Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
vid krasote i longi bi dovlacio banglades :D
Frizerke iz Bangladeša
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znam , al ove frizerke iz vijetnama su ljepse :DRayMabus wrote:Frizerke iz Bangladeša je očito metafora za nešto, nemora značiti nit da je iz Bangladeša a ni da je frizerka
Frizerke iz Bangladeša
Ma i to spada pod moj pojam Frizerke iz BangladešaLeviathan2 wrote:znam , al ove frizerke iz vijetnama su ljepse :DRayMabus wrote:Frizerke iz Bangladeša je očito metafora za nešto, nemora značiti nit da je iz Bangladeša a ni da je frizerka
Frizerke iz Bangladeša
2014-04-11
ja sam skoro ozenio vijetnamku prije 12 godina, malo falilo,RayMabus wrote:Ma i to spada pod moj pojam Frizerke iz BangladešaLeviathan2 wrote:znam , al ove frizerke iz vijetnama su ljepse :DRayMabus wrote:Frizerke iz Bangladeša je očito metafora za nešto, nemora značiti nit da je iz Bangladeša a ni da je frizerka
Frizerke iz Bangladeša
It was always the women, and above all the young ones, who were the most bigotet adherents of the party, the swallowers of slogans, the amateur spies and nosers-out of unortodoxy.
Orwell 1984
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma nebitno je odakle su nije to poanta to sam ja samo tako nazva Frizerke iz Bangladeša
2014-04-11
Leviathan2 wrote:evo longi, frizerka za tebe :D
Za tebe Levi maca Macura
Kermit-
2014-04-17
heheheLeviathan2 wrote:ja sam skoro ozenio vijetnamku prije 12 godina, malo falilo,RayMabus wrote:Ma i to spada pod moj pojam Frizerke iz BangladešaLeviathan2 wrote:znam , al ove frizerke iz vijetnama su ljepse :DRayMabus wrote:Frizerke iz Bangladeša je očito metafora za nešto, nemora značiti nit da je iz Bangladeša a ni da je frizerka
Frizerke iz Bangladeša
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:heheheLeviathan2 wrote:ja sam skoro ozenio vijetnamku prije 12 godina, malo falilo,RayMabus wrote:Ma i to spada pod moj pojam Frizerke iz BangladešaLeviathan2 wrote:znam , al ove frizerke iz vijetnama su ljepse :DRayMabus wrote:Frizerke iz Bangladeša je očito metafora za nešto, nemora značiti nit da je iz Bangladeša a ni da je frizerka
Frizerke iz Bangladeša
nije mu dala cura južnoamerikanka-
koja je promijenila spol kada je upoznala od njegovog dede tatu na krstarenju po Bahamimakic wrote:asilovski wrote:heheheLeviathan2 wrote:ja sam skoro ozenio vijetnamku prije 12 godina, malo falilo,RayMabus wrote:Ma i to spada pod moj pojam Frizerke iz BangladešaLeviathan2 wrote:
znam , al ove frizerke iz vijetnama su ljepse :D
Kermit-
2014-04-17
Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
crvenkasti-
2014-04-17
Ta kineskinja je bio Levicrvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:koja je promijenila spol kada je upoznala od njegovog dede tatu na krstarenju po Bahamimakic wrote:asilovski wrote:heheheLeviathan2 wrote:ja sam skoro ozenio vijetnamku prije 12 godina, malo falilo,RayMabus wrote:Ma i to spada pod moj pojam Frizerke iz BangladešaLeviathan2 wrote:
znam , al ove frizerke iz vijetnama su ljepse :D
nakon što su s Tintinom spasili Astečkog kralja, koji im je stric
asilovski wrote:Ta kineskinja je bio Levicrvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
o jbtasilovski wrote:Ta kineskinja je bio Levicrvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
2014-04-19
asilovski wrote:Ta kineskinja je bio Levicrvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
A ja mislio prava kineskinja. Bem ti internet...
crvenkasti-
2014-04-17
Kako si se popeo na njega?crvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
poslije Macure samo pepeo ostaje
2014-04-19
dzango wrote:Kako si se popeo na njega?crvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
to samo klikneš, budalo
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Država nema love osim kad ima love
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Užas u Srbiji: nema života za mlade
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Srbija nema love za ruski plin
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Užas u Srbiji: nema života za mlade
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Srbija nema love za ruski plin
Page 5 of 11