Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
....kajo tu sam na pet minuta od tebe..cas posla...kaja wrote:tebe? aj baš mi je žao..vuksadinare wrote:...odlepila si ti kajo..svrbi previsekaja wrote:ja dzanija pozdravljamvuksadinare wrote:pa ko vam smeta..demokratska sredstva..mi pozdravljamo zarka koraca..ali vucica,vulina ne..pizzon wrote:prvi ustasa koji se najavi iz hrvatske,
a mi svi na ulice.
demonstracije !
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kak ti znaš gdje sam ja?vuksadinare wrote:....kajo tu sam na pet minuta od tebe..cas posla...kaja wrote:tebe? aj baš mi je žao..vuksadinare wrote:...odlepila si ti kajo..svrbi previsekaja wrote:ja dzanija pozdravljamvuksadinare wrote:
pa ko vam smeta..demokratska sredstva..mi pozdravljamo zarka koraca..ali vucica,vulina ne..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:ni ti ni kaja niste skuzili poantu...za tebe se ne cudim ali za kaju da...pismejker wrote:a tak oje to na brdovitom Balkanu..cim netko pocne misliti svojom glavom,odmah ga proglase necim na SRB,svrb,srrrrrr..a u qrc..kaja wrote:tebe? aj baš mi je žao..vuksadinare wrote:...odlepila si ti kajo..svrbi previsekaja wrote:
ja dzanija pozdravljam
Ma providni ste vas par kerbera....Dok ste prije iza Kaywe lizali pod gdje joj je tabančić stao,sada samo sto je ne nabacite na lomacu..samo jer danas ipak razmislja i rezonira svojom glavom,ne kolektivnom..
Guest- Guest
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Braniteljska kasta postavlja daljnje zahtjeve
» Uhljebi su i u krizi ostali najprivilegiranija kasta u Hrvatskoj
» Braniteljska kasta sada napada Boru Drljaču
» Čardak kasta udara: INSPEKCIJA ZATVORILA KULTNU BRIJAČNICU
» Beru napušta i udovica Ivice Račana koja izlazi iz SDP-a
» Uhljebi su i u krizi ostali najprivilegiranija kasta u Hrvatskoj
» Braniteljska kasta sada napada Boru Drljaču
» Čardak kasta udara: INSPEKCIJA ZATVORILA KULTNU BRIJAČNICU
» Beru napušta i udovica Ivice Račana koja izlazi iz SDP-a