ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!

Page 4 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!! - Page 4 Empty Re: Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 13:28

Ja mogu imat plaču deset ttisuć kuna ili četri ja ti opet neću imat djecu

Pa prije ću pasa kupit nego da mi ona sere po kući o ljudskim pravima

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!! - Page 4 Empty Re: Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 13:30

RayMabus wrote:Ja mogu imat plaču deset ttisuć kuna ili četri ja ti opet neću imat djecu

U mene ti ljudskih prava nema 

Ima samo šta ja kažem ili rastava braka pa negdje drugdje traži ljudska prava
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 13:37

Tako da me boli kurac za kurčevo tržište rada i visinu plača 

Vidim ja baba Merkel opet neku svoju žensku stavila na čelo CDU

JAŠI JAŠI PIZDA TI MATERINA NEŠ JOŠ DUGO
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit Tue 27 Feb - 13:38

Pinochet wrote:Republika Hrvatska(u daljnjem čardak) ne može da prehrani i uzdržava više od 2.5milijuna stanovnika i tu će mo se stabilizirati.

Za vrijeme Yuge je bilo ovdje skoro 5milijuna ljudi
Ček ček pa to nije ništa valjalo a ovo je ostvarenje snova, osim toga sada nema više od 3,9 mil. a pada rapidno tako da 2,5 za cirka 10 a osim toga Plenki je rekao da misli vladati do 2028 tako da se pomno sve planira
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by immortal Tue 27 Feb - 13:42

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Ja mogu imat plaču deset ttisuć kuna ili četri ja ti opet neću imat djecu

ti si srbin samom sebi
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Kermit Tue 27 Feb - 13:42

mortal wrote:
RayMabus wrote:

ti si srbin samom sebi
Mani se srba i počni raditi
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 13:45

mortal wrote:
RayMabus wrote:

ti si srbin samom sebi
Srbi sa ovom temom imaju veze koliko i Rumunji

Nula bodova
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sora Tue 27 Feb - 13:49

Gnječ wrote:
Eroo wrote:
Kermit wrote:Šta su hrvati glup narod to je neviđeno, pa nisu poslodavci krivi što je država napravila najveće poreze i doprinose u Europi, pa tko će davati veliku plaću i na tu plaću plaćati još jednu za parauzite pa tko to može podnijeti, jebeš mi ovaj narod i treba da izumre uber idioti

Ajde ne pizdi, porezi su vam takvi kako i drugdje u Europi. Pitanje je šta proizvodite (i koliko) i imate li za to kupca.
Bolje je pitanje možete li s tom proizvodnjom imati toliko školstvo, zdravstvo, policiju, vojsku itd...Ne možete imati
takvo kao Njemačka, Švedka, Austrija itd, ali ga svejedno imate. Nemate slučajno financijske probleme upravo
u navedenim segmentima. Može sve ali ko će to platit... :)

ti si glasao za sve to pička ti materina ti i tvoji kurvini sinovi hercegovci pička vam materina!!!!!!!!
Ma jasno 
Ta stoka jos da bude bolje nikad nece priznati nista 
Ostaju dubre do kraja

2014-04-29

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 14:02

A za idiote koji misle da su Srbi bolji od ovih preporučam malo čitanja 

Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!! - Page 4 YsOktkqTURBXy84N2Q2YzdiMjhkYzEzODI3ZTlmNjEwNzgwOGQxMjczZi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 14:09

Srbi su Balkanci a svi ti Balkanci tamo nema teorije da će bit bolji ekonomski upravljači mogu jedino bit isti il gori
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal Tue 27 Feb - 14:17

Kermit wrote:
mortal wrote:
RayMabus wrote:

ti si srbin samom sebi
Mani se srba i počni raditi
ne soli pamet
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 15:21

Nek uvoze jednostavno me boli kurac za kurčevo tržište rada i visinu plača u Hrvatskoj
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity Tue 27 Feb - 15:22

Eroo wrote:
Kermit wrote:Šta su hrvati glup narod to je neviđeno, pa nisu poslodavci krivi što je država napravila najveće poreze i doprinose u Europi, pa tko će davati veliku plaću i na tu plaću plaćati još jednu za parauzite pa tko to može podnijeti, jebeš mi ovaj narod i treba da izumre uber idioti

Ajde ne pizdi, porezi su vam takvi kako i drugdje u Europi. Pitanje je šta proizvodite (i koliko) i imate li za to kupca.
Bolje je pitanje možete li s tom proizvodnjom imati toliko školstvo, zdravstvo, policiju, vojsku itd...Ne možete imati
takvo kao Njemačka, Švedka, Austrija itd, ali ga svejedno imate. Nemate slučajno financijske probleme upravo
u navedenim segmentima. Može sve ali ko će to platit... :)
Sve to ukinuti. I javnu upravu.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity Tue 27 Feb - 15:24

kaja wrote:
mortal wrote:
kaja wrote:
Pinochet wrote:
mortal wrote:
u to vrijeme nismo bili na meti masona i ostalih europarazita
nije baš, prije da srbi i domaći komunisti koji su upravljali Hrvatskom su bili puno manje štetni nego bosansko-vlaški čardak katolički domoljubi danas koji upravljaju nama
To ti Mortal  ne kuži, ona ceka hrvatine na vlasti da sunce svane..
Ne kuži da su oni na vlasti vec 27 godina.
na vlasti su sve bivši komunisti, polusrbi, manjine
Je, je.. kako ne.
Samo da dodu pravi Hrvati , casni posteni ljudi kojima je drustveni i interes iznad privatnog. :clown
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Tue 27 Feb - 15:27

Triny wrote:
kaja wrote:
mortal wrote:
kaja wrote:
Pinochet wrote:
nije baš, prije da srbi i domaći komunisti koji su upravljali Hrvatskom su bili puno manje štetni nego bosansko-vlaški čardak katolički domoljubi danas koji upravljaju nama
To ti Mortal  ne kuži, ona ceka hrvatine na vlasti da sunce svane..
Ne kuži da su oni na vlasti vec 27 godina.
na vlasti su sve bivši komunisti, polusrbi, manjine
Je, je.. kako ne.
Samo da dodu pravi Hrvati , casni posteni ljudi kojima je drustveni i interes iznad privatnog. :clown
I otjeraju polusrbe, orke i gobline hehe mutav narod strahota jedna
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 15:29

Daš sto ttisuć radnih kvota Bosni i eto ti radne snage za kikiriki

Ajmo dalje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity Tue 27 Feb - 15:29

kaja wrote:
RayMabus wrote:
kaja wrote:
RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj 

Mislim ono priča vodi samo tome da život prolazi a ti radiš za plačicu kojom plačaš račune državi

Izgubio se smisao 

Neradi se da bi se radilo
A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.
Place nikad neće biti značajno veće , bar one “ na bijelo” jer tu su preveliki nameti.
Kome se radi radit će 

Pitanje je gdje to vodi jer život prolazi pa ako se svede na radiš samo da državi plačaš račune a djece nemaš onda se gubi smisao

Depresivni radnik nije motiviran
Nije, nije poslodavac motiviran zajebavati se s državom i velikim plaćama i nametima i porezima a da mu ostane 10 000 kuna, zašto bi to radio?!
Upravo to, prevrti preko racuna silne novce i dok namiri sve parazite, sta mu ostane..
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit Tue 27 Feb - 15:32

Triny wrote:
kaja wrote:
RayMabus wrote:
kaja wrote:
RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj 

Mislim ono priča vodi samo tome da život prolazi a ti radiš za plačicu kojom plačaš račune državi

Izgubio se smisao 

Neradi se da bi se radilo
A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.
Place nikad neće biti značajno veće , bar one “ na bijelo” jer tu su preveliki nameti.
Kome se radi radit će 

Pitanje je gdje to vodi jer život prolazi pa ako se svede na radiš samo da državi plačaš račune a djece nemaš onda se gubi smisao

Depresivni radnik nije motiviran
Nije, nije poslodavac motiviran zajebavati se s državom i velikim plaćama i nametima i porezima a da mu ostane 10 000 kuna, zašto bi to radio?!
Upravo to, prevrti preko racuna silne novce i dok namiri sve parazite, sta mu ostane..
Dobije kaznu jer nema naljepnicu, jedan papir fali ili krivog slova hehe pa nitko doli oeračiboara neće ovdje niti proviriti
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 15:41

Poslodavac te nemože platit više nego šta mu zaradiš a mene poslovi od četri tisuće kuna nezanimaju

Pa dovedi cilo Sarajevo u Split jednostavno mi puca kurac za kurčevo tržište rada i visinu plača u Hrvatskoj
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 15:53

A šta mene zanima?

Imam podatke iz budućnosti
.
Samo čekam porast antiimigracijske desnice u Evropi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal Tue 27 Feb - 15:59

RayMabus wrote:

Imam podatke iz budućnosti
.
Samo čekam porast antiimigracijske desnice u Evropi
i ja... otkuda tebi ti podaci i koji su ??
spremaš se za rat ??
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics