Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
ne, rijetko sam na forumu, čak nisam ni u evropi trenutno zbog posla i nemam baš vremena biti tu čestovuksadinare wrote:nekad..sad su si ok..zar ne vidistre wrote:??? šta gnječom? zar je ovaj ne zove ustaškom kurvom???vuksadinare wrote:Kaja grijesi odavno od kad se uhvatila u koloplet sa ovima preko..i gnjecom npr
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
...ja sam ga prozreo odmah na pocetku kad je napisao post 'sto ste vinu hrvatskoj ratovali to nije ni bio rat vec pripucavanje metak vamo metak tamo'..onda sam shvatio da njega u sarajevu te 1991 nije ni zanimao pretjerano rat u hrvatskoj kao ni vecinu sarajlija to je bilo negdje 'tamo daleko'..oni su ispijali mirno kaficu na bars carsiji..razruseni vukovar,petrinja,pakrac,gospic,sunja,osijek,zadar...to sve bilo 'metak vamo metak tamo'tre wrote:internet bojovnikvuksadinare wrote:on je jedini ratpvao...jednom prilikom je rekao..kurac ste vi u hrvatskoj ratovali..jedan metak vamo tamo...ja se uvijek zabrinem kad on vodi brigu u hrvatskoj a nije boravio u njoj dva dana ako...tre wrote:a ti si expert u tome da ocjeniš ko ima ptsp a ko ne? Svaka čast majestore, tebe za glavnog i odgovornog u staljinovom režimu, ponosio bi se sa tobom dok i ti nebi došao na redRingo10 wrote:90% tih PTSPovaca su foleri koji rata skoro ni vidjeli nisu. Imam rodbine, bio jaran sedam dana mobiliziran, fronta ni vidio nije i on dobio od lijecnika kako je PTSPovac.
To bih ja sve poskidao sa parazitiranja na mirovinama a kad bi poceli srat, odvalio bih tu bagru od batina. Pun ih je kurac vise. Oni su od Hrvatske napravili mentalni azilum.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vjerovali svom predceniku aliji da to nije njihov ratvuksadinare wrote:...ja sam ga prozreo odmah na pocetku kad je napisao post 'sto ste vinu hrvatskoj ratovali to nije ni bio rat vec pripucavanje metak vamo metak tamo'..onda sam shvatio da njega u sarajevu te 1991 nije ni zanimao pretjerano rat u hrvatskoj kao ni vecinu sarajlija to je bilo negdje 'tamo daleko'..oni su ispijali mirno kaficu na bars carsiji..razruseni vukovar,petrinja,pakrac,gospic,sunja,osijek,zadar...to sve bilo 'metak vamo metak tamo'tre wrote:internet bojovnikvuksadinare wrote:on je jedini ratpvao...jednom prilikom je rekao..kurac ste vi u hrvatskoj ratovali..jedan metak vamo tamo...ja se uvijek zabrinem kad on vodi brigu u hrvatskoj a nije boravio u njoj dva dana ako...tre wrote:a ti si expert u tome da ocjeniš ko ima ptsp a ko ne? Svaka čast majestore, tebe za glavnog i odgovornog u staljinovom režimu, ponosio bi se sa tobom dok i ti nebi došao na redRingo10 wrote:90% tih PTSPovaca su foleri koji rata skoro ni vidjeli nisu. Imam rodbine, bio jaran sedam dana mobiliziran, fronta ni vidio nije i on dobio od lijecnika kako je PTSPovac.
To bih ja sve poskidao sa parazitiranja na mirovinama a kad bi poceli srat, odvalio bih tu bagru od batina. Pun ih je kurac vise. Oni su od Hrvatske napravili mentalni azilum.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
moguce...jebote prvi dan rata u sarajevu srbi rokaju po onim demonstrantima oni vicu tito tito i imajuu titinu sliku..sto rec..kako ce onda znat sto se desavalo u hrvatskoj kad je zv sarajevo ih drzalo u medijskoj blokaditre wrote:vjerovali svom predceniku aliji da to nije njihov ratvuksadinare wrote:...ja sam ga prozreo odmah na pocetku kad je napisao post 'sto ste vinu hrvatskoj ratovali to nije ni bio rat vec pripucavanje metak vamo metak tamo'..onda sam shvatio da njega u sarajevu te 1991 nije ni zanimao pretjerano rat u hrvatskoj kao ni vecinu sarajlija to je bilo negdje 'tamo daleko'..oni su ispijali mirno kaficu na bars carsiji..razruseni vukovar,petrinja,pakrac,gospic,sunja,osijek,zadar...to sve bilo 'metak vamo metak tamo'tre wrote:internet bojovnikvuksadinare wrote:on je jedini ratpvao...jednom prilikom je rekao..kurac ste vi u hrvatskoj ratovali..jedan metak vamo tamo...ja se uvijek zabrinem kad on vodi brigu u hrvatskoj a nije boravio u njoj dva dana ako...tre wrote:
a ti si expert u tome da ocjeniš ko ima ptsp a ko ne? Svaka čast majestore, tebe za glavnog i odgovornog u staljinovom režimu, ponosio bi se sa tobom dok i ti nebi došao na red
2015-09-08
zarobilo im predcednika a oni viču to je naša armija a da im Hrvatsko selo Ravno još i progledamo kroz prste za naivnostvuksadinare wrote:moguce...jebote prvi dan rata u sarajevu srbi rokaju po onim demonstrantima oni vicu tito tito i imajuu titinu sliku..sto rec..kako ce onda znat sto se desavalo u hrvatskoj kad je zv sarajevo ih drzalo u medijskoj blokaditre wrote:vjerovali svom predceniku aliji da to nije njihov ratvuksadinare wrote:...ja sam ga prozreo odmah na pocetku kad je napisao post 'sto ste vinu hrvatskoj ratovali to nije ni bio rat vec pripucavanje metak vamo metak tamo'..onda sam shvatio da njega u sarajevu te 1991 nije ni zanimao pretjerano rat u hrvatskoj kao ni vecinu sarajlija to je bilo negdje 'tamo daleko'..oni su ispijali mirno kaficu na bars carsiji..razruseni vukovar,petrinja,pakrac,gospic,sunja,osijek,zadar...to sve bilo 'metak vamo metak tamo'tre wrote:internet bojovnikvuksadinare wrote:
on je jedini ratpvao...jednom prilikom je rekao..kurac ste vi u hrvatskoj ratovali..jedan metak vamo tamo...ja se uvijek zabrinem kad on vodi brigu u hrvatskoj a nije boravio u njoj dva dana ako...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
neshvatljivo...no jos za vrijeme juge hrvatska nije bila bas omiljena osim odlaska na more...malo nesto simpatizirali dalmaciju,istru...govorim za sarajlije...ne citavu bh-a da se razumijemo..i da netko namjerno krivo ne shvati...inace milija im je bila srbija nego hrvatska..tek se to nesto pocelo mjenjati usponom milosevica..hrvati u sarajevu vecina su shvatili sto se sprema..neki na zalost nisu...muslimani sarajeva u vecini nisu shvacali sto se dogadja..furali se na neki antifasizam...vecina srba u sarajevu se odnah priklonila milosevicutre wrote:zarobilo im predcednika a oni viču to je naša armija a da im Hrvatsko selo Ravno još i progledamo kroz prste za naivnostvuksadinare wrote:moguce...jebote prvi dan rata u sarajevu srbi rokaju po onim demonstrantima oni vicu tito tito i imajuu titinu sliku..sto rec..kako ce onda znat sto se desavalo u hrvatskoj kad je zv sarajevo ih drzalo u medijskoj blokaditre wrote:vjerovali svom predceniku aliji da to nije njihov ratvuksadinare wrote:...ja sam ga prozreo odmah na pocetku kad je napisao post 'sto ste vinu hrvatskoj ratovali to nije ni bio rat vec pripucavanje metak vamo metak tamo'..onda sam shvatio da njega u sarajevu te 1991 nije ni zanimao pretjerano rat u hrvatskoj kao ni vecinu sarajlija to je bilo negdje 'tamo daleko'..oni su ispijali mirno kaficu na bars carsiji..razruseni vukovar,petrinja,pakrac,gospic,sunja,osijek,zadar...to sve bilo 'metak vamo metak tamo'tre wrote:
internet bojovnik
2015-09-08
Eno ustashe protestiraju u Juznoj Koreji protiv Sjeverne Koreje i njihovog rezima. Puj majuku vam ustashku i tko vam dade da protestirate.
2014-04-14
a u pm, nadmasio je sam sebejasambrend wrote:Yoda...ono kad ga malo prebaci...Pinochet wrote:Eroo wrote:Nevjerojatno mi je koji ste vi slijepci..(.ili možda samo mangupi?).Pinochet wrote:točno to, nekima je rat ispao najbolja stvar u životu.asilovski wrote:Ne znam što su ljuti toliko na četnika Vučka, pa da nije njega i njegovih oni bi morali raditi, dizati se ujutro, nervirati i preživljavati sa prosječnom plaćom od 3.500 kn ili bježati u Njemačku, ovako drugi rade za njih svaki dan do kraja života
kada se sjetim culeja i njegovog balavca koji su kurči sa autom koji mu je stari "zaradio u penziji", a auto košta kao 4godišnje radničke plaće(naravno ti radnici moraju platiti njegov auto).
ili ovo ljeto kada je u splitu bio požar, pa je neki branitelj nešto prigovarao, itd, ispalo da je as bio u ratu , i onda , posli rata radio par godina, i sada 32 godine živ i zdrav otišao u penziju :D
16,000 poginulih i nekoliko destina tisuća osakaćenih i ranjenih, nisu kokoši...čak i da se radi
o kokošima imali biste ozbiljniji pristup. Ponašajte se barem onako kao što bi se ponašali
da vam je susjed pomorio 16,000 kokošiju. Što bi u tom slučaju učinili? Dočekali bi
ih s rakijicom i pozvali na janjetinu?
1)vučić nije nikoga ubio
2)mi smo pobili njih još više i dobili smo rat
3)čemu pobuna protiv vučića, što se nisu sjetili za HDZovo genocidisanje Slavonije i Baranje i iseljavanje par stotina tisuća ljudi i pljačkanje ostalih 4milijuna stanovnika RH i uništavanje države gore nego Vučić i četnici
nisi gledala taj videjo,teta-Sora??..ono ako je tebi sasvim normalno da klinac od 10 godina ,pretucenom i izmucenom covjeku sjece glavu,pa hajde...ne trebam vise nis niti dodati na sve sto kazem..Sora wrote:BUpismejker wrote:isto tako.,..kozojepčići od 10-12 godina su sasvim psiholoski pripremeljeni da glavu covjeku odrube...
Guest- Guest
zabranjeno protestovati protiv voljenih osoba, u ovom slučaju zabranjeno protestovati hrvatskim braniteljima ma što god bilo zbog čega protestuju majku im ustaškuabraham wrote:Eno ustashe protestiraju u Juznoj Koreji protiv Sjeverne Koreje i njihovog rezima. Puj majuku vam ustashku i tko vam dade da protestirate.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Sta reci vise tu, jel dao Hdz signal za izlet sutra ili je stop?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sto nisu protestirali kad je Vučić bio na inauguraciji Koli?tre wrote:zabranjeno protestovati protiv voljenih osoba, u ovom slučaju zabranjeno protestovati hrvatskim braniteljima ma što god bilo zbog čega protestuju majku im ustaškuabraham wrote:Eno ustashe protestiraju u Juznoj Koreji protiv Sjeverne Koreje i njihovog rezima. Puj majuku vam ustashku i tko vam dade da protestirate.
Zaboravili ?
2015-08-15
Ovo je istina, prije rata je BiH uvijek inklinirala Srbiji i Beogradu a muslimani su glumatali najvece Jugoslavene. Vise su oni kenjali protiv Hrvata nego Srbi.vuksadinare wrote:neshvatljivo...no jos za vrijeme juge hrvatska nije bila bas omiljena osim odlaska na more...malo nesto simpatizirali dalmaciju,istru...govorim za sarajlije...ne citavu bh-a da se razumijemo..i da netko namjerno krivo ne shvati...inace milija im je bila srbija nego hrvatska..tek se to nesto pocelo mjenjati usponom milosevica..hrvati u sarajevu vecina su shvatili sto se sprema..neki na zalost nisu...muslimani sarajeva u vecini nisu shvacali sto se dogadja..furali se na neki antifasizam...vecina srba u sarajevu se odnah priklonila milosevicutre wrote:zarobilo im predcednika a oni viču to je naša armija a da im Hrvatsko selo Ravno još i progledamo kroz prste za naivnostvuksadinare wrote:moguce...jebote prvi dan rata u sarajevu srbi rokaju po onim demonstrantima oni vicu tito tito i imajuu titinu sliku..sto rec..kako ce onda znat sto se desavalo u hrvatskoj kad je zv sarajevo ih drzalo u medijskoj blokaditre wrote:vjerovali svom predceniku aliji da to nije njihov ratvuksadinare wrote:
...ja sam ga prozreo odmah na pocetku kad je napisao post 'sto ste vinu hrvatskoj ratovali to nije ni bio rat vec pripucavanje metak vamo metak tamo'..onda sam shvatio da njega u sarajevu te 1991 nije ni zanimao pretjerano rat u hrvatskoj kao ni vecinu sarajlija to je bilo negdje 'tamo daleko'..oni su ispijali mirno kaficu na bars carsiji..razruseni vukovar,petrinja,pakrac,gospic,sunja,osijek,zadar...to sve bilo 'metak vamo metak tamo'
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Zato što je to drugi level, zašto misliš da branitelji ne smiju protestirati u ovom slučaju? jel to zabranjeno da iznesu svoje stavove protestom? zašto si se okomila na nas zbog ovoga?kaja wrote:Sto nisu protestirali kad je Vučić bio na inauguraciji Koli?tre wrote:zabranjeno protestovati protiv voljenih osoba, u ovom slučaju zabranjeno protestovati hrvatskim braniteljima ma što god bilo zbog čega protestuju majku im ustaškuabraham wrote:Eno ustashe protestiraju u Juznoj Koreji protiv Sjeverne Koreje i njihovog rezima. Puj majuku vam ustashku i tko vam dade da protestirate.
Zabor7avili ?
Svi smiju protestirati ali Bože sačuvaj da branitelji i katolici iznesu svoj stav, odma razapeti ili poslati likove da tuku bake kao što je Ružica Čavar ili ekipu u oklopu da čupaju branitelje iz crkve.
Branitelji i katolici moraju biti kuš a samo smiju pričati pedri srbi i feministice, svima ostalima no pasaran, demokracija press
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Imate pravo reci stav ali ovo nije stav nego instrukcija iz Hdz a da smjeste malo Koli.
Jer, ako nisu reagirali kada je bio prije 4 godine sto sada regiraju ?
Ono, ne reagiram 20 godina nakon rata ali nakon 27 reagiram?!
Nitko nije bas toliko lud da to ne vidi.
2015-08-15
Je, prika ali to su oni koji ne mrze i sta su otvorenih vidika. Tako Srnavka , koja se uhljebila na obrani prava zena, za DR Cavar kaze da nije nimalo bezopasna i da je u biti zasluzila da je nalupa pesko na stereoidima. Mamu joj desnicarsku i nasilnu. Bilo kako bilo ali super je u DNRH jos uvijek. Kila mozga -------tre wrote:Zato što je to drugi level, zašto misliš da branitelji ne smiju protestirati u ovom slučaju? jel to zabranjeno da iznesu svoje stavove protestom? zašto si se okomila na nas zbog ovoga?kaja wrote:Sto nisu protestirali kad je Vučić bio na inauguraciji Koli?tre wrote:zabranjeno protestovati protiv voljenih osoba, u ovom slučaju zabranjeno protestovati hrvatskim braniteljima ma što god bilo zbog čega protestuju majku im ustaškuabraham wrote:Eno ustashe protestiraju u Juznoj Koreji protiv Sjeverne Koreje i njihovog rezima. Puj majuku vam ustashku i tko vam dade da protestirate.
Zabor7avili ?
Svi smiju protestirati ali Bože sačuvaj da branitelji i katolici iznesu svoj stav, odma razapeti ili poslati likove da tuku bake kao što je Ružica Čavar ili ekipu u oklopu da čupaju branitelje iz crkve.
Branitelji i katolici moraju biti kuš a samo smiju pričati pedri srbi i feministice, svima ostalima no pasaran, demokracija press
2014-04-14
Jebi ga, dobro je dok u DNRH imate nase uhljebe i njihove uhljebe, nase proteste i njihove proteste i sl. Slutim da ce u skoroj buducnosti biti samo nasi uhljebi i nasi prosvjedi sa malo petrusimena i dvije zlice vegete. Nesta kao izbori za Yugovine te si mogao glasti na listi KP i SSRN. Juris u svijetliju proslost. Kila mozga.....
2014-04-14
ne svi muslimani...oni iz bihacke regije i posavine vise su naginjali hrvatskoj vjerovatno zbog blizine..najveci jugosi su bili sarajevo,mostar,zenica,doboj,bjeljina...sto se tice muslimana..tuzla ne toliko ali opet i kod njih je bila izrazena jugo linija..mostar i sarajevo su najgori bili sto se toga tice..Ringo10 wrote:Ovo je istina, prije rata je BiH uvijek inklinirala Srbiji i Beogradu a muslimani su glumatali najvece Jugoslavene. Vise su oni kenjali protiv Hrvata nego Srbi.vuksadinare wrote:neshvatljivo...no jos za vrijeme juge hrvatska nije bila bas omiljena osim odlaska na more...malo nesto simpatizirali dalmaciju,istru...govorim za sarajlije...ne citavu bh-a da se razumijemo..i da netko namjerno krivo ne shvati...inace milija im je bila srbija nego hrvatska..tek se to nesto pocelo mjenjati usponom milosevica..hrvati u sarajevu vecina su shvatili sto se sprema..neki na zalost nisu...muslimani sarajeva u vecini nisu shvacali sto se dogadja..furali se na neki antifasizam...vecina srba u sarajevu se odnah priklonila milosevicutre wrote:zarobilo im predcednika a oni viču to je naša armija a da im Hrvatsko selo Ravno još i progledamo kroz prste za naivnostvuksadinare wrote:moguce...jebote prvi dan rata u sarajevu srbi rokaju po onim demonstrantima oni vicu tito tito i imajuu titinu sliku..sto rec..kako ce onda znat sto se desavalo u hrvatskoj kad je zv sarajevo ih drzalo u medijskoj blokaditre wrote:
vjerovali svom predceniku aliji da to nije njihov rat
2015-09-08
Tvoje riječi dobijaju na snazi svaki dan samo nisam siguran da svi razumiju cinizam i ironiju :(abraham wrote:Je, prika ali to su oni koji ne mrze i sta su otvorenih vidika. Tako Srnavka , koja se uhljebila na obrani prava zena, za DR Cavar kaze da nije nimalo bezopasna i da je u biti zasluzila da je nalupa pesko na stereoidima. Mamu joj desnicarsku i nasilnu. Bilo kako bilo ali super je u DNRH jos uvijek. Kila mozga -------tre wrote:Zato što je to drugi level, zašto misliš da branitelji ne smiju protestirati u ovom slučaju? jel to zabranjeno da iznesu svoje stavove protestom? zašto si se okomila na nas zbog ovoga?kaja wrote:Sto nisu protestirali kad je Vučić bio na inauguraciji Koli?tre wrote:zabranjeno protestovati protiv voljenih osoba, u ovom slučaju zabranjeno protestovati hrvatskim braniteljima ma što god bilo zbog čega protestuju majku im ustaškuabraham wrote:Eno ustashe protestiraju u Juznoj Koreji protiv Sjeverne Koreje i njihovog rezima. Puj majuku vam ustashku i tko vam dade da protestirate.
Zabor7avili ?
pozdrav stari prijatelju
oprosti ali lupetaš, ovo nema veze ni sa hdezeom niti sa ijednom strankom nego sa glupošću po našem mišljenju koju je koli napravila dovođenjem te bitange. Da ga je hadeze pozvao isto bi reagirali ali bi ti i ekipa rekli da je to po nagovoru koli. Zašto ne dopuštaš ljudima koji su stvarali RH mogućnost da sami o nečemu imaju svoje mišljenje, što se u tebi promjenilo da ovakve gadosti iznosiš protiv nas? :(kaja wrote:Imate pravo reci stav ali ovo nije stav nego instrukcija iz Hdz a da smjeste malo Koli.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
zato jer nam je vise takve politike uguzivanja preko glave...sad i bivse cetnike moras nes moljakati...dosta nam je i diktata iz eu-a koji nisu na liniji hrvatskih interesa..vecina branitelja nije niti glasovala za ulazak u eu ta sto je pusicka ucjenila penzice da glasuju za ulazak u eu to na njoj na 'cast'...da nije to napravila bilo bi drz ne daj a i ovako je dijelom bilokaja wrote:Imate pravo reci stav ali ovo nije stav nego instrukcija iz Hdz a da smjeste malo Koli.
2015-09-08
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Braniteljska kasta postavlja daljnje zahtjeve
» Uhljebi su i u krizi ostali najprivilegiranija kasta u Hrvatskoj
» Braniteljska kasta sada napada Boru Drljaču
» Čardak kasta udara: INSPEKCIJA ZATVORILA KULTNU BRIJAČNICU
» Beru napušta i udovica Ivice Račana koja izlazi iz SDP-a
» Uhljebi su i u krizi ostali najprivilegiranija kasta u Hrvatskoj
» Braniteljska kasta sada napada Boru Drljaču
» Čardak kasta udara: INSPEKCIJA ZATVORILA KULTNU BRIJAČNICU