ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli - Page 10 Empty Re: Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli

Post by vuksadinare 11/2/2018, 04:15

Razglbaju o ptsp-u likovi koji rata nisu vidjeli ili oni koji su bili mobilizirani

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli - Page 10 Empty Re: Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 04:17

debotoijusto wrote:
kaja wrote:al gle, ja bi ovako, svima koji imaju penziju i totalni invaliditet na konto ptsp -a dala bi im penziju 375 kuna.
pa hoćeš biti u penziji, jesi lud, jesi, digni 375 kuna i uživaj..

sad malo katikiras , u ratu ljudi prolupaju na neki nacin a PTSP je moguce "odglumit" s dosta vjestine/napora i takvih je vrlo malo u ratnoj populaciji , kod nas se radi o dobro uhodanom poslu , tu problem
za prvu ruku oduzeti oruzje/vozacku/radnu sposobnost pa tko hoce glumit PTSP sretno mu a ostalima dostojne mirovine i skrb
brzo bi pao broj oboljelih a HR usla u literaturu kao vodeca po broju oporavaka
tebi sve oduzeti majmune, takvi kao ti su židima stavljali trake na ruku đubre jedno. Etiketiraš i praviš još veća sranja i boli te kurac za tuđe živote, preko 2 tisuće samoubijenih branitelja su hir i nema to veze sa ničim drugim! Ma marš u mp3 đubre ogavno

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 04:21

jasambrend wrote:
kaja wrote:
jasambrend wrote:Ma ionako je bio dogovoreni rat...kakvi geleri u kičmi, što vam je...ja znam nekog tko zna nekog tko je lažni ptsp-ovac, a susjeda Mileva ga skužila je jebeni argument za raspravu o toj problematici...
ja ih znam jedno 5, i ni jednog pravog.
što ne znači da ne postoje nego ih ja ne znam.
e sad to ti je omjer neki..5:1 (lažni vs pravi)

Ja ih znam barem dvadesetak koji se nikad nisu vratili...iz svoje bliže okoline...a tzv. lažnih ptsp-ovaca, četvoricu koji su digli ruku na sebe...rat je bio u neposrednoj okolini, znam pouzdano koliko je oštetio ljude...čiji je tata jači...
dosta njih i koji se vrate nisu se u stvarnosti " nikada vratili " ali eto ko se ne ubije a ima PTSP taj je đubre lažljivo
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 04:23

pismejker wrote:
kaja wrote:
jasambrend wrote:
kaja wrote:
jasambrend wrote:Ma ionako je bio dogovoreni rat...kakvi geleri u kičmi, što vam je...ja znam nekog tko zna nekog tko je lažni ptsp-ovac, a susjeda Mileva ga skužila je jebeni argument za raspravu o toj problematici...

Ja ih znam barem dvadesetak koji se nikad nisu vratili...iz svoje bliže okoline...a tzv. lažnih ptsp-ovaca, četvoricu koji su digli ruku na sebe...rat je bio u neposrednoj okolini, znam pouzdano koliko je oštetio ljude...čiji je tata jači...
od nerada, kad ne radiš baviš  se pizdarijama
obaveza nemaš, piješ i onda ti svašta padne na pamet..
upravo tako..ne potcjenjujem PTSP,ali za njega ipak ima lijeka, idrzava mora zbrinuti aktivno takve ljude..oni moraju biti socijalizirani i omoguciti im jkreativan rad kroz dopunsko skolovanje..DATI IM SADRZAJ U ZIVOTU..ne da sjedu doma kao fikusi.. :cleanteeth
pročitaj vijetnamskog veterana, 4 puta ranjavan,  odlikovan čudesima u američkoj vojsci...John Blem-Anđeo smrti. Imaš i u hr izdanju pa onda seri o lijeku
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 04:25

kaja wrote:
jasambrend wrote:.rat je bio u neposrednoj okolini, znam pouzdano koliko je oštetio ljude...
vidiš ja ne znam a znam bar trojicu bliskih koji su po svim vašim mjerilima trebali biti oštećeni a nisu nego rade.
jedan je završio u logoru, potjerao psihijatra kada ga je nakon oslobađanja došao kao lječiti i radio narednih 27 godina najnormalnije.
drugog koji je pune tri godine bio u ratu, bio malo ljut što nije mogao naći posao ali našao ga, u međuvremenu završio dva faksa pa sad ima dobar posao
trećega koji je toliko ratovao da je skoro general postao, nema mjesta gdje nije bio a lažne ptpspvce bi spalio , naravno isto radi 20 godina.
prema tome..ja nisam medij za te priče, stres, strah, lud sam..
ti gledaš nešto drugo a ne svakog čovjeka ponaosob i tu jako griješiš
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2018, 04:28

Kaja grijesi odavno od kad se uhvatila u koloplet sa ovima preko..i gnjecom npr
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 04:29

kaja wrote:
jasambrend wrote:
kaja wrote:
jasambrend wrote:
kaja wrote:

Đizs Kajo, od tebe više očekivah...kućni prijatelj se iz jedne akcije vratio potpuno sijed, a par dana prije tog kad su u akciju išli bio crnokos k'o gavran...imao kolegu Tigra u Zagrebu dok sam živio...sa sedamnaest išao u rat...genijalan dečko, radišan, ali ptsp. jbga...neke situacije nije u stanju više kontrolirati, jednostavno popustio obrambeni mehanizam psihe...okolina odvratna prema njima, na svoje oči sam gledao kad ga je šef pred svima šikanirao bezveze, samo zato jer može...drugi kolega, srećom po njega živi u okolini koja je prošla rat pa imaju većinom razumjievanja...gromada od čovjeka...sa 16 preživio masakr u Škabrnji, pobilo mu pola obitelji, njega zarobili, vodili na lažna streljanja, tukli...uglavnom, nekoliko godina nakon rata doživio akutni napad ptsp-a na bezalenoj kavi u gradu...jednostavno živčan slom dožvio čovjek, vegetirao u bolnici godinu dana...izvukao se, jedva...pije doživotno ljekove...eh, da zaboravih reći da je jedan od najboljih radnika...usprkos tome i čiča miča gotova je priča te živjeli su happy and for after bajkovitim završecima ti ljudi konstantno žive na rubu...i samo i jedino oni znaju što proživljavaju u trenucima krize...
gleda, ljudska psiha može podnjeti svašta i treba joj nekoliko mjeseci da se oporavi, i to je to.
ako ti ne radiš, živiš u filmu da si ludi ratnik, piješ tablete jer moraš da potvrdiš dijgnozu
piješ, pušiš travu, velika vjerojatnost postoji da zbilja poludiš pa i da se ubiješ..
kajo koji je tebi kurac ?????? o čemu ti to pišeš???? jesi ti ista kaja od prije godinu i više?
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 04:33

Ringo10 wrote:90% tih PTSPovaca su foleri koji rata skoro ni vidjeli nisu. Imam rodbine, bio jaran sedam dana mobiliziran, fronta ni vidio nije i on dobio od lijecnika kako je PTSPovac.

To bih ja sve poskidao sa parazitiranja na mirovinama a kad bi poceli srat, odvalio bih tu bagru od batina. Pun ih je kurac vise. Oni su od Hrvatske napravili mentalni azilum.
a ti si expert u tome da ocjeniš ko ima ptsp a ko ne? Svaka čast majestore, tebe za glavnog i odgovornog u staljinovom režimu, ponosio bi se sa tobom dok i ti nebi došao na red
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 04:34

Leviathan2 wrote:
debotoijusto wrote:
kaja wrote:
debotoijusto wrote:
kaja wrote:al gle, ja bi ovako, svima koji imaju penziju i totalni invaliditet na konto ptsp -a dala bi im penziju 375 kuna.

sad malo katikiras , u ratu ljudi prolupaju na neki nacin a PTSP je moguce "odglumit" s dosta vjestine/napora i takvih je vrlo malo u ratnoj populaciji , kod nas se radi o dobro uhodanom poslu , tu problem
za prvu ruku oduzeti oruzje/vozacku/radnu sposobnost pa tko hoce glumit PTSP sretno mu a ostalima dostojne mirovine i skrb
ne karikiram, što će ludom novci. u ustanovi sve imaju , malo za cigarete i kavu i dosta.

PTSP-ovac nije  lud vec ima problem integracije u drustvo nakon ratnih zbivanja , tako ja to vidim
tocno, medjutim ptsp je isto tako prolazno stanje, ja sam ga imao dvaput
i vraća se kako si sam utvrdio ali ti si izlječen! ajde levi ne jebi po tavanu :)
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 04:35

Leviathan2 wrote:
debotoijusto wrote:
kaja wrote:
debotoijusto wrote:

ne karikiram, što će ludom novci. u ustanovi sve imaju , malo za cigarete i kavu i dosta.

PTSP-ovac nije  lud vec ima problem integracije u drustvo nakon ratnih zbivanja , tako ja to vidim
tocno, medjutim ptsp je isto tako prolazno stanje, ja sam ga imao dvaput
i vraća se kako si sam utvrdio ali ti si izlječen! ajde levi ne jebi po tavanu :)
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2018, 04:36

tre wrote:
kaja wrote:
jasambrend wrote:
kaja wrote:
jasambrend wrote:

Đizs Kajo, od tebe više očekivah...kućni prijatelj se iz jedne akcije vratio potpuno sijed, a par dana prije tog kad su u akciju išli bio crnokos k'o gavran...imao kolegu Tigra u Zagrebu dok sam živio...sa sedamnaest išao u rat...genijalan dečko, radišan, ali ptsp. jbga...neke situacije nije u stanju više kontrolirati, jednostavno popustio obrambeni mehanizam psihe...okolina odvratna prema njima, na svoje oči sam gledao kad ga je šef pred svima šikanirao bezveze, samo zato jer može...drugi kolega, srećom po njega živi u okolini koja je prošla rat pa imaju većinom razumjievanja...gromada od čovjeka...sa 16 preživio masakr u Škabrnji, pobilo mu pola obitelji, njega zarobili, vodili na lažna streljanja, tukli...uglavnom, nekoliko godina nakon rata doživio akutni napad ptsp-a na bezalenoj kavi u gradu...jednostavno živčan slom dožvio čovjek, vegetirao u bolnici godinu dana...izvukao se, jedva...pije doživotno ljekove...eh, da zaboravih reći da je jedan od najboljih radnika...usprkos tome i čiča miča gotova je priča te živjeli su happy and for after bajkovitim završecima ti ljudi konstantno žive na rubu...i samo i jedino oni znaju što proživljavaju u trenucima krize...
gleda, ljudska psiha može podnjeti svašta i treba joj nekoliko mjeseci da se oporavi, i to je to.
ako ti ne radiš, živiš u filmu da si ludi ratnik, piješ tablete jer moraš da potvrdiš dijgnozu
piješ, pušiš travu, velika vjerojatnost postoji da zbilja poludiš pa i da se ubiješ..
kajo koji je tebi kurac ?????? o čemu ti to pišeš???? jesi ti ista kaja od prije godinu i više?
nije..od kad joj je bivsi decko bio radikalni ljevicar a sad se uhvatila u kolo sa leftardima sa one strane dunava..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2018, 04:38

tre wrote:
Ringo10 wrote:90% tih PTSPovaca su foleri koji rata skoro ni vidjeli nisu. Imam rodbine, bio jaran sedam dana mobiliziran, fronta ni vidio nije i on dobio od lijecnika kako je PTSPovac.

To bih ja sve poskidao sa parazitiranja na mirovinama a kad bi poceli srat, odvalio bih tu bagru od batina. Pun ih je kurac vise. Oni su od Hrvatske napravili mentalni azilum.
a ti si expert u tome da ocjeniš ko ima ptsp a ko ne? Svaka čast majestore, tebe za glavnog i odgovornog u staljinovom režimu, ponosio bi se sa tobom dok i ti nebi došao na red
on je jedini ratpvao...jednom prilikom je rekao..kurac ste vi u hrvatskoj ratovali..jedan metak vamo tamo...ja se uvijek zabrinem kad on vodi brigu u hrvatskoj a nije boravio u njoj dva dana ako...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 04:54

Leviathan2 wrote:kako partizani ustase i svabe nisu imali ptsp a ni cetnici
bas sve nekako taj ptpsp poslije vijetnama postao cool
itekako su imali samo nije postojala dijagnoza, tada se to kod nas zvala partizanska bolest
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 05:00

kaja wrote:Psiha naravno pamti jako stresne situacije , to ne mora biti samo događaj iz rata i reagira tako da se sam zaljecis uglavnom za par mjeseci  , potisneš to sjećanje, uključiš u normalan zivot  ali nekad ako te nešto podsjeti osjetiš napad panike, straha, fobije. 
Nije to ništa novo.
Jedino kod nas ima nove oblike, traje čitav zivot stalno na papiru, manifestira se da te napad uhvati kad je netko slabiji pa vrištiš - di si bija 91? Kad je jaci onda ne, onda šutiš.
Kakvu god pizdariju da napraviš kazes da je to od PTSP-a.
Cugas, ne radiš, pušiš lošu travu , kladis  se, popiješ tabletu jer ti se ne spava , pa sutra jos jednu jer doktor daje i ako te prehiti jer te zena ostavi ili nemaš love baciš se kroz prozor. 
Onda svi zaključe da je to zbog četnika i PTSP-a.
Jbg..
i tebi isto- john blem anđeo smrti, poslje toga komentiraj
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 05:02

Ringo10 wrote:MA kakav PTSP, ima ih možda nekoliko stotina, sve ostalo goli folirant.90% rata nije vidilo a liječničke nalaze dobili preko veze ili korupcijom.
veliš samo onaj koji se ubije ima ptsp, dok pokazuje znakove ptspa je lažnjak. Odi u kurac glupi
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 05:07

vuksadinare wrote:Razglbaju o ptsp-u likovi koji rata nisu vidjeli ili oni koji su bili mobilizirani
upravo tako, :tu
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 05:09

vuksadinare wrote:Kaja grijesi odavno od kad se uhvatila u koloplet sa ovima preko..i gnjecom npr
??? šta gnječom? zar je ovaj ne zove ustaškom kurvom???
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 05:11

vuksadinare wrote:
tre wrote:

on je jedini ratpvao...jednom prilikom je rekao..kurac ste vi u hrvatskoj ratovali..jedan metak vamo tamo...ja se uvijek zabrinem kad on vodi brigu u hrvatskoj a nije boravio u njoj dva dana ako...
internet bojovnik
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2018, 05:23

tre wrote:
vuksadinare wrote:Kaja grijesi odavno od kad se uhvatila u koloplet sa ovima preko..i gnjecom npr
nekad..sad su si ok..zar ne vidis
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/2/2018, 05:29

tre wrote:
vuksadinare wrote:Razglbaju o ptsp-u likovi koji rata nisu vidjeli ili oni koji su bili mobilizirani
upravo tako, :tu
...pa zar ne?..oni znaju sto je ptsp..a vidjeli rat preko tv-a..ili se nisu rodili neki...'rekao meni susjed pero on je bio tri put ranjen tri put zarobljen'...ja sam iznio podatke da upravo veci dio obolijeva od ptsp-a koji nisu bili pripremljeni na ratnu situaciju...naravno dobar dio ptsp-a ima i medju dragovoljcima ali vecim dijelom uzrokovanog nepravdama..osobno znam tri osobe koje imaju tezak ptsp a koji su pripadali 101 novozagrebackoj kupi i stradali u onoj operaciji 'vihor' u 12 mjesecu 1991 gdje su se nakon povlacenja i vecih gubitaka brigade preko kupe neki utopili u kupi..ti decki su bili mobilizirani nekoliko dana prije akcije i nepripremljeni za ratovanje pogotovo napadne operacije
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/2/2018, 05:30

vuksadinare wrote:
tre wrote:
nekad..sad su si ok..zar ne vidis
ne, rijetko sam na forumu, čak nisam ni u evropi trenutno zbog posla i nemam baš vremena biti tu često

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics