Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
vuksadinare wrote:ovdje se slazem sa tobovom..ova trojka je dosta stete napravila braniteljima...no lako je sa ljudima ponekad manipulirat narocito onima koji su ljuti,ocajni..kaja wrote:Sami to radite , prikupljate bitange u redove koji po instrukcijama rade nered a zapravo o nevažnim pitanjima .tre wrote:oprosti ali lupetaš, ovo nema veze ni sa hdezeom niti sa ijednom strankom nego sa glupošću po našem mišljenju koju je koli napravila dovođenjem te bitange. Da ga je hadeze pozvao isto bi reagirali ali bi ti i ekipa rekli da je to po nagovoru koli. Zašto ne dopuštaš ljudima koji su stvarali RH mogućnost da sami o nečemu imaju svoje mišljenje, što se u tebi promjenilo da ovakve gadosti iznosiš protiv nas? :(kaja wrote:Imate pravo reci stav ali ovo nije stav nego instrukcija iz Hdz a da smjeste malo Koli.
Jer, ako nisu reagirali kada je bio prije 4 godine sto sada regiraju ?
Ono, ne reagiram 20 godina nakon rata ali nakon 27 reagiram?!
Nitko nije bas toliko lud da to ne vidi.
Usput imaju beneficije dok drugi rade 50 godina za penziju i nemaju vremena za prosvjed ponedjeljkom u podne. Sacic, klem, dakic ? Nemoj me, njima je Vučić bitan ko lanjski snjeg al mora se odraditi zadatak ..
samo da si zabiljezim jedan +
mnogo sam krvi prolio da docekam ovaj dan
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kako je dzani iskren, hahacrvenkasti wrote:dzango wrote:Šta kurac mirno. Daj snajper umesto ovih pederskih demonstracija.
A, znam, to je bilo u Veseloj svesci.
Makar uvijek kazem kako bi i nama bilo dobro barem na koji dan u godini biti Srbi.
Konkretnije se bunite :-D
Ovako, samo trose bzze lovu na osiguranja.
Svi su politicari jezicavi, znali bi sami vrlo dobro odgovorit na verbalne napade.
Inace, vrhunac agresije.
:-D
2014-04-12
znaci trzas na mene..nisi jedini stani u red..debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:ovdje se slazem sa tobovom..ova trojka je dosta stete napravila braniteljima...no lako je sa ljudima ponekad manipulirat narocito onima koji su ljuti,ocajni..kaja wrote:Sami to radite , prikupljate bitange u redove koji po instrukcijama rade nered a zapravo o nevažnim pitanjima .tre wrote:oprosti ali lupetaš, ovo nema veze ni sa hdezeom niti sa ijednom strankom nego sa glupošću po našem mišljenju koju je koli napravila dovođenjem te bitange. Da ga je hadeze pozvao isto bi reagirali ali bi ti i ekipa rekli da je to po nagovoru koli. Zašto ne dopuštaš ljudima koji su stvarali RH mogućnost da sami o nečemu imaju svoje mišljenje, što se u tebi promjenilo da ovakve gadosti iznosiš protiv nas? :(kaja wrote:Imate pravo reci stav ali ovo nije stav nego instrukcija iz Hdz a da smjeste malo Koli.
Jer, ako nisu reagirali kada je bio prije 4 godine sto sada regiraju ?
Ono, ne reagiram 20 godina nakon rata ali nakon 27 reagiram?!
Nitko nije bas toliko lud da to ne vidi.
Usput imaju beneficije dok drugi rade 50 godina za penziju i nemaju vremena za prosvjed ponedjeljkom u podne. Sacic, klem, dakic ? Nemoj me, njima je Vučić bitan ko lanjski snjeg al mora se odraditi zadatak ..
samo da si zabiljezim jedan +
mnogo sam krvi prolio da docekam ovaj dan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...zasto svi negativno o vulinu?..ja mu biljezim + jer je iskren..ne voli hrvate i hrvatsku i to ne skriva..sve drugo da govori isao bi protiv sebe...gpvori ono sto misli 90% srba...ja isto mrzim srbiju..mrzio sam je jos za juge...da politicari iskreno kazu ono sto misle danas bi bila bodljikava zica sa obje strane ali tako je..to je prirodno stanje stvari i ne od jucer,danas
2015-09-08
vuksadinare wrote:...zasto svi negativno o vulinu?
Pa i to što kažeš. On ionako samo govori što Vučić misli. I ne samo Vučić nego velika većina Srbijanaca koja uostalom nije badava dala svoje povjerenje Vučiću na izborima, a samim tim i njegovim trabantima i glasnogovornicima poput Vulina.
Guest- Guest
prvi ustasa koji se najavi iz hrvatske,
a mi svi na ulice.
demonstracije !
a mi svi na ulice.
demonstracije !
Guest- Guest
tocno i uvijek se vracam ici purgeru pokojnom torcidasu koji je jedini valjda ikad rekao u kamere tv beograd 1989 godine 'vi nas mrzite ali mi vas jos vise to je tako'..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:...zasto svi negativno o vulinu?
Pa i to što kažeš. On ionako samo govori što Vučić misli. I ne samo Vučić nego velika većina Srbijanaca koja uostalom nije badava dala svoje povjerenje Vučiću na izborima, a samim tim i njegovim trabantima i glasnogovornicima poput Vulina.
2015-09-08
pa ko vam smeta..demokratska sredstva..mi pozdravljamo zarka koraca..ali vucica,vulina ne..pizzon wrote:prvi ustasa koji se najavi iz hrvatske,
a mi svi na ulice.
demonstracije !
2015-09-08
dzango wrote:Šta kurac mirno. Daj snajper umesto ovih pederskih demonstracija.
A ne,ne..riješavajte se svojih pizdi sami...zar ste već zaboravili?
darth_vader-
2014-04-17
sto mu fali?...ne mrzi hrvatsku..uvijek korektsn prema hrvatima i hrvatskoj...miloseviceva zrtva devedesetih..demokratpizzon wrote:zarka koraca, hahahahahaha
2015-09-08
Kako ono kažu, ruku ne može pružiti onaj tko je nema...
Svaka druga priča je skretanje pažnje od ključnih problema.
Svaka druga priča je skretanje pažnje od ključnih problema.
ja dzanija pozdravljamvuksadinare wrote:pa ko vam smeta..demokratska sredstva..mi pozdravljamo zarka koraca..ali vucica,vulina ne..pizzon wrote:prvi ustasa koji se najavi iz hrvatske,
a mi svi na ulice.
demonstracije !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Krajišnik.vuksadinare wrote:sto mu fali?...ne mrzi hrvatsku..uvijek korektsn prema hrvatima i hrvatskoj...miloseviceva zrtva devedesetih..demokratpizzon wrote:zarka koraca, hahahahahaha
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...odlepila si ti kajo..svrbi previsekaja wrote:ja dzanija pozdravljamvuksadinare wrote:pa ko vam smeta..demokratska sredstva..mi pozdravljamo zarka koraca..ali vucica,vulina ne..pizzon wrote:prvi ustasa koji se najavi iz hrvatske,
a mi svi na ulice.
demonstracije !
2015-09-08
Udovice su polako postale vremesne,negdje vremenom izgubile svoje yebace,koji su osli potraziti frisko meso i mlade cure,a posto su polako usle u One godine,unestabilile su se nacisto i povampirile...
zato najavljuju nemire...
Nek ogole guzice i malo ..kako se ono kaze,kad drmaju jako brzo guzicama ..samo im treba pustiti ...
zato najavljuju nemire...
Nek ogole guzice i malo ..kako se ono kaze,kad drmaju jako brzo guzicama ..samo im treba pustiti ...
Guest- Guest
tebe? aj baš mi je žao..vuksadinare wrote:...odlepila si ti kajo..svrbi previsekaja wrote:ja dzanija pozdravljamvuksadinare wrote:pa ko vam smeta..demokratska sredstva..mi pozdravljamo zarka koraca..ali vucica,vulina ne..pizzon wrote:prvi ustasa koji se najavi iz hrvatske,
a mi svi na ulice.
demonstracije !
2015-08-15
a tak oje to na brdovitom Balkanu..cim netko pocne misliti svojom glavom,odmah ga proglase necim na SRB,svrb,srrrrrr..a u qrc..kaja wrote:tebe? aj baš mi je žao..vuksadinare wrote:...odlepila si ti kajo..svrbi previsekaja wrote:ja dzanija pozdravljamvuksadinare wrote:pa ko vam smeta..demokratska sredstva..mi pozdravljamo zarka koraca..ali vucica,vulina ne..pizzon wrote:prvi ustasa koji se najavi iz hrvatske,
a mi svi na ulice.
demonstracije !
Guest- Guest
klasika...pismejker wrote:a tak oje to na brdovitom Balkanu..cim netko pocne misliti svojom glavom,odmah ga proglase necim na SRB,svrb,srrrrrr..a u qrc..kaja wrote:tebe? aj baš mi je žao..vuksadinare wrote:...odlepila si ti kajo..svrbi previsekaja wrote:ja dzanija pozdravljamvuksadinare wrote:
pa ko vam smeta..demokratska sredstva..mi pozdravljamo zarka koraca..ali vucica,vulina ne..
2015-08-15
ni ti ni kaja niste skuzili poantu...za tebe se ne cudim ali za kaju da...pismejker wrote:a tak oje to na brdovitom Balkanu..cim netko pocne misliti svojom glavom,odmah ga proglase necim na SRB,svrb,srrrrrr..a u qrc..kaja wrote:tebe? aj baš mi je žao..vuksadinare wrote:...odlepila si ti kajo..svrbi previsekaja wrote:ja dzanija pozdravljamvuksadinare wrote:
pa ko vam smeta..demokratska sredstva..mi pozdravljamo zarka koraca..ali vucica,vulina ne..
2015-09-08
....kajo tu sam na pet minuta od tebe..cas posla...kaja wrote:tebe? aj baš mi je žao..vuksadinare wrote:...odlepila si ti kajo..svrbi previsekaja wrote:ja dzanija pozdravljamvuksadinare wrote:pa ko vam smeta..demokratska sredstva..mi pozdravljamo zarka koraca..ali vucica,vulina ne..pizzon wrote:prvi ustasa koji se najavi iz hrvatske,
a mi svi na ulice.
demonstracije !
2015-09-08
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Braniteljska kasta postavlja daljnje zahtjeve
» Uhljebi su i u krizi ostali najprivilegiranija kasta u Hrvatskoj
» Braniteljska kasta sada napada Boru Drljaču
» Čardak kasta udara: INSPEKCIJA ZATVORILA KULTNU BRIJAČNICU
» Beru napušta i udovica Ivice Račana koja izlazi iz SDP-a
» Uhljebi su i u krizi ostali najprivilegiranija kasta u Hrvatskoj