Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
PA kakva takva evolucija je ipak evolucija.slidingdoorsoperator wrote:Ringo10 wrote:MA rodila majka svog malog ustaškog debila. KAko si sladak u svojoj tupavosti.slidingdoorsoperator wrote:Ringo10 wrote:Nek ste vi neoustaški genijalci pametni pa nek sve ide u PM.slidingdoorsoperator wrote:Serbinjo je neopisivo glup, a ni Ringo ne zaostaje puno.
Obojica ste ionako već tamo, samo što to još niste shvatili.
Ti si klasičan primjer ekspresnog djelovanja evolucije. Rodila te majka na debelo crijevo.
A ti i takvi ste ostali na stadiju paramecija.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
Ringo10 wrote:PA kakva takva evolucija je ipak evolucija.slidingdoorsoperator wrote:
Ti si klasičan primjer ekspresnog djelovanja evolucije. Rodila te majka na debelo crijevo.
Temeljni zakon koji se sam brine o čistoći prirode pa zato uklanja takve kakav si ti da ne bi zagađivali okolinu i ometali razvoj onih koji imaju budućnost.
Guest- Guest
Ovo je neoustaša sa najvećim do sada ustanovljenim IQslidingdoorsoperator wrote:Ringo10 wrote:PA kakva takva evolucija je ipak evolucija.slidingdoorsoperator wrote:
Temeljni zakon koji se sam brine o čistoći prirode pa zato uklanja takve kakav si ti da ne bi zagađivali okolinu i ometali razvoj onih koji imaju budućnost.
https://www.google.com.au/search?q=paramecij&rlz=1C1RNVG_enAU694AU695&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwibscjEwa_ZAhUCOrwKHRb8DaAQsAQIPQ&biw=1280&bih=633
2015-09-24
Regoč wrote:Siguran si da ne ide na Istok? Čini mi se da je to smisal ove druge cievi, povećanje kapacitetah da bi se plin distribuiral prema Poljskoj, Češkoj i Austriji.epikur37 wrote:Regoč wrote:Južni tok trebal se protezati do Austrije i Italije, a dokle ide Sjeverni tok? Samo do Njemačke? A da Anglosasi već dva stoljeća razjedinjuju heartland, znam.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Njemački interes nije da bude alternative Sjevernomu toku, Južni tok ili ukrajinski tom im onemogućuju monopolističku poziciju.
Sjeverni i južni tok nisu alternativa jedan drugome. Pokrivaju druge države i područja.
No ako hoćeš možeš se praviti da ne vidiš tko vodi igru i uvlači Europu u konflikt s Rusijom, ne bi čudilo da prvi jurneš :) u dobroj pravaškoj tradiciji ;)
Do njemačke i tu se širi na njemačku, beneluks i nešto za britaniju.
Neće ići u Bugrasku i mađarsku. Niti je plan niti kapacitet.
Ima karta, pa se može pogledati.
Blokada južnog toka zasigurno nije primarno njemačka intervencija.
Da se ne lažemo.
Isti koji su blokirali južni žele i sjeverni.
Jasno njemačka se opire više za ono što je njoj važno, ali adresa s koje se primarno blokiraju takvi tokovi i veze nije Berlin.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ajd malo mira. Ringo otkvači s ustašami, nema ih od 45., zamoran si više.
Ringo10 wrote:Ovo je neoustaša sa najvećim do sada ustanovljenim IQslidingdoorsoperator wrote:Ringo10 wrote:PA kakva takva evolucija je ipak evolucija.slidingdoorsoperator wrote:
https://www.google.com.au/search?q=paramecij&rlz=1C1RNVG_enAU694AU695&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwibscjEwa_ZAhUCOrwKHRb8DaAQsAQIPQ&biw=1280&bih=633
Taj oblik života ipak ima dovoljnu razine inteligencije koja mu osigurava opstanak, mjesto u prirodi i osiguranu budućnost, za razliku od tebe i takvih kao što si ti.
Guest- Guest
Regoč wrote:Ajd malo mira. Ringo otkvači s ustašami, nema ih od 45., zamoran si više.
Apeliraš na razum kod retarda i psihičkog bolesnika?
Klasa optimist.
Guest- Guest
Ovo je moj osobni rat sa tom pošasti. Dok se to ne ukloni Hrvatska neće biti normalna zemlja.Regoč wrote:Ajd malo mira. Ringo otkvači s ustašami, nema ih od 45., zamoran si više.
To je bolest koja Hrvatsku truje i ubija.
2015-09-24
Ima ovakvo nješto. Meni se čini kano umrježavanje s istočnimi i južnimi susjedi. Ali možda griešim, neću definitivno tvrditi.
Ima ih koji još uviek traže vampire. Tako ti ustaše.Ringo10 wrote:Ovo je moj osobni rat sa tom pošasti. Dok se to ne ukloni Hrvatska neće biti normalna zemlja.Regoč wrote:Ajd malo mira. Ringo otkvači s ustašami, nema ih od 45., zamoran si više.
Znam ja o čemu pričam. ZAjebi ti šuplje priče.Regoč wrote:Ima ih koji još uviek traže vampire. Tako ti ustaše.Ringo10 wrote:Ovo je moj osobni rat sa tom pošasti. Dok se to ne ukloni Hrvatska neće biti normalna zemlja.Regoč wrote:Ajd malo mira. Ringo otkvači s ustašami, nema ih od 45., zamoran si više.
2015-09-24
Ja sam pošten čovjek, ne volim zajebati. Čak ni šuplju priču.Ringo10 wrote:Znam ja o čemu pričam. ZAjebi ti šuplje priče.Regoč wrote:Ima ih koji još uviek traže vampire. Tako ti ustaše.Ringo10 wrote:Ovo je moj osobni rat sa tom pošasti. Dok se to ne ukloni Hrvatska neće biti normalna zemlja.Regoč wrote:Ajd malo mira. Ringo otkvači s ustašami, nema ih od 45., zamoran si više.
Živim vani, često putujem, pratim svjetske medije i znam kako se Hrvatska i Hrvati medijski tretiraju. I znam koliko su sami Hrvati zaslužni za to. I znam koliko nam to štete nanosi. I koliko to koriste DRUGI kad žele Hrvatsku zajebati.Regoč wrote:Ja sam pošten čovjek, ne volim zajebati. Čak ni šuplju priču.Ringo10 wrote:Znam ja o čemu pričam. ZAjebi ti šuplje priče.Regoč wrote:Ima ih koji još uviek traže vampire. Tako ti ustaše.Ringo10 wrote:Ovo je moj osobni rat sa tom pošasti. Dok se to ne ukloni Hrvatska neće biti normalna zemlja.Regoč wrote:Ajd malo mira. Ringo otkvači s ustašami, nema ih od 45., zamoran si više.
Jebi ga. I znama koliko smo mi Hrvati iz BiH radi toga pušili i imali problema. I znam sa kakvim su predrasudama dolazili u BiH strani čimbenici koji su odlučivali o svemu. I znam koliko smo sami mi svojim glupostima i zablu8dama sami tome pridonosili.
2015-09-24
epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne paše nami kojimi je ta ista Njemačka prekinula Južni tok i time sebe učinila monopolistom.pismejker wrote:Dobro,zadovoljan sam sto je Merkelica uza svu mogutju pomoc Karl Zeiss-a iz Jenne progledala...Sjeverni tok moze samo pojednostaviti i pojeftiniti energente..to nekima naravno ne paše..
Ne bih rekao da nam je Njemečka prekinula, prekinuli su oni isti koji pokušavaju prekinuti i Njemačkoj sjeverni tok.
S tim da smo mi odmahah poslušali Buzin a Nijemci vidimo neće.
Sad pokušati izvrtati, može se neupućenima.
E upravo tako...kako su htjeli proglasiti one koji investiraju preko vrijednosti od 5 milijuna Ojrova??
Nes u rangu terorista....
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Merkel podržala Erdogana u Libiji
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel in Heilbronn
» Smije li Angela Merkel pasti?
» Angela Merkel = sotonska igračka
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel in Heilbronn
» Smije li Angela Merkel pasti?