seksizam na oksfordu
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: seksizam na oksfordu
ma ove zene odma grizu a ja se samo borim za njihovu stvarTotenkopf wrote:Ti si ko matan...prckov wrote:u biti ja ne trolam, samo treba imat mozga za to viditshady.lady wrote:aj ne trolaj bzvzprckov wrote:mora se ovaj seksizam I patrijarhalna nepravda prema zeskim nekako kaznit
ko je uz mene
Samo valja 2x okrenit ono šta kažeš i lako se skonta...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Oh_Femder wrote:Muškarci su skloniji autizmu, a žene psihozi. Stoga su muškarci bolji u matematici, a žene u histeriziranju
ko kaze da ne mozeshady.lady wrote:ali smo zato ljepše.. što se može, ne možeš imati svemrzi online wrote:žene su niže inteligentne
napravimo pokret
2014-04-19
Za njihovu stvar sam uvijek spreman...prckov wrote:ma ove zene odma grizu a ja se samo borim za njihovu stvarTotenkopf wrote:Ti si ko matan...prckov wrote:u biti ja ne trolam, samo treba imat mozga za to viditshady.lady wrote:aj ne trolaj bzvzprckov wrote:mora se ovaj seksizam I patrijarhalna nepravda prema zeskim nekako kaznit
ko je uz mene
Samo valja 2x okrenit ono šta kažeš i lako se skonta...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
jednom-dvaput je dosta.. shvatili smo tvoju poantu i ogorčenje, ne moraš lupati po tome do gađenjaprckov wrote:u biti ja ne trolam, samo treba imat mozga za to vidit
neva- Posts : 4367
2014-04-12
shady.lady wrote:ali smo zato ljepše.. što se može, ne možeš imati svemrzi online wrote:žene su niže inteligentne
zapravo mogu i ja imati ofarbanu kosu, puder na licu, rumenilo, ruž, maskaru... nije uopće problem
Guest- Guest
ama ne, samo malo dramatiziram.. to se očekuje od nas slabije inteligentih i drugotnihmrzi online wrote:aktivirala ti "emocijonalna" inteligencija pa nisi zadovoljna činjenicama?
2014-04-12
a koji si ti kurac da pricas u ime svih na temishady.lady wrote:jednom-dvaput je dosta.. shvatili smo tvoju poantu i ogorčenje, ne moraš lupati po tome do gađenjaprckov wrote:u biti ja ne trolam, samo treba imat mozga za to vidit
cuj shvatili smo, koja umisljenost
2014-04-19
pa sry, nisam na strani gluposti po kojoj je važno samo sudjelovatikic wrote:shady lady se ne rimuje s fair play ocito :^^
2014-04-12
jel to "privilegija pizde" ili sta li
2014-04-19
pa možeš.. samo se onda nemoj puno saginjati po sapunmrzi online wrote:zapravo mogu i ja imati ofarbanu kosu, puder na licu, rumenilo, ruž, maskaru... nije uopće problemshady.lady wrote:ali smo zato ljepše.. što se može, ne možeš imati sve
btw sa svim tim na sebi, svejedno nećeš biti ljepši
bolje pusti bradu, tako da se odmah vidi testosteron
2014-04-12
jel' te netko ovdje tražio da jedno te isto ponoviš još sto puta, jer te nije razumio?prckov wrote:a koji si ti kurac da pricas u ime svih na temi
nije.. pa onda
2014-04-12
dobro, shvatili smo, pravis se simpaticnashady.lady wrote:pa možeš.. samo se onda nemoj puno saginjati po sapunmrzi online wrote:zapravo mogu i ja imati ofarbanu kosu, puder na licu, rumenilo, ruž, maskaru... nije uopće problemshady.lady wrote:ali smo zato ljepše.. što se može, ne možeš imati sve
btw sa svim tim na sebi, svejedno nećeš biti ljepši
bolje pusti bradu, tako da se odmah vidi testosteron
nemoj vise smarat
2014-04-19
opet govoris u ime svihshady.lady wrote:jel' te netko ovdje tražio da jedno te isto ponoviš još sto puta, jer te nije razumio?prckov wrote:a koji si ti kurac da pricas u ime svih na temi
nije.. pa onda
koji ti je kurac zeno
jel tebi neko trazio da se pravis bitna sto puta
2014-04-19
ne, naprotivprckov wrote:dobro, shvatili smo, pravis se simpaticna
nemoj vise smarat
ajde se još malo djetinjasto kostriješi i postavljaj
2014-04-12
Postavljao sam ja tebi, ali zbriso si ko vrag od tamjanamarcellus wrote:shady.lady wrote:Oh_Femder wrote:Muškarci su skloniji autizmu, a žene psihozi. Stoga su muškarci bolji u matematici, a žene u histeriziranju
moja super histerizira, kako joj ide s matematikom ne znam nisam joj nikad postavljao matematičke zadatke
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
prckov wrote:opet govoris u ime svihshady.lady wrote:jel' te netko ovdje tražio da jedno te isto ponoviš još sto puta, jer te nije razumio?prckov wrote:a koji si ti kurac da pricas u ime svih na temi
nije.. pa onda
koji ti je kurac zeno
bosančero odjebi. trolaš i spamaš teme brutalno bez sankcija a vidim da su ti admini naklonjeni i da te štite umjesto da ti začavlaju ban trolčino bosanska.
Guest- Guest
a sad sam za princezin ukus djetinjastshady.lady wrote:ne, naprotivprckov wrote:dobro, shvatili smo, pravis se simpaticna
nemoj vise smarat
ajde se još malo djetinjasto kostriješi i postavljaj
ko bi reko ko bi li se nado
de napisi pravilnik kakvi svi moraju bit da se tvoj princezluk ne uznemirava
2014-04-19
e ajde, napiši jedno te isto u još 100 neznatnih varijacija, evo smjerno šutim i neću te više prekidatiprckov wrote:opet govoris u ime svih
koji ti je kurac zeno
2014-04-12
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» GRABAR-KITAROVIĆ 'Nepodnošljivi seksizam je da mediji pišu o mom odijevanju, frizuri, dijeti...'
» Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
» Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
Page 3 of 6