Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
poljaci će opet na iste grablje...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
jbte, vid madjare, oteli se i otimajuepikur37 wrote:poljaci će opet na iste grablje...
chesi, slovaci pa cak i esterajheri, a poljaci kako im njihov buzin naredi
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Nijemci moraju odlučiti žele li EU ili Euroaziju
Sjeverni tok 2 nije pametna ideja ni za Njemačku dugoročno geopolitički i geostrateški gledano
Sjeverni tok 2 nije pametna ideja ni za Njemačku dugoročno geopolitički i geostrateški gledano
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Nijemci moraju odlučiti žele li EU ili Euroaziju
Njemačka se odavno odlučila.
Niti za EU niti za Euroaziju nego za Europu kao njemačku prćiju.
U međuvremenu im je propao projekt Svetog Rimskog Carstva, zatim tisućugodišnjeg Reicha, a Nijemci opet na iste grablje.
Badava im vrhunsko gospodarstvo kada nemaju političke pameti, a uz to se još u Europi ponašaju poput ne slona nego t-rexa u staklarni.
Guest- Guest
A baš nemaju političke pameti glupe poteze vuću
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Njih vodi mesijanizam i ne baš racionalno to je po meni dosta veliki problem, pogotovo jer lako mogu biti tuđi proxyslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:nece, poljaci nikad nisu imali svoje ja, uvijek su neki kurac pokusavali al nikad nisuostali dosljedniRayMabus wrote:Nisu Poljaci glupi to će se pokazati kad Nijemci krenu čizmom na Arape a Poljska podrži Arape
uvjek su ih sjebali i uvijek ce ih sjebat
Poljaci si itekako imali svoj ja, a pogotovo ga imaju danas, kao rijetko koji narod u Europi, ali su također imali nesreću biti okruženi njemačkim i ruskim carstvom, a povremeno i podijeljeni između oba.
Kermit-
2014-04-17
potpisslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Nijemci moraju odlučiti žele li EU ili Euroaziju
U međuvremenu im je propao projekt Svetog Rimskog Carstva, zatim tisućugodišnjeg Reicha, a Nijemci opet na iste grablje.
Badava im vrhunsko gospodarstvo kada nemaju političke pameti, a uz to se još u Europi ponašaju poput ne slona nego t-rexa u staklarni.
I nas je dugo vodil mesijaski kompleks kroz panslavizam, ilirizam, austroslavizam i jugoslavizam, a sad je jasno da samo pravaštvo (nacionalistički ekskluzivizam) može donieti bolju budućnost.Kermit wrote:Njih vodi mesijanizam i ne baš racionalno to je po meni dosta veliki problem, pogotovo jer lako mogu biti tuđi proxyslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:nece, poljaci nikad nisu imali svoje ja, uvijek su neki kurac pokusavali al nikad nisuostali dosljedniRayMabus wrote:Nisu Poljaci glupi to će se pokazati kad Nijemci krenu čizmom na Arape a Poljska podrži Arape
Poljaci si itekako imali svoj ja, a pogotovo ga imaju danas, kao rijetko koji narod u Europi, ali su također imali nesreću biti okruženi njemačkim i ruskim carstvom, a povremeno i podijeljeni između oba.
Njemačka se ekonomski pozicionira kako bi svaka zemlja koja želi imati budućnost trebala.
Da.no prije toga je prethodilo 50-60 godina teskog rada i samoodricanja za same svabe...otuda i navika da i dan danas svaki bezvrijedni cent cijene i postivaju..zrno po zrno...palača..Regoč wrote:Njemačka se ekonomski pozicionira kako bi svaka zemlja koja želi imati budućnost trebala.
Tako pozicioniranje hje mogutje,kad je drzava vec jaka i ima jako velike rezerve novca...uhodanih poslova,izvoz tehnologija i svega mogucega...
Made in Germany,nije samo tako samo od sebea postao cijenjen potpis na robi
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jbte, vid madjare, oteli se i otimajuepikur37 wrote:poljaci će opet na iste grablje...
chesi, slovaci pa cak i esterajheri, a poljaci kako im njihov buzin naredi
Ne znam što misle?
Uz pomoća Amera sjebati Njemačku i Rusiju....
Ne može, to već misle Ameri uz pomoć Poljaka i poremećenog i priglupog Baltika:)
2015-08-06
Pravaštvo je kao takvo bilo manje propala i zastarjela ideja kad je nastalo, a ne sada, osim toga primjer NDH je dokazao da je to potpuni promašaj. U biti Stjepan Radić je jedini naš političar u zadnjih 150 godina, dobro u zadnjih 15 možemo birati između Vrdoljaka bandića i narcisaRegoč wrote:I nas je dugo vodil mesijaski kompleks kroz panslavizam, ilirizam, austroslavizam i jugoslavizam, a sad je jasno da samo pravaštvo (nacionalistički ekskluzivizam) može donieti bolju budućnost.Kermit wrote:Njih vodi mesijanizam i ne baš racionalno to je po meni dosta veliki problem, pogotovo jer lako mogu biti tuđi proxyslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:nece, poljaci nikad nisu imali svoje ja, uvijek su neki kurac pokusavali al nikad nisuostali dosljedniRayMabus wrote:Nisu Poljaci glupi to će se pokazati kad Nijemci krenu čizmom na Arape a Poljska podrži Arape
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Pravaštvo je kao takvo bilo manje propala i zastarjela ideja kad je nastalo, a ne sada, osim toga primjer NDH je dokazao da je to potpuni promašaj. U biti Stjepan Radić je jedini naš političar u zadnjih 150 godina, dobro u zadnjih 15 možemo birati između Vrdoljaka bandića i narcisaRegoč wrote:I nas je dugo vodil mesijaski kompleks kroz panslavizam, ilirizam, austroslavizam i jugoslavizam, a sad je jasno da samo pravaštvo (nacionalistički ekskluzivizam) može donieti bolju budućnost.Kermit wrote:Njih vodi mesijanizam i ne baš racionalno to je po meni dosta veliki problem, pogotovo jer lako mogu biti tuđi proxyslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
nece, poljaci nikad nisu imali svoje ja, uvijek su neki kurac pokusavali al nikad nisuostali dosljedni
Radić i hss, jedini pravi organski izraz hrvatske nacije u politici.
Zdravi, nacionalni, socijalni i sve.
Poslije radića ja pridodajem Tuđmana.
2015-08-06
Sve ono što ne postoji više u Hrvata niti u tragovimaepikur37 wrote:Kermit wrote:Pravaštvo je kao takvo bilo manje propala i zastarjela ideja kad je nastalo, a ne sada, osim toga primjer NDH je dokazao da je to potpuni promašaj. U biti Stjepan Radić je jedini naš političar u zadnjih 150 godina, dobro u zadnjih 15 možemo birati između Vrdoljaka bandića i narcisaRegoč wrote:I nas je dugo vodil mesijaski kompleks kroz panslavizam, ilirizam, austroslavizam i jugoslavizam, a sad je jasno da samo pravaštvo (nacionalistički ekskluzivizam) može donieti bolju budućnost.Kermit wrote:Njih vodi mesijanizam i ne baš racionalno to je po meni dosta veliki problem, pogotovo jer lako mogu biti tuđi proxyslidingdoorsoperator wrote:
Kermit-
2014-04-17
Zaboravio si ti najvažnijega koji je vremenski pozicioniran između te dvojice i koji je žestoko odredio stvarnost i budućnost i Hrvatske a i šireg regiona.epikur37 wrote:Kermit wrote:Pravaštvo je kao takvo bilo manje propala i zastarjela ideja kad je nastalo, a ne sada, osim toga primjer NDH je dokazao da je to potpuni promašaj. U biti Stjepan Radić je jedini naš političar u zadnjih 150 godina, dobro u zadnjih 15 možemo birati između Vrdoljaka bandića i narcisaRegoč wrote:I nas je dugo vodil mesijaski kompleks kroz panslavizam, ilirizam, austroslavizam i jugoslavizam, a sad je jasno da samo pravaštvo (nacionalistički ekskluzivizam) može donieti bolju budućnost.Kermit wrote:Njih vodi mesijanizam i ne baš racionalno to je po meni dosta veliki problem, pogotovo jer lako mogu biti tuđi proxyslidingdoorsoperator wrote:
I kojega je Tuđman itekako poštivao i uvažavao.
Bez toga lika i svega što je on značio i predvodio, bolje i ne misliti šta bi bilo i sa Hrvatskom i sa Hrvatima kad se uzmu u obzir okolnosti koje su u tome vremenu oblikovale svjetsku i europsku političku scenu.
Doći će vrijeme kad će Hrvati shvatiti svu količinu svoje političke gluposti i debilizma i priznati ponovo povijesne realitete.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Zaboravio si ti najvažnijega koji je vremenski pozicioniran između te dvojice i koji je žestoko odredio stvarnost i budućnost i Hrvatske a i šireg regiona.epikur37 wrote:Kermit wrote:Pravaštvo je kao takvo bilo manje propala i zastarjela ideja kad je nastalo, a ne sada, osim toga primjer NDH je dokazao da je to potpuni promašaj. U biti Stjepan Radić je jedini naš političar u zadnjih 150 godina, dobro u zadnjih 15 možemo birati između Vrdoljaka bandića i narcisaRegoč wrote:I nas je dugo vodil mesijaski kompleks kroz panslavizam, ilirizam, austroslavizam i jugoslavizam, a sad je jasno da samo pravaštvo (nacionalistički ekskluzivizam) može donieti bolju budućnost.Kermit wrote:
Njih vodi mesijanizam i ne baš racionalno to je po meni dosta veliki problem, pogotovo jer lako mogu biti tuđi proxy
Bez toga lika i svega što je on značio i predvodio, bolje i ne misliti šta bi bilo i sa Hrvatskom i sa Hrvatima kad se uzmu u obzir okolnosti koje su u tome vremenu oblikovale svjetsku i europsku političku scenu.
Doći će vrijeme kad će Hrvati shvatiti svu količinu svoje političke gluposti i debilizma i priznati ponovo povijesne realitete.
Tito nije bio hrvatski političar, već jugoslavenski državnik-diktator. Jedino preko te potke možemo gledati i hrvatski kost-benefit njegove vladavine.
2015-08-06
Tito je bio hrvatskiji političar nego svi koji se smatraju velikim Hrvatima.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Zaboravio si ti najvažnijega koji je vremenski pozicioniran između te dvojice i koji je žestoko odredio stvarnost i budućnost i Hrvatske a i šireg regiona.epikur37 wrote:Kermit wrote:Pravaštvo je kao takvo bilo manje propala i zastarjela ideja kad je nastalo, a ne sada, osim toga primjer NDH je dokazao da je to potpuni promašaj. U biti Stjepan Radić je jedini naš političar u zadnjih 150 godina, dobro u zadnjih 15 možemo birati između Vrdoljaka bandića i narcisaRegoč wrote:
I nas je dugo vodil mesijaski kompleks kroz panslavizam, ilirizam, austroslavizam i jugoslavizam, a sad je jasno da samo pravaštvo (nacionalistički ekskluzivizam) može donieti bolju budućnost.
Tito nije bio hrvatski političar, već jugoslavenski državnik-diktator. Jedino preko te potke možemo gledati i hrvatski kost-benefit njegove vladavine.
Hrvatska državnost se mogla obnoviti SAMO KROZ NOVU, FEDERALNU JUGOSLAVIJU. Onaj režm 1941 je toliko diskreditirao ideju i pojam hrvatske državnosti da je postojala opasnost od nestanka bilo kakve Hrvatske i hrvatstva.
Sasvim je stoga logično i jasno da se svi koji nastoje steći prednsoti nad Hrvatskom i time postići određene ciljeve, vrlo često koriste činjenicom postojanja ustaškog nacističkog režima i njegovih zločina kad nastoje diskreditirati hrvatske stavove.
Problem je to što sami Hrvati često svojim ponašanjem nalijevaju vodu na taj mlin.
Ko to ne shvaća, nema pojma ni o politici ni o povijesti.
Tuđman je sve znao i shvaćao. Svi vi koji se pozivate na njega trebalo bi da pročitate njegove tekstove, govore i barem Bespuća Povijesne Zbiljnosti.
Sve drugo su iluzije i fantazmagorije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Tito je bio hrvatskiji političar nego svi koji se smatraju velikim Hrvatima.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Zaboravio si ti najvažnijega koji je vremenski pozicioniran između te dvojice i koji je žestoko odredio stvarnost i budućnost i Hrvatske a i šireg regiona.epikur37 wrote:Kermit wrote:
Pravaštvo je kao takvo bilo manje propala i zastarjela ideja kad je nastalo, a ne sada, osim toga primjer NDH je dokazao da je to potpuni promašaj. U biti Stjepan Radić je jedini naš političar u zadnjih 150 godina, dobro u zadnjih 15 možemo birati između Vrdoljaka bandića i narcisa
Hrvatska državnost se mogla obnoviti SAMO KROZ NOVU, FEDERALNU JUGOSLAVIJU. Onaj režm 1941 je toliko diskreditirao ideju i pojam hrvatske državnosti da je postojala opasnost od nestanka bilo kakve Hrvatske i hrvatstva.
Ko to ne shvaća, nema pojma ni o politici ni o povijesti.
Tuđman je sve znao i shvaćao. Svi vi koji se pozivate na njega trebalo bi da pročitate njegove tekstove, govore i barem Bespuća Povijesne Zbiljnosti.
Sve drugo su iluzije i fantazmagorije.
Pa ja ne isključujem ni tita ni pavelića. Ali ih ni ne uspoređujem.
Mislim da hrvatska treba baštiniti sve pozitivno od svega iz svoje političke prošlosti.
Povijest ne počinje 90-ih i tzv. demokracijom....
2015-08-06
Kermit wrote:Pravaštvo je kao takvo bilo manje propala i zastarjela ideja kad je nastalo, a ne sada, osim toga primjer NDH je dokazao da je to potpuni promašaj. U biti Stjepan Radić je jedini naš političar u zadnjih 150 godina, dobro u zadnjih 15 možemo birati između Vrdoljaka bandića i narcisaRegoč wrote:I nas je dugo vodil mesijaski kompleks kroz panslavizam, ilirizam, austroslavizam i jugoslavizam, a sad je jasno da samo pravaštvo (nacionalistički ekskluzivizam) može donieti bolju budućnost.Kermit wrote:Njih vodi mesijanizam i ne baš racionalno to je po meni dosta veliki problem, pogotovo jer lako mogu biti tuđi proxyslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
nece, poljaci nikad nisu imali svoje ja, uvijek su neki kurac pokusavali al nikad nisuostali dosljedni
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Merkel podržala Erdogana u Libiji
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel in Heilbronn
» Smije li Angela Merkel pasti?
» Angela Merkel = sotonska igračka
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel in Heilbronn
» Smije li Angela Merkel pasti?
» Angela Merkel = sotonska igračka
Page 2 of 5