Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
Nije li Njemačka digla frku da se Južnim tokom narušavaju eunijski propisi jer je država vlasnik infrastrukture i kupac plina ili takavo što?epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne paše nami kojimi je ta ista Njemačka prekinula Južni tok i time sebe učinila monopolistom.pismejker wrote:Dobro,zadovoljan sam sto je Merkelica uza svu mogutju pomoc Karl Zeiss-a iz Jenne progledala...Sjeverni tok moze samo pojednostaviti i pojeftiniti energente..to nekima naravno ne paše..
Ne bih rekao da nam je Njemečka prekinula, prekinuli su oni isti koji pokušavaju prekinuti i Njemačkoj sjeverni tok.
S tim da smo mi odmahah poslušali Buzin a Nijemci vidimo neće.
Sad pokušati izvrtati, može se neupućenima.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
To i kažem, muzaču klokanah.Ringo10 wrote:Boli Nijemce kita za balkanske jadove i istočnoeuropski šljam.Regoč wrote:Ne paše nami kojimi je ta ista Njemačka prekinula Južni tok i time sebe učinila monopolistom.pismejker wrote:Dobro,zadovoljan sam sto je Merkelica uza svu mogutju pomoc Karl Zeiss-a iz Jenne progledala...Sjeverni tok moze samo pojednostaviti i pojeftiniti energente..to nekima naravno ne paše..
Njihovo je da slušaju i da budu sluga pokoran.
To je onaj diel Ustava gdje se kaže ZAVNOH i ja to poštujem. Poštuješ li ti odbacivanje komunističkoga sustava ili i dalje veličaš diktatora i njegove pomagače? Jesi li ti za Ulicu Aleksandra Rankovića?Ringo10 wrote:MA da, branio si ono što su ti Tito i komunjare ostavili u amanet. Da nije bilo njih, branio bi livadu oko ZAgreba i njegove katedrale.Regoč wrote:Domovinski rat je ključan za našu generaciju jer se s njim možemo identificirati i jer je konstitutivan za današnju zajednicu, ali, s gledišta nacije, to je samo trenutak u poviesti.epikur37 wrote:Regoč wrote:Sinteza hrvatskoga poviesnoga iskustva, nedestilirani tuđmanizam.epikur37 wrote:
Pa ja ne isključujem ni tita ni pavelića. Ali ih ni ne uspoređujem.
Mislim da hrvatska treba baštiniti sve pozitivno od svega iz svoje političke prošlosti.
Povijest ne počinje 90-ih i tzv. demokracijom....
Nego šta :)
A ne kako nam neke nazovi prijatelji iz Buzina vele da počinjemo od 90-te i da sve prije ne važi.
Regoč wrote:Nije li Njemačka digla frku da se Južnim tokom narušavaju eunijski propisi jer je država vlasnik infrastrukture i kupac plina ili takavo što?epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne paše nami kojimi je ta ista Njemačka prekinula Južni tok i time sebe učinila monopolistom.pismejker wrote:Dobro,zadovoljan sam sto je Merkelica uza svu mogutju pomoc Karl Zeiss-a iz Jenne progledala...Sjeverni tok moze samo pojednostaviti i pojeftiniti energente..to nekima naravno ne paše..
Ne bih rekao da nam je Njemečka prekinula, prekinuli su oni isti koji pokušavaju prekinuti i Njemačkoj sjeverni tok.
Nije li njemačka otvorila vrata kozojebima? Njemačka je zemlja pod diktatom, također... malo se otimaju sad.
Isti angloamerički diktat sad bjesni što ide sjeverni tok i njemačka se povezuju s rusijom.
Zna se čiji je interes poremetiti bilo kakve normalne odnose i povezivanje Europe s Rusijom. Njemački sigurno ne.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
DA, veličam diktatora i većinu onih koji su bili oko njega, ne sve dakako.Regoč wrote:To je onaj diel Ustava gdje se kaže ZAVNOH i ja to poštujem. Poštuješ li ti odbacivanje komunističkoga sustava ili i dalje veličaš diktatora i njegove pomagače? Jesi li ti za Ulicu Aleksandra Rankovića?Ringo10 wrote:MA da, branio si ono što su ti Tito i komunjare ostavili u amanet. Da nije bilo njih, branio bi livadu oko ZAgreba i njegove katedrale.Regoč wrote:Domovinski rat je ključan za našu generaciju jer se s njim možemo identificirati i jer je konstitutivan za današnju zajednicu, ali, s gledišta nacije, to je samo trenutak u poviesti.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Sinteza hrvatskoga poviesnoga iskustva, nedestilirani tuđmanizam.
A ne kako nam neke nazovi prijatelji iz Buzina vele da počinjemo od 90-te i da sve prije ne važi.
A ovo je smiješno, ovo izdrkavanje sa Aleksandrom RAnkovićem. KAd više ne znate gdje udarate i nestane vam argumenata onda se uhvatite takvih gluposti.
Čuj mamlaza, on kao poštiva ZAVNOH a odbacujew ličnost i pokret koji su ga stvorili i sproveli u djelo.
Smiješni ste vi, smiješni do bola. I tragični istovremeno. TAkve pogubljenosti nema u svijetu nigdje, osim možda u Ukrajini.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne odbacujem samo ja, odbacuje Ustav!Ringo10 wrote:DA, veličam diktatora i većinu onih koji su bili oko njega, ne sve dakako.Regoč wrote:To je onaj diel Ustava gdje se kaže ZAVNOH i ja to poštujem. Poštuješ li ti odbacivanje komunističkoga sustava ili i dalje veličaš diktatora i njegove pomagače? Jesi li ti za Ulicu Aleksandra Rankovića?Ringo10 wrote:MA da, branio si ono što su ti Tito i komunjare ostavili u amanet. Da nije bilo njih, branio bi livadu oko ZAgreba i njegove katedrale.Regoč wrote:Domovinski rat je ključan za našu generaciju jer se s njim možemo identificirati i jer je konstitutivan za današnju zajednicu, ali, s gledišta nacije, to je samo trenutak u poviesti.epikur37 wrote:
A ovo je smiješno, ovo izdrkavanje sa Aleksandrom RAnkovićem. KAd više ne znate gdje udarate i nestane vam argumenata onda se uhvatite takvih gluposti.
Čuj mamlaza, on kao poštiva ZAVNOH a odbacujew ličnost i pokret koji su ga stvorili i sproveli u djelo.
Smiješni ste vi, smiješni do bola. I tragični istovremeno. TAkve pogubljenosti nema u svijetu nigdje, osim možda u Ukrajini.
Njemački interes nije da bude alternative Sjevernomu toku, Južni tok ili ukrajinski tom im onemogućuju monopolističku poziciju.epikur37 wrote:Regoč wrote:Nije li Njemačka digla frku da se Južnim tokom narušavaju eunijski propisi jer je država vlasnik infrastrukture i kupac plina ili takavo što?epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne paše nami kojimi je ta ista Njemačka prekinula Južni tok i time sebe učinila monopolistom.pismejker wrote:Dobro,zadovoljan sam sto je Merkelica uza svu mogutju pomoc Karl Zeiss-a iz Jenne progledala...Sjeverni tok moze samo pojednostaviti i pojeftiniti energente..to nekima naravno ne paše..
Nije li njemačka otvorila vrata kozojebima? Njemačka je zemlja pod diktatom, također... malo se otimaju sad.
Isti angloamerički diktat sad bjesni što ide sjeverni tok i njemačka se povezuju s rusijom.
Zna se čiji je interes poremetiti bilo kakve normalne odnose i povezivanje Europe s Rusijom. Njemački sigurno ne.
Serbinjo je neopisivo glup, a ni Ringo ne zaostaje puno.
Guest- Guest
JA opet kažem, mogao bi se ti lijepo i obilno popišati na svoj USTAV da nije bilo tog diktattora po kojem serete i njegove ekipe.Regoč wrote:Ne odbacujem samo ja, odbacuje Ustav!Ringo10 wrote:DA, veličam diktatora i većinu onih koji su bili oko njega, ne sve dakako.Regoč wrote:To je onaj diel Ustava gdje se kaže ZAVNOH i ja to poštujem. Poštuješ li ti odbacivanje komunističkoga sustava ili i dalje veličaš diktatora i njegove pomagače? Jesi li ti za Ulicu Aleksandra Rankovića?Ringo10 wrote:MA da, branio si ono što su ti Tito i komunjare ostavili u amanet. Da nije bilo njih, branio bi livadu oko ZAgreba i njegove katedrale.Regoč wrote:
Domovinski rat je ključan za našu generaciju jer se s njim možemo identificirati i jer je konstitutivan za današnju zajednicu, ali, s gledišta nacije, to je samo trenutak u poviesti.
2015-09-24
Nek ste vi neoustaški genijalci pametni pa nek sve ide u PM.slidingdoorsoperator wrote:Serbinjo je neopisivo glup, a ni Ringo ne zaostaje puno.
2015-09-24
Regoč wrote:Njemački interes nije da bude alternative Sjevernomu toku, Južni tok ili ukrajinski tom im onemogućuju monopolističku poziciju.epikur37 wrote:Regoč wrote:Nije li Njemačka digla frku da se Južnim tokom narušavaju eunijski propisi jer je država vlasnik infrastrukture i kupac plina ili takavo što?epikur37 wrote:Regoč wrote:
Ne paše nami kojimi je ta ista Njemačka prekinula Južni tok i time sebe učinila monopolistom.
Sjeverni i južni tok nisu alternativa jedan drugome. Pokrivaju druge države i područja.
No ako hoćeš možeš se praviti da ne vidiš tko vodi igru i uvlači Europu u konflikt s Rusijom, ne bi čudilo da prvi jurneš :) u dobroj pravaškoj tradiciji ;)
2015-08-06
Ubi me argumentom!Ringo10 wrote:JA opet kažem, mogao bi se ti lijepo i obilno popišati na svoj USTAV da nije bilo tog diktattora po kojem serete i njegove ekipe.Regoč wrote:Ne odbacujem samo ja, odbacuje Ustav!Ringo10 wrote:DA, veličam diktatora i većinu onih koji su bili oko njega, ne sve dakako.Regoč wrote:To je onaj diel Ustava gdje se kaže ZAVNOH i ja to poštujem. Poštuješ li ti odbacivanje komunističkoga sustava ili i dalje veličaš diktatora i njegove pomagače? Jesi li ti za Ulicu Aleksandra Rankovića?Ringo10 wrote:
MA da, branio si ono što su ti Tito i komunjare ostavili u amanet. Da nije bilo njih, branio bi livadu oko ZAgreba i njegove katedrale.
Ringo10 wrote:Nek ste vi neoustaški genijalci pametni pa nek sve ide u PM.slidingdoorsoperator wrote:Serbinjo je neopisivo glup, a ni Ringo ne zaostaje puno.
Obojica ste ionako već tamo, samo što to još niste shvatili.
Guest- Guest
Južni tok trebal se protezati do Austrije i Italije, a dokle ide Sjeverni tok? Samo do Njemačke? A da Anglosasi već dva stoljeća razjedinjuju heartland, znam.epikur37 wrote:Regoč wrote:Njemački interes nije da bude alternative Sjevernomu toku, Južni tok ili ukrajinski tom im onemogućuju monopolističku poziciju.epikur37 wrote:Regoč wrote:Nije li Njemačka digla frku da se Južnim tokom narušavaju eunijski propisi jer je država vlasnik infrastrukture i kupac plina ili takavo što?epikur37 wrote:
Sjeverni i južni tok nisu alternativa jedan drugome. Pokrivaju druge države i područja.
No ako hoćeš možeš se praviti da ne vidiš tko vodi igru i uvlači Europu u konflikt s Rusijom, ne bi čudilo da prvi jurneš :) u dobroj pravaškoj tradiciji ;)
To je argument na koji NIKADA nećete imati protuargument, osim pustog baljezganja i šupljih priča.Regoč wrote:Ubi me argumentom!Ringo10 wrote:JA opet kažem, mogao bi se ti lijepo i obilno popišati na svoj USTAV da nije bilo tog diktattora po kojem serete i njegove ekipe.Regoč wrote:Ne odbacujem samo ja, odbacuje Ustav!Ringo10 wrote:DA, veličam diktatora i većinu onih koji su bili oko njega, ne sve dakako.Regoč wrote:
To je onaj diel Ustava gdje se kaže ZAVNOH i ja to poštujem. Poštuješ li ti odbacivanje komunističkoga sustava ili i dalje veličaš diktatora i njegove pomagače? Jesi li ti za Ulicu Aleksandra Rankovića?
Šta da vam radim.
2015-09-24
MA rodila majka svog malog ustaškog debila. KAko si sladak u svojoj tupavosti.slidingdoorsoperator wrote:Ringo10 wrote:Nek ste vi neoustaški genijalci pametni pa nek sve ide u PM.slidingdoorsoperator wrote:Serbinjo je neopisivo glup, a ni Ringo ne zaostaje puno.
2015-09-24
Što bi bilo, kad bi bilo je smiešno pričati. A što jest bilo, znamo.Ringo10 wrote:To je argument na koji NIKADA nećete imati protuargument, osim pustog baljezganja i šupljih priča.Regoč wrote:Ubi me argumentom!Ringo10 wrote:JA opet kažem, mogao bi se ti lijepo i obilno popišati na svoj USTAV da nije bilo tog diktattora po kojem serete i njegove ekipe.Regoč wrote:Ne odbacujem samo ja, odbacuje Ustav!Ringo10 wrote:
DA, veličam diktatora i većinu onih koji su bili oko njega, ne sve dakako.
Šta da vam radim.
Regoč wrote:Južni tok trebal se protezati do Austrije i Italije, a dokle ide Sjeverni tok? Samo do Njemačke? A da Anglosasi već dva stoljeća razjedinjuju heartland, znam.epikur37 wrote:Regoč wrote:Njemački interes nije da bude alternative Sjevernomu toku, Južni tok ili ukrajinski tom im onemogućuju monopolističku poziciju.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Nije li Njemačka digla frku da se Južnim tokom narušavaju eunijski propisi jer je država vlasnik infrastrukture i kupac plina ili takavo što?
Do njemačke i tu se širi na njemačku, beneluks i nešto za britaniju.
Neće ići u Bugrasku i mađarsku. Niti je plan niti kapacitet.
2015-08-06
Ringo10 wrote:MA rodila majka svog malog ustaškog debila. KAko si sladak u svojoj tupavosti.slidingdoorsoperator wrote:Ringo10 wrote:Nek ste vi neoustaški genijalci pametni pa nek sve ide u PM.slidingdoorsoperator wrote:Serbinjo je neopisivo glup, a ni Ringo ne zaostaje puno.
Ti si klasičan primjer ekspresnog djelovanja evolucije. Rodila te majka na debelo crijevo.
Guest- Guest
Siguran si da ne ide na Istok? Čini mi se da je to smisal ove druge cievi, povećanje kapacitetah da bi se plin distribuiral prema Poljskoj, Češkoj i Austriji.epikur37 wrote:Regoč wrote:Južni tok trebal se protezati do Austrije i Italije, a dokle ide Sjeverni tok? Samo do Njemačke? A da Anglosasi već dva stoljeća razjedinjuju heartland, znam.epikur37 wrote:Regoč wrote:Njemački interes nije da bude alternative Sjevernomu toku, Južni tok ili ukrajinski tom im onemogućuju monopolističku poziciju.epikur37 wrote:
Do njemačke i tu se širi na njemačku, beneluks i nešto za britaniju.
Neće ići u Bugrasku i mađarsku. Niti je plan niti kapacitet.
PA kakva takva evolucija je ipak evolucija.slidingdoorsoperator wrote:Ringo10 wrote:MA rodila majka svog malog ustaškog debila. KAko si sladak u svojoj tupavosti.slidingdoorsoperator wrote:Ringo10 wrote:Nek ste vi neoustaški genijalci pametni pa nek sve ide u PM.slidingdoorsoperator wrote:Serbinjo je neopisivo glup, a ni Ringo ne zaostaje puno.
Ti si klasičan primjer ekspresnog djelovanja evolucije. Rodila te majka na debelo crijevo.
A ti i takvi ste ostali na stadiju paramecija.
2015-09-24
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Merkel podržala Erdogana u Libiji
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel in Heilbronn
» Smije li Angela Merkel pasti?
» Angela Merkel = sotonska igračka
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel in Heilbronn
» Smije li Angela Merkel pasti?