Comski:Albanci su bruka Europe i divlje pleme protjeralo domacine
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Comski:Albanci su bruka Europe i divlje pleme protjeralo domacine
pa da netko pocne cjenit ovako lijepu zemljuEroo wrote:Šta su ti Kinezi skrivili?Leviathan2 wrote:grijesis, rimljani su sjebali pleme pa ste se vi onda dotepli iz pripizdina i asimilirali ili pobili ostatke plemenaomni wrote:Divljaci ko i mi, svi smo se doyebali iz neke pripizdine i syebali kulturne rimljane. Oteli jedan od najljepsih dijelova Europskog kontinenta. Sve zaspricat DDT-om i prognat u Aziju.
shiptari su totalno van svojeg nativnog kraja i ne pripadaju na balkan al kad su vec tu, neka ih
ovo za ddt se slazem, ja bi mozda i drasticnije, par neutronki i naselio kineze poslije
Brat Albin tigar...jednom tigar uvijek tigar..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ta vaša teorija o doseljavanju Albanaca u smislu jezika je glupa, prvo to je moralo biti prije Turaka a onda ako je to bilo prije 15 stoljeća molit ću da mi pokažeš jezičnog srodnika jer petnaest stoljeća nije puno da nebi imali srodnosti u jeziku
A NEMAŠ JEL
AJ DOVIĐEMA
A NEMAŠ JEL
AJ DOVIĐEMA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ljudi su iz Azije bježali put Konstantinopolisa i Balkana
Super
A jezik?
Super
A jezik?
2014-04-11
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:jesi ti debil ili si se prejeo bureka od mesa..ne bi ih prcili da im se ove ne ponude...sve drugo je silovanje..znas li kako sipci prodaju wc papir?pismejker wrote:KOKE???..dobro,od sad su vam vase Hrvatice od 13 godina KOKE..sezona lova otvorena..samo treba preusmjeriti kozojebe..vuksadinare wrote:...ma libo me racku...sto im koke daju..ne bi da ne dajupismejker wrote:reko bi ti rado,da moš pitati Sabidina i njegovog starijeg brata,Rushiti,kako su razvlacili i natezali malu Kristinu(cista Hrvatica),lpje je imala jedva 13 godina,a kasnije ostala trudna i pukla u glavu...Obitelj se raspala,a Velebnopravna RH ,nije nis napravila po tom pitanju...jerbo..Šjiptari su vam saveznici...usput,jebu vam po obali prek ljeta sve sto mogu,i cemu god je dlacica probila kožu...vuksadinare wrote:
Ja ti kazem saveznicima..a ti si rezi pimpek...pogodi ciji su fojnici u kforu najomiljeniji
CHEERS...
Bas si neuk,a uz to i nepoznavatelj ZAKONA vlastitoga...
Dakle,ON(zakon) kaze,da Dijete(jer dijete jest sa 13 godina),ne moze samo odlucivati po pitanju nicega,pa tako niti po pitanju seksualnosti..Dakle odgovornost je na onima koji napastuju dijete..
I da,to se smatra silovanjem,ako se dijete namami necim,poklonom,ucijeni,ili nesto trece,pa makar i pristane na odnos.,..bem te neuka...
Pedofiliju opravdavas..sram te i stid bilo...Nosi si Sjiptare doma kad su ti toliko kuul..
Guest- Guest
Uglavnom imate teoriju da su Albanci od nekud došli ali na jednostavna pitanja ne znate odgovor
Mase bježe iz Azije u Bizant, sad mi pokaži jezičnog srodnika jer mora nešto bit bar 5% riječi
Nema ništa jel
Mase bježe iz Azije u Bizant, sad mi pokaži jezičnog srodnika jer mora nešto bit bar 5% riječi
Nema ništa jel
2014-04-11
Ahajski jezik je u staroj Grčkoj bio i jedan od dipolatskih jezika.RayMabus wrote:Ta vaša teorija o doseljavanju Albanaca u smislu jezika je glupa, prvo to je moralo biti prije Turaka a onda ako je to bilo prije 15 stoljeća molit ću da mi pokažeš jezičnog srodnika jer petnaest stoljeća nije puno da nebi imali srodnosti u jeziku
U Magna Graeca (jug Italije) i jezik stanovništva.
Ahajskim jezikom , na primjer, doma priča i poznati vam pjevač Đani Maršan.
Po nekim mojim spoznajama naseljavali su i Trogir s okolicom, Hvar, Vis...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Uglavnom da rašlistimo neke stvari, ljudi mogu bježati i ok ali nemogu doći negdje i onda da iz kraja odakle su navodno pobjegli baš nigdje nitko nema bar neke zajedničke riječi
Vidi sad onda šta je bitno koliko je njih pobiglo u Albaniju kad očito moraš priznat da neki jeziku tu postoji jer nije DONEŠEN
Vidi sad onda šta je bitno koliko je njih pobiglo u Albaniju kad očito moraš priznat da neki jeziku tu postoji jer nije DONEŠEN
2014-04-11
Šta ima veze da je i deset miljona ljudi bježalo dok je bio Bizant i naselio Albaniju, ja te samo pitam jezik
Nema srodnika jel e pa to znači da ima razlog zašto nema srodnika tamo
Jer nije od tamo
Nema srodnika jel e pa to znači da ima razlog zašto nema srodnika tamo
Jer nije od tamo
2014-04-11
Sad kad smo ovo zaključili sad se slobodno možete vratiti na temu divlja plemena protjeruju domoroci sa Balkana
2014-04-11
Sa'ce Vucina da objasni Comskom da su Albanci emancipovani.
Albanci u Albaniji jedno dete, ovi devetoro.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Valjda i ovi Makedonci kojima Grci nedaju ime su isto domoroci sa Balkana, slavenski domoroci sa Balkana koji su Aleksandar Veliki i Makedonija.
Smešno
Slavomakedonci domoroci sa Balkana protjeruju divlja plemena Grke i nekakve Albance koji su sa Kavkaza iako nigdje traga jezičnog da su od tamo
Smešno
Slavomakedonci domoroci sa Balkana protjeruju divlja plemena Grke i nekakve Albance koji su sa Kavkaza iako nigdje traga jezičnog da su od tamo
2014-04-11
I onda se netko čudi zašto Grci nedaju ime Makedonija da ovi uzmu
Pazi Aleksandar Makedonski im je valjda ćaća nacije
To ko da ja Dioklecijana proglasim ćaćom svih Hrvata
Pazi Aleksandar Makedonski im je valjda ćaća nacije
To ko da ja Dioklecijana proglasim ćaćom svih Hrvata
2014-04-11
A kevuše ti, još će ispast da su Slaveni divlja plemena a Rumunji Grci i Albanci domoroci na Balkanu
Eto malo drugi pogled na stvari
Eto malo drugi pogled na stvari
2014-04-11
Južni Slaveni nisu divljaci oni su kulturno umjetničko društvo
2014-04-11
2014-04-11
KUD Varvari iz Čačka
2014-04-11
Oooo, jebo te, pa nije valjda da Albance smatras za Ahajce, jebo ga Ahilej Peleja sin.Eroo wrote:Ahajski jezik je u staroj Grčkoj bio i jedan od dipolatskih jezika.RayMabus wrote:Ta vaša teorija o doseljavanju Albanaca u smislu jezika je glupa, prvo to je moralo biti prije Turaka a onda ako je to bilo prije 15 stoljeća molit ću da mi pokažeš jezičnog srodnika jer petnaest stoljeća nije puno da nebi imali srodnosti u jeziku
U Magna Graeca (jug Italije) i jezik stanovništva.
Ahajskim jezikom , na primjer, doma priča i poznati vam pjevač Đani Maršan.
Po nekim mojim spoznajama naseljavali su i Trogir s okolicom, Hvar, Vis...
Ti si totalno prolupetao.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I dalje si bildepismejker wrote:vuksadinare wrote:jesi ti debil ili si se prejeo bureka od mesa..ne bi ih prcili da im se ove ne ponude...sve drugo je silovanje..znas li kako sipci prodaju wc papir?pismejker wrote:KOKE???..dobro,od sad su vam vase Hrvatice od 13 godina KOKE..sezona lova otvorena..samo treba preusmjeriti kozojebe..vuksadinare wrote:...ma libo me racku...sto im koke daju..ne bi da ne dajupismejker wrote:
reko bi ti rado,da moš pitati Sabidina i njegovog starijeg brata,Rushiti,kako su razvlacili i natezali malu Kristinu(cista Hrvatica),lpje je imala jedva 13 godina,a kasnije ostala trudna i pukla u glavu...Obitelj se raspala,a Velebnopravna RH ,nije nis napravila po tom pitanju...jerbo..Šjiptari su vam saveznici...usput,jebu vam po obali prek ljeta sve sto mogu,i cemu god je dlacica probila kožu...
CHEERS...
Bas si neuk,a uz to i nepoznavatelj ZAKONA vlastitoga...
Dakle,ON(zakon) kaze,da Dijete(jer dijete jest sa 13 godina),ne moze samo odlucivati po pitanju nicega,pa tako niti po pitanju seksualnosti..Dakle odgovornost je na onima koji napastuju dijete..
I da,to se smatra silovanjem,ako se dijete namami necim,poklonom,ucijeni,ili nesto trece,pa makar i pristane na odnos.,..bem te neuka...
Pedofiliju opravdavas..sram te i stid bilo...Nosi si Sjiptare doma kad su ti toliko kuul..
2015-09-08
Jbg...mlatnili vas kitom fol vasom dikom..Serbinho-3 wrote:Sa'ce Vucina da objasni Comskom da su Albanci emancipovani.
2015-09-08
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Navijači BiH oduševili domaćine: Nisu navijali u spomen na žrtve terora
» Bruka!Spanska letovalista kao ratišta!
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Muslimansko pleme u kome se muškarci pokrivaju, a žene imaju ljubavnike
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
» Bruka!Spanska letovalista kao ratišta!
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Muslimansko pleme u kome se muškarci pokrivaju, a žene imaju ljubavnike
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
Page 8 of 9