Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!
Ja mogu imat plaču deset ttisuć kuna ili četri ja ti opet neću imat djecu
Pa prije ću pasa kupit nego da mi ona sere po kući o ljudskim pravima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U mene ti ljudskih prava nemaRayMabus wrote:Ja mogu imat plaču deset ttisuć kuna ili četri ja ti opet neću imat djecu
Ima samo šta ja kažem ili rastava braka pa negdje drugdje traži ljudska prava
2014-04-11
Tako da me boli kurac za kurčevo tržište rada i visinu plača
Vidim ja baba Merkel opet neku svoju žensku stavila na čelo CDU
JAŠI JAŠI PIZDA TI MATERINA NEŠ JOŠ DUGO
Vidim ja baba Merkel opet neku svoju žensku stavila na čelo CDU
JAŠI JAŠI PIZDA TI MATERINA NEŠ JOŠ DUGO
2014-04-11
Ček ček pa to nije ništa valjalo a ovo je ostvarenje snova, osim toga sada nema više od 3,9 mil. a pada rapidno tako da 2,5 za cirka 10 a osim toga Plenki je rekao da misli vladati do 2028 tako da se pomno sve planiraPinochet wrote:Republika Hrvatska(u daljnjem čardak) ne može da prehrani i uzdržava više od 2.5milijuna stanovnika i tu će mo se stabilizirati.
Za vrijeme Yuge je bilo ovdje skoro 5milijuna ljudi
Kermit-
2014-04-17
ti si srbin samom sebiRayMabus wrote:U mene ti ljudskih prava nemaRayMabus wrote:Ja mogu imat plaču deset ttisuć kuna ili četri ja ti opet neću imat djecu
immortal-
2014-04-16
Mani se srba i počni raditimortal wrote:ti si srbin samom sebiRayMabus wrote:U mene ti ljudskih prava nemaRayMabus wrote:Ja mogu imat plaču deset ttisuć kuna ili četri ja ti opet neću imat djecu
Kermit-
2014-04-17
Srbi sa ovom temom imaju veze koliko i Rumunjimortal wrote:ti si srbin samom sebiRayMabus wrote:U mene ti ljudskih prava nemaRayMabus wrote:Ja mogu imat plaču deset ttisuć kuna ili četri ja ti opet neću imat djecu
Nula bodova
2014-04-11
Ma jasnoGnječ wrote:Eroo wrote:Kermit wrote:Šta su hrvati glup narod to je neviđeno, pa nisu poslodavci krivi što je država napravila najveće poreze i doprinose u Europi, pa tko će davati veliku plaću i na tu plaću plaćati još jednu za parauzite pa tko to može podnijeti, jebeš mi ovaj narod i treba da izumre uber idioti
Ajde ne pizdi, porezi su vam takvi kako i drugdje u Europi. Pitanje je šta proizvodite (i koliko) i imate li za to kupca.
Bolje je pitanje možete li s tom proizvodnjom imati toliko školstvo, zdravstvo, policiju, vojsku itd...Ne možete imati
takvo kao Njemačka, Švedka, Austrija itd, ali ga svejedno imate. Nemate slučajno financijske probleme upravo
u navedenim segmentima. Može sve ali ko će to platit...
ti si glasao za sve to pička ti materina ti i tvoji kurvini sinovi hercegovci pička vam materina!!!!!!!!
Ta stoka jos da bude bolje nikad nece priznati nista
Ostaju dubre do kraja
A za idiote koji misle da su Srbi bolji od ovih preporučam malo čitanja
.
.
2014-04-11
Srbi su Balkanci a svi ti Balkanci tamo nema teorije da će bit bolji ekonomski upravljači mogu jedino bit isti il gori
2014-04-11
ne soli pametKermit wrote:Mani se srba i počni raditimortal wrote:ti si srbin samom sebiRayMabus wrote:U mene ti ljudskih prava nemaRayMabus wrote:Ja mogu imat plaču deset ttisuć kuna ili četri ja ti opet neću imat djecu
immortal-
2014-04-16
Nek uvoze jednostavno me boli kurac za kurčevo tržište rada i visinu plača u Hrvatskoj
2014-04-11
Sve to ukinuti. I javnu upravu.Eroo wrote:Kermit wrote:Šta su hrvati glup narod to je neviđeno, pa nisu poslodavci krivi što je država napravila najveće poreze i doprinose u Europi, pa tko će davati veliku plaću i na tu plaću plaćati još jednu za parauzite pa tko to može podnijeti, jebeš mi ovaj narod i treba da izumre uber idioti
Ajde ne pizdi, porezi su vam takvi kako i drugdje u Europi. Pitanje je šta proizvodite (i koliko) i imate li za to kupca.
Bolje je pitanje možete li s tom proizvodnjom imati toliko školstvo, zdravstvo, policiju, vojsku itd...Ne možete imati
takvo kao Njemačka, Švedka, Austrija itd, ali ga svejedno imate. Nemate slučajno financijske probleme upravo
u navedenim segmentima. Može sve ali ko će to platit...
Trinity-
2014-04-17
Samo da dodu pravi Hrvati , casni posteni ljudi kojima je drustveni i interes iznad privatnog.kaja wrote:Je, je.. kako ne.mortal wrote:na vlasti su sve bivši komunisti, polusrbi, manjinekaja wrote:To ti Mortal ne kuži, ona ceka hrvatine na vlasti da sunce svane..Pinochet wrote:nije baš, prije da srbi i domaći komunisti koji su upravljali Hrvatskom su bili puno manje štetni nego bosansko-vlaški čardak katolički domoljubi danas koji upravljaju namamortal wrote:
u to vrijeme nismo bili na meti masona i ostalih europarazita
Ne kuži da su oni na vlasti vec 27 godina.
Trinity-
2014-04-17
I otjeraju polusrbe, orke i gobline hehe mutav narod strahota jednaTriny wrote:Samo da dodu pravi Hrvati , casni posteni ljudi kojima je drustveni i interes iznad privatnog.kaja wrote:Je, je.. kako ne.mortal wrote:na vlasti su sve bivši komunisti, polusrbi, manjinekaja wrote:To ti Mortal ne kuži, ona ceka hrvatine na vlasti da sunce svane..Pinochet wrote:
nije baš, prije da srbi i domaći komunisti koji su upravljali Hrvatskom su bili puno manje štetni nego bosansko-vlaški čardak katolički domoljubi danas koji upravljaju nama
Ne kuži da su oni na vlasti vec 27 godina.
Kermit-
2014-04-17
Daš sto ttisuć radnih kvota Bosni i eto ti radne snage za kikiriki
Ajmo dalje
Ajmo dalje
2014-04-11
Upravo to, prevrti preko racuna silne novce i dok namiri sve parazite, sta mu ostane..kaja wrote:Nije, nije poslodavac motiviran zajebavati se s državom i velikim plaćama i nametima i porezima a da mu ostane 10 000 kuna, zašto bi to radio?!RayMabus wrote:Kome se radi radit ćekaja wrote:A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj
Mislim ono priča vodi samo tome da život prolazi a ti radiš za plačicu kojom plačaš račune državi
Izgubio se smisao
Neradi se da bi se radilo
Place nikad neće biti značajno veće , bar one “ na bijelo” jer tu su preveliki nameti.
Pitanje je gdje to vodi jer život prolazi pa ako se svede na radiš samo da državi plačaš račune a djece nemaš onda se gubi smisao
Depresivni radnik nije motiviran
Trinity-
2014-04-17
Dobije kaznu jer nema naljepnicu, jedan papir fali ili krivog slova hehe pa nitko doli oeračiboara neće ovdje niti proviritiTriny wrote:Upravo to, prevrti preko racuna silne novce i dok namiri sve parazite, sta mu ostane..kaja wrote:Nije, nije poslodavac motiviran zajebavati se s državom i velikim plaćama i nametima i porezima a da mu ostane 10 000 kuna, zašto bi to radio?!RayMabus wrote:Kome se radi radit ćekaja wrote:A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj
Mislim ono priča vodi samo tome da život prolazi a ti radiš za plačicu kojom plačaš račune državi
Izgubio se smisao
Neradi se da bi se radilo
Place nikad neće biti značajno veće , bar one “ na bijelo” jer tu su preveliki nameti.
Pitanje je gdje to vodi jer život prolazi pa ako se svede na radiš samo da državi plačaš račune a djece nemaš onda se gubi smisao
Depresivni radnik nije motiviran
Kermit-
2014-04-17
Poslodavac te nemože platit više nego šta mu zaradiš a mene poslovi od četri tisuće kuna nezanimaju
Pa dovedi cilo Sarajevo u Split jednostavno mi puca kurac za kurčevo tržište rada i visinu plača u Hrvatskoj
Pa dovedi cilo Sarajevo u Split jednostavno mi puca kurac za kurčevo tržište rada i visinu plača u Hrvatskoj
2014-04-11
A šta mene zanima?
.
Imam podatke iz budućnosti
.
Samo čekam porast antiimigracijske desnice u Evropi
.
.
2014-04-11
i ja... otkuda tebi ti podaci i koji su ??RayMabus wrote:
.
.
spremaš se za rat ??
immortal-
2014-04-16
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Trump na velikim mukama
» Kina na mukama, Hrvatska je blokira!