Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
Kermit wrote:Pravaštvo je kao takvo bilo manje propala i zastarjela ideja kad je nastalo, a ne sada, osim toga primjer NDH je dokazao da je to potpuni promašaj. U biti Stjepan Radić je jedini naš političar u zadnjih 150 godina, dobro u zadnjih 15 možemo birati između Vrdoljaka bandića i narcisaRegoč wrote:I nas je dugo vodil mesijaski kompleks kroz panslavizam, ilirizam, austroslavizam i jugoslavizam, a sad je jasno da samo pravaštvo (nacionalistički ekskluzivizam) može donieti bolju budućnost.Kermit wrote:Njih vodi mesijanizam i ne baš racionalno to je po meni dosta veliki problem, pogotovo jer lako mogu biti tuđi proxyslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
nece, poljaci nikad nisu imali svoje ja, uvijek su neki kurac pokusavali al nikad nisuostali dosljedni
uvjek su ih sjebali i uvijek ce ih sjebat
Poljaci si itekako imali svoj ja, a pogotovo ga imaju danas, kao rijetko koji narod u Europi, ali su također imali nesreću biti okruženi njemačkim i ruskim carstvom, a povremeno i podijeljeni između oba.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Angela Merkel podržala “Sjeverni tok 2”: “To je isključivo ekonomski projekt”
Sinteza hrvatskoga poviesnoga iskustva, nedestilirani tuđmanizam.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Tito je bio hrvatskiji političar nego svi koji se smatraju velikim Hrvatima.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Zaboravio si ti najvažnijega koji je vremenski pozicioniran između te dvojice i koji je žestoko odredio stvarnost i budućnost i Hrvatske a i šireg regiona.epikur37 wrote:
Radić i hss, jedini pravi organski izraz hrvatske nacije u politici.
Zdravi, nacionalni, socijalni i sve.
Poslije radića ja pridodajem Tuđmana.
I kojega je Tuđman itekako poštivao i uvažavao.
Bez toga lika i svega što je on značio i predvodio, bolje i ne misliti šta bi bilo i sa Hrvatskom i sa Hrvatima kad se uzmu u obzir okolnosti koje su u tome vremenu oblikovale svjetsku i europsku političku scenu.
Doći će vrijeme kad će Hrvati shvatiti svu količinu svoje političke gluposti i debilizma i priznati ponovo povijesne realitete.
Tito nije bio hrvatski političar, već jugoslavenski državnik-diktator. Jedino preko te potke možemo gledati i hrvatski kost-benefit njegove vladavine.
Hrvatska državnost se mogla obnoviti SAMO KROZ NOVU, FEDERALNU JUGOSLAVIJU. Onaj režm 1941 je toliko diskreditirao ideju i pojam hrvatske državnosti da je postojala opasnost od nestanka bilo kakve Hrvatske i hrvatstva.
Ko to ne shvaća, nema pojma ni o politici ni o povijesti.
Tuđman je sve znao i shvaćao. Svi vi koji se pozivate na njega trebalo bi da pročitate njegove tekstove, govore i barem Bespuća Povijesne Zbiljnosti.
Sve drugo su iluzije i fantazmagorije.
Pa ja ne isključujem ni tita ni pavelića. Ali ih ni ne uspoređujem.
Mislim da hrvatska treba baštiniti sve pozitivno od svega iz svoje političke prošlosti.
Povijest ne počinje 90-ih i tzv. demokracijom....
Sve je to dio naše povijesti. I ustaški pokret je u svom početku bio pozitivan nacionalnooslobodilački pokret iako marginalan.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Tito je bio hrvatskiji političar nego svi koji se smatraju velikim Hrvatima.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Zaboravio si ti najvažnijega koji je vremenski pozicioniran između te dvojice i koji je žestoko odredio stvarnost i budućnost i Hrvatske a i šireg regiona.epikur37 wrote:
Radić i hss, jedini pravi organski izraz hrvatske nacije u politici.
Zdravi, nacionalni, socijalni i sve.
Poslije radića ja pridodajem Tuđmana.
Bez toga lika i svega što je on značio i predvodio, bolje i ne misliti šta bi bilo i sa Hrvatskom i sa Hrvatima kad se uzmu u obzir okolnosti koje su u tome vremenu oblikovale svjetsku i europsku političku scenu.
Doći će vrijeme kad će Hrvati shvatiti svu količinu svoje političke gluposti i debilizma i priznati ponovo povijesne realitete.
Tito nije bio hrvatski političar, već jugoslavenski državnik-diktator. Jedino preko te potke možemo gledati i hrvatski kost-benefit njegove vladavine.
Hrvatska državnost se mogla obnoviti SAMO KROZ NOVU, FEDERALNU JUGOSLAVIJU. Onaj režm 1941 je toliko diskreditirao ideju i pojam hrvatske državnosti da je postojala opasnost od nestanka bilo kakve Hrvatske i hrvatstva.
Tuđman je sve znao i shvaćao. Svi vi koji se pozivate na njega trebalo bi da pročitate njegove tekstove, govore i barem Bespuća Povijesne Zbiljnosti.
Mislim da hrvatska treba baštiniti sve pozitivno od svega iz svoje političke prošlosti.
DA treba baštiniti sve pozitivno, to je i Tudjman pokušao idejom pomirenja ali nije išlo jer je zloupotrijebljeno i na desnici i na ljevici i ta ideja je uništena.
Nešto slično pokušava VVP u Rusiji a vidjet ćemo koliko će to uhvatiti korijena. Vjerojatno hoće, jer su Rusi manje medjusobno ideološki zakrvljeni od nas.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tito za hrvate je kao lenjin za ruse. pobiješ 10% populacije, ali napraviš neku korist u šemi "on krao i nama dao, ovi kradu nama ne dadu"
Guest- Guest
pa bio je pravedan, vidis da je tamanio jednako :DPinochet wrote:tito za hrvate je kao lenjin za ruse. pobiješ 10% populacije, ali napraviš neku korist u šemi "on krao i nama dao, ovi kradu nama ne dadu"
svi se zale da je potmanio 10%,
al nije bilo cardaka u to vrijeme :D bar ne u ovolikim razmjerima
To je sve neoustaško sviranje kurcu u cilju opravdavanja sebe i svoje katastrofalne politike.Pinochet wrote:tito za hrvate je kao lenjin za ruse. pobiješ 10% populacije, ali napraviš neku korist u šemi "on krao i nama dao, ovi kradu nama ne dadu"
2015-09-24
bilo je, samo je to bio socijalistički čardak, gdje su srbi i yugoslaveni vladali, a sirotinja radila za parizer. sada su srbi i yugosloveni izvlašteni(osim onih koji su u koaliciji sa HDZom) a vlada bosansko-vlaški čardak, a ostali koji nisu vladajuće ekipe žive za parizer.Leviathan2 wrote:pa bio je pravedan, vidis da je tamanio jednako :DPinochet wrote:tito za hrvate je kao lenjin za ruse. pobiješ 10% populacije, ali napraviš neku korist u šemi "on krao i nama dao, ovi kradu nama ne dadu"
svi se zale da je potmanio 10%,
al nije bilo cardaka u to vrijeme :D bar ne u ovolikim razmjerima
pa kada prdne Hrvatska, onda će ista ekipa pjevati HDZ krao nama dao, ovi kradu ništa ne dadu.
Guest- Guest
gle najbolje bi bilo da se vi socijalisti i nacional socijalisti, nađete na jednom otvorenom polju, da vam ostatak normalnog stanovništva podjeli noževe, sjekire , i da se vi antifašisti/socijalisti i nacionalsocijalisti/fašisti međusobno pobijete i zakoljete, a onaj tko preživi vaše međusobno klanje, opljačkate od mrtvih noževe i sjekire(prodate u staro željezo) tako da ostali hrvati nemoraju idućih 100godina trpiti vaše klanje i pljačkanje,Ringo10 wrote:To je sve neoustaško sviranje kurcu u cilju opravdavanja sebe i svoje katastrofalne politike.Pinochet wrote:tito za hrvate je kao lenjin za ruse. pobiješ 10% populacije, ali napraviš neku korist u šemi "on krao i nama dao, ovi kradu nama ne dadu"
ja ću vam donirati sjekire i noževe
Guest- Guest
MA sviraj ti tamo kurcu, ti i slični ste izgubljeni u vremenu i prostoru, lupate gluposti koje nemaju veze sa mozgom.Pinochet wrote:gle najbolje bi bilo da se vi socijalisti i nacional socijalisti, nađete na jednom otvorenom polju, da vam ostatak normalnog stanovništva podjeli noževe, sjekire , i da se vi antifašisti/socijalisti i nacionalsocijalisti/fašisti međusobno pobijete i zakoljete, a onaj tko preživi vaše međusobno klanje, opljačkate od mrtvih noževe i sjekire(prodate u staro željezo) tako da ostali hrvati nemoraju idućih 100godina trpiti vaše klanje i pljačkanje,Ringo10 wrote:To je sve neoustaško sviranje kurcu u cilju opravdavanja sebe i svoje katastrofalne politike.Pinochet wrote:tito za hrvate je kao lenjin za ruse. pobiješ 10% populacije, ali napraviš neku korist u šemi "on krao i nama dao, ovi kradu nama ne dadu"
Samo mi nemojte vi neoustaše o noževima, maljevima i sjekirama, mile ti majke.
2015-09-24
rekao sam ja . isti ste mentalni sklop. da si se rodio negdje i bio mobiliziran u ustaše, bio bi najveći koljač i kasap. ovako bi ti ubijao i klao u ime antifašizma jer si se rodio u antifašističkom ispranom okruženju. tko zna šta si radio u ratuRingo10 wrote:MA sviraj ti tamo kurcu, ti i slični ste izgubljeni u vremenu i prostoru, lupate gluposti koje nemaju veze sa mozgom.Pinochet wrote:gle najbolje bi bilo da se vi socijalisti i nacional socijalisti, nađete na jednom otvorenom polju, da vam ostatak normalnog stanovništva podjeli noževe, sjekire , i da se vi antifašisti/socijalisti i nacionalsocijalisti/fašisti međusobno pobijete i zakoljete, a onaj tko preživi vaše međusobno klanje, opljačkate od mrtvih noževe i sjekire(prodate u staro željezo) tako da ostali hrvati nemoraju idućih 100godina trpiti vaše klanje i pljačkanje,Ringo10 wrote:To je sve neoustaško sviranje kurcu u cilju opravdavanja sebe i svoje katastrofalne politike.Pinochet wrote:tito za hrvate je kao lenjin za ruse. pobiješ 10% populacije, ali napraviš neku korist u šemi "on krao i nama dao, ovi kradu nama ne dadu"
kako naši "nacional socijalisti i fašisti" na svaku kritiku govore "ti si yugoslaven i komunjara" tako i vi "socijalisti" na svaku kritiku antifašizma/socijalizma, govorite ti si "ustaša"... vidiš kako je sitna razlika između socijalizma/nacional socijalizma i fašizma/antifašizma, nemožeš izgovorit riječ antifašist da nekažeš fašist.
zato bi najbolje bilo , da se vi i ustaše međusobno pobijete, tako da mi normalni Hrvati, nas 75% nemoramo trpiti buduće klanje i pljačkanje od vas fašista antifašista socijalista nacional socijalista.. ja ću ti kupiti tebi veliku sjekiru, a ujkanu sa kojim ćeš se tući ću uzeti veliki nož..
Guest- Guest
Regoč wrote:Sinteza hrvatskoga poviesnoga iskustva, nedestilirani tuđmanizam.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Tito je bio hrvatskiji političar nego svi koji se smatraju velikim Hrvatima.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:
Zaboravio si ti najvažnijega koji je vremenski pozicioniran između te dvojice i koji je žestoko odredio stvarnost i budućnost i Hrvatske a i šireg regiona.
Nego šta :)
A ne kako nam neke nazovi prijatelji iz Buzina vele da počinjemo od 90-te i da sve prije ne važi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobro,zadovoljan sam sto je Merkelica uza svu mogutju pomoc Karl Zeiss-a iz Jenne progledala...Sjeverni tok moze samo pojednostaviti i pojeftiniti energente..to nekima naravno ne paše..
Guest- Guest
MA bjež jebi se. Ne raspravljam više s tobom i ne čitam tvoje neoustaške gluparije.Pinochet wrote:rekao sam ja . isti ste mentalni sklop. da si se rodio negdje i bio mobiliziran u ustaše, bio bi najveći koljač i kasap. ovako bi ti ubijao i klao u ime antifašizma jer si se rodio u antifašističkom ispranom okruženju. tko zna šta si radio u ratuRingo10 wrote:MA sviraj ti tamo kurcu, ti i slični ste izgubljeni u vremenu i prostoru, lupate gluposti koje nemaju veze sa mozgom.Pinochet wrote:gle najbolje bi bilo da se vi socijalisti i nacional socijalisti, nađete na jednom otvorenom polju, da vam ostatak normalnog stanovništva podjeli noževe, sjekire , i da se vi antifašisti/socijalisti i nacionalsocijalisti/fašisti međusobno pobijete i zakoljete, a onaj tko preživi vaše međusobno klanje, opljačkate od mrtvih noževe i sjekire(prodate u staro željezo) tako da ostali hrvati nemoraju idućih 100godina trpiti vaše klanje i pljačkanje,Ringo10 wrote:To je sve neoustaško sviranje kurcu u cilju opravdavanja sebe i svoje katastrofalne politike.Pinochet wrote:tito za hrvate je kao lenjin za ruse. pobiješ 10% populacije, ali napraviš neku korist u šemi "on krao i nama dao, ovi kradu nama ne dadu"
kako naši "nacional socijalisti i fašisti" na svaku kritiku govore "ti si yugoslaven i komunjara" tako i vi "socijalisti" na svaku kritiku antifašizma/socijalizma, govorite ti si "ustaša"... vidiš kako je sitna razlika između socijalizma/nacional socijalizma i fašizma/antifašizma, nemožeš izgovorit riječ antifašist da nekažeš fašist.
zato bi najbolje bilo , da se vi i ustaše međusobno pobijete, tako da mi normalni Hrvati, nas 75% nemoramo trpiti buduće klanje i pljačkanje od vas fašista antifašista socijalista nacional socijalista.. ja ću ti kupiti tebi veliku sjekiru, a ujkanu sa kojim ćeš se tući ću uzeti veliki nož..
Bolje raspravljati sa magarcima nego sa vama.
2015-09-24
normalno, ti nisi za raspravu, ti si za klanje i ubijanje. više puta si to naglasio. civilizirani ljudi raspravljaju , argumentiraju, ako se nemogu dogovoriti onda ide glasanje, a barbari kolju i ubijaju. ti spadaš u ovu drugu razinu. nama ostalima , 80% hrvata je dosta klanja i ubijanja i pljačkanja. ubijte se ti i ustaše i partizani sami sebe drugi put
Guest- Guest
Domovinski rat je ključan za našu generaciju jer se s njim možemo identificirati i jer je konstitutivan za današnju zajednicu, ali, s gledišta nacije, to je samo trenutak u poviesti.epikur37 wrote:Regoč wrote:Sinteza hrvatskoga poviesnoga iskustva, nedestilirani tuđmanizam.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Tito je bio hrvatskiji političar nego svi koji se smatraju velikim Hrvatima.epikur37 wrote:
A ne kako nam neke nazovi prijatelji iz Buzina vele da počinjemo od 90-te i da sve prije ne važi.
Ne paše nami kojimi je ta ista Njemačka prekinula Južni tok i time sebe učinila monopolistom.pismejker wrote:Dobro,zadovoljan sam sto je Merkelica uza svu mogutju pomoc Karl Zeiss-a iz Jenne progledala...Sjeverni tok moze samo pojednostaviti i pojeftiniti energente..to nekima naravno ne paše..
MA da, branio si ono što su ti Tito i komunjare ostavili u amanet. Da nije bilo njih, branio bi livadu oko ZAgreba i njegove katedrale.Regoč wrote:Domovinski rat je ključan za našu generaciju jer se s njim možemo identificirati i jer je konstitutivan za današnju zajednicu, ali, s gledišta nacije, to je samo trenutak u poviesti.epikur37 wrote:Regoč wrote:Sinteza hrvatskoga poviesnoga iskustva, nedestilirani tuđmanizam.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:
Tito je bio hrvatskiji političar nego svi koji se smatraju velikim Hrvatima.
2015-09-24
Boli Nijemce kita za balkanske jadove i istočnoeuropski šljam.Regoč wrote:Ne paše nami kojimi je ta ista Njemačka prekinula Južni tok i time sebe učinila monopolistom.pismejker wrote:Dobro,zadovoljan sam sto je Merkelica uza svu mogutju pomoc Karl Zeiss-a iz Jenne progledala...Sjeverni tok moze samo pojednostaviti i pojeftiniti energente..to nekima naravno ne paše..
Njihovo je da slušaju i da budu sluga pokoran.
2015-09-24
Regoč wrote:Ne paše nami kojimi je ta ista Njemačka prekinula Južni tok i time sebe učinila monopolistom.pismejker wrote:Dobro,zadovoljan sam sto je Merkelica uza svu mogutju pomoc Karl Zeiss-a iz Jenne progledala...Sjeverni tok moze samo pojednostaviti i pojeftiniti energente..to nekima naravno ne paše..
Ne bih rekao da nam je Njemečka prekinula, prekinuli su oni isti koji pokušavaju prekinuti i Njemačkoj sjeverni tok.
S tim da smo mi odmahah poslušali Buzin a Nijemci vidimo neće.
Sad pokušati izvrtati, može se neupućenima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
JA sam rekao i objasnio što sam imao a to što su neoustaše imbecili gluplji od amebe to nije moj problem.Pinochet wrote:normalno, ti nisi za raspravu, ti si za klanje i ubijanje. više puta si to naglasio. civilizirani ljudi raspravljaju , argumentiraju, ako se nemogu dogovoriti onda ide glasanje, a barbari kolju i ubijaju. ti spadaš u ovu drugu razinu. nama ostalima , 80% hrvata je dosta klanja i ubijanja i pljačkanja. ubijte se ti i ustaše i partizani sami sebe drugi put
2015-09-24
Nije li Njemačka digla frku da se Južnim tokom narušavaju eunijski propisi jer je država vlasnik infrastrukture i kupac plina ili takavo što?epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne paše nami kojimi je ta ista Njemačka prekinula Južni tok i time sebe učinila monopolistom.pismejker wrote:Dobro,zadovoljan sam sto je Merkelica uza svu mogutju pomoc Karl Zeiss-a iz Jenne progledala...Sjeverni tok moze samo pojednostaviti i pojeftiniti energente..to nekima naravno ne paše..
Ne bih rekao da nam je Njemečka prekinula, prekinuli su oni isti koji pokušavaju prekinuti i Njemačkoj sjeverni tok.
S tim da smo mi odmahah poslušali Buzin a Nijemci vidimo neće.
Sad pokušati izvrtati, može se neupućenima.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Merkel podržala Erdogana u Libiji
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel in Heilbronn
» Smije li Angela Merkel pasti?
» Angela Merkel = sotonska igračka
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel in Heilbronn
» Smije li Angela Merkel pasti?
» Angela Merkel = sotonska igračka
Page 3 of 5