Kina na mukama, Hrvatska je blokira!
Page 1 of 1
Kina na mukama, Hrvatska je blokira!
https://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2021&mm=02&dd=26&nav_id=1817969
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Kina na mukama, Hrvatska je blokira!
Nešto sam o tome pisao ovdje :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t45357-kineski-sunovrat-inicijative-istocne-europe-171
A čuj , došla nova američka administracija pa sad moraš plesat kako oni sviraju jer inače dobiješ po ušima a vidim da je jutros Nizozemska proglasila genocid nad Ujgurima pa očio je veselo.
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/2/26/holandija-prva-u-evropi-tretman-ujgura-nazvala-genocidom
https://www.ex-iskon-pleme.com/t45357-kineski-sunovrat-inicijative-istocne-europe-171
A čuj , došla nova američka administracija pa sad moraš plesat kako oni sviraju jer inače dobiješ po ušima a vidim da je jutros Nizozemska proglasila genocid nad Ujgurima pa očio je veselo.
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/2/26/holandija-prva-u-evropi-tretman-ujgura-nazvala-genocidom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Treba im poslat Ujgure na Zapad pa nek uzivaju s njima
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hrvatska treba prekinuti izgradnju mosta
2015-09-24
Nece..ne poznajes tihu diplomaciju i poslove..ruje kod nas imaju razgranat biznis ali kao fol javno mi nesto kao sankcije na nivou eu..tako i sa kinom..ono za van drugo za unutra trece..cisto folklor jer si unutra..no tako ne radi samo hrvatska vec sve clanice eu-aRingo10 wrote:Hrvatska treba prekinuti izgradnju mosta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Nece..ne poznajes tihu diplomaciju i poslove..ruje kod nas imaju razgranat biznis ali kao fol javno mi nesto kao sankcije na nivou eu..tako i sa kinom..ono za van drugo za unutra trece..cisto folklor jer si unutra..no tako ne radi samo hrvatska vec sve clanice eu-aRingo10 wrote:Hrvatska treba prekinuti izgradnju mosta
Pa to je to
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:Nece..ne poznajes tihu diplomaciju i poslove..ruje kod nas imaju razgranat biznis ali kao fol javno mi nesto kao sankcije na nivou eu..tako i sa kinom..ono za van drugo za unutra trece..cisto folklor jer si unutra..no tako ne radi samo hrvatska vec sve clanice eu-aRingo10 wrote:Hrvatska treba prekinuti izgradnju mosta
ma šta ti pričaš, sve živo nas zaobilazi, sve brze željeznice, svi plinovodi, za svako bitno geo-ekonomsko pitanje mi smo slijepa ulica i nebitno, Kinezi grade brzu željeznicu od Pireja do Budimpešte, a mi gradimo ekonomski nebitan most do Pelješca-
...ne boj se..sve ima svojekic wrote:vuksadinare wrote:Nece..ne poznajes tihu diplomaciju i poslove..ruje kod nas imaju razgranat biznis ali kao fol javno mi nesto kao sankcije na nivou eu..tako i sa kinom..ono za van drugo za unutrašnje trece..cisto folklor jer si unutra ..no tako ne radi samo hrvatska vec sve clanice eu-aRingo10 wrote:Hrvatska treba prekinuti izgradnju mosta
ma šta ti pričaš, sve živo nas zaobilazi, sve brze željeznice, svi plinovodi, za svako bitno geo-ekonomsko pitanje mi smo slijepa ulica i nebitno, Kinezi grade brzu željeznicu od Pireje do Budimpešta, a mi gradimo ekonomski nebitan most do Pelješca-
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ne boj se..sve ima svojekic wrote:vuksadinare wrote:Nece..ne poznajes tihu diplomaciju i poslove..ruje kod nas imaju razgranat biznis ali kao fol javno mi nesto kao sankcije na nivou eu..tako i sa kinom..ono za van drugo za unutrašnje trece..cisto folklor jer si unutra ..no tako ne radi samo hrvatska vec sve clanice eu-aRingo10 wrote:Hrvatska treba prekinuti izgradnju mosta
ma šta ti pričaš, sve živo nas zaobilazi, sve brze željeznice, svi plinovodi, za svako bitno geo-ekonomsko pitanje mi smo slijepa ulica i nebitno, Kinezi grade brzu željeznicu od Pireje do Budimpešta, a mi gradimo ekonomski nebitan most do Pelješca-
ma ovo je hdz-umobolnica u kojoj je osoblje privilegirano a mi ostali ko Cooper pričamo da ovo ništ ne valja ali nikako da zabijemo taj zid laži-
Gradnju mosta zaustaviti ...po svaku cijenu
Pa ne mozemo mi pripadnici slavne Zaaaapadne uljudbe dopustiti da nam neki divlji, nekultirni i neuljudbeni Azijati grade most.
Pa ne mozemo mi pripadnici slavne Zaaaapadne uljudbe dopustiti da nam neki divlji, nekultirni i neuljudbeni Azijati grade most.
2015-09-24
Gradnju mosta zaustaviti ...po svaku cijenu
2015-09-24
Similar topics
» Hrvatska ne sme da blokira Srbiju!
» Hrvatska blokira EU osudu Turske
» Konačno: Hrvatska blokira uvoz robe iz Srbije
» Grabar-Kitarović: Hrvatska ne blokira Srbiju na putu u EU, pozivam Nikolića na razgovor
» Hrvatska brze raste nego Kina
» Hrvatska blokira EU osudu Turske
» Konačno: Hrvatska blokira uvoz robe iz Srbije
» Grabar-Kitarović: Hrvatska ne blokira Srbiju na putu u EU, pozivam Nikolića na razgovor
» Hrvatska brze raste nego Kina
Page 1 of 1