ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!! - Page 10 Empty Re: Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 23:19

Sve moram sam 

Muko moja pređi na drugoga

Eto samo sam usput i zapovjednik od Galaktičke federacije tj imam ćin

Ja i pola svemira 

Sami

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!! - Page 10 Empty Re: Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 23:23

Štaš moram sve sam kad neće nitko.. 

Ehhhh.. 

Tata zašto ubijamo ove šta hoće u Evroou na silu

Sine reko Bog da treba planeta imat održiv razvoj a ne oni čopor djece pa ko skakavci okolo

Ajde pucaj
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal Tue 27 Feb - 23:24

Mabus ako ne voliš žene tj ne uvažavaš riječ žene u braku (primjer) kako to da si stavio tu žensku na avatar

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic Tue 27 Feb - 23:39

Zivi bili, zivi bili
imbecili i debili
blago tebi, blago meni
unistice nas kreteni

Tu nema boga, nema pravde
i zato odlazim odavde
i nas ce ko nase oceve
zbog visih ciljeva nabiti na koceve

Ko god hoce ovde moze
da hara i pustosi
sve kilavi Radovani
i nejaki Urosi
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Tue 27 Feb - 23:43

mortal wrote:
pismejker wrote:
mortal wrote:ja sam si popločavala u rano vrijeme svoga života, ali mi nije pomoglo... gamad sve uništila... ako te žele uništiti... Bog je jedini koji te može održati na ovaj ili drugi neki način
uffff..odrzava mene tihi bijes i inat...a i gudizi koje si jako cesto priustim... :clown
gudizi??
moje vrijeme tek slijedi uglavnom :-D
ono sto te obraduje opcenito..mene tehnikalije,alati,audio video,kompjuterska tehnika i ostale blagodati..u subotu idem kupiti XBOX X samo radi jedne igre koja dolazi,METRO :EXODUS,a zasto,jer ce XBOX X tjerati tu igru u 4K rezoluciji...

evo,da vidis o cemu se radi..ko klinac sam napaljen..

digni video u barem 720p na jutubu...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 23:49

mortal wrote:Mabus ako ne voliš žene tj ne uvažavaš riječ žene u braku (primjer) kako to da si stavio tu žensku na avatar

Piški. 

To je na wc šolji.

Zato ima takvi osmijeh
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 27 Feb - 23:54

RayMabus wrote:
mortal wrote:Mabus ako ne voliš žene tj ne uvažavaš riječ žene u braku (primjer) kako to da si stavio tu žensku na avatar

Piški. 

To je na wc šolji.

Zato ima takvi osmijeh
Indetitet razdvaja ljude a pažnja ih spaja . 

Smijeh je jako visoka razina opstanka dakle iznad prizemnih zemaljskih tema uključujući i spol
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal Wed 28 Feb - 0:07

super.. obojici želim laku noć  :-D..
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 28 Feb - 0:27

Spavamo u jednom velikom vremeplovu koji se zove svemir

Po formuli trena i planet i svemir su vremeplovi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 28 Feb - 0:30

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Sadašnjost nije vrijrne nego tren

Formula za tren je put kroz brzina 

Tren je u ravnoteži

1 metar /metar / 10000sekunda  =10000 metara /metat kroz sekunda
Nepostoje dvije sadašnjosti

ZAUSTAVI

Po gornjoj formuli tko je prešao duži put je mlađi
Sam svemir je vremeplov 

Giba se

Planet isto 

Zato je vremeplov moguće napravit

Tehnički to je vremeplov unutar vremeplova (svemir
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 28 Feb - 1:01

Vremeplov vam ovako funkcionira tj opisati ću ga šta krače samo da se skuži princip rada

On je ko kugla tj imitira svemir  vanjski plašt su čestice koje kad se uključe imaju jaku brzinu tako da ono šta je unutar njega praktički nestane 

To je Tesla eksperimentirati 

Onda to je samo odvajanje sad unutra morate smanjit gibanje svega znači otkucaj srca i sva dešavanja u organizmu

Zato su vam ti profi vremenski putnici u kondiciji ko ronioci koji jako duboko mogu zaronit

Tad se po definiciji trena ovaj usporava i koliko dugo traje postupak toliko ćete otići unazad
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 28 Feb - 1:17

Tako da nelutate kako to radi i funkcionira 

Zato vam i nema puno vremenskih putnika tj nije vam to ko u onim filmovima uđeš u lift pa laganini u prošlost

To vam je u biti ko da zaronite na pedeset metara i stojite dole koliko želite unatrag. 

Zato to nije masovna pojava tj vremenskih putnika sada imate na planeti tek desetak
.. 
Nemože svatko zaronit na pedeset metara dubine
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 28 Feb - 1:51

Multikulti će puknit  Nijemci još spavaju Merkel jaše

Kad pukne taj multikulti na zapadu a Balkan se nađe između bolje shvatit da mi sa tim multikulti nemsmo ništa i da nas boli kurac i za istok i zapad nego gledati ksko da to sve ne krene ovdje da se lomi
.. 
Lomit će se ali ono ne moramo se mi Lomit međusobnom radi toga
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Back to top

- Similar topics