Comski:Albanci su bruka Europe i divlje pleme protjeralo domacine
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Comski:Albanci su bruka Europe i divlje pleme protjeralo domacine
vuksadinare wrote:...pa stariji su oni i od vas i od nas...dok ste vi pa i mi po pecini rostiljali oni su imali svoju kulturu diljem jadrana..jebiga cinjenicepizzon wrote:vuksadinare wrote:Koji idiot comski bio i ostao..ovi kao 'pitomi'...mislim na 'domacine'
ne, ti si obican U lazov, koji gura neistinu ko istinu
problem je u tome sto siptari ne mogu da dokazu svoje prisustvo na kosmetu pre dolaska okupatora, turaka
yebali te oni, msm siptari i truci !"
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Nisi nikad cuo za ilire...ja jesam..dok su iliri modne revije priredjivali stanojko tvoji preci su jos vaske medjusobno trijebili iz dlaka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A da ne govorim o precima comskog..
2015-09-08
Prije obrnuto, Rimljani su sjebali njih a nakon toga ih protjeruju sa obale da više ne budu pomorska sila, tako su i završili u tim brdima unutraomni wrote:Divljaci ko i mi, svi smo se doyebali iz neke pripizdine i syebali kulturne rimljane. Oteli jedan od najljepsih dijelova Europskog kontinenta. Sve zaspricat DDT-om i prognat u Aziju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Naravno da sam cuo. A kakve veze oni imaju s siptarima?vuksadinare wrote:Nisi nikad cuo za ilire...ja jesam..dok su iliri modne revije priredjivali stanojko tvoji preci su jos vaske medjusobno trijebili iz dlaka
vise nego ti sa rusimaStanojko wrote:Naravno da sam cuo. A kakve veze oni imaju s siptarima?vuksadinare wrote:Nisi nikad cuo za ilire...ja jesam..dok su iliri modne revije priredjivali stanojko tvoji preci su jos vaske medjusobno trijebili iz dlaka
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa stariji su oni i od vas i od nas...dok ste vi pa i mi po pecini rostiljali oni su imali svoju kulturu diljem jadrana..jebiga cinjenicepizzon wrote:vuksadinare wrote:Koji idiot comski bio i ostao..ovi kao 'pitomi'...mislim na 'domacine'
ne, ti si obican U lazov, koji gura neistinu ko istinu
problem je u tome sto siptari ne mogu da dokazu svoje prisustvo na kosmetu pre dolaska okupatora, turaka
yebali te oni, msm siptari i truci !"
Vučina briljira. Dok je na Vučićevom Informeru, prosto mu se otvore vidici.
Ne razumem. Ozbiljno pittam. Kakve veze sipci imaju s ilirima?vuksadinare wrote:vise nego ti sa rusimaStanojko wrote:Naravno da sam cuo. A kakve veze oni imaju s siptarima?vuksadinare wrote:Nisi nikad cuo za ilire...ja jesam..dok su iliri modne revije priredjivali stanojko tvoji preci su jos vaske medjusobno trijebili iz dlaka
korijeni su im ilirskiStanojko wrote:Ne razumem. Ozbiljno pittam. Kakve veze sipci imaju s ilirima?vuksadinare wrote:vise nego ti sa rusimaStanojko wrote:Naravno da sam cuo. A kakve veze oni imaju s siptarima?vuksadinare wrote:Nisi nikad cuo za ilire...ja jesam..dok su iliri modne revije priredjivali stanojko tvoji preci su jos vaske medjusobno trijebili iz dlaka
2015-09-08
Blage veze nema...vuksadinare wrote:korijeni su im ilirskiStanojko wrote:Ne razumem. Ozbiljno pittam. Kakve veze sipci imaju s ilirima?vuksadinare wrote:vise nego ti sa rusimaStanojko wrote:Naravno da sam cuo. A kakve veze oni imaju s siptarima?vuksadinare wrote:Nisi nikad cuo za ilire...ja jesam..dok su iliri modne revije priredjivali stanojko tvoji preci su jos vaske medjusobno trijebili iz dlaka
normalno da ima..da nisu slucajno srbi potomci ilira..ma kurac vanzemaljaca..Stanojko wrote:Blage veze nema...vuksadinare wrote:korijeni su im ilirskiStanojko wrote:Ne razumem. Ozbiljno pittam. Kakve veze sipci imaju s ilirima?vuksadinare wrote:vise nego ti sa rusimaStanojko wrote:
Naravno da sam cuo. A kakve veze oni imaju s siptarima?
2015-09-08
Ne lupaj gluposti. To je falsifikovana istorija iz doba Broza. Jedina veza Šiptara i Ilira je ime Ilir koje su Šiptari davali deci kako bi na veštački način ostvarili neku vezu. Ne postoji ni jedan drugi dokaz za ovu teoriju.vuksadinare wrote:korijeni su im ilirskiStanojko wrote:Ne razumem. Ozbiljno pittam. Kakve veze sipci imaju s ilirima?vuksadinare wrote:vise nego ti sa rusimaStanojko wrote:Naravno da sam cuo. A kakve veze oni imaju s siptarima?vuksadinare wrote:Nisi nikad cuo za ilire...ja jesam..dok su iliri modne revije priredjivali stanojko tvoji preci su jos vaske medjusobno trijebili iz dlaka
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nemo` tako. Vole i devojcicama da daju ime Teuta...dzango wrote:Ne lupaj gluposti. To je falsifikovana istorija iz doba Broza. Jedina veza Šiptara i Ilira je ime Ilir koje su Šiptari davali deci kako bi na veštački način ostvarili neku vezu. Ne postoji ni jedan drugi dokaz za ovu teoriju.vuksadinare wrote:korijeni su im ilirskiStanojko wrote:Ne razumem. Ozbiljno pittam. Kakve veze sipci imaju s ilirima?vuksadinare wrote:vise nego ti sa rusimaStanojko wrote:
Naravno da sam cuo. A kakve veze oni imaju s siptarima?
vuksadinare wrote:Ja ti kazem saveznicima..a ti si rezi pimpek...pogodi ciji su fojnici u kforu najomiljenijipismejker wrote:siptari vas ne smatraju saveznicima,samo korisnim budalama..ako bas zelis znati..vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Vučino ne daj na saveznike :)
Ne dam i sto sad?...
A čiji nedilje ti musave..................misliš da su to oni najpijaniji
koji skupa sa svećenikom budu potirani prvoga dana radi pijanstva
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jednom tigar uvijek tigarYehudi wrote:vuksadinare wrote:Ja ti kazem saveznicima..a ti si rezi pimpek...pogodi ciji su fojnici u kforu najomiljenijipismejker wrote:siptari vas ne smatraju saveznicima,samo korisnim budalama..ako bas zelis znati..vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Vučino ne daj na saveznike :)
Ne dam i sto sad?...
A čiji nedilje ti musave..................misliš da su to oni najpijaniji
koji skupa sa svećenikom budu potirani prvoga dana radi pijanstva
2015-09-08
Kosovo je srce Srbije...vuksadinare wrote:http://informer.rs/vesti/politika/366007/comski-albanci-su-najvec-a-bruka-moderne-evrope-divlje-pleme-proteralo-domac-ina
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A Hercegovina Bakirova prćija.Eroo wrote:Kosovo je srce Srbije...vuksadinare wrote:http://informer.rs/vesti/politika/366007/comski-albanci-su-najvec-a-bruka-moderne-evrope-divlje-pleme-proteralo-domac-ina
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Procitajte knjige najveceg albanologa ovih prostor Milana Sufflaja..bice vam sve jasno..
2015-09-08
To je vrlo diskutabilna teorija koja ima mnogo rupetina.vuksadinare wrote:korijeni su im ilirskiStanojko wrote:Ne razumem. Ozbiljno pittam. Kakve veze sipci imaju s ilirima?vuksadinare wrote:vise nego ti sa rusimaStanojko wrote:Naravno da sam cuo. A kakve veze oni imaju s siptarima?vuksadinare wrote:Nisi nikad cuo za ilire...ja jesam..dok su iliri modne revije priredjivali stanojko tvoji preci su jos vaske medjusobno trijebili iz dlaka
Inace mislim da je Chomski pretjerao.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
DA pa staa s time. Ubili ga velikosrbi pa sad njegove torije samim time dobivaju rang SVetog Pisma.vuksadinare wrote:Procitajte knjige najveceg albanologa ovih prostor Milana Sufflaja..bice vam sve jasno..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RayMabus wrote:Prije obrnuto, Rimljani su sjebali njih a nakon toga ih protjeruju sa obale da više ne budu pomorska sila, tako su i završili u tim brdima unutraomni wrote:Divljaci ko i mi, svi smo se doyebali iz neke pripizdine i syebali kulturne rimljane. Oteli jedan od najljepsih dijelova Europskog kontinenta. Sve zaspricat DDT-om i prognat u Aziju.
Nit su bili, niti bi ikada bili pomorska sila.
Ponavljam nisu bili opće................nisu postojali kao takvi uopće. pomorska sila su bili Grci koji su naselili Vis, Mljet i druge otoke Jadrana ( Isa, Melita itd )
Magna Frecija je osnovana na jugu italije, na čizmi a najfrekventniji prijelaz od grčke ka Italiji, bio je upravo oko juga današnje Albanije.
Nikakvo zasebno pleme niti narod tamo nije postojalo.
Više je Kelta bilo na Balkanu nego Ilira
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Navijači BiH oduševili domaćine: Nisu navijali u spomen na žrtve terora
» Bruka!Spanska letovalista kao ratišta!
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Muslimansko pleme u kome se muškarci pokrivaju, a žene imaju ljubavnike
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
» Bruka!Spanska letovalista kao ratišta!
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Muslimansko pleme u kome se muškarci pokrivaju, a žene imaju ljubavnike
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
Page 2 of 9