Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
by RayMabus on Tue 6 Feb - 21:50
Ma gledaj ljude ko čopor majmuna
Ono Njemačka je čopor čimpanza, ženke uvedu svoja pravila i muški iz čopora pobjegnu na drvo, kako ova oče potomstvo priziva majmune iz drugog čopora, oni su konzervativniji i onda nameću svoja pravila i izbacuju vladavinu žena
Ok, samo što će došljaci izbaciti s tog teritorija i domoroce i preoteti im ženke.
Ma gledaj ljude ko čopor majmuna
Ono Njemačka je čopor čimpanza, ženke uvedu svoja pravila i muški iz čopora pobjegnu na drvo, kako ova oče potomstvo priziva majmune iz drugog čopora, oni su konzervativniji i onda nameću svoja pravila i izbacuju vladavinu žena
Ok, samo što će došljaci izbaciti s tog teritorija i domoroce i preoteti im ženke.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Drugim riječima, ako majmuni domoroci ne mogu uspostaviti svoj red unutar plemena, taj red će uspostaviti majmuni došljaci, ali u toj jednadžbi prvi majmuni ispadaju iz igre. Živimo u beskarakternom vremenu u kojem su mediji i tehnologija ljudima kolektivno spržili mozak.
2015-08-09
A što bih ja rekao, imam kurca, imam love, ne da mi se ženit. Slobodno vrijeme i bezbrižnost koja mi preostaje nakon posla su neprocjenjivi. S obzirom da imam 35 godina, čak nisam više motiviran niti da tražim curu. Ugodna navika da sam kreiram svoje vlastito vrijeme mi je neprocjenjiva, a samoće u starosti se ne bojim. I uostalom, radije ću se igrati sa svojim malim nećakom nego natjeravati vlastito. Zadovoljan sam svojim poslom, izvan posla nit´brige nit´pameti.
2015-08-09
I onda one njemu viču Majmune siđi sa stabala dat ćemo ti pičkeRayMabus wrote:Ma gledaj ljude ko čopor majmuna
A majmun sa stabla odgovara Nema šamse, čekam ja onog drugog majmuna koji je jači, on će vas istuči i uvesti svoja pravila jer je on a ne vi KONSTRUKTOR DRUŠTVA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima dragi, prvi majmun im je pokazao tko je pravi gazda tj TKO NIJEmelkior wrote:Drugim riječima, ako majmuni domoroci ne mogu uspostaviti svoj red unutar plemena, taj red će uspostaviti majmuni došljaci, ali u toj jednadžbi prvi majmuni ispadaju iz igre. Živimo u beskarakternom vremenu u kojem su mediji i tehnologija ljudima kolektivno spržili mozak.
2014-04-11
@melkior wrote:
Drugim riječima, ako majmuni domoroci ne mogu uspostaviti svoj red unutar plemena, taj red će uspostaviti majmuni došljaci, ali u toj jednadžbi prvi majmuni ispadaju iz igre. Živimo u beskarakternom vremenu u kojem su mediji i tehnologija ljudima kolektivno spržili mozak.
@RayMabus wrote:
Ima dragi, prvi majmun im je pokazao tko je pravi gazda tj TKO NIJE
@ melkior:
Ok, pravi gazda je onaj tko je agresivniji i luđi, a to su DOŠLJACI, jer oni imaju snage zauzdati ženke koju domicilni nemaju.
@RayMabus wrote:
@ melkior:
Ok, pravi gazda je onaj tko je agresivniji i luđi, a to su DOŠLJACI, jer oni imaju snage zauzdati ženke koju domicilni nemaju.
2015-08-09
Da nisam to što jesam, mogao bih biti savršeni gay. Ovako sam tek nesavršeno muško.
https://youtu.be/x-05M6zK56c
2015-08-09
RayMabus wrote:Ima dragi, prvi majmun im je pokazao tko je pravi gazda tj TKO NIJEmelkior wrote:Drugim riječima, ako majmuni domoroci ne mogu uspostaviti svoj red unutar plemena, taj red će uspostaviti majmuni došljaci, ali u toj jednadžbi prvi majmuni ispadaju iz igre. Živimo u beskarakternom vremenu u kojem su mediji i tehnologija ljudima kolektivno spržili mozak.
Samo trpaj
2014-04-11
Pa znaš i podsvjesno sam da drugome nebi poželio šta nebi ni sebi npr svom sinu ili budućem sebi.melkior wrote: @melkior wrote:
@RayMabus wrote:
@ melkior:
Zato to i radiš, rušiš vladavinu žena radi tog razloga jer ne želiš to ovima dvoma
Tvoj sin
Budući ti (nova inkarnacija)
2014-04-11
@by RayMabus on Tue 6 Feb - 22:23
@RayMabus wrote:
@melkior wrote:
Samo trpaj
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t24351-prvo-sam-napustio-vjeru-a-sad-i-hrvatsku
@RayMabus wrote:
@melkior wrote:
Samo trpaj
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t24351-prvo-sam-napustio-vjeru-a-sad-i-hrvatsku
2015-08-09
@ RayMabus wrote:
Pa znaš i podsvjesno sam da drugome nebi poželio šta nebi ni sebi npr svom sinu ili budućem sebi.
Zato to i radiš, rušiš vladavinu žena radi tog razloga jer ne želiš to ovima dvoma
Tvoj sin
@melkior:
Ok, jednostavnije je pobit buntovne ženske nego dovlačit vanjskog neprijatelja.
Pa znaš i podsvjesno sam da drugome nebi poželio šta nebi ni sebi npr svom sinu ili budućem sebi.
Tvoj sin
@melkior:
Ok, jednostavnije je pobit buntovne ženske nego dovlačit vanjskog neprijatelja.
2015-08-09
Da je pero jače od mača, vrijedi tek uvjetno. Gdje, kada i tko je to dokazao?
Pobijte ljevičare, liberale, žene i...medije.
2015-08-09
by melkior on Tue 6 Feb - 22:38
U protivnom će stranci jebat vaše žene, a vas pobit.
2015-08-09
Od 100 ne od 3 i to ne da država funkcionira nego tebi i tvojim pantličarama da igrate tetris na radnom mjestuRegoč wrote:Samo ludi Šveđani. I Norvežani. E, i Danci.asilovski wrote:Nitko nece raditi da daje 60% državiסמאל wrote:Pošto Lika,Gorski Kotar i Slavonija,a vjerujem da će uskoro i drugi krajevi Hrvatske lagano počet se prazniti,jedino riješenje te krajeve naseliti ljudima iz zemalja gdje je standard toliko nizak,da će rado doći živiti u Slavoniju i bavit se poljoprivredom.
Nedavno sam gledao dokumentarac gdje ljudi cijeli dan rade za šaku riže,te cijele obitelji preživljavaju s 3 dolara dnevno a i manje.
Takvim ljudima ponuditi useljeničku vizu,te smještaj,oni će biti sretni i zadovoljni.Koliko ima pustih i devastiranih kuća u područkima koja su pod posebnom državnom skrbi.
Zašto tu ne bi smo naseliti ljude iz neke pustinje koji će biti presretni da se bave ovčarstvom.
Osobno,prednost pri useljavanju najradije bih dao budistima,hindusima,hare khrisna,animistima,falun dafovcima i svima koji nisu pripadnici ,,najmiroljubljivije'' religije svijeta.
Kermit-
2014-04-17
ti si izgleda svoju frustraciju i nemogućnost da dobiješ neko žensko koje želiš, utješno okrenuo i pretvorio u militantnu mizoginijumelkior wrote:Da je pero jače od mača, vrijedi tek uvjetno. Gdje, kada i tko je to dokazao?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Bolje biti legenda nego peder. I tko kaže da si nesavršeno muško? Možda si samo na višoj razini od ostalih. Ne robuješ nikome već tjeraš svoju slobodu.melkior wrote:Da nisam to što jesam, mogao bih biti savršeni gay. Ovako sam tek nesavršeno muško.
Ja sam se isto riješio toga prošle godine nakon 3 godine veze a lagano gazim u 30-tu i sad sam se naviknuo bez svega. Ljudi to ne razumiju jer moraju svoje slabosti zadovoljiti, ali kad bi oni isto znali što ja sve kod njih ne razumijem onda bi me nazvali luđakom.
Prije 12-13 godina mislio sam kako ću s 27-28 biti oženjen i imati barem 1 dijete, a ja ništa... šipak!
Sad imam nekakve ciljeve u kojem mi žene ne trebaju a za koje nisam bio odvažan napraviti prije 12-13 godina pa sad se treba natjerati na to sve i uhvatiti u koštac iako sam neke stvari propustio pa sam si skoro počeo čupati kosu i guliti kožu. No kažu kako nije kasno, pa makar nešto probati realizirati iako sam postao trom za dosta toga, a tada dao prioritete sranjima od kojih danas nemam nikakve koristi u ovoj jebenoj zemlji.
Last edited by Fénix on 6/2/2018, 22:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
Lopuža Vrdoljak trlja ruke, unatoč notornoj klemptomaniji i manijakalnom štetočinstvu ljudi mrze medije i žene heheneve wrote:ti si izgleda svoju frustraciju i nemogućnost da dobiješ neko žensko koje želiš, utješno okrenuo i pretvorio u militantnu mizoginijumelkior wrote:Da je pero jače od mača, vrijedi tek uvjetno. Gdje, kada i tko je to dokazao?
Kermit-
2014-04-17
by neve on Tue 6 Feb - 22:49
@melkior wrote:
ti si izgleda svoju frustraciju i nemogućnost da dobiješ neko žensko koje želiš, utješno okrenuo i pretvorio u militantnu mizoginiju :W
Pa žene su najveće zlo na ovom planetu, odmah nakon organizirane religije. Idealan poredak je anarho-liberalizam. Nema države, nema religije, nema vlasti, nema zakona, samo nekontrolirana jebačina i koljačina bez početka i kraja. Povratak u predcivilizacijsko doba.
@melkior wrote:
ti si izgleda svoju frustraciju i nemogućnost da dobiješ neko žensko koje želiš, utješno okrenuo i pretvorio u militantnu mizoginiju :W
Pa žene su najveće zlo na ovom planetu, odmah nakon organizirane religije. Idealan poredak je anarho-liberalizam. Nema države, nema religije, nema vlasti, nema zakona, samo nekontrolirana jebačina i koljačina bez početka i kraja. Povratak u predcivilizacijsko doba.
2015-08-09
Neće, mi smo na stablumelkior wrote: by melkior on Tue 6 Feb - 22:38
2014-04-11
Povratak u predcivilizacijsko doba je u osnovi prirodni poredak. Ne bi ni ovo globalizirano društvo bilo daleko od tog idealnog predcivilizacijskog, da ne postoje prisilni porezi koje plaćamo da bi se nastavilo ovo bezdušno nasilje civiliziranih institucija. Ajmo miki, ukinut sve poreze i naoružat stanovništvo.
2015-08-09
Mi smo na stablu, visoko među krošnjama, pobjegli od žena a i neintetesiramo ih
Samo će njih na pumpati i nametnuti na zemlji svoja a ne njihova ženska pravila
Samo će njih na pumpati i nametnuti na zemlji svoja a ne njihova ženska pravila
2014-04-11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Država nema love osim kad ima love
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Užas u Srbiji: nema života za mlade
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Srbija nema love za ruski plin
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Užas u Srbiji: nema života za mlade
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Srbija nema love za ruski plin
Page 9 of 11