Glupi Dacic odgovorio Plenkovicu:Srbija nije bila uz Hitlera i provodila holokaust
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Glupi Dacic odgovorio Plenkovicu:Srbija nije bila uz Hitlera i provodila holokaust
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dacic-ekspresno-odgovorio-plenkovicu-u-jednoj-stvari-se-slazemo-hrvatska-i-srbija-nisu-iste-srbija-nije-bila-uz-hitlera-i-provodila-holokaust/7306246/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Glupi Dacic odgovorio Plenkovicu:Srbija nije bila uz Hitlera i provodila holokaust
Gde je ovaj historiju ucio
2015-09-08
Re: Glupi Dacic odgovorio Plenkovicu:Srbija nije bila uz Hitlera i provodila holokaust
Prascicu dacicu jesi ti cuo za milana nedica i logor sajmiste,nis...
2015-09-08
Koga briga za trenutne likove u Srbiji na vlasti, ja im želim da vladaju šta duže jer jasno je da Hrvatska neće pustiti ovakvu Srbiju u EU
A oni neka i dalje misle da naš stav nije bitan oko toga oće li ili ne biti primljeni u EU
A oni neka i dalje misle da naš stav nije bitan oko toga oće li ili ne biti primljeni u EU
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Prica gluposti.
Pa sam Tito je bio Hrvat, NOB i NOP su krenuli iz Hrvatske a i mi smo najveci antifasisti bili gro u partizanima.
Pa sam Tito je bio Hrvat, NOB i NOP su krenuli iz Hrvatske a i mi smo najveci antifasisti bili gro u partizanima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Informer:Dacic odgovorio ustasi Plenkovicu
http://informer.rs/vesti/politika/379452/dacic-brutalno-odgovorio-ustasi-plenkovicu-nismo-isti-mi-nismo-bili-na-strani-hitlera
..pocelo je ..nekidan je koli od informera glavnog medija vladajucih u srbiji proglasena ustasicom..nema vise premijer,predsjednik...svi ste bre ustase da vam ga majke najebem..
http://informer.rs/vesti/politika/379452/dacic-brutalno-odgovorio-ustasi-plenkovicu-nismo-isti-mi-nismo-bili-na-strani-hitlera
..pocelo je ..nekidan je koli od informera glavnog medija vladajucih u srbiji proglasena ustasicom..nema vise premijer,predsjednik...svi ste bre ustase da vam ga majke najebem..
2015-09-08
jbt bog, Kenwood Kenon koji dolazi iz partizanske i boljševičke obitelji, postao ustaša. ovi srbi su stvarno komadi debila, a i mi smo još veći debili kada smo sa njima bili u državi
Guest- Guest
neka, dobro da svako malo plasiraju ovakav nekakav proser....sami su sebi najbolja 'reklama', odnosno najgori neprijatelj
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:neka, dobro da svako malo plasiraju ovakav nekakav proser....sami su sebi najbolja 'reklama', odnosno najgori neprijatelj
Ako se već ne možemo pouzdati u vlastitu pamet, barem uvijek možemo u srpsku glupost pa i ludilo.
Guest- Guest
koje i nije bas za podcjenjivanje jer je ludiloslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:neka, dobro da svako malo plasiraju ovakav nekakav proser....sami su sebi najbolja 'reklama', odnosno najgori neprijatelj
Ako se već ne možemo pouzdati u vlastitu pamet, barem uvijek možemo u srpsku glupost pa i ludilo.
2015-09-08
vuksadinare wrote:koje i nije bas za podcjenjivanje jer je ludiloslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:neka, dobro da svako malo plasiraju ovakav nekakav proser....sami su sebi najbolja 'reklama', odnosno najgori neprijatelj
Mi smo se odavno navikli na njihovo ludilo.
Guest- Guest
Sve stoji, ali stoji i da se Hrvatska toga kompletno odrekla. I emotivno se potpuno poistovjetila sa endehazijom i ustaškim režimom.epikur37 wrote:Prica gluposti.
Žao mi je ali tako je.
ZAto nas sad i jebe ko stigne. I nabijaju nam ustaštvo i nacizam na svkome koraku.
Ne sam Vulin i Dačić, nego i drugi. Jer znaju koja je Hrvatima Ahilova peta.
Sami dajemo štrik kojim nas svi dave.
Zanm iz osobnoga iskustva sa kakvim su predrasudama međunarodni dolazili u Sarajevo. A Hrvati su im dodatno podhranjivali predrasude.
Tvrdim da gomila problema koje BiH Hrvati imaju sa međunarodnima potječe iz ovoga problema.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
naravno, to je 'zagarantovano'slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:neka, dobro da svako malo plasiraju ovakav nekakav proser....sami su sebi najbolja 'reklama', odnosno najgori neprijatelj
Baš nas brigaRingo10 wrote:Sve stoji, ali stoji i da se Hrvatska toga kompletno odrekla. I emotivno se potpuno poistovjetila sa endehazijom i ustaškim režimom.epikur37 wrote:Prica gluposti.
Žao mi je ali tako je.
ZAto nas sad i jebe ko stigne. I nabijaju nam ustaštvo i nacizam na svkome koraku.
Zanm iz osobnoga iskustva sa kakvim su predrasudama međunarodni dolazili u Sarajevo. A Hrvati su im dodatno podhranjivali predrasude.
Tvrdim da gomila problema koje BiH Hrvati imaju sa međunarodnima potječe iz ovoga problema.
Evo recimo ja sam do maloprije bio protiv naziva ulica po Mili Budku no treba im trljati sol na ranu tako da još više popizde
Autocestu Zagreb Beograd treba nazvati autocesta Bljeska i Oluje
Nemaju oni pojma na koga su se namirili i ja mogu bit ustaša i bit ću sad a ti budi četnik
I onda reci zbogom EU
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ajd ringo i ti si malo maka...mislim da su im ipak veci problem u ocima medjun.zajednice previse druzenja sa dodikom i zahtjevi za trecim.....a ovo oko ndh vise kapric jugicima poput markovine i slicnihRingo10 wrote:Sve stoji, ali stoji i da se Hrvatska toga kompletno odrekla. I emotivno se potpuno poistovjetila sa endehazijom i ustaškim režimom.epikur37 wrote:Prica gluposti.
Žao mi je ali tako je.
2015-09-08
lepo je reko
cak previse u celofanu
ndh je bila jedina koja je imalo samostalnu kontrolu nad konc logorima
svi ostali su bili pod kontrolom nemaca
ali, srbija koja vodi, po meni, nespretnu spoljnu politiku, mora da se
vija sa hrvatskim ustastvom jer zapad isti koristi za pritisak na srbiju
cak previse u celofanu
ndh je bila jedina koja je imalo samostalnu kontrolu nad konc logorima
svi ostali su bili pod kontrolom nemaca
ali, srbija koja vodi, po meni, nespretnu spoljnu politiku, mora da se
vija sa hrvatskim ustastvom jer zapad isti koristi za pritisak na srbiju
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Prascicu dacicu jesi ti cuo za milana nedica i logor sajmiste,nis...
culi smo
ali ti ne zelis da cujes da su svi logori od norvreske do grcke
bili u okupacionoj zoni, pod kontrolim nemaca
ali, nikome ne pada na pamet da to pripise poljacima ili norvezanima,
cak ni jeverejima. zato vi kenjate o nekom nedicu koji je obican kvisling
i to ostaje zauvek.
mozete samo da nastavite sa kenjazom, ustaste vam na papiru proci nece.
mozete samo na crno da radite i dok vam to budu gledali kroz prste, dokle
to bude bio interes zapada.
Guest- Guest
pizzon wrote:ndh
Jedini vam je problem da mi nikakve veze sa NDH nemamo. Ni političke ni pravne.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:ndh
zasto je onda branite
zasto vam smetaju izlozbe o ndh zlocinima
zasto dajete pomen zrtvama u bajburgu sa U " znakovljem "
sva ta naci rulja u blajburgu lici za ustaski zbor
verovatno dok urlate ZDS i ubi srbina, srbe na vrbe mislite na
pratizane i borbu protiv nemaca
oce Q
Last edited by pizzon on 1/5/2018, 18:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:ndh
Nago s čim imamo? Sa Jugoslavijom, Srbijom? Pančevom?
Smrade ćetnički! Gade komunistćko partizanski!
NDH nam je jedini čvrst oslonac u povijesti koji osigurava hrvatsku nezavisnost od Srbije za sva vremena.
Za dom spremni!
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "Da nije ratova Srbija bi bila Švajcarska"
» Dačić i dalje bijesni:"Nitko nije reagirao na optužbe da je Srbija započela ratove"
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Majčica Srbija nikad nije bila u težoj situaciji,još od vremena ustaških genocida
» Kokice: Penava žestoko odgovorio Plenkoviću
» Dačić i dalje bijesni:"Nitko nije reagirao na optužbe da je Srbija započela ratove"
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Majčica Srbija nikad nije bila u težoj situaciji,još od vremena ustaških genocida
» Kokice: Penava žestoko odgovorio Plenkoviću
Page 1 of 4