seksizam na oksfordu
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: seksizam na oksfordu
ako se žrtve zabavljaju, onda jesam žrtvaprckov wrote:znam
ti si zrtva
poznato mi to odnekud
a i ti po šabloni, svojim ponašanjem me napraviš žrtvom, pa onda baciš ironiju i opet pokušavaš prebaciti krivicu na mene
pa zna se, žena je uvijek kriva
neva- Posts : 4367
2014-04-12
dobro, onda ću i ja tebe upariti bez pitanja, kad si ti meneTotenkopf wrote:Što kazati, baš ste par...
2014-04-12
ma zabavan sam ja coek izgledashady.lady wrote:ako se žrtve zabavljaju, onda jesam žrtvaprckov wrote:znam
ti si zrtva
poznato mi to odnekud
a i ti po šabloni, svojim ponašanjem me napraviš žrtvom, pa onda baciš ironiju i opet pokušavaš prebaciti krivicu na mene
pa zna se, žena je uvijek kriva
cim si se vratila po jos
2014-04-19
Slobodno, znaš šta je meni bitno da ženska ima...shady.lady wrote:dobro, onda ću i ja tebe upariti bez pitanja, kad si ti meneTotenkopf wrote:Što kazati, baš ste par...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
hmm.. ok, natjerat ću se da prešutim, ma nije dosada nego luda zabavaprckov wrote:ma zabavan sam ja coek izgleda
cim si se vratila po jos
2014-04-12
dlakave noge...već i vrapci znajuTotenkopf wrote:Slobodno, znaš šta je meni bitno da ženska ima...shady.lady wrote:dobro, onda ću i ja tebe upariti bez pitanja, kad si ti meneTotenkopf wrote:Što kazati, baš ste par...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
uff sad sam u nezgodnoj situaciji, ono što je tebi bitno (dlakave noge ženskog roda) danas valjda postoji jedino u teškoj divljiniTotenkopf wrote:Slobodno, znaš šta je meni bitno da ženska ima...
nego, jel' možeš ikako osuvremeniti i korigirati malo kriterije?
2014-04-12
ne znam jashady.lady wrote:hmm.. ok, natjerat ću se da prešutim, ma nije dosada nego luda zabavaprckov wrote:ma zabavan sam ja coek izgleda
cim si se vratila po jos
do tebe je
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
To je minimum, noge...Noor wrote:dlakave noge...već i vrapci znajuTotenkopf wrote:Slobodno, znaš šta je meni bitno da ženska ima...shady.lady wrote:dobro, onda ću i ja tebe upariti bez pitanja, kad si ti meneTotenkopf wrote:Što kazati, baš ste par...
2014-04-14
daj pusu nevi...znamo da si đentlmenprckov wrote:ne znam jashady.lady wrote:hmm.. ok, natjerat ću se da prešutim, ma nije dosada nego luda zabavaprckov wrote:ma zabavan sam ja coek izgleda
cim si se vratila po jos
do tebe je
2017-10-06
evo napiso sam jednu prigodnu pjesmu o seksizmu
sigurno ce se cezi svidit
godine su prosle pune mizogonije
ginulo se za ulogu nijemo
preko kurca do uloge plodnije
daddy wenstein ajd' se jebemo
daddy weinstein ajd' se jebemo
jebanje se siri na sve strane
gledaju nas svi normalni nijemo
gurasmo se da pusimo banane
a sad sa bine moral prodajemo
jedna za drugom na binu se penju
crne halje kao simbol tuge
ko o cemu kurve o postenju
ajmo ljagu prebaciti na druge
2014-04-19
ah da...i brkoveTotenkopf wrote:To je minimum, noge...Noor wrote:dlakave noge...već i vrapci znajuTotenkopf wrote:Slobodno, znaš šta je meni bitno da ženska ima...shady.lady wrote:dobro, onda ću i ja tebe upariti bez pitanja, kad si ti meneTotenkopf wrote:Što kazati, baš ste par...
2017-10-06
idem ispeglati nešto.. znači, ponašaj se, jer imam pri ruci hladno tj. toplo oružjeprckov wrote:ne znam ja
do tebe je
2014-04-12
kad je uglazbiš, onda ću viditprckov wrote:evo napiso sam jednu prigodnu pjesmu o seksizmu
2014-04-12
nisam, ja sam seksist I mizogonistNoor wrote:daj pusu nevi...znamo da si đentlmenprckov wrote:ne znam jashady.lady wrote:hmm.. ok, natjerat ću se da prešutim, ma nije dosada nego luda zabavaprckov wrote:ma zabavan sam ja coek izgleda
cim si se vratila po jos
do tebe je
2014-04-19
ma nek se ljubav sirishady.lady wrote:idem ispeglati nešto.. znači, ponašaj se, jer imam pri ruci hladno tj. toplo oružjeprckov wrote:ne znam ja
do tebe je
ko vezeni peskiri
2014-04-19
je, mene si našoprckov wrote:nisam, ja sam seksist I mizogonistNoor wrote:daj pusu nevi...znamo da si đentlmenprckov wrote:ne znam jashady.lady wrote:hmm.. ok, natjerat ću se da prešutim, ma nije dosada nego luda zabavaprckov wrote:ma zabavan sam ja coek izgleda
cim si se vratila po jos
do tebe je
2017-10-06
prckov wrote:evo napiso sam jednu prigodnu pjesmu o seksizmu
2014-04-14
ja I abenNoor wrote:je, mene si našoprckov wrote:nisam, ja sam seksist I mizogonistNoor wrote:daj pusu nevi...znamo da si đentlmenprckov wrote:ne znam jashady.lady wrote:
hmm.. ok, natjerat ću se da prešutim, ma nije dosada nego luda zabava
do tebe je
2014-04-19
aben je glumac žešćiprckov wrote:ja I abenNoor wrote:je, mene si našoprckov wrote:nisam, ja sam seksist I mizogonistNoor wrote:daj pusu nevi...znamo da si đentlmenprckov wrote:
ne znam ja
do tebe je
2017-10-06
U najužoj si konkurenciji...Noor wrote:ah da...i brkoveTotenkopf wrote:To je minimum, noge...Noor wrote:dlakave noge...već i vrapci znajuTotenkopf wrote:Slobodno, znaš šta je meni bitno da ženska ima...shady.lady wrote:
dobro, onda ću i ja tebe upariti bez pitanja, kad si ti mene
Skupa sa sorom...
2014-04-14
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» GRABAR-KITAROVIĆ 'Nepodnošljivi seksizam je da mediji pišu o mom odijevanju, frizuri, dijeti...'
» Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
» Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
Page 5 of 6