Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
AmenFénix wrote:Nema se više što zamišljati, vidjelo se kroz 3 godine što je bilo. Sad bi možda 4 uzastopna europska naslova u nizu popravila stvari, možda.Desert_fox wrote:Sad zamisli da je Jupp trenira bayerna i dalje i da ga nije nasljedilo ono sotonsko bezobrazno govnoscorpion wrote:Iste kao krmetu u TeheranuDesert_fox wrote:Scorpio kakve su sanse Besiktasu da prodje dalje
Bešiktaš je ekipa sastavljena od vremešnih igrača i propalih talenata koji ne mogu nigdje ubrati veliku plaću osim u Turskoj i opet im ne vrijedi, evenutalno uzmu koji naslov u turskoj ligi, a reprezentaciju nemaju nikakvu, sastavljena je od njemačkih Turaka i sl.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jel mogu ovi smećari jednu utakmicu odigrat bez lopovluka, glume i ciganluka? Ne možeš protiv svoje dna i gotovo
Jbg sami su si krivi što su doveli prevariolu u klubDesert_fox wrote:Sad zamisli da je Jupp trenira bayerna i dalje i da ga nije nasljedilo ono sotonsko bezobrazno govnoscorpion wrote:Iste kao krmetu u TeheranuDesert_fox wrote:Scorpio kakve su sanse Besiktasu da prodje dalje
Svi veliki klubovi su lopovi...
Kao i mali, poput Partizana i Dinama...
;)
;)
Guest- Guest
Da bi ti ja common sense da mi se pruzI prilika .
Forza juve
Forza juve
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ne stavljaj Dinamo u isti rang sa tom zl.orgfridrih_niche wrote:Svi veliki klubovi su lopovi...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50