seksizam na oksfordu
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: seksizam na oksfordu
U najužoj si konkurenciji...Noor wrote:ah da...i brkoveTotenkopf wrote:To je minimum, noge...Noor wrote:dlakave noge...već i vrapci znajuTotenkopf wrote:Slobodno, znaš šta je meni bitno da ženska ima...shady.lady wrote:
dobro, onda ću i ja tebe upariti bez pitanja, kad si ti mene
Skupa sa sorom...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
nije nijeNoor wrote:aben je glumac žešćiprckov wrote:ja I abenNoor wrote:je, mene si našoprckov wrote:nisam, ja sam seksist I mizogonistNoor wrote:
daj pusu nevi...znamo da si đentlmen
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ja ih nemam, žao mi je totenTotenkopf wrote:U najužoj si konkurenciji...Noor wrote:ah da...i brkoveTotenkopf wrote:To je minimum, noge...Noor wrote:dlakave noge...već i vrapci znajuTotenkopf wrote:
Slobodno, znaš šta je meni bitno da ženska ima...
Skupa sa sorom...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
jok..nijeprckov wrote:nije nijeNoor wrote:aben je glumac žešćiprckov wrote:ja I abenNoor wrote:je, mene si našoprckov wrote:
nisam, ja sam seksist I mizogonist
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Drugim rječima, radije zaposlite muškog matematičara ili programera :)
sto?catabbath wrote:Drugim rječima, radije zaposlite muškog matematičara ili programera :)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
riečima? :Dprckov wrote:sto?catabbath wrote:Drugim rječima, radije zaposlite muškog matematičara ili programera :)
catabbath-
2015-08-22
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» GRABAR-KITAROVIĆ 'Nepodnošljivi seksizam je da mediji pišu o mom odijevanju, frizuri, dijeti...'
» Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
» Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
Page 6 of 6