Comski:Albanci su bruka Europe i divlje pleme protjeralo domacine
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Comski:Albanci su bruka Europe i divlje pleme protjeralo domacine
Je..tu si u pravu...i ja labuda...ovi su postali srbi u 19 i 20 stoljecuRingo10 wrote:PA to i nisu bili tada Srbi, bar ne u većem broju.vuksadinare wrote:Dobro...kad mi srbin o nomadstvu prica..a pratili turcine kao cobani,timaritelji i selili se i nastanjivali nova podrucja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Najmlađi iz XV veka. Ima li Ero još neko pitanje ili mora hitno kod Bakira na savetovanje?vuksadinare wrote:?...pola ovih nije starije od 200,300 godina i vise...daj dzango nesto drugodzango wrote:Eroo wrote:Koliko spomenika iz sredneg vijeka imaju Srbi u Vojvodini ili Bosni, na primjer?dzango wrote:Nije. Čista empirija. Nema NI JEDNOG šiptarskog spomenika na prostoru Kosova iz srednjeg veka. Da su bar neki WC očukali, pa da kažeš.vuksadinare wrote:
...ovo je bas pamflet
Ni u Srbiji ih nemate baš nešto za pohvalit se...
Bosna? Evo ja stvaim slike pa ti gledaj i uživaj:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
PA ja kažem da su doseljavali islamizirane Albance, neznalico na kvadrat. Kršćani Albanci na Kosovu su uvijek bili zanemarljiva zajednica, iako su u njihovoj kulturi jedini ostavili nekog traga.Eroo wrote:Albanci su i kršćani, neznalico....Ringo10 wrote:Pričaš gluposti. U srednjem Vijeku pa do dolaska Osmanlija Šipaca na Kosovu skoro nije ni bilo.Nikakve spomenike nisu porušili ni Srbi ni bilo ko drugi jer ih nije ni bilo osim pokoje džamije.vuksadinare wrote:Pa kad ste im porusili tijekom hunskog pohoda u balkanskim ratovimadzango wrote:Nije. Čista empirija. Nema NI JEDNOG šiptarskog spomenika na prostoru Kosova iz srednjeg veka. Da su bar neki WC očukali, pa da kažeš.vuksadinare wrote:
...ovo je bas pamflet
ZAto meni nedavno jedan raspreda budalaštine kako su one crkve i manastiri poo Kosovu u stvari albanski i šta ti ga ja znam.
Toponimi svi redom slavenski. Nikakvog traga oni nisu ostavili jer ih nije ni bilo. Islamizirane Albance su na Kosovo naseljavale OSmanlije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja neznam šta se vi zamarate, prije tri stoljeća Srbi se pobunili protiv Turaka i sami napustili Kosovo, spustili se šipci sa Prokletija uz dopuštenje Turaka da ima tko obrađivati zemlju joj jbte filozofije ono
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bili su dok nisu prodali veru za večeru i od Turaka za vernost dobili imanja. Je l' ti poznata nešto ta priča šiptaroljubac?Eroo wrote:Albanci su i kršćani, neznalico....Ringo10 wrote:Pričaš gluposti. U srednjem Vijeku pa do dolaska Osmanlija Šipaca na Kosovu skoro nije ni bilo.Nikakve spomenike nisu porušili ni Srbi ni bilo ko drugi jer ih nije ni bilo osim pokoje džamije.vuksadinare wrote:Pa kad ste im porusili tijekom hunskog pohoda u balkanskim ratovimadzango wrote:Nije. Čista empirija. Nema NI JEDNOG šiptarskog spomenika na prostoru Kosova iz srednjeg veka. Da su bar neki WC očukali, pa da kažeš.vuksadinare wrote:
...ovo je bas pamflet
ZAto meni nedavno jedan raspreda budalaštine kako su one crkve i manastiri poo Kosovu u stvari albanski i šta ti ga ja znam.
Toponimi svi redom slavenski. Nikakvog traga oni nisu ostavili jer ih nije ni bilo. Islamizirane Albance su na Kosovo naseljavale OSmanlije.
Pazi malo srbadija kivna na sipce jer su se ovi razmnozavali..ko je srbadiji branio da se razmnozava....nitko narocito u jugovinama..ali srbadiji sa kosova milije bilo pobjec u beges nego natalitetom sjebat sipce..i sad cmizdre..ko vas jebe trebali ste se prcit..zemlje su srbi na kosovu bar imali
2015-09-08
PA to je otprilike tačno, samo ne znam baš da li je to bilo prije tri stoljeća. Mislim da je to ipak bilo malo kasnije.RayMabus wrote:Ja neznam šta se vi zamarate, prije tri stoljeća Srbi se pobunili protiv Turaka i sami napustili Kosovo, spustili se šipci sa Prokletija uz dopuštenje Turaka da ima tko obrađivati zemlju joj jbte filozofije ono
2015-09-24
Daj jbte nije stvar u Kosovu nego ovo je komedija kad netko kaže doveli ih Turci a Nemanjička se udala za Albanca..
2014-04-11
Bas...sjebase ih sipci kurcem bas onim oruzjem cime se srbic najvise dici...ahahahaRayMabus wrote:Daj jbte nije stvar u Kosovu nego ovo je komedija kad netko kaže doveli ih Turci a Nemanjička se udala za Albanca..
2015-09-08
Točno prije tri stoljeća, Srbi dobili kraljevstvo današnji gornji dio SrbijeRingo10 wrote:PA to je otprilike tačno, samo ne znam baš da li je to bilo prije tri stoljeća. Mislim da je to ipak bilo malo kasnije.RayMabus wrote:Ja neznam šta se vi zamarate, prije tri stoljeća Srbi se pobunili protiv Turaka i sami napustili Kosovo, spustili se šipci sa Prokletija uz dopuštenje Turaka da ima tko obrađivati zemlju joj jbte filozofije ono
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Austro–Turkish_War_(1716–18)
2014-04-11
Slušaj, malo povuci ručnu. Nemaš nikakvog iskustva suživota sa Albancima i malo prodivani sa onima koji ga imaju.vuksadinare wrote:Pazi malo srbadija kivna na sipce jer su se ovi razmnozavali..ko je srbadiji branio da se razmnozava....nitko narocito u jugovinama..ali srbadiji sa kosova milije bilo pobjec u beges nego natalitetom sjebat sipce..i sad cmizdre..ko vas jebe trebali ste se prcit..zemlje su srbi na kosovu bar imali
Hrvati ih vole i oni vole Hrvate iz dva razloga
Prvo, ne graniče i ne dijele istu zemlju i ne dolazi do sukoba interesa. Bar do sada. I bolje da tako ostane.
Drugo, ono što povezuje Hrvate i Šipce je jedino i isključivo antisrpstvo. A koliko je to trajan faktor pokazuju odnosi Hrvata i muslimana danas.
ZAto, opet vam kažem zakočite malo, jer vaše slijepo antisrpstvo vam zastire malo sveobuhvatniji pogled i radi toga srljate u sranja. A najgore se to obija po leđima našem narodu u BiH.
Last edited by Ringo10 on 19/1/2018, 16:39; edited 1 time in total
2015-09-24
Velike seobe su bile koju godinu prije ali točno tri stoljeća i to u godinu točno, kraljevstvo Srba godina osnivanja 1718
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_Serbia_(1718–39)
2014-04-11
Jeste, te seobe su poznata stvar.RayMabus wrote:Velike seobe su bile koju godinu prije ali točno tri stoljeća i to u godinu točno, kraljevstvo Srba godina osnivanja 1718
2015-09-24
Pa to ti je to, otišli gore nema tko obrađivati zemlju pa eto Albanci sa Prokletija vjerovatno uz uvjet da su muslimani jelte... cijela priča oko toga kako su Srbi populacijski postali manjina u Kosovu poljuRingo10 wrote:Jeste, te seobe su poznata stvar.RayMabus wrote:Velike seobe su bile koju godinu prije ali točno tri stoljeća i to u godinu točno, kraljevstvo Srba godina osnivanja 1718
2014-04-11
Cijela priča je tu, prije tri stoljeća i Kosovo nikakve veze nema sa doveli ih Turci iz Aziji, šiptari žive u brdima i Albaniji stoljećima prije nego su Turci uopće zgazili na Balkan
2014-04-11
DA ali oni sa svojim teorijama zajebaše sve Deretće ovog svijeta.RayMabus wrote:Cijela priča je tu, prije tri stoljeća i Kosovo nikakve veze nema sa doveli ih Turci iz Aziji, šiptari žive u brdima i Albaniji stoljećima prije nego su Turci uopće zgazili na Balkan
Ni mnogo Srba ne ferma tog Deretića, ali kad kreneš sa Šipcima pa kad te počnu sasvim ozbiljno ubjeđivat kako su njihovi preci gradili egipatske piramide, i to svi listom lupetaju te priče.
A bili skupina primitivnih plemena po gudurama albanije.
2015-09-24
A srpska mktomanija je strašna, oni sami pričaju o Albancima na Kosovu polju kao saveznicima u borbi protiv Osmanlija dakle sami priznaju da su Albanci tu bili prije i onda u idućoj rečenici tvrde da su ih doveli Turci iz Azije
PA VI STE BOLESNI
PA VI STE BOLESNI
2014-04-11
1/3, neznalico na kub, procentualno skoro pa isto koliko i muslimana, ostali su zadrti ateisti.Ringo10 wrote:PA ja kažem da su doseljavali islamizirane Albance, neznalico na kvadrat. Kršćani Albanci na Kosovu su uvijek bili zanemarljiva zajednica, iako su u njihovoj kulturi jedini ostavili nekog traga.Eroo wrote:Albanci su i kršćani, neznalico....Ringo10 wrote:Pričaš gluposti. U srednjem Vijeku pa do dolaska Osmanlija Šipaca na Kosovu skoro nije ni bilo.Nikakve spomenike nisu porušili ni Srbi ni bilo ko drugi jer ih nije ni bilo osim pokoje džamije.vuksadinare wrote:Pa kad ste im porusili tijekom hunskog pohoda u balkanskim ratovimadzango wrote:
Nije. Čista empirija. Nema NI JEDNOG šiptarskog spomenika na prostoru Kosova iz srednjeg veka. Da su bar neki WC očukali, pa da kažeš.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
vuksadinare wrote:Albance treba postivati...bar nesrbi iz ex yu..dok su im kosti lomili najvidjenije ljude trpali u zatvore...iskreno drugi nesrbi u ex yu su zabijali glavu u pijesak bar vecina..a jedini su imali muda javne i gradjsnske prosvjede raditi protiv milosevica i nadiruceg srpskog imperijalizma i terora..jebiga sto je je..to se pobit ne moze..ostaje zapisani i snimljeno
L A Ž E Š --------od prve do zadnje riječi. ili - POJMA NEMAŠ o čemu pričaš
Šiptari sa Kosova i Metohije imali su u Jugoslaviji SVA prava kao i drugi narodi i nacionalne manjine
Postojale su škole i FAKULTETI na Albanskom jeziku
Kad su krenili sa terorizmom ( slučaj keljmendi) i iredentizmom, jasno da su uslijedile sankcije. Isto kao šta bi napravila svaka druga
normalna država.
A Chomskog podržavate ili ne, ovisno o dnevnom raspoloženju ili dobu dana, temi o kojoj nešto izjavi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Opet ti o zavjerama i teorijama.Ringo10 wrote:DA ali oni sa svojim teorijama zajebaše sve Deretće ovog svijeta.RayMabus wrote:Cijela priča je tu, prije tri stoljeća i Kosovo nikakve veze nema sa doveli ih Turci iz Aziji, šiptari žive u brdima i Albaniji stoljećima prije nego su Turci uopće zgazili na Balkan
Ni mnogo Srba ne ferma tog Deretića, ali kad kreneš sa Šipcima pa kad te počnu sasvim ozbiljno ubjeđivat kako su njihovi preci gradili egipatske piramide, i to svi listom lupetaju te priče.
Ahajskih albanaca (Ahaja je danas u grčkoj) ima u južnoj Italiji nekoliko miulijuna. Magna Graeca, jelte.
Ma kome ja to pričam...odgojenim na socijalističkim historijama.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
PA ONI SU PAMETAN NARODRingo10 wrote:DA ali oni sa svojim teorijama zajebaše sve Deretće ovog svijeta.RayMabus wrote:Cijela priča je tu, prije tri stoljeća i Kosovo nikakve veze nema sa doveli ih Turci iz Aziji, šiptari žive u brdima i Albaniji stoljećima prije nego su Turci uopće zgazili na Balkan
VIDILI S ČIME IMAJU POSLA PA FINO SAD ĆEMO MI BIT JOŠ BOLESNIJI
MI IZGRADILI PIRAMIDE
PA RUGAJU SE SRPSKOJ BOLEŠČINI
2014-04-11
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Navijači BiH oduševili domaćine: Nisu navijali u spomen na žrtve terora
» Bruka!Spanska letovalista kao ratišta!
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Muslimansko pleme u kome se muškarci pokrivaju, a žene imaju ljubavnike
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
» Bruka!Spanska letovalista kao ratišta!
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Muslimansko pleme u kome se muškarci pokrivaju, a žene imaju ljubavnike
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
Page 5 of 9