Lupiga prska po Marčelu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Lupiga prska po Marčelu
http://www.lupiga.com/vijesti/godinu-dana-tuge-i-boli-kako-sam-pratio-govor-mrznje-na-portalu-dnevno-hr
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Lupiga prska po Marčelu
pa nisam taj tekst piso ja, ja sam samo preveo što bassam tibi kaže... a čovjek je musliman, odrasto u siriji, jebiga... ako on kaže da je islam nespojiv sa zapadnom civilizacijom, ili ako ćemo pravo s bilo kakvom civilizacijom koja se ima pravo tako zvati, ko sam ja da proturječim profesoru koji je cijeli život proučavao islam...
naravno ovi iz lupige znaju bolje, kozojebi će se s vremenom uklopit, postaće liberali...
jedina poanta dovlačenja kozojeba je povećanje biračkog tijela za antikršćanske političke opcije, naravno liberali računaju da će lako s njima kad im pomogu da se riješe "katolibana"...
ključno je ono "you still think you can control them"
jedina poanta dovlačenja kozojeba je povećanje biračkog tijela za antikršćanske političke opcije, naravno liberali računaju da će lako s njima kad im pomogu da se riješe "katolibana"...
ključno je ono "you still think you can control them"
jebiga,ipak se sa takvima nije dobro zajebavat
vili40-
2015-08-02
marčelo na listi za odstrel ljevicara i liberala..nije zgodno..bolej da se nasao na pupovcevoj..
2015-09-08
Iako Ilčićev istup nije direktno vezan uz portal Dnevno.hr istaknut je zbog teksta u kojem je u njegovu obrano stao kolumnist tjednika 7Dnevno, Marcel Holjevac, čiji se tekstovi redovito nalaze na portalu Dnevno.hr. U svom Pregledu hrvatske političke gluposti (11. prosinac) Holjevac je na neupitno diskriminatoran način podržao Ilčića: „...Ali, ja se s njim [L. Ilčićem] ne slažem tek u jednoj stvari. Po čemu su to sve kulture jednako vrijedne? U čemu je vrijednost islamske kulture danas? Što je stvorila unazad 500 godina, čime je doprinijela čovječanstvu, što je iznjedrila osim terorizma i bahatih naftnih šeika?“.
I šta je tu pogrešno ?
I šta je tu pogrešno ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Iako Ilčićev istup nije direktno vezan uz portal Dnevno.hr istaknut je zbog teksta u kojem je u njegovu obrano stao kolumnist tjednika 7Dnevno, Marcel Holjevac, čiji se tekstovi redovito nalaze na portalu Dnevno.hr. U svom Pregledu hrvatske političke gluposti (11. prosinac) Holjevac je na neupitno diskriminatoran način podržao Ilčića: „...Ali, ja se s njim [L. Ilčićem] ne slažem tek u jednoj stvari. Po čemu su to sve kulture jednako vrijedne? U čemu je vrijednost islamske kulture danas? Što je stvorila unazad 500 godina, čime je doprinijela čovječanstvu, što je iznjedrila osim terorizma i bahatih naftnih šeika?“.
I šta je tu pogrešno ?
Pogresno nije nista, ali je istinito.
Pa se ne smije objaviti.
Guest- Guest
S ljubavlju nikad nisi 100% na čistom. Možda nije iskrena, a ako i je, što je veća, tim se lakše može pretvoriti u to veću mržnju. S druge strane, mržnja je iznimno rijetko neiskrena i iznimno rijetko se pretvara u ljubav. Reklo bi se dakle da je tipovanje na mržnju profitabilnije.vuksadinare wrote:http://www.lupiga.com/vijesti/godinu-dana-tuge-i-boli-kako-sam-pratio-govor-mrznje-na-portalu-dnevno-hr
Rekao je Lennon: ....I couldn't express myself and I hit. I fought men and I hit women. That is why I am always on about peace, you see. It is the most violent people who go for love and peace. Everything's the opposite. But I sincerely believe in love and peace.
Ako je stvarno tako, onda je lažni Holjevac pun ljubavi božje kao onaj leš sperme, a iz vica gdje su ga Sulji u kupleraju podmetnuli pod živu prostitutku. NOT ;D
Severov tekst je pak ex cathedra prdež, apstrakcija odvojena od stvarnosti, koliko je već od stvarnosti moguće biti odvojen hinjenom političkom korektnošću (pretpostavljam naime da on i sam potajno dijeli neka mišljenja izražena u tekstovima koje napada). Međutim, nije mene briga što naš vrli forumaški kolega pseudonim mrzi tamo neke 'ljudoždere'. Mene zanima zašto PC Matej ne progovori o tome da rečeni fake Ho, mržnjotipovatelj i neskriveni zagovaratelj karađorđevićevskog srboslavijskog kraljevstva, aktivno radi i zbori za one koji mrze i žele zlo našoj vlastitoj maloj vukojebini. A revolver žurnaliste s istoimenog četničkog portala (dnevno.rs) strasno i s neskrivevenom prisnošću naziva 'kolegama'. I niti se ne srami priznati da zajedno njima radi na istom projektu, to jest sijanju kaosa koji bi nam svima mogao doći glave, osim, nada se, njemu i njemusličnima koji će se snaći i lako okrenuti ploču (ili kaput, kako vam već drago) u svakoj situaciji i političkoj klimi.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
vuksadinare wrote:marčelo na listi za odstrel ljevicara i liberala..nije zgodno..bolej da se nasao na pupovcevoj..
holjevac: Čime je islam pridonio svijetu zadnjih 500 godina?
lupiga: Holjevac je rasista i govno.
najvolem argumentirane odgovore na pitanja
sto ih ne tuzis...imas argumentemarcellus wrote:vuksadinare wrote:marčelo na listi za odstrel ljevicara i liberala..nije zgodno..bolej da se nasao na pupovcevoj..
holjevac: Čime je islam pridonio svijetu zadnjih 500 godina?
lupiga: Holjevac je rasista i govno.
najvolem argumentirane odgovore na pitanja
2015-09-08
Oh_Femder wrote: Međutim, nije mene briga što naš vrli forumaški kolega pseudonim mrzi tamo neke 'ljudoždere'.
odakle ti to da ja mrzim neke tamo ljudoždere? To što ne želim muslimane s 4 žene u burkama koji kamenuju kćer kad osramoti familiju u svom susjedstvu ne znači da ih mrzim, nego znači to da hoću da mi kćerka može navečer izać u grad bez straha da će je kozojebi silovati.
Stanojko wrote:Jebi ga, matori pravi sranja...
ko ti je mator?
....ne brini kad dodje u devetmarcellus wrote:Oh_Femder wrote: Međutim, nije mene briga što naš vrli forumaški kolega pseudonim mrzi tamo neke 'ljudoždere'.
odakle ti to da ja mrzim neke tamo ljudoždere? To što ne želim muslimane s 4 žene u burkama koji kamenuju kćer kad osramoti familiju u svom susjedstvu ne znači da ih mrzim, nego znači to da hoću da mi kćerka može navečer izać u grad bez straha da će je kozojebi silovati.
bit ce vec pet minuta trudna....
Ali nije to poanta mog posta, nego tvoje za veleizdaju trajno spremno četnikoljublje.
2016-11-08
Eh, da je Hase...Ne bi se tolika mržnja sponzorirala od strane države...
darth_vader-
2014-04-17
Oh_Femder wrote:....ne brini kad dodje u devetmarcellus wrote:Oh_Femder wrote: Međutim, nije mene briga što naš vrli forumaški kolega pseudonim mrzi tamo neke 'ljudoždere'.
Ali nije to poanta mog posta, nego tvoje za veleizdaju trajno spremno četnikoljublje.
pa i četnici su ljudi, jel?
Ma super je tebi. Tvoja ciljna skupina su ionako pojave dubokoumne kao amebe. Da im i kod bilježnika ovjeriš svoju pravu prirodu, oni opet ne bi uspjeli shvatiti kakva si ti uštva i negotinka. Al' dobro, bolje da si ti, nego netko sa manje zgužvanim i otužnim stilom, a koji bi onda možda mogao zavesti i one sa više od samo jedne ganglije u živčanom sustavu.marcellus wrote:pa i četnici su ljudi, jel?Oh_Femder wrote:....ne brini kad dodje u devetmarcellus wrote:Oh_Femder wrote: Međutim, nije mene briga što naš vrli forumaški kolega pseudonim mrzi tamo neke 'ljudoždere'.
2016-11-08
Pa mogao nedajboze u Indexu ili redakciji Telegrama završiti...Tamo sve pršti od kandidata za Pulitzera...Tiskovine da ni ne spominjem...Još je Kuljiš doktor za svih...
darth_vader-
2014-04-17
Neće on u imbex. Veli da je tamo gazda izbjegivač poreza i našmrkatelj. Njemu je draži ovaj njegov što je izvadio osigurač iz Elektroprometa pa ljudi u mraku mogu poraditi na natalitetu ;P Osim toga je plesač, kad meci lete oko benzinske stanice na Selskoj ;Djasambrend wrote:Pa mogao nedajboze u Indexu ili redakciji Telegrama završiti...Tamo sve pršti od kandidata za Pulitzera...Tiskovine da ni ne spominjem...Još je Kuljiš doktor za svih...
2016-11-08
marcellus wrote:pa nisam taj tekst piso ja, ja sam samo preveo što bassam tibi kaže... a čovjek je musliman, odrasto u siriji, jebiga... ako on kaže da je islam nespojiv sa zapadnom civilizacijom, ili ako ćemo pravo s bilo kakvom civilizacijom koja se ima pravo tako zvati, ko sam ja da proturječim profesoru koji je cijeli život proučavao islam...
O boze budaletino Sto se ima spajati islam sa bilo cime ?
Oni su neka svoja civilizacija , neki daleki istok, neki bliski istok .
Neki ORIJENT.
STO BI TO ZNACILO SOAJATI ORIJENT I NJEMACKU KULTURU RECIMO.
Nista . po tebi bas nista .
Nit te tko pitao za tvoje misljenje o spajanju kultura , slab si ti za to i naopak i zao covjrk.
Stalno upozoravam na tebe ovdje na forumu .
Ali ne. Cekas ti da te Popljuju javno i jaci komentatori .
I dočekati ces
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» pismo marcelu
» RF i Lupiga(socijalistički portal kojeg financiraju porez.obvz)- REGISTRIRAJTE ME FAŠISTI :d
» Rimac prska
» AFD prska po Evropskoj komisiji....
» Živi Zid prska po Čardaku
» RF i Lupiga(socijalistički portal kojeg financiraju porez.obvz)- REGISTRIRAJTE ME FAŠISTI :d
» Rimac prska
» AFD prska po Evropskoj komisiji....
» Živi Zid prska po Čardaku
Page 1 of 4