seksizam na oksfordu
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: seksizam na oksfordu
Madelaine wrote:ti Brenu slušaš,vidimkic wrote:
duge noge
mala od sestre, sve djecje pjesmice ajd ajd, ali kad se Brena upali e to je smjesak i ruke u zrak ..
bar smijenit Trampaprckov wrote:ne znam
mislim da iz ovog treba izvest neki novi pokret
a vi kako ocete
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
današnja djeca imaju strašne glazbene uzorekic wrote:Madelaine wrote:ti Brenu slušaš,vidimkic wrote:
duge noge
mala od sestre, sve djecje pjesmice ajd ajd, ali kad se Brena upali e to je smjesak i ruke u zrak ..
2014-04-12
mora se ovaj seksizam I patrijarhalna nepravda prema zeskim nekako kaznit
ko je uz mene
ko je uz mene
2014-04-19
kaja wrote:A mogli su to jednostavno izvesti tako da produže svima minutažu odgovora. Muskarci bi prije završili i ne bi se dizala prašina.
to i piše, svima su povećali vrijeme
cilj im je bio podići ocjene kod ženskih studenata, što su i postigli
Guest- Guest
Whites Must Pay More: British Labour Party Gives ‘Minority Discount’ on Conference Tickets
https://www.dangerous.com/40537/whites-must-pay-british-labour-party-gives-minority-discount-conference-tickets/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aj ne trolaj bzvzprckov wrote:mora se ovaj seksizam I patrijarhalna nepravda prema zeskim nekako kaznit
ko je uz mene
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Muslim officers in Scotland have been allowed to wear the hijab, but only after senior staff approved it.
Now, Police Scotland has announced that the hijab will become part of its official uniform. The aim is to encourage a more “diverse” police force.
https://www.dangerous.com/40512/scottish-police-officially-make-hijab-part-uniform/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Muškarci su skloniji autizmu, a žene psihozi. Stoga su muškarci bolji u matematici, a žene u histeriziranju
shady.lady wrote:imamkic wrote:
duge noge
onda se ne bojis trcati protiv prckova :)
Oh_Femder wrote:Muškarci su skloniji autizmu, a žene psihozi. Stoga su muškarci bolji u matematici, a žene u histeriziranju
2014-04-12
ne bojim, ako vidim da će me slučajno prestići, podmetnem mu nogukic wrote:onda se ne bojis trcati protiv prckova :)
2014-04-12
Oh_Femder wrote:Muškarci su skloniji autizmu, a žene psihozi. Stoga su muškarci bolji u matematici, a žene u histeriziranju
to je znanstveno dokazano, muški hormon testosteron je odgovoran za razlike u IQ između žena i muškaraca, i jednako tako uzrokuje autizam ako je fetus izložen previsokim razinama tokom trudnoće
žene su niže inteligentne jer im se pod utjecajem estrogena mozak razvije drugačije nego muškarcima pod utjecajem testosterona
The extreme male brain theory of autism.
Baron-Cohen
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12039606
Empathizing–systemizing theory
https://en.wikipedia.org/wiki/Empathizing%E2%80%93systemizing_theory
Guest- Guest
u biti ja ne trolam, samo treba imat mozga za to viditshady.lady wrote:aj ne trolaj bzvzprckov wrote:mora se ovaj seksizam I patrijarhalna nepravda prema zeskim nekako kaznit
ko je uz mene
2014-04-19
shady.lady wrote:Oh_Femder wrote:Muškarci su skloniji autizmu, a žene psihozi. Stoga su muškarci bolji u matematici, a žene u histeriziranju
aktivirala ti "emocijonalna" inteligencija pa nisi zadovoljna činjenicama?
Guest- Guest
shady.lady wrote:imamkic wrote:
duge noge
ništa na riječ
sliku
shady.lady wrote:Oh_Femder wrote:Muškarci su skloniji autizmu, a žene psihozi. Stoga su muškarci bolji u matematici, a žene u histeriziranju
moja super histerizira, kako joj ide s matematikom ne znam nisam joj nikad postavljao matematičke zadatke
Ti si ko matan...prckov wrote:u biti ja ne trolam, samo treba imat mozga za to viditshady.lady wrote:aj ne trolaj bzvzprckov wrote:mora se ovaj seksizam I patrijarhalna nepravda prema zeskim nekako kaznit
ko je uz mene
Samo valja 2x okrenit ono šta kažeš i lako se skonta...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ali smo zato ljepše.. što se može, ne možeš imati svemrzi online wrote:žene su niže inteligentne
2014-04-12
ma ove zene odma grizu a ja se samo borim za njihovu stvarTotenkopf wrote:Ti si ko matan...prckov wrote:u biti ja ne trolam, samo treba imat mozga za to viditshady.lady wrote:aj ne trolaj bzvzprckov wrote:mora se ovaj seksizam I patrijarhalna nepravda prema zeskim nekako kaznit
ko je uz mene
Samo valja 2x okrenit ono šta kažeš i lako se skonta...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» GRABAR-KITAROVIĆ 'Nepodnošljivi seksizam je da mediji pišu o mom odijevanju, frizuri, dijeti...'
» Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
» Predajem (women studies) na Oksfordu ali ne zelim da Oksford pobjedi u utrci za corona virus vakcinu
Page 2 of 6