Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
https://www.huffingtonpost.co.uk/entry/coronavirus-vaccine_uk_5ea067f2c5b6b2e5b83ba372
. The vaccine, developed by our finest brains, is ours. And it will be Britons who are prioritised for protection. If there is enough vaccine to go round, the UK will be the world’s saviour. We’ll quickly forget the devastating delay of the UK government to take action, as Boris Johnson proudly safeguarded British institutions like individual liberty, and the pub, over lives.
We’ll forget the lessons that the pandemic has taught us so far: that the UK and the US are in fact not exceptions at the global stage. That we are not only vulnerable but can also afford to learn lessons from countries, regardless of whether we have a special relationship with them – such as South Korea. That being white, male and Oxford-educated may not be the only criteria for effective leadership
The race is on and researchers at Oxford are doing vital, life-saving work. But races have winners and losers. If my university is the first to develop the vaccine, I’m worried that it will be used as it has been in the past, to fulfil its political, patriotic function as proof of British excellence.
The story will be clear: China, once again, has unleashed a threat to civilisation. But the best brains of the UK have saved the world.
ne valja ako epilog bude bijeli muskarci iz oksforda spasili svijet od korone
ruzno zvuci
. The vaccine, developed by our finest brains, is ours. And it will be Britons who are prioritised for protection. If there is enough vaccine to go round, the UK will be the world’s saviour. We’ll quickly forget the devastating delay of the UK government to take action, as Boris Johnson proudly safeguarded British institutions like individual liberty, and the pub, over lives.
We’ll forget the lessons that the pandemic has taught us so far: that the UK and the US are in fact not exceptions at the global stage. That we are not only vulnerable but can also afford to learn lessons from countries, regardless of whether we have a special relationship with them – such as South Korea. That being white, male and Oxford-educated may not be the only criteria for effective leadership
The race is on and researchers at Oxford are doing vital, life-saving work. But races have winners and losers. If my university is the first to develop the vaccine, I’m worried that it will be used as it has been in the past, to fulfil its political, patriotic function as proof of British excellence.
The story will be clear: China, once again, has unleashed a threat to civilisation. But the best brains of the UK have saved the world.
ne valja ako epilog bude bijeli muskarci iz oksforda spasili svijet od korone
ruzno zvuci
Last edited by prckov on 27/4/2020, 08:46; edited 1 time in total
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
prcko, di si kurvišu jedan
Re: Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
ako ćemo čekat da cjepivo proizvedu uruđenici iz somalije malo ćemo se načekat...
jedno 300.000 godina dok ne dođu na neku razinu koja im omogućava da razumiju koncept cjepiva
jedno 300.000 godina dok ne dođu na neku razinu koja im omogućava da razumiju koncept cjepiva
oooo dobro jutro soreSora wrote:prcko, di si kurvišu jedan
2014-04-19
stvar je u tome da onaj koji prvi napravi vakcinu protiv korone I tako spasi svijet ne bude bijeli hetero patriotmarcellus wrote:ako ćemo čekat da cjepivo proizvedu uruđenici iz somalije malo ćemo se načekat...
a I patrijarhalac takode
2014-04-19
to se kaže dobro ti utroprckov wrote:oooo dobro jutro soreSora wrote:prcko, di si kurvišu jedan
meni svejedno tko će to bitiprckov wrote:stvar je u tome da onaj koji prvi napravi vakcinu protiv korone I tako spasi svijet ne bude bijeli hetero patriotmarcellus wrote:ako ćemo čekat da cjepivo proizvedu uruđenici iz somalije malo ćemo se načekat...
a I patrijarhalac takode
glavno da nije ero
jao sto si direktnaSora wrote:to se kaže dobro ti utroprckov wrote:oooo dobro jutro soreSora wrote:prcko, di si kurvišu jedan
2014-04-19
emarcellus wrote:ako ćemo čekat da cjepivo proizvedu uruđenici iz somalije malo ćemo se načekat...
pernar zna koncept cjepiva
njega nek pitaju
Ako ovo nije već najgori stadij shizofrenije,onda ne znam šta jest.Ova politička korektnost prelazi u neki oblik totalitarizma sličan boljševičkom.
Longi nekad ima pravo,žene će upropastit svijet.Zamisli sad Jelenu Veljaču,da ima moć odlučivat o nekim bitnim stvarima u Hrvatskoj.
Longi nekad ima pravo,žene će upropastit svijet.Zamisli sad Jelenu Veljaču,da ima moć odlučivat o nekim bitnim stvarima u Hrvatskoj.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Dr Emily Cousens
2014-04-19
a znašprckov wrote:jao sto si direktnaSora wrote:to se kaže dobro ti utroprckov wrote:oooo dobro jutro soreSora wrote:prcko, di si kurvišu jedan
papir sve trpi , možeš misliti da ništa od toga
ja sam još nevina
Sora wrote:meni svejedno tko će to bitiprckov wrote:stvar je u tome da onaj koji prvi napravi vakcinu protiv korone I tako spasi svijet ne bude bijeli hetero patriotmarcellus wrote:ako ćemo čekat da cjepivo proizvedu uruđenici iz somalije malo ćemo se načekat...
a I patrijarhalac takode
glavno da nije ero
2014-04-19
vidi cudaSora wrote:a znašprckov wrote:jao sto si direktnaSora wrote:to se kaže dobro ti utroprckov wrote:oooo dobro jutro soreSora wrote:prcko, di si kurvišu jedan
ja sam još nevina
I ja sam
2014-04-19
kaj ti imaš mokre snove o ngama?marcellus wrote:ako ćemo čekat da cjepivo proizvedu uruđenici iz somalije malo ćemo se načekat...
cigani imaju veći iq nego ostatak svijeta.
2014-12-30
ustvari, mi smo idealan parprckov wrote:vidi cudaSora wrote:a znašprckov wrote:jao sto si direktnaSora wrote:to se kaže dobro ti utroprckov wrote:
oooo dobro jutro sore
ja sam još nevina
I ja sam
samo nas dijele zločesti ljudi i žene
i to što se još nismo vidjeli...
tko zna tko bi od nas dvoje pao u nesvjest
hahahaSora wrote:ustvari, mi smo idealan parprckov wrote:vidi cudaSora wrote:a znašprckov wrote:jao sto si direktnaSora wrote:
to se kaže dobro ti utro
ja sam još nevina
I ja sam
samo nas dijele zločesti ljudi i žene
i to što se još nismo vidjeli...
tko zna tko bi od nas dvoje pao u nesvjest
gotovo je sore
ne mogu ti oprostit sto si me varala sa debom
2014-04-19
veber wrote:kaj ti imaš mokre snove o ngama?marcellus wrote:ako ćemo čekat da cjepivo proizvedu uruđenici iz somalije malo ćemo se načekat...
Odrasli cigani u Srbiji imaju, izmjereno i provjereno, IQ desetogodišnjeg Srbina. Zato nikad ne završe osnovnu. A Srbi kao takvi nisu najsjajnija lampica u lusteru ni najoštriji nož u ladici...
tebe fakat pere korona.marcellus wrote:veber wrote:kaj ti imaš mokre snove o ngama?marcellus wrote:ako ćemo čekat da cjepivo proizvedu uruđenici iz somalije malo ćemo se načekat...
Odrasli cigani u Srbiji imaju, izmjereno i provjereno, IQ desetogodišnjeg Srbina. Zato nikad ne završe osnovnu. A Srbi kao takvi nisu najsjajnija lampica u lusteru ni najoštriji nož u ladici...
cigojneri iz indije koji imaju veći ajkju od tebe.
skoro su mojeg.
fakat si panglu.
2014-12-30
Jel ti znas da su Zidovi koji su stizali na Ellis Island kao imigranti iz Evrope smatrani inferironima sto se tice njihovog IQ?marcellus wrote:veber wrote:kaj ti imaš mokre snove o ngama?marcellus wrote:ako ćemo čekat da cjepivo proizvedu uruđenici iz somalije malo ćemo se načekat...
IQ je vrlo diskutabilan konstrukt i sto je jednoj zajednici i kulturi mudrost drugoj je nepotrebno...
onako od oka (nista licno!), ja bih rekao da su tvoje kolumne isto tako usmerene prema onima koji su sto bi rekli kod nas 'malo prehladjeni'..;)
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» lek za virus corona
» Corona virus i infarkt
» Corona-Virus Live-Tracker: Ganz Italien in Quarantäne
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Corona virus i infarkt
» Corona-Virus Live-Tracker: Ganz Italien in Quarantäne
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
Page 1 of 3