Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
“Imamo drugačije poglede na “Sjeverni tok 2“. Mi smatramo da je ovaj projekt ekonomski i podržavamo diversifikaciju. Ali ovaj projekt ne predstavlja opasnost za diversifikaciju”, rekla je Merkel.
Moravetsky je rekao da se ne slaže sa stavom Njemačke. Ukazao je na “prijetnje” koje bi navodno nastale zbog uklanjanja Ukrajine iz tranzita ruskog plina. Moravetsky smatra da “Sjeverni tok 2” mora ispunjavati uvjete “Trećeg energetskog paketa EU” i direktive Bruxellesa o plinu.
Moravetsky je rekao da će u slučaju izgradnje “Sjevernog toka 2” Rusija isključiti plinovode koji prolaze kroz Ukrajinu i mogla bi napasti susjednu zemlju.
Krajem siječnja je zamjenik predsjednika Gazproma, Aleksandar Medvedev, rekao da su partnerske tvrtke iz EU žele primati plin u novim područjima, iako su zamolile Gazprom da zadrži tranzit preko Ukrajine i nakon 2019. godine.
Tada se saznalo da je Njemačka dopustila izgradnju “Sjevernog toka 2” u svojim vodama.
Sporazum Gazproma o tranzitu plina preko Ukrajine vrijedi do kraja 2019. Ukrajina se zbog toga priprema na gubitke koji će nastati zbog novih zaobilaznih plinovoda. Stručnjaci vjeruju da će “Sjeverni tok 2” i “Turski tok” oduzeti Ukrajini profit od tranzita.
Istovremeno, Njemačka želi postati glavna zemlja za distribuciju ruskog plina u EU, posebice u zemlje bivšeg Istočnog bloka i prema jugu EU, od čega će imati velike financijske koristi i moći će utjecati na cijene plina.
Nakon odluke Njemačke održana hitna sjednica o izgradnji južnog plinovoda TANAP
Njemačka je stavila točku na „i“ –„Sjeverni tok 2“ i „Eugal“ se grade i nema rasprave
https://www.logicno.com/politika/the-washington-times-sve-dok-se-slaveni-bore-medusobno-mi-pobjedujemo.html
angela zavukla poljacima
Moravetsky je rekao da se ne slaže sa stavom Njemačke. Ukazao je na “prijetnje” koje bi navodno nastale zbog uklanjanja Ukrajine iz tranzita ruskog plina. Moravetsky smatra da “Sjeverni tok 2” mora ispunjavati uvjete “Trećeg energetskog paketa EU” i direktive Bruxellesa o plinu.
Moravetsky je rekao da će u slučaju izgradnje “Sjevernog toka 2” Rusija isključiti plinovode koji prolaze kroz Ukrajinu i mogla bi napasti susjednu zemlju.
Krajem siječnja je zamjenik predsjednika Gazproma, Aleksandar Medvedev, rekao da su partnerske tvrtke iz EU žele primati plin u novim područjima, iako su zamolile Gazprom da zadrži tranzit preko Ukrajine i nakon 2019. godine.
Tada se saznalo da je Njemačka dopustila izgradnju “Sjevernog toka 2” u svojim vodama.
Sporazum Gazproma o tranzitu plina preko Ukrajine vrijedi do kraja 2019. Ukrajina se zbog toga priprema na gubitke koji će nastati zbog novih zaobilaznih plinovoda. Stručnjaci vjeruju da će “Sjeverni tok 2” i “Turski tok” oduzeti Ukrajini profit od tranzita.
Istovremeno, Njemačka želi postati glavna zemlja za distribuciju ruskog plina u EU, posebice u zemlje bivšeg Istočnog bloka i prema jugu EU, od čega će imati velike financijske koristi i moći će utjecati na cijene plina.
Nakon odluke Njemačke održana hitna sjednica o izgradnji južnog plinovoda TANAP
Njemačka je stavila točku na „i“ –„Sjeverni tok 2“ i „Eugal“ se grade i nema rasprave
https://www.logicno.com/politika/the-washington-times-sve-dok-se-slaveni-bore-medusobno-mi-pobjedujemo.html
angela zavukla poljacima
No ne cudi,..ne zna se tk oih je vise guzio kroz povijest od Svaba i Rusa...
Guest- Guest
Re: Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
u stvari su ih uvijek guzili englezi, ovi su im samo lupali samare, isto je i sad, anglosasi i ameri im kroje politiku a svabe i rusi im lupaju samarepismejker wrote:Poljaci su mi u nekim stvarima,kao nojevi zabijenih glava u pijesak...
a e..pato i kazem guzit,lupat samare...kakogod Poljaci su Pedro koji visiLeviathan2 wrote:u stvari su ih uvijek guzili englezi, ovi su im samo lupali samare, isto je i sad, anglosasi i ameri im kroje politiku a svabe i rusi im lupaju samarepismejker wrote:Poljaci su mi u nekim stvarima,kao nojevi zabijenih glava u pijesak...
Guest- Guest
Re: Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
ko ih jebe kad su glupipismejker wrote:a e..pato i kazem guzit,lupat samare...kakogod Poljaci su Pedro koji visiLeviathan2 wrote:u stvari su ih uvijek guzili englezi, ovi su im samo lupali samare, isto je i sad, anglosasi i ameri im kroje politiku a svabe i rusi im lupaju samarepismejker wrote:Poljaci su mi u nekim stvarima,kao nojevi zabijenih glava u pijesak...
inace je poljska jaka drzava i mogli bi biti jedna od vodecih sila u europi a ovako ce uvijek biti pedro, naguzeni pedro
interesantno..pojedinacno su ajoj i pomoz majko,ali sveukupno ipak imaju neku cvrstinu(radi suprostavljanja useljenja kozojeba),ali u sustini nisu bas umno,da ih covjek moze pohvalitiLeviathan2 wrote:ko ih jebe kad su glupipismejker wrote:a e..pato i kazem guzit,lupat samare...kakogod Poljaci su Pedro koji visiLeviathan2 wrote:u stvari su ih uvijek guzili englezi, ovi su im samo lupali samare, isto je i sad, anglosasi i ameri im kroje politiku a svabe i rusi im lupaju samarepismejker wrote:Poljaci su mi u nekim stvarima,kao nojevi zabijenih glava u pijesak...
inace je poljska jaka drzava i mogli bi biti jedna od vodecih sila u europi a ovako ce uvijek biti pedro, naguzeni pedro
Guest- Guest
Jebe se Poljake za Ukrajinu nelaje pas radi sela
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nisu Poljaci glupi to će se pokazati kad Nijemci krenu čizmom na Arape a Poljska podrži Arape
2014-04-11
nece, poljaci nikad nisu imali svoje ja, uvijek su neki kurac pokusavali al nikad nisuostali dosljedniRayMabus wrote:Nisu Poljaci glupi to će se pokazati kad Nijemci krenu čizmom na Arape a Poljska podrži Arape
uvjek su ih sjebali i uvijek ce ih sjebat
Proglasit će Nijemce fašistima i okrenit cijeli islamski svijet protiv NjemačkeLeviathan2 wrote:nece, poljaci nikad nisu imali svoje ja, uvijek su neki kurac pokusavali al nikad nisuostali dosljedniRayMabus wrote:Nisu Poljaci glupi to će se pokazati kad Nijemci krenu čizmom na Arape a Poljska podrži Arape
2014-04-11
nis od togaRayMabus wrote:Proglasit će Nijemce fašistima i okrenit cijeli islamski svijet protiv NjemačkeLeviathan2 wrote:nece, poljaci nikad nisu imali svoje ja, uvijek su neki kurac pokusavali al nikad nisuostali dosljedniRayMabus wrote:Nisu Poljaci glupi to će se pokazati kad Nijemci krenu čizmom na Arape a Poljska podrži Arape
2014-04-11
Njemci(citaj merkel) puno sere mogla bi popusit kitu..ta crvena
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobro jutro majstore, jes se naspavaovuksadinare wrote:Njemci(citaj merkel) puno sere mogla bi popusit kitu..ta crvena
2015-09-08
Leviathan2 wrote:nece, poljaci nikad nisu imali svoje ja, uvijek su neki kurac pokusavali al nikad nisuostali dosljedniRayMabus wrote:Nisu Poljaci glupi to će se pokazati kad Nijemci krenu čizmom na Arape a Poljska podrži Arape
Poljaci si itekako imali svoj ja, a pogotovo ga imaju danas, kao rijetko koji narod u Europi, ali su također imali nesreću biti okruženi njemačkim i ruskim carstvom, a povremeno i podijeljeni između oba.
Guest- Guest
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Leviathan2 wrote:
Uistinu je ovaj to izjavio , nije bad joke
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
poljaci će opet na iste grablje...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Merkel podržala Erdogana u Libiji
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel in Heilbronn
» Smije li Angela Merkel pasti?
» Angela Merkel = sotonska igračka
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel in Heilbronn