticaja rimcu - ima ih, ali malo poznata činjenica, jest da će rimac , to jest da rimac već sada višestruko više vrati u državni proračun plaćajući poreze nego što dobije od države.. neka mu država neda ništa, ali neka mu sreže poreze, biti će u ogromnom plusu
a što se tiče državnih poticaja rimcu - ima ih, ali malo poznata činjenica, jest da će rimac , to jest da rimac već sada višestruko više vrati u državni proračun plaćajući poreze nego što dobije od države.. neka mu država neda ništa, ali neka mu sreže poreze, biti će u ogromnom plusu
Guest- Guest
marcellus wrote:
diplomu nije kupio jer je nema, rimac nije nikad nigdje diplomirao kao ni većina njemu sličnih od gatesa i jobsa
Eto pun VERN Gatesa i Jobsova a nađe se i pokoji Rimac :D
dzango wrote:Jebo te Kueljo. Sad ćeš još da počneš sa onim umotvorinama sa vezenih stoljnjaka. Tipa: Domaćice manje zbori, da ti ručak ne izgori.crvenkasti wrote:Da bi netko postao uspješan, mora se savladati ogroman broj koraka od kojih zavisi to što radi. Kockica ih na tisuće i svaka od njih može zakočiti i onemogućiti put do cilja.
Zato mora postojati duh, strast, entuzijazam, želja, koji čovjeka drži u tom stanju svijesti i daje mu snagu i energiju. Ako to postigne, čovjek neumorno, danonoćno radi.
Kad se to poklopi, odjednom shvatiš da se kockice počinju slagati same od sebe, da se red sam uspostavlja, da postoji nešto što ti pomaže i da se, naizgled slučajno, događaji koje ne kontroliraš počinju odvijati u tvoju korist.
To je i Paulo Coelho primijetio.
“Ako nešto dovoljno jako želiš, cijeli Svemir se uroti da ti pomogne da to ostvariš.”
To je princip na kojem je nastao i na kojem postoji svijet. To je način na koji Bog djeluje. Ono što je dobro, to se eksponencijalno umnožava, i nezadrživo raste.
Tako znači?
Sad ti neću čestitat osmi mart!
Ko te jebe.
crvenkasti-
2014-04-17
što se tiče diplome, to je savršen dokaz koliko diplome danas postaju nepotrebne. na svim fakultetima se uči 95% gradiva što neće nikome trebati..
ako nekoga zanima programiranje, imate online tečajeve , tipa kupiš pyton tečaj za 10€ i imaš 10ak sati videa.. ja sam nakon pola proučenog tečaja, sebi napravio program (kratki program) koji mi je mjesečno štedio desetke sati posla.. možete sve naučiti online.. jezike, programiranje, doslovno sve.
i naravno, ako nekoga nešto zanima.. matu zanimala mehanika i elektronika od autića, i ajde u garaži radi, i šta neznaš, čitaj knjige i googlaj online. kakav crni fakultet, nakon njega izađeš ko debil
ako nekoga zanima programiranje, imate online tečajeve , tipa kupiš pyton tečaj za 10€ i imaš 10ak sati videa.. ja sam nakon pola proučenog tečaja, sebi napravio program (kratki program) koji mi je mjesečno štedio desetke sati posla.. možete sve naučiti online.. jezike, programiranje, doslovno sve.
i naravno, ako nekoga nešto zanima.. matu zanimala mehanika i elektronika od autića, i ajde u garaži radi, i šta neznaš, čitaj knjige i googlaj online. kakav crni fakultet, nakon njega izađeš ko debil
Guest- Guest
dobro dosao na tamnu stranu, ja i aben to odavno tvrdimo, diploma je kurac od ovcePinochet wrote:što se tiče diplome, to je savršen dokaz koliko diplome danas postaju nepotrebne. na svim fakultetima se uči 95% gradiva što neće nikome trebati..
ja sa dva razreda skole napravio sam elektricno auto
kad sam bijo mladjahan momak radio sam pojacala za stereo i slicne pizdarije, cak i uredjaje za elektronsko ometanje
sam naucio radit na kompjuteru, sam naucio radit u autocadu i solidvorku
koja crna diploma, jedino imam polozeno za kran i viljuskar al i to je bilo ono, dva putao otisao i treci put platio
vozacke samo platio :)
cemu gubit crijeme po skulama kak aben kaze :)
Čovjek napravio pogone, zaposlio 350 ljudi, proizveo proizvod koji je na svjetskom tržištu top... to ne može da ne valja. Uz to tih 150 autića će pokupovati šeici i slični svjetski nezasluženi bogataši, pare će zaraditi Rimac, država i još poneko. dobra stvar.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Yoda koliko se ti razumiješ u ekonomiju, politiku, evo sada najnovije si postao i vrstan programer, ja ne kužim kako ti se da zayebavati po forumu umjesto da unovčiš svoje enormno znanje. :D
2015-09-09
ja mu nudio da dojde radit na baustelu ko kranista za pocetak, placa oko 4 soma eura, i necenewuser wrote:Yoda koliko se ti razumiješ u ekonomiju, politiku, evo sada najnovije si postao i vrstan programer, ja ne kužim kako ti se da zayebavati po forumu umjesto da unovčiš svoje enormno znanje. :D
ja uposlio jednog malog zagorca, sina od frend, sunce ti jebem, nemos malog otjerat od krana
Zar ne misle oni kako se osjeća onaj tko to čita?
A i ja sam Hrvat isto kao i on.
Užasno me nervira kad hvale nekoga tko je uspješan, vrijedan, pametan i ima love.
Zar ne misle oni kako se osjeća onaj tko to čita?
A i ja sam Hrvat isto kao i on.
Last edited by crvenkasti on 8/3/2018, 11:25; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Nema para bez motike i lopate to je tako, još malo pa ćeš mene tamo ubaciti da nosam vreće cimenta i slične nemisleće poslove :)Leviathan2 wrote:ja mu nudio da dojde radit na baustelu ko kranista za pocetak, placa oko 4 soma eura, i necenewuser wrote:Yoda koliko se ti razumiješ u ekonomiju, politiku, evo sada najnovije si postao i vrstan programer, ja ne kužim kako ti se da zayebavati po forumu umjesto da unovčiš svoje enormno znanje. :D
ja uposlio jednog malog zagorca, sina od frend, sunce ti jebem, nemos malog otjerat od krana
2015-09-09
Leviathan2 wrote:dobro dosao na tamnu stranu, ja i aben to odavno tvrdimo, diploma je kurac od ovcePinochet wrote:što se tiče diplome, to je savršen dokaz koliko diplome danas postaju nepotrebne. na svim fakultetima se uči 95% gradiva što neće nikome trebati..
ja sa dva razreda skole napravio sam elektricno auto
kad sam bijo mladjahan momak radio sam pojacala za stereo i slicne pizdarije, cak i uredjaje za elektronsko ometanje
sam naucio radit na kompjuteru, sam naucio radit u autocadu i solidvorku
koja crna diploma, jedino imam polozeno za kran i viljuskar al i to je bilo ono, dva putao otisao i treci put platio
vozacke samo platio :)
cemu gubit crijeme po skulama kak aben kaze :)
Diploma je dokaz i svjedočanstvo da si pametan.
Oni koji je nemaju se čitav život osjećaju manje vrijedni.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja tebi hoću. Srećan 8. mart.crvenkasti wrote:dzango wrote:Jebo te Kueljo. Sad ćeš još da počneš sa onim umotvorinama sa vezenih stoljnjaka. Tipa: Domaćice manje zbori, da ti ručak ne izgori.crvenkasti wrote:Da bi netko postao uspješan, mora se savladati ogroman broj koraka od kojih zavisi to što radi. Kockica ih na tisuće i svaka od njih može zakočiti i onemogućiti put do cilja.
Zato mora postojati duh, strast, entuzijazam, želja, koji čovjeka drži u tom stanju svijesti i daje mu snagu i energiju. Ako to postigne, čovjek neumorno, danonoćno radi.
Kad se to poklopi, odjednom shvatiš da se kockice počinju slagati same od sebe, da se red sam uspostavlja, da postoji nešto što ti pomaže i da se, naizgled slučajno, događaji koje ne kontroliraš počinju odvijati u tvoju korist.
To je i Paulo Coelho primijetio.
“Ako nešto dovoljno jako želiš, cijeli Svemir se uroti da ti pomogne da to ostvariš.”
To je princip na kojem je nastao i na kojem postoji svijet. To je način na koji Bog djeluje. Ono što je dobro, to se eksponencijalno umnožava, i nezadrživo raste.
Tako znači?
Sad ti neću čestitat osmi mart!
Ko te jebe.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Živi Zid prska po Čardaku
» Lupiga prska po Marčelu
» AFD prska po Evropskoj komisiji....