Rimac prska
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Rimac prska
Tako su i o drugu Titu pisali svojedobno...ali sumnjam da bi Rimac pojeba Sophiu Loren recimo...prije Muska...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Inace rimac je 'glupi bosanac'..da se razumijemo...otac i mati su mu iz livna...ajmo pinoche kokrodile...ajmo gnjec macola..ajmo asila bosansko vlasku ti....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...bolje da ne procitam ni jednu vasu o rimcu 'glupom i uhljeb bosancu'..nijednu..jer je previse licemjerno i bezobrazno od vas i lazljivo..mamicu vam jalnusku
2015-09-08
Inace jebem mater ovom govnu imbexovskom...vrlo malo je komentara negativnih i na forumima i na face..kako smrdljivo gpvno laze..sto nije stavio primjere onda u svom komentaru smece lazljivo pokvareno nego generalizira jer je smrad takav...
2015-09-08
A Vojkoviću odjednom ne smeta šta Rimac troši milijune poreznih obaveza, šta je početni kapital ukraden i šta je kupio diplomu, od kud tu dvostruki HNS kriteriji pitam se :)
HDZ u srcu wrote:Ivan Rimac opet na sudu: zamaglili 333 mil. kuna tvrtke Slavonija DI
Odvjetništvo u Bjelovaru tereti Rimca da je uz pomoć partnera slavonskobrodsku tvrtku dva puta prodao
https://www.vecernji.hr/vijesti/ivan-rimac-opet-na-sudu-zamaglili-333-mil-kuna-tvrtke-slavonija-di-318377
Greška! Tražena stranica nije pronađena.
Stranica je uklonjena, promijenjeno joj je ime ili je privremeno nedostupna.
oslobođen optužbi
catabbath wrote:A Vojkoviću odjednom ne smeta šta Rimac troši milijune poreznih obaveza, šta je početni kapital ukraden i šta je kupio diplomu, od kud tu dvostruki HNS kriteriji pitam se :)
a kom poticaje treba dat škverovima ili seljaku s tri kravice? Valjda se poticaji daju uspješnima, daj bože da su svi poticaji otišli takvima poput rimca koji će nešto s tom lovom i napravit a ne kupit traktor koji će stajat parkiran pred seoskom birtijom. Poticaji su uostalom nebitni to je sitniš, a i da ga nema ne bi ništa promijenilo rimac je u pet godina došao s osam na 358 zaposlenih
ali jebiga rimac je govno jer očekuje da čistačica zna dignut telefon ako nema nikog drugog jel?
početni kapital ne znam je li ukraden, pitaj arape i kineze koji su utukli stotine milijuna eura u njegovu kompaniju
diplomu nije kupio jer je nema, rimac nije nikad nigdje diplomirao kao ni većina njemu sličnih od gatesa i jobsa na dalje, to ne smeta stanford sveučilište da ga zove da drži predavanja jer u SAD smatraju da ljudi koji su uspjeli u nečem nešto znaju o tome u čem su uspjeli, a ne oni koji imaju diplomu ffzga
Last edited by marcellus on 8/3/2018, 09:06; edited 1 time in total
Da bi netko postao uspješan, mora se savladati ogroman broj koraka od kojih zavisi to što radi. Kockica ih na tisuće i svaka od njih može zakočiti i onemogućiti put do cilja.
Zato mora postojati duh, strast, entuzijazam, želja, koji čovjeka drži u tom stanju svijesti i daje mu snagu i energiju. Ako to postigne, čovjek neumorno, danonoćno radi.
Kad se to poklopi, odjednom shvatiš da se kockice počinju slagati same od sebe, da se red sam uspostavlja, da postoji nešto što ti pomaže i da se, naizgled slučajno, događaji koje ne kontroliraš počinju odvijati u tvoju korist.
To je i Paulo Coelho primijetio.
“Ako nešto dovoljno jako želiš, cijeli Svemir se uroti da ti pomogne da to ostvariš.”
To je princip na kojem je nastao i na kojem postoji svijet. To je način na koji Bog djeluje. Ono što je dobro, to se eksponencijalno umnožava, i nezadrživo raste.
Zato mora postojati duh, strast, entuzijazam, želja, koji čovjeka drži u tom stanju svijesti i daje mu snagu i energiju. Ako to postigne, čovjek neumorno, danonoćno radi.
Kad se to poklopi, odjednom shvatiš da se kockice počinju slagati same od sebe, da se red sam uspostavlja, da postoji nešto što ti pomaže i da se, naizgled slučajno, događaji koje ne kontroliraš počinju odvijati u tvoju korist.
“Ako nešto dovoljno jako želiš, cijeli Svemir se uroti da ti pomogne da to ostvariš.”
To je princip na kojem je nastao i na kojem postoji svijet. To je način na koji Bog djeluje. Ono što je dobro, to se eksponencijalno umnožava, i nezadrživo raste.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Da bi netko postao uspješan, mora se savladati ogroman broj koraka od kojih zavisi to što radi. Kockica ih na tisuće i svaka od njih može zakočiti i onemogućiti put do cilja.
amen.
Samo u Hrvatskoj svaka budala koja je provela život glancajući laktovima šank sad priča "mogal sam to i ja da mi je neko dal nofce da to napravim".
a kad takvi dobiju lovu od nasljedstva ili na lutriji onda sve pošmrču i potroše na kurve i cugu
I ja bih radio. Samo nek mi netko kaže što da radim, pokaže mi kako, pomaže mi dok ne naučim, prisili mi kad mi se ne da, popravi ono što zajebem, i nek je on kriv ako na kraju nije dobro.
crvenkasti-
2014-04-17
To je onih 200 familijamarcellus wrote:crvenkasti wrote:Da bi netko postao uspješan, mora se savladati ogroman broj koraka od kojih zavisi to što radi. Kockica ih na tisuće i svaka od njih može zakočiti i onemogućiti put do cilja.
amen.
Samo u Hrvatskoj svaka budala koja je provela život glancajući laktovima šank sad priča "mogal sam to i ja da mi je neko dal nofce da to napravim".
a kad takvi dobiju lovu od nasljedstva ili na lutriji onda sve pošmrču i potroše na kurve i cugu
crvenkasti wrote:Da bi netko postao uspješan, mora se savladati ogroman broj koraka od kojih zavisi to što radi. Kockica ih na tisuće i svaka od njih može zakočiti i onemogućiti put do cilja.
Ovo je užas, pa ti budi uspješan.
Evo Trumpu je u trenucima bankrotstava ćale dao triput po milijun da krene iznova. Rimcu da nije ćaće, teško da bi išta počeo. Mene je moj isto podupirao, savjetom i pričama da će već nekako bit. Tako i bi.
Guest- Guest
Jebo te Kueljo. Sad ćeš još da počneš sa onim umotvorinama sa vezenih stoljnjaka. Tipa: Domaćice manje zbori, da ti ručak ne izgori.crvenkasti wrote:Da bi netko postao uspješan, mora se savladati ogroman broj koraka od kojih zavisi to što radi. Kockica ih na tisuće i svaka od njih može zakočiti i onemogućiti put do cilja.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
marcellus wrote:
a kom poticaje treba dat škverovima ili seljaku s tri kravice?
Škverovi su gubitaši otkad ja pratim dnevnu politiku i gospodarska kretanja tamo još iz vremena najprosperitenijih godina bivše države.
Bili i ostali.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:To je i Paulo Coelho primijetio.
Lagao je.
Srbi su jako željeli veliku Srbiju pa opet ništa.
Guest- Guest
dzango wrote:
Jebo te Kueljo. Sad ćeš još da počneš sa onim umotvorinama sa vezenih stoljnjaka. Tipa: Domaćice manje zbori, da ti ručak ne izgori.
To je svakako puno pametnije od onoga što je Coelho pisao.
Guest- Guest
Zašto svaki put kad je riječ o Rimcu, stalno nešto rapravljamo s jalnušima?
Terajte ih tpm. Rađe se upitajte čije pare troši Kapović i dokle?
Dajte mu 10 ovaca i tjerajte ga u šumu, jebate.. .
Terajte ih tpm. Rađe se upitajte čije pare troši Kapović i dokle?
Dajte mu 10 ovaca i tjerajte ga u šumu, jebate.. .
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:
a kom poticaje treba dat škverovima ili seljaku s tri kravice?
Škverovi su gubitaši otkad ja pratim dnevnu politiku i gospodarska kretanja tamo još iz vremena najprosperitenijih godina bivše države.
Bili i ostali.
samo je soc. tisak bacao drkicu na to da smo treći u svijetu po tonama brodova
niko im nije reko da je to samo zato jer su ameri, englezi i nijemci, skupa s francuzima i talijanima, prestali radit brodove još tamo šezdesetih jer su izračunali da im se ne isplati uz odnos cijena čelika u europi i na dalekom istoku, odnosno da brod napravljen u japanu košta manje nego samo čelik za brod napravljen u Engleskoj...
ali bili smo ponosni na amorele i izabele samo niko nije reko da smo na svakom od tih brodova izgubili par desetaka milijuna dolara
Last edited by marcellus on 8/3/2018, 10:04; edited 1 time in total
Similar topics
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Živi Zid prska po Čardaku
» Lupiga prska po Marčelu
» AFD prska po Evropskoj komisiji....
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Živi Zid prska po Čardaku
» Lupiga prska po Marčelu
» AFD prska po Evropskoj komisiji....
Page 3 of 9