Comski:Albanci su bruka Europe i divlje pleme protjeralo domacine
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Comski:Albanci su bruka Europe i divlje pleme protjeralo domacine
http://informer.rs/vesti/politika/366007/comski-albanci-su-najvec-a-bruka-moderne-evrope-divlje-pleme-proteralo-domac-ina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Comski:Albanci su bruka Europe i divlje pleme protjeralo domacine
Koji idiot comski bio i ostao..ovi kao 'pitomi'...mislim na 'domacine'
2015-09-08
Vučino ne daj na saveznike :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Vučino ne daj na saveznike :)
Ne dam i sto sad?...
2015-09-08
vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Vučino ne daj na saveznike :)
Ne dam i sto sad?...
Samo te zezam...od volje ti :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Divljaci ko i mi, svi smo se doyebali iz neke pripizdine i syebali kulturne rimljane. Oteli jedan od najljepsih dijelova Europskog kontinenta. Sve zaspricat DDT-om i prognat u Aziju.
omni-
2014-04-12
tigra se ne zezaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Vučino ne daj na saveznike :)
Ne dam i sto sad?...
Samo te zezam...od volje ti :)
2015-09-08
prognaj se od volje tiomni wrote:Divljaci ko i mi, svi smo se doyebali iz neke pripizdine i syebali kulturne rimljane. Oteli jedan od najljepsih dijelova Europskog kontinenta. Sve zaspricat DDT-om i prognat u Aziju.
2015-09-08
siptari vas ne smatraju saveznicima,samo korisnim budalama..ako bas zelis znati..vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Vučino ne daj na saveznike :)
Ne dam i sto sad?...
Guest- Guest
Ja ti kazem saveznicima..a ti si rezi pimpek...pogodi ciji su fojnici u kforu najomiljenijipismejker wrote:siptari vas ne smatraju saveznicima,samo korisnim budalama..ako bas zelis znati..vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Vučino ne daj na saveznike :)
Ne dam i sto sad?...
2015-09-08
reko bi ti rado,da moš pitati Sabidina i njegovog starijeg brata,Rushiti,kako su razvlacili i natezali malu Kristinu(cista Hrvatica),lpje je imala jedva 13 godina,a kasnije ostala trudna i pukla u glavu...Obitelj se raspala,a Velebnopravna RH ,nije nis napravila po tom pitanju...jerbo..Šjiptari su vam saveznici...usput,jebu vam po obali prek ljeta sve sto mogu,i cemu god je dlacica probila kožu...vuksadinare wrote:Ja ti kazem saveznicima..a ti si rezi pimpek...pogodi ciji su fojnici u kforu najomiljenijipismejker wrote:siptari vas ne smatraju saveznicima,samo korisnim budalama..ako bas zelis znati..vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Vučino ne daj na saveznike :)
Ne dam i sto sad?...
CHEERS...
Guest- Guest
...ma libo me racku...sto im koke daju..ne bi da ne dajupismejker wrote:reko bi ti rado,da moš pitati Sabidina i njegovog starijeg brata,Rushiti,kako su razvlacili i natezali malu Kristinu(cista Hrvatica),lpje je imala jedva 13 godina,a kasnije ostala trudna i pukla u glavu...Obitelj se raspala,a Velebnopravna RH ,nije nis napravila po tom pitanju...jerbo..Šjiptari su vam saveznici...usput,jebu vam po obali prek ljeta sve sto mogu,i cemu god je dlacica probila kožu...vuksadinare wrote:Ja ti kazem saveznicima..a ti si rezi pimpek...pogodi ciji su fojnici u kforu najomiljenijipismejker wrote:siptari vas ne smatraju saveznicima,samo korisnim budalama..ako bas zelis znati..vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Vučino ne daj na saveznike :)
Ne dam i sto sad?...
CHEERS...
2015-09-08
KOKE???..dobro,od sad su vam vase Hrvatice od 13 godina KOKE..sezona lova otvorena..samo treba preusmjeriti kozojebe..vuksadinare wrote:...ma libo me racku...sto im koke daju..ne bi da ne dajupismejker wrote:reko bi ti rado,da moš pitati Sabidina i njegovog starijeg brata,Rushiti,kako su razvlacili i natezali malu Kristinu(cista Hrvatica),lpje je imala jedva 13 godina,a kasnije ostala trudna i pukla u glavu...Obitelj se raspala,a Velebnopravna RH ,nije nis napravila po tom pitanju...jerbo..Šjiptari su vam saveznici...usput,jebu vam po obali prek ljeta sve sto mogu,i cemu god je dlacica probila kožu...vuksadinare wrote:Ja ti kazem saveznicima..a ti si rezi pimpek...pogodi ciji su fojnici u kforu najomiljenijipismejker wrote:siptari vas ne smatraju saveznicima,samo korisnim budalama..ako bas zelis znati..vuksadinare wrote:
Ne dam i sto sad?...
CHEERS...
Guest- Guest
jesi ti debil ili si se prejeo bureka od mesa..ne bi ih prcili da im se ove ne ponude...sve drugo je silovanje..znas li kako sipci prodaju wc papir?pismejker wrote:KOKE???..dobro,od sad su vam vase Hrvatice od 13 godina KOKE..sezona lova otvorena..samo treba preusmjeriti kozojebe..vuksadinare wrote:...ma libo me racku...sto im koke daju..ne bi da ne dajupismejker wrote:reko bi ti rado,da moš pitati Sabidina i njegovog starijeg brata,Rushiti,kako su razvlacili i natezali malu Kristinu(cista Hrvatica),lpje je imala jedva 13 godina,a kasnije ostala trudna i pukla u glavu...Obitelj se raspala,a Velebnopravna RH ,nije nis napravila po tom pitanju...jerbo..Šjiptari su vam saveznici...usput,jebu vam po obali prek ljeta sve sto mogu,i cemu god je dlacica probila kožu...vuksadinare wrote:Ja ti kazem saveznicima..a ti si rezi pimpek...pogodi ciji su fojnici u kforu najomiljenijipismejker wrote:
siptari vas ne smatraju saveznicima,samo korisnim budalama..ako bas zelis znati..
CHEERS...
2015-09-08
čomski je uvijek bio pomalo rasist i šoven
vuksadinare wrote:Koji idiot comski bio i ostao..ovi kao 'pitomi'...mislim na 'domacine'
ne, ti si obican U lazov, koji gura neistinu ko istinu
problem je u tome sto siptari ne mogu da dokazu svoje prisustvo na kosmetu pre dolaska okupatora, turaka
yebali te oni, msm siptari i truci !"
Last edited by pizzon on 19/1/2018, 14:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Vučino ne daj na saveznike :)
Ne dam i sto sad?...
svaka cast, kakac si ti takvi i oni
nasla vreca zakrpu
ti i tvoji saveznici )
Guest- Guest
...pa stariji su oni i od vas i od nas...dok ste vi pa i mi po pecini rostiljali oni su imali svoju kulturu diljem jadrana..jebiga cinjenicepizzon wrote:vuksadinare wrote:Koji idiot comski bio i ostao..ovi kao 'pitomi'...mislim na 'domacine'
problem je u tome sto siptari ne mogu da dokazu svoje prisustvo na kosmetu pre dolaska okupatora, turaka
2015-09-08
normalno da mi svaka castpizzon wrote:vuksadinare wrote:epikur37 wrote:Vučino ne daj na saveznike :)
Ne dam i sto sad?...
svaka cast, kakac si ti takvi i oni
nasla vreca zakrpu
ti i tvoji saveznici )
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa stariji su oni i od vas i od nas...dok ste vi pa i mi po pecini rostiljali oni su imali svoju kulturu diljem jadrana..jebiga cinjenicepizzon wrote:vuksadinare wrote:Koji idiot comski bio i ostao..ovi kao 'pitomi'...mislim na 'domacine'
Similar topics
» Navijači BiH oduševili domaćine: Nisu navijali u spomen na žrtve terora
» Bruka!Spanska letovalista kao ratišta!
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Muslimansko pleme u kome se muškarci pokrivaju, a žene imaju ljubavnike
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
» Bruka!Spanska letovalista kao ratišta!
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Muslimansko pleme u kome se muškarci pokrivaju, a žene imaju ljubavnike
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
Page 1 of 9