Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
dzango wrote:Kako si se popeo na njega?crvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
to samo klikneš, budalo
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
epi bi se izvukoprckov wrote:poslije Macure samo pepeo ostaje
on bi reko stani neko kuca
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma pusti ga, on misli da je kompjuter traktorcrvenkasti wrote:dzango wrote:Kako si se popeo na njega?crvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
to samo klikneš, budalo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa Levi je naturalizirana kineskinjacrvenkasti wrote:asilovski wrote:Ta kineskinja je bio Levicrvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
A ja mislio prava kineskinja. Bem ti internet...
Kermit-
2014-04-17
Još raspravljate o ženskoj koja nije sposobna nać momka a kamoli osnivati obitelj
Ženska nesposobna mislila da će se cijeli svijet vrtit oko nje sad uhvatila blizu trideset a budale koja će to ženit nema na vidiku
Ženska nesposobna mislila da će se cijeli svijet vrtit oko nje sad uhvatila blizu trideset a budale koja će to ženit nema na vidiku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
glupi četnikprckov wrote:ma pusti ga, on misli da je kompjuter traktorcrvenkasti wrote:dzango wrote:Kako si se popeo na njega?crvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
to samo klikneš, budalo
crvenkasti-
2014-04-17
A poruka takvima je GLUPAČO UMIŠLJENA MUŠKIH ZA UDAJU NEMA TOLIKO NEGO SAMO POLA JER OSTALIH POLA SU TI KAO JA PA ĆE TI ZALIPIT PLESU TAKO DA ĆE TI SVI ZUBI UTRNIT AKO MU IDEŠ PAMETOVAT SA SVOJIM SRANJIMA I DOK SI TI TUKLA KARIJERU TVOJE PRIJE SU POVATALE OVU POLOVICU MUŠKIH ŠTA VALJARayMabus wrote:Još raspravljate o ženskoj koja nije sposobna nać momka a kamoli osnivati obitelj
. I SAD ODJEBI
2014-04-11
ima 27godina može ta rodit 10dice još, smiri se. malo je deprica vata, njezini roditelji njezinih godina imali stan, 2-3dice, ona radi još za dežparac, u RH neće ništa postić, ali kaže cura da gleda Njemačku/Irsku, tamo će osnovati obitelj i biti sretna. Sretno curki u pronalasku životne sreće, Čardaku nije dužna ništaRayMabus wrote:Još raspravljate o ženskoj koja nije sposobna nać momka a kamoli osnivati obitelj
Guest- Guest
Jeste, Irci samo takve čekajuPinochet wrote:ima 27godina može ta rodit 10dice još, smiri se. malo je deprica vata, njezini roditelji njezinih godina imali stan, 2-3dice, ona radi još za dežparac, u RH neće ništa postić, ali kaže cura da gleda Njemačku/Irsku, tamo će osnovati obitelj i biti sretna. Sretno curki u pronalasku životne sreće, Čardaku nije dužna ništaRayMabus wrote:Još raspravljate o ženskoj koja nije sposobna nać momka a kamoli osnivati obitelj
2014-04-11
Normalno da se cijeli svijet vrti oko nje, tako i Irci u Irskoj koji su neženje, oni žive samo zato da se fakultetski obrazovana Hrvatica tamo pojavi i odma njih sto iskače da je vodi prid oltar
..
Lutko pošto je pašteta?
..
Lutko pošto je pašteta?
2014-04-11
Lutko pošto je pašteta?
..
..
2014-04-11
pa šta će joj gadni , naći će lipog dalmatinca u sličnoj situaciji, ili slavonca, i otići će zajedno tamo.. ili kako kaže otići će tamo sa frendicom, otići će vanka , i naći hrvata koliko oćeš... u svakom većem njemačkom gradu, ima par klubova subotom navečer puni mladosti iz hrvatske.RayMabus wrote:Normalno da se cijeli svijet vrti oko nje, tako i Irci u Irskoj koji su neženje, oni žive samo zato da se fakultetski obrazovana Hrvatica tamo pojavi i odma njih sto iskače da je vodi prid oltar
..
Lutko pošto je pašteta?
Guest- Guest
Poslušaj pismu koju san ti stavija
LUTKO POŠTO JE PAŠTETA?
LUTKO POŠTO JE PAŠTETA?
2014-04-11
I nek slobodno ode u Irsku pošto dotična očito misli da će odma tamo dobit posao u kancelariji a jok možeš u dučančiću pa fino zavrni rukave
Brže bi se ta vratila mami i tati jer joj ni to nepaše
Brže bi se ta vratila mami i tati jer joj ni to nepaše
2014-04-11
Klik, klik. Ništa?crvenkasti wrote:dzango wrote:Kako si se popeo na njega?crvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
to samo klikneš, budalo
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Klik, klik. Ništa?crvenkasti wrote:dzango wrote:Kako si se popeo na njega?crvenkasti wrote:Ja sam jednom bio na nekom sajtu, i jedna kineskinja mi je nešto napisala.
to samo klikneš, budalo
Ne kužim, kako je meni uspjelo? I ja sam tako.
crvenkasti-
2014-04-17
A i ta priča da je ona mlada sa 27 godina nestoji, drugo bi bilo da je za vrijeme faksa imala momka no njoj je karijera broj jedan i sve mora biti ko po špagu faks pa završi pa traži budalu pa djetete pa ladi jaja pa onda ko fol traži posao pa ekonomski nezavisna pa vlada
.
Pročitali su to muški i ovdje i u Irskoj.
SAMO PRODUŽI
.
Pročitali su to muški i ovdje i u Irskoj.
SAMO PRODUŽI
2014-04-11
slbodno nek kaze cura..Roditelji su joj zivjeli i plodili se u Titino doba...RayMabus wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/529884/tinejdzerica-u-27-oj-roditelji-su-u-mojoj-dobi-vec-imali-troje-djece-a-moja-generacija-ne-moze-skrpati-kraj-s-krajem
A jbga
Tada je Muskarac kao glava obitelji radio i bilo je dobvoljno za cijelu obitelj a jos se i kutja gradila..
Guest- Guest
pismejker wrote:slbodno nek kaze cura..Roditelji su joj zivjeli i plodili se u Titino doba...RayMabus wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/529884/tinejdzerica-u-27-oj-roditelji-su-u-mojoj-dobi-vec-imali-troje-djece-a-moja-generacija-ne-moze-skrpati-kraj-s-krajem
A jbga
Tada je Muskarac kao glava obitelji radio i bilo je dobvoljno za cijelu obitelj a jos se i kutja gradila..
nije bilo banana ni kruha bio je par nepar i bonovi za benz depozit za devize redovi na granici prema Italiji i Austriji nije bilo kave bila je redukcija struje nije bilo deterđenta ni kurtona...ničeg nije bilo nije bilo ni Jugoslavije...SFRJ je mit urbani mit nikad SFRJOT nije postojala.
Guest- Guest
Gnječ wrote:pismejker wrote:slbodno nek kaze cura..Roditelji su joj zivjeli i plodili se u Titino doba...RayMabus wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/529884/tinejdzerica-u-27-oj-roditelji-su-u-mojoj-dobi-vec-imali-troje-djece-a-moja-generacija-ne-moze-skrpati-kraj-s-krajem
A jbga
nije bilo banana ni kruha bio je par nepar i bonovi za benz depozit za devize redovi na granici prema Italiji i Austriji nije bilo kave bila je redukcija struje nije bilo deterđenta ni kurtona...ničeg nije bilo nije bilo ni Jugoslavije...SFRJ je mit urbani mit nikad SFRJOT nije postojala.
a ja..dobro,nakon sto je Tito umro,misevi su se zaigrali i unistili sve sto se unistiti dalo..
Guest- Guest
Ma ja bas danas pricam sa svojom frendicama
Koliko je SINOVA NEOZENJENO A VEC SU OKO 4o
Pa to nije normalno
Nesretna Hrbatska ..
Bez ljubavi
Koliko je SINOVA NEOZENJENO A VEC SU OKO 4o
Pa to nije normalno
Nesretna Hrbatska ..
Bez ljubavi
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Država nema love osim kad ima love
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Užas u Srbiji: nema života za mlade
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Srbija nema love za ruski plin
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Užas u Srbiji: nema života za mlade
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Srbija nema love za ruski plin
Page 6 of 11