Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Poslodavci na mukama: svi su otišli van!!!
Više nego Šveđaninu.Triny wrote:Upravo to, prevrti preko racuna silne novce i dok namiri sve parazite, sta mu ostane..kaja wrote:Nije, nije poslodavac motiviran zajebavati se s državom i velikim plaćama i nametima i porezima a da mu ostane 10 000 kuna, zašto bi to radio?!RayMabus wrote:Kome se radi radit ćekaja wrote:A jbg... nula ili 4000? Ako nemaš kvalifikaciju za vise to je to.RayMabus wrote:Tko hoće radit za četri tisuće kuna može pitanje je jel moš s time imati obitelj
Mislim ono priča vodi samo tome da život prolazi a ti radiš za plačicu kojom plačaš račune državi
Izgubio se smisao
Neradi se da bi se radilo
Place nikad neće biti značajno veće , bar one “ na bijelo” jer tu su preveliki nameti.
Pitanje je gdje to vodi jer život prolazi pa ako se svede na radiš samo da državi plačaš račune a djece nemaš onda se gubi smisao
Depresivni radnik nije motiviran
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Meni je na faksu kolegica, studentica fizike, tvrdila da vremeplom može ići samo u budućnost zbog njekih fizikalnih pizdarijah.RayMabus wrote:Vremeplov ide u prošlost dakle to su ljudi iz budučnosti
Možda promjene ustav, nisi o tom razmišljal?n_razbojnik wrote:slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
Imam podatke iz budućnosti
Jesi ti ovaj?
http://www.index.hr/black/clanak/tvrdi-da-je-dosao-iz-2075-i-otkriva-kad-ce-se-dogoditi-treci-svjetski-rat-i-koje-ce-ga-zemlje-zapoceti/1028102.aspx
Obećavalo je do ovuda...
Također je ispričao da će Donald Trump osvojiti još jedan mandat za predsjednika SAD-a, ali će u trećem pokušaju izgubiti.
ti timetraveleri nikad da poslože činjenice
Budućnost još nije kreirana pa me stvarno zanima ta teorija po kojoj vlak može putovati po pruzi koja još nije izgrađenaRegoč wrote:Meni je na faksu kolegica, studentica fizike, tvrdila da vremeplom može ići samo u budućnost zbog njekih fizikalnih pizdarijah.RayMabus wrote:Vremeplov ide u prošlost dakle to su ljudi iz budučnosti
Za vremeplov ti treba polazna točka a ona je sadašnjost
Prošlost ima prugu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Količina nečega, ne sjećam se, sjećam se samo smisla onoga što je govorila.RayMabus wrote:Budućnost još nije kreirana pa me stvarno zanima ta teorija po kojoj vlak može putovati po pruzi koja još nije izgrađenaRegoč wrote:Meni je na faksu kolegica, studentica fizike, tvrdila da vremeplom može ići samo u budućnost zbog njekih fizikalnih pizdarijah.RayMabus wrote:Vremeplov ide u prošlost dakle to su ljudi iz budučnosti
Prošlost ima prugu
Moraš otići na drugu planetu koja ima vremeplov a da je on iz npr deset tisuća godina u budućnistRayMabus wrote:Budućnost još nije kreirana pa me stvarno zanima ta teorija po kojoj vlak može putovati po pruzi koja još nije izgrađenaRegoč wrote:Meni je na faksu kolegica, studentica fizike, tvrdila da vremeplom može ići samo u budućnost zbog njekih fizikalnih pizdarijah.RayMabus wrote:Vremeplov ide u prošlost dakle to su ljudi iz budučnosti
Prošlost ima prugu
Onda odeš u tu budućnost pa fizički na planet Zemlju pa instaliraš vremrplov pa se vratiš nazad
Tako možeš
2014-04-11
Budućnost je alternativaRegoč wrote:Meni je na faksu kolegica, studentica fizike, tvrdila da vremeplom može ići samo u budućnost zbog njekih fizikalnih pizdarijah.RayMabus wrote:Vremeplov ide u prošlost dakle to su ljudi iz budučnosti
Ti kad bi to napravio tako tko zna u kojoj alternativi bi završio
Jednostavno samo je jedna alternativa stvarni svemir
A ti ne poznaješ koji je jer se još nije desio
2014-04-11
Vremeplov se sastoji od lansirne zgrade i kapsule
Npr 3000 godina vrati me u 2000
Gdje ti u budućnost ideš kad taj svemir postoji po broju okretanja Zemlje oko Sunca no ne i po digađajima na samoj Zemlji
Još se nisu DESILI
Gdje ti u budućnost ideš kad taj svemir postoji po broju okretanja Zemlje oko Sunca no ne i po digađajima na samoj Zemlji
Još se nisu DESILI
2014-04-11
Cijeli svemir ima samo jedan stvarni tok, sve ostalo su alternative
Ako nemam sada vremeplov a hoću ići u budućnost a na susjednoj planeti imaju vremeplov iz deset tisuća godina u budućnost jer ga imaju
Odem tamo odem deset tisuća godina unaprijed i vratim se na Zemlju i instaliram lansirnu sobu i vratim se deset tisuća godina unazad
E sad imam ali je sve putovanje u prošlost
Ako nemam sada vremeplov a hoću ići u budućnost a na susjednoj planeti imaju vremeplov iz deset tisuća godina u budućnost jer ga imaju
Odem tamo odem deset tisuća godina unaprijed i vratim se na Zemlju i instaliram lansirnu sobu i vratim se deset tisuća godina unazad
E sad imam ali je sve putovanje u prošlost
2014-04-11
U svemiru postoje čak i rase koje putuju kroz vrijeme.
Stječe se dojam da oni putuju u budučnost no oni dolaze iz milijardu godina iz budučnosti
Oni u bit putuju po svojoj PROŠLOSTI
Stječe se dojam da oni putuju u budučnost no oni dolaze iz milijardu godina iz budučnosti
Oni u bit putuju po svojoj PROŠLOSTI
2014-04-11
debotoijusto wrote:Yehudi wrote:
Za misec dana odoh i ja
Sve je spremno, samo zubara da se riješim
kolega sretno
red red i disciplina a slobodno vrijeme o svom poslu , onda mozes sve
Hvala amico, hvala
Da, triba biti organiziran ( mada mi to teško pada :) )
Bitno je, permanentno rješavati papirologiju
Slobodnog vrimena je doista malo ali ga triba stvoriti ..........onda možeš sve
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Vremeplov je uređaj ko i svaki drugi
Nije to vidoviti Milan pa da zna u koju ćete budučnost poslati kad se to još nije desilo
Nije to vidoviti Milan pa da zna u koju ćete budučnost poslati kad se to još nije desilo
2014-04-11
RayMabus wrote:Vremeplov se sastoji od lansirne zgrade i kapsule
Još se nisu DESILI
Aj da ti pomognem
-----------------------------------------------------------
Već se desilo...............sve su mogućnosti otvorene jer postoji jedan beskrajni niz paralelnih Svemira
u kojima su otverene sve neostvarene mogućnosti
2014-04-20
sto je bilo i sto bit ce,Yehudi wrote:RayMabus wrote:Vremeplov se sastoji od lansirne zgrade i kapsule
Još se nisu DESILI
Aj da ti pomognem
Već se desilo...............sve su mogućnosti otvorene jer postoji jedan beskrajni niz paralelnih Svemira
sto nije bilo i sto biti nece
sto nije moglo biti i sto nikad nece moci biti
pravilo svemira
ne postoje paralelni svemiri, postoji samo postojanje u razlicitim varijacijama za one koji dozivljavaju to postojanje
Sjetio sam se ja sadRegoč wrote:Količina nečega, ne sjećam se, sjećam se samo smisla onoga što je govorila.RayMabus wrote:Budućnost još nije kreirana pa me stvarno zanima ta teorija po kojoj vlak može putovati po pruzi koja još nije izgrađenaRegoč wrote:Meni je na faksu kolegica, studentica fizike, tvrdila da vremeplom može ići samo u budućnost zbog njekih fizikalnih pizdarijah.RayMabus wrote:Vremeplov ide u prošlost dakle to su ljudi iz budučnosti
Prošlost ima prugu
Misli na brzinu putovanja u svemiru a da je dosta velika brzina tako da ako tako putuješ kroz prostor deset godina onda će na Zemlji proći sto
Tehnički ti tu jesi otputovao u budućnost ali NISI PUTOVAO KROZ VRIJEME
2014-04-11
Leviathan2 wrote:sto je bilo i sto bit ce,Yehudi wrote:RayMabus wrote:Vremeplov se sastoji od lansirne zgrade i kapsule
Još se nisu DESILI
Aj da ti pomognem
sto nije bilo i sto biti nece
sto nije moglo biti i sto nikad nece moci biti
pravilo svemira
ne postoje paralelni svemiri, postoji samo postojanje u razlicitim varijacijama za one koji dozivljavaju to postojanje
Jasno da si u pravu kolega Lewi.
Kabala nas uči .....................kako je doli, tako je i doli, kako je u malome, tako je i u velikome
Takodjer da smo sami kovači svoje " sudbine "( u zadanim perimetrima), jer ništa nije konačno determinirano već postoji kaos.........ali - determinirani kaos -
A do kaosa i dolazi jer su perimetri nepromjenjivi ( zadani )
O svakome osobno ovisi kojim će putem/stazom kreniti....a nadalje su sve opcije otvorene
2014-04-20
RayMabus wrote:Sjetio sam se ja sadRegoč wrote:Količina nečega, ne sjećam se, sjećam se samo smisla onoga što je govorila.RayMabus wrote:Budućnost još nije kreirana pa me stvarno zanima ta teorija po kojoj vlak može putovati po pruzi koja još nije izgrađenaRegoč wrote:Meni je na faksu kolegica, studentica fizike, tvrdila da vremeplom može ići samo u budućnost zbog njekih fizikalnih pizdarijah.RayMabus wrote:Vremeplov ide u prošlost dakle to su ljudi iz budučnosti
Prošlost ima prugu
Misli na brzinu putovanja u svemiru a da je dosta velika brzina tako da ako tako putuješ kroz prostor deset godina onda će na Zemlji proći sto
Tehnički ti tu jesi otputovao u budućnost ali NISI PUTOVAO KROZ VRIJEME
Sićam se maglovito ali recimo ovako:
Radili su se eksperimenti na temu slobodne volje. Recimo kao - dali će netko stisniti plavi ili crveni botun.
Determinirani kaos je oksimoronska izjava per se...........ali tomu je tako
Suvremeni instrumenti su zabilježili da je - mozak - poslao informaciju ruci PRIJE nego je ispitanik donio odluku koji će botun stisniti
Pitanje glasi - dali su i iza kaosa skrivene neke zakonitosti koje nam samo daju - privid - slobodne volje ?
2014-04-20
n_razbojnik wrote:slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
Imam podatke iz budućnosti
Jesi ti ovaj?
http://www.index.hr/black/clanak/tvrdi-da-je-dosao-iz-2075-i-otkriva-kad-ce-se-dogoditi-treci-svjetski-rat-i-koje-ce-ga-zemlje-zapoceti/1028102.aspx
Obećavalo je do ovuda...
Također je ispričao da će Donald Trump osvojiti još jedan mandat za predsjednika SAD-a, ali će u trećem pokušaju izgubiti.
ti timetraveleri nikad da poslože činjenice
A e.
Ali da je ovo ipak moguće pokazuje i primjer F.D. Roosevelta, ali taj presedan se može koristiti samo u ratnim vremenima.
Guest- Guest
Yehudi wrote:
Sićam se maglovito ali recimo ovako:
Radili su se eksperimenti na temu slobodne volje. Recimo kao - dali će netko stisniti plavi ili crveni botun.
Determinirani kaos je oksimoronska izjava per se...........ali tomu je tako
Suvremeni instrumenti su zabilježili da je - mozak - poslao informaciju ruci PRIJE nego je ispitanik donio odluku koji će botun stisniti
Pitanje glasi - dali su i iza kaosa skrivene neke zakonitosti koje nam samo daju - privid - slobodne volje ?
Riječ je o Libetovim i Kornhuberovim eksperimentima.
No, opće je mišljenje kako nisu dokazali nepostojanje slobodne volje nego samo kašnjenje jasne svijesti.
Osim toga, eksperimenti su pokazali gomilanje električnog potencijala za realizaciju pokreta osjetno prije, čitavu sekundu, prije nego je pokret ostvaren. To pokazuje složenost djelovanja jasne svijesti (dakle, ne podsvijesti) kod takvih pokreta.
Riječ je o tzv. spontanim pokretima, a ne voljnim i opće je mišljenje u neuroznanosti kako se slobodna volja i ne nalazi u toj domeni nego u odlukama za čije je donošenje potrebno stanovito vrijeme.
Da skratim, nitko do sada nije uspio dokazati nepostojanje slobodne volje, a po svoj prilici i neće i tom temom se čak posebno ne zabavljaju neuroznanstvenici nego prije svega filozofi koji samo intepretiraju činjenice koje im dobavljaju neuroznanstvenici i zabavljaju se svojim intepretacijama na tu temu posebno uživajući u intelektualnom provociranju uglavnom nekue publike čime ostvaruju neki željeni imidž buntovnika i slično.
Ukratko, posljedica adolescentnog načina razmišljanja za koji je karakteristična pobuna protiv svih uvriježenih vrijednosti i autoriteta, da baš ne kažem lijep primjer infantilizma kod ljudi koji bi trebali biti mentalno odnosno psihički zreli, a zapravo nikada nisu pravo odrasli.
Guest- Guest
Sadašnjost nije vrijrne nego tren
Formula za tren je put kroz brzina
Tren je u ravnoteži
1 metar /metar / 10000sekunda =10000 metara /metat kroz sekunda
Formula za tren je put kroz brzina
Tren je u ravnoteži
1 metar /metar / 10000sekunda =10000 metara /metat kroz sekunda
2014-04-11
Vremeplovom ne možeš u budućnost,teoretski možeš u prošlost ali tek do trenutka kad je vremeplov izmišljen.RayMabus wrote:Budućnost još nije kreirana pa me stvarno zanima ta teorija po kojoj vlak može putovati po pruzi koja još nije izgrađenaRegoč wrote:Meni je na faksu kolegica, studentica fizike, tvrdila da vremeplom može ići samo u budućnost zbog njekih fizikalnih pizdarijah.RayMabus wrote:Vremeplov ide u prošlost dakle to su ljudi iz budučnosti
Prošlost ima prugu
što će reči ako danas izume vremeplov, sutra ćeš se moći vratiti jedan dan u nazad odnosno u danas i tako dalje.
Za godinu dana nakon izuma moći ćeš se vratiti godinu u nazad ali nikad više od časa kad je vremeplov profunkcionirao.
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Trump na velikim mukama
» Kina na mukama, Hrvatska je blokira!
» kud su otišli?
» Njemački mediji o mukama u hrvatskom turizmu :DDD
» Otisli Svedjani na ispasu
» Kina na mukama, Hrvatska je blokira!
» kud su otišli?
» Njemački mediji o mukama u hrvatskom turizmu :DDD
» Otisli Svedjani na ispasu
Page 6 of 10