"Da nije ratova Srbija bi bila Švajcarska"
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: "Da nije ratova Srbija bi bila Švajcarska"
govorim i pišem engleski, ne neku srpsku inačicu.pizzon wrote:veber wrote:pa ti jedeš govna. fonetski. samo nepismen tuđi jezik iskrivljuje.
ja krivim a ti glumis budalu, dok pises ono sto ne znas da citas,
jedes govna dok pogresno izgovaras i pises ono sto ne razumes
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ne sudi po sebi.Kermit wrote:Na stranu fonetika ali hrvati govore neku mješavinu kvazi srpskog. Pravi hrvatski je kajkavski i čakavski...pravi srpski je onaj nišlijskiPiglet wrote:Svi veći europski narodi pišu tako pizzone, ako hoćeš u Europu moraš ostaviti taj primitivni srpski jezik u kojem svatko piše kako mu se sprdne. Novo vino u nove mješine.pizzon wrote:Piglet wrote:Nijedan Srbin ne zna napisati ime nogometaša Kevin De Bruyne, svaki srpski portal i svake novine izmišljaju nešto novo po svom vlastitom viđenju fonetike belgijskog jezika
hrvati znaju tacno glasovno da izgovore navedeno i da speluju )
znaju moj qarc
valjevci najbolje, najpravilnije govore srpski
tako kazu lingvisti
tako kazu lingvisti
Last edited by pizzon on 23/2/2018, 12:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:veber wrote:pa ti jedeš govna. fonetski. samo nepismen tuđi jezik iskrivljuje.
tebi ni psihijatar ne može pomoći...
što to ne znamo pročitati? molim konkretan odgovor, a ne srpsko preseravanje...hvala
a to ga i ja pitam, al nećemo dobiti odgovor, samo mulja i krevelji se, ko navijenBB-8 wrote:pizzon wrote:veber wrote:pa ti jedeš govna. fonetski. samo nepismen tuđi jezik iskrivljuje.
što to ne znamo pročitati? molim konkretan odgovor, a ne srpsko preseravanje...hvala
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
BB-8 wrote:pizzon wrote:veber wrote:pa ti jedeš govna. fonetski. samo nepismen tuđi jezik iskrivljuje.
kako sta
koliko dece nakon 4.razreda zna pravilno da procita tekst gde se nabacane strane reci
ne glumite, koji vam je q
Guest- Guest
Zato je Krleža i napisao Petricu Kerempuha, da bi pokazao Hrvatima koliko su se zajebali što su odbacili raznoliko i autohtono kajkavsko narječje i zamijenili ga nakaznom štokavštinom.Kermit wrote:Na stranu fonetika ali hrvati govore neku mješavinu kvazi srpskog. Pravi hrvatski je kajkavski i čakavski...pravi srpski je onaj nišlijskiPiglet wrote:Svi veći europski narodi pišu tako pizzone, ako hoćeš u Europu moraš ostaviti taj primitivni srpski jezik u kojem svatko piše kako mu se sprdne. Novo vino u nove mješine.pizzon wrote:Piglet wrote:Nijedan Srbin ne zna napisati ime nogometaša Kevin De Bruyne, svaki srpski portal i svake novine izmišljaju nešto novo po svom vlastitom viđenju fonetike belgijskog jezika
znaju moj qarc
Sad je povuci potegni, saniraj i osposobi Frankensteina.
Last edited by Piglet on 23/2/2018, 12:03; edited 1 time in total
Piglet- Posts : 1503
2016-02-24
Noor wrote:a to ga i ja pitam, al nećemo dobiti odgovor, samo mulja i krevelji se, ko navijenBB-8 wrote:pizzon wrote:veber wrote:pa ti jedeš govna. fonetski. samo nepismen tuđi jezik iskrivljuje.
nemoj da me zasmejavas
Guest- Guest
Samo da dodam nešto uvodnom članku:
Njemačka je 2x bila do temelja poharana i kao takva je (za razliku od Srbije)
plaćala je i ratnu odštetu, a vidi je danas. ILi još bliže: Hrvatska je u zadnjem
ratu bila porušena i spaljena, punih 5 godina bez ikakvog turizma i šta vidimo?
HR danas ima više od 2x veći prosječni dohodak od Srbije. Ali zato oni iaju Vulina,
koji brine o nabavci starih helikoptera, koji više ne trebaju čak ni Belorusiji.
Njemačka je 2x bila do temelja poharana i kao takva je (za razliku od Srbije)
plaćala je i ratnu odštetu, a vidi je danas. ILi još bliže: Hrvatska je u zadnjem
ratu bila porušena i spaljena, punih 5 godina bez ikakvog turizma i šta vidimo?
HR danas ima više od 2x veći prosječni dohodak od Srbije. Ali zato oni iaju Vulina,
koji brine o nabavci starih helikoptera, koji više ne trebaju čak ni Belorusiji.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
pizzon wrote:BB-8 wrote:pizzon wrote:veber wrote:pa ti jedeš govna. fonetski. samo nepismen tuđi jezik iskrivljuje.
kako sta
koliko dece nakon 4.razreda zna pravilno da procita tekst gde se nabacane strane reci
zamolio sam konkretan odgovor, a naravno da sam dobio klasično srpsko preseravanje...
djeca u 4. razredu su još u procesu učenja stranih jezika jer su tek prije 3 godine počeli učiti neki strani jezik...
vuksadinare wrote:Poznato mi to o svicarskoj... ..kad netko na ovimproatorima spominje svicarsku..njemacku..pisi kuci propalo
Sve rečeno je već dugo poznato, većina zna za te glupe usporedbe ( ali uvik su drugi krivi )
Za Jugoslavije se govorilo - Vojvodina može hraniti cilu Europu, sada se u RH govori kako bi Slavonija mogla hraniti cilu Europu.
Beograd nam je uzimao novac pa smo siromašni..............a tko sada uzima novac ( Vatikan )
Prije rata ( WW II ) nismo imali NIŠTA a onda su došli Nijemci i uzeli nam SVE ........( ako nisi ima ništa, kako ti mogu uzeti nešto ? )
Tako i sada, uvik se okrivljuje nekoga drugoga za svoju bijedu
A Švica nije od jučer, tamo već stotinama God. tri naroda žive u slozi ( i tri jezika govore ) ali ne dopuštaju Nijemcima, Italijanima ili Francuzima da ih zavade.
Ali Balkan je Balkan, bio i ostao.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
i opet dokazuješ da nemaš ni odgovora ni argumenta, valjaš se i kreveljiš..kako i rekoh.pizzon wrote:Noor wrote:a to ga i ja pitam, al nećemo dobiti odgovor, samo mulja i krevelji se, ko navijenBB-8 wrote:pizzon wrote:veber wrote:pa ti jedeš govna. fonetski. samo nepismen tuđi jezik iskrivljuje.
nemoj da me zasmejavas
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
BB-8 wrote:pizzon wrote:BB-8 wrote:pizzon wrote:veber wrote:pa ti jedeš govna. fonetski. samo nepismen tuđi jezik iskrivljuje.
kako sta
zamolio sam konkretan odgovor, a naravno da sam dobio klasično srpsko preseravanje...
djeca u 4. razredu su još u procesu učenja stranih jezika jer su tek prije 3 godine počeli učiti neki strani jezik...
ni posele gimnazije ne znate, ogromna vecina
ni posle fakulteta, ni u mladosti ni u starosti,
ogromna vecnia ne zna, kenjate da znate, samo zvanicno
Guest- Guest
Za rvate:
Posto se, kako kazete, imena pravilno pisu samo u originalu molim da mi napisete sledeca imena:
Jao Ming i Tosiro Mifune... :)
Posto se, kako kazete, imena pravilno pisu samo u originalu molim da mi napisete sledeca imena:
Jao Ming i Tosiro Mifune... :)
O kakvom to srpskom govorite? O onom s 3 padeža? Daj, bogati, imate sve u knjigama, tamo vam sve piše.Piglet wrote:Zato je Krleža i napisao Petricu Kerempuha, da bi pokazao Hrvatima koliko su se zajebali što su odbacili raznoliko i autohtono kajkavsko narječje i zamijenili ga nakaznom štokavštinom.Kermit wrote:Na stranu fonetika ali hrvati govore neku mješavinu kvazi srpskog. Pravi hrvatski je kajkavski i čakavski...pravi srpski je onaj nišlijskiPiglet wrote:Svi veći europski narodi pišu tako pizzone, ako hoćeš u Europu moraš ostaviti taj primitivni srpski jezik u kojem svatko piše kako mu se sprdne. Novo vino u nove mješine.pizzon wrote:Piglet wrote:Nijedan Srbin ne zna napisati ime nogometaša Kevin De Bruyne, svaki srpski portal i svake novine izmišljaju nešto novo po svom vlastitom viđenju fonetike belgijskog jezika
znaju moj qarc
Sad je povuci potegni, saniraj i osposobi Frankensteina.
Naš jezik (hercegovački) je ipak uzet kao osnova standardnoh hrvatskog jezika i to je to.
Srbi? Prisvojili naš pa šta, nije beg cicija...
Last edited by Eroo on 23/2/2018, 12:10; edited 1 time in total
2016-07-22
pizzon wrote:valjevci najbolje, najpravilnije govore srpski
tako kazu lingvisti
Ja mislio Beogradjani / Zemunci
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Noor wrote:i opet dokazuješ da nemaš ni odgovora ni argumenta, valjaš se i kreveljiš..kako i rekoh.pizzon wrote:Noor wrote:a to ga i ja pitam, al nećemo dobiti odgovor, samo mulja i krevelji se, ko navijenBB-8 wrote:pizzon wrote:
nemoj da me zasmejavas
ne mogu da ti odgvoram jedno isto bezbroj puta
Guest- Guest
Zemunci su posrbljeni Hrvati, tako da se i ne čudim.Yehudi wrote:pizzon wrote:valjevci najbolje, najpravilnije govore srpski
tako kazu lingvisti
2016-07-22
a šta to? znamo strane jezike i govoriti i pisati....vi ste u tom smislu nepismeni.pizzon wrote:BB-8 wrote:pizzon wrote:BB-8 wrote:pizzon wrote:
kako sta
ni posele gimnazije ne znate, ogromna vecina
ni posle fakulteta, ni u mladosti ni u starosti,
ogromna vecnia ne zna, kenjate da znate, samo zvanicno
a i u svakom drugom.
čast izuzecima...tu mislim na stanojka
hm, nije bas tako, posebno jer je beograd mix ljudiYehudi wrote:pizzon wrote:valjevci najbolje, najpravilnije govore srpski
tako kazu lingvisti
koji vuku svoje lokalne govore celog zivota
sa celog prostora ex yuge
Last edited by pizzon on 23/2/2018, 12:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
Yehudi wrote:
A Švica nije od jučer, tamo već stotinama God. tri naroda žive u slozi ( i tri jezika govore ) ali ne dopuštaju Nijemcima, Italijanima ili Francuzima da ih zavade.
Živi samo jedan narod i to švicarski, a koji se sastoji od 4 osnovne etničke skupine.
I ne govore tri jezika nego 4: njemački, francuski, talijanski i retoromanski.
Guest- Guest
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Srbija iz prethodnih ratova nista nije naucila!Velikosrpska politika opet u ofanzivi
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Majčica Srbija nikad nije bila u težoj situaciji,još od vremena ustaških genocida
» Glupi Dacic odgovorio Plenkovicu:Srbija nije bila uz Hitlera i provodila holokaust
» Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!”
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Majčica Srbija nikad nije bila u težoj situaciji,još od vremena ustaških genocida
» Glupi Dacic odgovorio Plenkovicu:Srbija nije bila uz Hitlera i provodila holokaust
» Maja Ombašić: “Jugoslavija je bila Švajcarska istočne Evrope. Vratite mi moju zemlju!”
Page 4 of 14