Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!
nije baš, prije da srbi i domaći komunisti koji su upravljali Hrvatskom su bili puno manje štetni nego bosansko-vlaški čardak katolički domoljubi danas koji upravljaju namamortal wrote:u to vrijeme nismo bili na meti masona i ostalih europarazitaPinochet wrote:Republika Hrvatska(u daljnjem čardak) ne može da prehrani i uzdržava više od 2.5milijuna stanovnika i tu će mo se stabilizirati.
Za vrijeme Yuge je bilo ovdje skoro 5milijuna ljudi
Guest- Guest
Ne bi. Platili bi isto. I računaju na ovo. Jer njih ne ceka u Njemačkoj malo rada puno love. I zapošljavaju strance.Kermit wrote:
Luka Dilber
Isplacivali ste minimalac za maksimalac radnog vremena pa je ljudima dopizdilo i otisli van. Sad bi platili posteno al nema vise ko radit. Karma...
Like · Reply · 18 · 25m
Kaže i da mu se znaju žaliti ljudi koji su otišli u inozemstvo da spavaju po osmorica u sobi, bez kuhinje i rade od jutra do sutra. Kad oduzmu najam sobe i troškove, ispadne im plaća kao u Hrvatskoj. No on ih ne prima natrag, kaže. "Ako si mi otiša, ja te više ne primam, to je dišpet".
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Meni više smeta matrijarharna imperijaPinochet wrote:nije baš, prije da srbi i domaći komunisti koji su upravljali Hrvatskom su bili puno manje štetni nego bosansko-vlaški čardak katolički domoljubi danas koji upravljaju namamortal wrote:u to vrijeme nismo bili na meti masona i ostalih europarazitaPinochet wrote:Republika Hrvatska(u daljnjem čardak) ne može da prehrani i uzdržava više od 2.5milijuna stanovnika i tu će mo se stabilizirati.
Ja ću se snaći u svakom ekonomsko sistemu evo u ovom imam par stanova
Problem je matrijarharna imperija
Nema djece pa izgubiš motiv
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To ti Mortal ne kuži, ona ceka hrvatine na vlasti da sunce svane..Pinochet wrote:nije baš, prije da srbi i domaći komunisti koji su upravljali Hrvatskom su bili puno manje štetni nego bosansko-vlaški čardak katolički domoljubi danas koji upravljaju namamortal wrote:u to vrijeme nismo bili na meti masona i ostalih europarazitaPinochet wrote:Republika Hrvatska(u daljnjem čardak) ne može da prehrani i uzdržava više od 2.5milijuna stanovnika i tu će mo se stabilizirati.
Ne kuži da su oni na vlasti vec 27 godina.
2015-08-15
Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj
Mislim ono priča vodi samo tome da život prolazi a ti radiš za plačicu kojom plačaš račune državi
Izgubio se smisao
Neradi se da bi se radilo
Mislim ono priča vodi samo tome da život prolazi a ti radiš za plačicu kojom plačaš račune državi
Izgubio se smisao
2014-04-11
A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj
Izgubio se smisao
Place nikad neće biti značajno veće , bar one “ na bijelo” jer tu su preveliki nameti.
2015-08-15
na vlasti su sve bivši komunisti, polusrbi, manjinekaja wrote:To ti Mortal ne kuži, ona ceka hrvatine na vlasti da sunce svane..Pinochet wrote:nije baš, prije da srbi i domaći komunisti koji su upravljali Hrvatskom su bili puno manje štetni nego bosansko-vlaški čardak katolički domoljubi danas koji upravljaju namamortal wrote:u to vrijeme nismo bili na meti masona i ostalih europarazitaPinochet wrote:Republika Hrvatska(u daljnjem čardak) ne može da prehrani i uzdržava više od 2.5milijuna stanovnika i tu će mo se stabilizirati.
immortal-
2014-04-16
Kome se radi radit ćekaja wrote:A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj
Izgubio se smisao
Place nikad neće biti značajno veće , bar one “ na bijelo” jer tu su preveliki nameti.
Pitanje je gdje to vodi jer život prolazi pa ako se svede na radiš samo da državi plačaš račune a djece nemaš onda se gubi smisao
Depresivni radnik nije motiviran
2014-04-11
Je, je.. kako ne.mortal wrote:na vlasti su sve bivši komunisti, polusrbi, manjinekaja wrote:To ti Mortal ne kuži, ona ceka hrvatine na vlasti da sunce svane..Pinochet wrote:nije baš, prije da srbi i domaći komunisti koji su upravljali Hrvatskom su bili puno manje štetni nego bosansko-vlaški čardak katolički domoljubi danas koji upravljaju namamortal wrote:u to vrijeme nismo bili na meti masona i ostalih europarazitaPinochet wrote:Republika Hrvatska(u daljnjem čardak) ne može da prehrani i uzdržava više od 2.5milijuna stanovnika i tu će mo se stabilizirati.
2015-08-15
Nije, nije poslodavac motiviran zajebavati se s državom i velikim plaćama i nametima i porezima a da mu ostane 10 000 kuna, zašto bi to radio?!RayMabus wrote:Kome se radi radit ćekaja wrote:A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj
Izgubio se smisao
Pitanje je gdje to vodi jer život prolazi pa ako se svede na radiš samo da državi plačaš račune a djece nemaš onda se gubi smisao
2015-08-15
kaja wrote:Nije, nije ni poslodavac motiviran zajebavati se s državom i velikim plaćama i nametima i porezima a da mu ostane 10 000 kuna, zašto bi to radio?! Da troši svoje živce da bi drugi imali dobru placu i drzava uzela 70% . Pa nije lud..RayMabus wrote:Kome se radi radit ćekaja wrote:A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj
Izgubio se smisao
2015-08-15
Nisu depresivni radi togakaja wrote:Nije, nije poslodavac motiviran zajebavati se s državom i velikim plaćama i nametima i porezima a da mu ostane 10 000 kuna, zašto bi to radio?!RayMabus wrote:Kome se radi radit ćekaja wrote:A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj
Izgubio se smisao
Nema veze sa poslom ta stavka
2014-04-11
kao i briselski podanici, prodani hr duhovi... ali opet od strane bivših partizana i iz mješanih brakovakaja wrote:Je, je.. kako ne.mortal wrote:na vlasti su sve bivši komunisti, polusrbi, manjinekaja wrote:To ti Mortal ne kuži, ona ceka hrvatine na vlasti da sunce svane..Pinochet wrote:nije baš, prije da srbi i domaći komunisti koji su upravljali Hrvatskom su bili puno manje štetni nego bosansko-vlaški čardak katolički domoljubi danas koji upravljaju namamortal wrote:
u to vrijeme nismo bili na meti masona i ostalih europarazita
immortal-
2014-04-16
ne laži... ti si glumio jer si se bojao svojih kad umišljaš da si Hrvat i svojih kad ne umišljašcrvenkasti wrote:Nismo mi glumili ustaše zbog novaca, nego da konačno nakon 900 godina dobijemo svoju državu.
immortal-
2014-04-16
Smisao rada tj posla nije da radiš život prođe ti samo plačaš račune državi a nemaš djece
Krivo nasađena društvena gledišta koja su rad a ne obitelj stavili u centar pažnje
Krivo nasađena društvena gledišta koja su rad a ne obitelj stavili u centar pažnje
2014-04-11
Tako da jednostavno uvozit jer ti poslovi za četri tisuće kuna su poslovi s kojima možeš samo račune državi plačat a obitelj niks
To je rob i to je to
To je rob i to je to
2014-04-11
zanimljivo svaki hrvat uhvaćen u korupciji ili krađi, bilo od onoga birokrata jozinovića iz virovitice, do ekipe iz požeškog kazališta, do ramljaka , i HDZa i SDpa i HNSa, 99% od njih hrvati katolici, većinom bosansko-vlaškog porijekla.. još čekam te srbe i polu srbe i komuniste koji uništavaju državu da se pojave.. zapravo neka se vrate srbi na vlast, manje su štetni bili od ovih naših domaćihkaja wrote:Nije, nije poslodavac motiviran zajebavati se s državom i velikim plaćama i nametima i porezima a da mu ostane 10 000 kuna, zašto bi to radio?!RayMabus wrote:Kome se radi radit ćekaja wrote:A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj
Izgubio se smisao
Guest- Guest
RayMabus wrote:Smisao rada tj posla nije da radiš život prođe ti samo plačaš račune državi a nemaš djece
tvoj problem želiš dijete, a nisi se potrudio ostvariti to ... mogao si i još možeš
2014-04-16
Pa neželim djete u matrijahalnoj imperijimortal wrote:RayMabus wrote:Smisao rada tj posla nije da radiš život prođe ti samo plačaš račune državi a nemaš djece
tvoj problem želiš dijete, a nisi se potrudio ostvariti to ... mogao si i još možeš
Već sam priča o tome
2014-04-11
slušaj ... mene su izgurali s posla da bi uhljebili tekstilku (srpkinja po mami) postavivši je na mjesto poslovođe prodavaonice s odličnim primanjima, muslimanku s drvnom školom kao trgovca..........masa takvihPinochet wrote:zanimljivo svaki hrvat uhvaćen u korupciji ili krađi, bilo od onoga birokrata jozinovića iz virovitice, do ekipe iz požeškog kazališta, do ramljaka , i HDZa i SDpa i HNSa, 99% od njih hrvati katolici, većinom bosansko-vlaškog porijekla.. još čekam te srbe i polu srbe i komuniste koji uništavaju državu da se pojave.. zapravo neka se vrate srbi na vlast, manje su štetni bili od ovih naših domaćihkaja wrote:Nije, nije poslodavac motiviran zajebavati se s državom i velikim plaćama i nametima i porezima a da mu ostane 10 000 kuna, zašto bi to radio?!RayMabus wrote:Kome se radi radit ćekaja wrote:A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj
Izgubio se smisao
meni nemojte slagati takve priče jer pršte oko mene koliko ih je ...a ja moram na sezonu ako želim zaraditi
immortal-
2014-04-16
Ja mogu imat plaču deset ttisuć kuna ili četri ja ti opet neću imat djecu
Pa prije ću pasa kupit nego da mi ona sere po kući o ljudskim pravima
Pa prije ću pasa kupit nego da mi ona sere po kući o ljudskim pravima
2014-04-11
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Trump na velikim mukama
» Kina na mukama, Hrvatska je blokira!
» kud su otišli?
» Njemački mediji o mukama u hrvatskom turizmu :DDD
» Otisli Svedjani na ispasu