Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
i ja se pitamvili40 wrote:Ja?Kud?vuksadinare wrote:Jesi otisao kao maloljetnik ili mladi punoljetnik?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
maggie13 wrote:ima li netko taj excel dokument iz '91. s rasporedom poimenice 'ko će poginut, 'ko biti ranjen, 'ko samo bez noge ostat ili oka, koja će ostat udovica, kolike će bit penzije..etc.
ne znam kako sam to propustila.
vidim, neki fino profitiraju.
A slušaj...onaj tko je želio podijeliti ratni plijen je i morao nešto malo žrtvovati...takva je to igra...siguran sam da bi mnogi žrtvovali nogu za par tisuća kuna pemzije, isplati se...
darth_vader-
2014-04-17
hmmm, nitko a znam ih podosta koji bi mjesec, dva, par dana pronosali pušku , proglasili se ludim i penzionirali se sa 25. pa što da radi za par tisuća kuna ako može ležati i to dobiti.jasambrend wrote:maggie13 wrote:ima li netko taj excel dokument iz '91. s rasporedom poimenice 'ko će poginut, 'ko biti ranjen, 'ko samo bez noge ostat ili oka, koja će ostat udovica, kolike će bit penzije..etc.
A slušaj...onaj tko je želio podijeliti ratni plijen je i morao nešto malo žrtvovati...takva je to igra...siguran sam da bi mnogi žrtvovali nogu za par tisuća kuna pemzije, isplati se...
dokument ne postoji jer je to bilo "prilika čini lopova" a ne s predoumišljajem.
međutim postoji na tisuće penzionera bez radnog staža , ludih po potrebi.
na ovom prosvjedu će ih biti jedno 90% , uvaliti će u prvi red nekog bez noge i ove babe.
valja vratiti uslugu.
Last edited by kaja on 10/2/2018, 15:02; edited 2 times in total (Reason for editing : ..)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A kak ce imat radni staz ako je recimo otisao sa 17,18 godina direkt iz srednje skole kao ja..i najebao ostao bez noge,ruke..meni je frend iz razreda zajedno smo otisli u tigrove sa navrsenih 18 godina..njega geler u kicmu strefio i 90% je invalid..nema radnog staza ima mirovinu..i da je htio delat nije mogao..jedva se krece
2015-09-08
Ma ionako je bio dogovoreni rat...kakvi geleri u kičmi, što vam je...ja znam nekog tko zna nekog tko je lažni ptsp-ovac, a susjeda Mileva ga skužila je jebeni argument za raspravu o toj problematici...
darth_vader-
2014-04-17
Najvaznije je bilo imati uvid u tu projekciju raspodjele, kolumne: smrt, zivot, invalidnost...jasambrend wrote:maggie13 wrote:ima li netko taj excel dokument iz '91. s rasporedom poimenice 'ko će poginut, 'ko biti ranjen, 'ko samo bez noge ostat ili oka, koja će ostat udovica, kolike će bit penzije..etc.
2014-04-12
zaboravi to, fizički invaliditet je jedno. lažni psihički je nešto sasvim drugo.vuksadinare wrote:A kak ce imat radni staz ako je recimo otisao sa 17,18 godina direkt iz srednje skole kao ja..i najebao ostao bez noge,ruke..meni je frend iz razreda zajedno smo otisli u tigrove sa navrsenih 18 godina..njega geler u kicmu strefio i 90% je invalid..nema radnog staza ima mirovinu..i da je htio delat nije mogao..jedva se krece
mene ne može navući na foru pa maskirati lažne invalide tako da pravog gurneš u prvi plan
2015-08-15
ja ih znam jedno 5, i ni jednog pravog.jasambrend wrote:Ma ionako je bio dogovoreni rat...kakvi geleri u kičmi, što vam je...ja znam nekog tko zna nekog tko je lažni ptsp-ovac, a susjeda Mileva ga skužila je jebeni argument za raspravu o toj problematici...
što ne znači da ne postoje nego ih ja ne znam.
e sad to ti je omjer neki..5:1 (lažni vs pravi)
2015-08-15
cuj..laznih ima daleko da nema...ali ne moras biti invalid samo bez ruke i noge..moj frend je ranjen u kicmu i vrlo mu je usporeno tijelo...ja sam primio geler u koljeno...i ne bi vjerovala kako boli..i danas..sopam se tabletama za bolove kad copi bol..vucem nogu...kaja wrote:zaboravi to, fizički invaliditet je jedno. lažni psihički je nešto sasvim drugo.vuksadinare wrote:A kak ce imat radni staz ako je recimo otisao sa 17,18 godina direkt iz srednje skole kao ja..i najebao ostao bez noge,ruke..meni je frend iz razreda zajedno smo otisli u tigrove sa navrsenih 18 godina..njega geler u kicmu strefio i 90% je invalid..nema radnog staza ima mirovinu..i da je htio delat nije mogao..jedva se krece
mene ne može navući na foru pa maskirati lažne invalide tako da pravog gurneš u prvi plan
2015-09-08
gle, to je fizički invaliditet, normalno da boli.vuksadinare wrote:cuj..laznih ima daleko da nema...ali ne moras biti invalid samo bez ruke i noge..moj frend je ranjen u kicmu i vrlo mu je usporeno tijelo...ja sam primio geler u koljeno...i ne bi vjerovala kako boli..i danas..sopam se tabletama za bolove kad copi bol..vucem nogu...kaja wrote:zaboravi to, fizički invaliditet je jedno. lažni psihički je nešto sasvim drugo.vuksadinare wrote:A kak ce imat radni staz ako je recimo otisao sa 17,18 godina direkt iz srednje skole kao ja..i najebao ostao bez noge,ruke..meni je frend iz razreda zajedno smo otisli u tigrove sa navrsenih 18 godina..njega geler u kicmu strefio i 90% je invalid..nema radnog staza ima mirovinu..i da je htio delat nije mogao..jedva se krece
ja pričam o nečem drugom
2015-08-15
jab da se malo I yodi doturi koja kunica
2014-04-19
Pa kajo cuj tri dana na ratistu ili u uredu,pogonu nije isto...u uredu i pogonu ne mozes izgubit glavu
2015-09-08
da, i šta sada?vuksadinare wrote:Pa kajo cuj tri dana na ratistu ili u uredu,pogonu nije isto...u uredu i pogonu ne mozes izgubit glavu
netko može u penziju sa 25 jer je bio tri dana u ratu?
2015-08-15
da se mene pita jab tako
2014-04-19
al gle, ja bi ovako, svima koji imaju penziju i totalni invaliditet na konto ptsp -a dala bi im penziju 375 kuna.
pa hoćeš biti u penziji, jesi lud, jesi, digni 375 kuna i uživaj..
pa hoćeš biti u penziji, jesi lud, jesi, digni 375 kuna i uživaj..
2015-08-15
tocno..izlozio je zivot riziku...ja sam sa 18 godina otisel u rat a stariji mudonja je delal i umjesto da je otisao on u rat dragovoljno i rekao mladicu ja cu tebe branit ti delaj ja sam takve mudonje isao branit sa 18..kaja wrote:da, i šta sada?vuksadinare wrote:Pa kajo cuj tri dana na ratistu ili u uredu,pogonu nije isto...u uredu i pogonu ne mozes izgubit glavu
2015-09-08
Ijabprckov wrote:da se mene pita jab tako
Eroo- Posts : 78964
2016-07-22
de,yeblo vas taj sitnis..ja si grizem mošnje,sto ovi kozojebi "roditelji" pokupe po pustinji 10 neuranjenih klinaca i na svako dobiju 600tinjak Ojra,plus oni isto..cuzamen preko 7200 Ojra...
a krscani i ostali u Europi moraju drljati za porez,kojim financiraju ove ghamadi..
puuuuuj..!!!
a krscani i ostali u Europi moraju drljati za porez,kojim financiraju ove ghamadi..
puuuuuj..!!!
Guest- Guest
ma da, pa tko bi radio onda, u oluji je bilo mobilizirano 200 000 ljudi?!vuksadinare wrote:tocno..izlozio je zivot riziku...ja sam sa 18 godina otisel u rat a stariji mudonja je delal i umjesto da je otisao on u rat dragovoljno i rekao mladicu ja cu tebe branit ti delaj ja sam takve mudonje isao branit sa 18..kaja wrote:da, i šta sada?vuksadinare wrote:Pa kajo cuj tri dana na ratistu ili u uredu,pogonu nije isto...u uredu i pogonu ne mozes izgubit glavu
2015-08-15
radili bi oni sa 18,19,20...a oni sa 30 poput dezulovica,ivancica...bi isli sa 30 u rat a ne piskarali i igrali picigina na bacvicama i glumili 'heroje' jer su jedanput jebali mater tudjmanu dok sam ja skupljao cireve i stresove sa 18 u gospicu,novskoj,novoj gradisci,posavinikaja wrote:ma da, pa tko bi radio onda, u oluji je bilo mobilizirano 200 000 ljudi?!vuksadinare wrote:tocno..izlozio je zivot riziku...ja sam sa 18 godina otisel u rat a stariji mudonja je delal i umjesto da je otisao on u rat dragovoljno i rekao mladicu ja cu tebe branit ti delaj ja sam takve mudonje isao branit sa 18..kaja wrote:da, i šta sada?vuksadinare wrote:Pa kajo cuj tri dana na ratistu ili u uredu,pogonu nije isto...u uredu i pogonu ne mozes izgubit glavu
2015-09-08
Eroo wrote:Ijabprckov wrote:da se mene pita jab tako
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» Braniteljska kasta postavlja daljnje zahtjeve
» Uhljebi su i u krizi ostali najprivilegiranija kasta u Hrvatskoj
» Braniteljska kasta sada napada Boru Drljaču
» Čardak kasta udara: INSPEKCIJA ZATVORILA KULTNU BRIJAČNICU