seksizam na oksfordu
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: seksizam na oksfordu
e ajde, napiši jedno te isto u još 100 neznatnih varijacija, evo smjerno šutim i neću te više prekidatiprckov wrote:opet govoris u ime svih
koji ti je kurac zeno
jel tebi neko trazio da se pravis bitna sto puta
neva- Posts : 4367
2014-04-12
mermer napusi se kurca istarskom goveduGnječ wrote:prckov wrote:opet govoris u ime svihshady.lady wrote:jel' te netko ovdje tražio da jedno te isto ponoviš još sto puta, jer te nije razumio?prckov wrote:a koji si ti kurac da pricas u ime svih na temi
cuj shvatili smo, koja umisljenost
nije.. pa onda
koji ti je kurac zeno
bosančero odjebi. trolaš i spamaš teme brutalno bez sankcija a vidim da su ti admini naklonjeni i da te štite umjesto da ti začavlaju ban trolčino bosanska.
2014-04-19
hvala <3 si, radim na tomeprckov wrote:a sad sam za princezin ukus djetinjast
ko bi reko ko bi li se nado
de napisi pravilnik kakvi svi moraju bit da se tvoj princezluk ne uznemirava
2014-04-12
a sad je princeza jos I zrtva ispalashady.lady wrote:e ajde, napiši jedno te isto u još 100 neznatnih varijacija, evo smjerno šutim i neću te više prekidatiprckov wrote:opet govoris u ime svih
koji ti je kurac zeno
to mozes prodavat niskointeligentima ko sto je gnjec
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
bas si simpaticnashady.lady wrote:hvala <3 si, radim na tomeprckov wrote:a sad sam za princezin ukus djetinjast
ko bi reko ko bi li se nado
de napisi pravilnik kakvi svi moraju bit da se tvoj princezluk ne uznemirava
nemoras se vise trudit svi smo primjetili
2014-04-19
sta si ljudi sve umisle cudo jedno
2014-04-19
jel mi to utekla princeza
jao jao, a taman je bila vazna
2014-04-19
ne znam za sve, ali ti očito jesi primijetioprckov wrote:bas si simpaticna
za druge se možda moram malo više potruditi
2014-04-12
jope trolaš na najjače?prckov wrote:jel mi to utekla princeza
ajde piši, neka, ako može longi, možeš i ti
2014-04-12
ne brini, svi su primjetilishady.lady wrote:ne znam za sve, ali ti očito jesi primijetioprckov wrote:bas si simpaticna
vidi se iz aviona
2014-04-19
boc bocshady.lady wrote:jope trolaš na najjače?prckov wrote:jel mi to utekla princeza
ajde piši, neka, ako može longi, možeš i ti
sta bilo ceza
2014-04-19
prckov wrote:ne brini, svi su primjetilishady.lady wrote:ne znam za sve, ali ti očito jesi primijetioprckov wrote:bas si simpaticna
vidi se iz aviona
nisu ADMINI primijetili. zato razguli još 100 spam postova pa ako se admini ne očituju ja ću ti ovdje opjevat majku i oca u svim mogućim prosto proširenim varijacijama.
Guest- Guest
pa to je i jedino sto znas, al od koga je I to je uspjehGnječ wrote:prckov wrote:ne brini, svi su primjetilishady.lady wrote:ne znam za sve, ali ti očito jesi primijetioprckov wrote:bas si simpaticna
vidi se iz aviona
nisu ADMINI primijetili. zato razguli još 100 spam postova pa ako se admini ne očituju ja ću ti ovdje opjevat majku i oca u svim mogućim prosto proširenim varijacijama.
majmune glupi jebo te onaj ko te iz ludnice pusti
2014-04-19
nego ceza, nemoj se ponasat prema drugima odozgo,
nevalja ti to. Nisi ti nista iznad ni posebno a I da jesi (a nisi ) opet to ne ide. Kuis, naravno da nisam ni ja. Ajmo se zato malo spustit na zemlju
nevalja ti to. Nisi ti nista iznad ni posebno a I da jesi (a nisi ) opet to ne ide. Kuis, naravno da nisam ni ja. Ajmo se zato malo spustit na zemlju
2014-04-19
Kardinalna pogreška, pokazao si osjećaje...prckov wrote:nego ceza, nemoj se ponasat prema drugima odozgo,
Sad će te zgazit ko mrava...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
nemam ja osjecaja bas punoTotenkopf wrote:Kardinalna pogreška, pokazao si osjećaje...prckov wrote:nego ceza, nemoj se ponasat prema drugima odozgo,
Sad će te zgazit ko mrava...
osim dobar osjecaj da primjetim kad neko sere bez razloga I to odozgo
2014-04-19
isti dobar osjećaj za to imam i ja, zamisliprckov wrote:nemam ja osjecaja bas puno
a ti tako bezosjećajan, djetinjasto si se skroz uvrijedio na običnu rečenicu da ne trolaš više stalno istom pričom
pa si se odmah bacio u osvetu i dociranje s visine, u isto vrijeme mene optužujući za to
2014-04-12
znamshady.lady wrote:isti dobar osjećaj za to imam i ja, zamisliprckov wrote:nemam ja osjecaja bas puno
a ti tako bezosjećajan, djetinjasto si se skroz uvrijedio na običnu rečenicu da ne trolaš više stalno istom pričom
pa si se odmah bacio u osvetu i dociranje s visine, u isto vrijeme mene optužujući za to
ti si zrtva
poznato mi to odnekud
2014-04-19
flejmeru:-DOh_Femder wrote:Muškarci su4 skloniji autizmu, a žene psihozi. Stoga su muškarci bolji u matematici, a žene u histeriziranju
Isto kao sto ni babe niste, tako niste ni histericni kad vas sreca izda ;-)
2014-04-12
T.- Posts : 17558
2014-04-14
ako se žrtve zabavljaju, onda jesam žrtvaprckov wrote:znam
ti si zrtva
poznato mi to odnekud
a i ti po šabloni, svojim ponašanjem me napraviš žrtvom, pa onda baciš ironiju i opet pokušavaš prebaciti krivicu na mene
pa zna se, žena je uvijek kriva
2014-04-12
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» GRABAR-KITAROVIĆ 'Nepodnošljivi seksizam je da mediji pišu o mom odijevanju, frizuri, dijeti...'
» Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
» Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
Page 4 of 6