Comski:Albanci su bruka Europe i divlje pleme protjeralo domacine
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Comski:Albanci su bruka Europe i divlje pleme protjeralo domacine
RayMabus wrote:Prije obrnuto, Rimljani su sjebali njih a nakon toga ih protjeruju sa obale da više ne budu pomorska sila, tako su i završili u tim brdima unutraomni wrote:Divljaci ko i mi, svi smo se doyebali iz neke pripizdine i syebali kulturne rimljane. Oteli jedan od najljepsih dijelova Europskog kontinenta. Sve zaspricat DDT-om i prognat u Aziju.
Nit su bili, niti bi ikada bili pomorska sila.
Ponavljam nisu bili opće................nisu postojali kao takvi uopće. pomorska sila su bili Grci koji su naselili Vis, Mljet i druge otoke Jadrana ( Isa, Melita itd )
Magna Frecija je osnovana na jugu italije, na čizmi a najfrekventniji prijelaz od grčke ka Italiji, bio je upravo oko juga današnje Albanije.
Nikakvo zasebno pleme niti narod tamo nije postojalo.
Više je Kelta bilo na Balkanu nego Ilira
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Albance treba postivati...bar nesrbi iz ex yu..dok su im kosti lomili najvidjenije ljude trpali u zatvore...iskreno drugi nesrbi u ex yu su zabijali glavu u pijesak bar vecina..a jedini su imali muda javne i gradjsnske prosvjede raditi protiv milosevica i nadiruceg srpskog imperijalizma i terora..jebiga sto je je..to se pobit ne moze..ostaje zapisani i snimljeno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Id` u picku materinu...pustih suzu...
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Albani
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne kažem da ih ne treba poštivati kao i sve druge, ali njihova nacionalna megalomanija je takva da je Deretić prema njima amater. Osobno se uvjerio.vuksadinare wrote:Albance treba postivati...bar nesrbi iz ex yu..dok su im kosti lomili najvidjenije ljude trpali u zatvore...iskreno drugi nesrbi u ex yu su zabijali glavu u pijesak bar vecina..a jedini su imali muda javne i gradjsnske prosvjede raditi protiv milosevica i nadiruceg srpskog imperijalizma i terora..jebiga sto je je..to se pobit ne moze..ostaje zapisani i snimljeno
Ilirska albanska teorija je sranje i bez ikakvih uvjerljivih dokaza.
Last edited by Ringo10 on 19/1/2018, 15:44; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To ima veze sa današnjim Albancima isto kao i antički MAkedonci sa današnjim Makedoncima.RayMabus wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Albani
2015-09-24
Pa po tome su dobili imeRingo10 wrote:To ima veze sa današnjim Albancima isto kao i antički MAkedonci sa današnjim Makedoncima.RayMabus wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Albani
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pamflet pisan po porudžbini Beča u okviru plana formiranja albanske nacije.vuksadinare wrote:Procitajte knjige najveceg albanologa ovih prostor Milana Sufflaja..bice vam sve jasno..
Znas li zasto ih zovu "arnauti"?RayMabus wrote:Pa po tome su dobili imeRingo10 wrote:To ima veze sa današnjim Albancima isto kao i antički MAkedonci sa današnjim Makedoncima.RayMabus wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Albani
Protiv Miloševića 1981.?vuksadinare wrote:Albance treba postivati...bar nesrbi iz ex yu..dok su im kosti lomili najvidjenije ljude trpali u zatvore...iskreno drugi nesrbi u ex yu su zabijali glavu u pijesak bar vecina..a jedini su imali muda javne i gradjsnske prosvjede raditi protiv milosevica i nadiruceg srpskog imperijalizma i terora..jebiga sto je je..to se pobit ne moze..ostaje zapisani i snimljeno
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
MA o tim Ilirima se ne zna skoro pa ništa. A Šiptari sa moreplovstvom imaju veze ko magarac sa šarenim gaćama. Gomilu riječi vezanih za moreplovstvo su posudili iz grčkog i nešto iz talijanskog i slavenskog jezika.Yehudi wrote:RayMabus wrote:Prije obrnuto, Rimljani su sjebali njih a nakon toga ih protjeruju sa obale da više ne budu pomorska sila, tako su i završili u tim brdima unutraomni wrote:Divljaci ko i mi, svi smo se doyebali iz neke pripizdine i syebali kulturne rimljane. Oteli jedan od najljepsih dijelova Europskog kontinenta. Sve zaspricat DDT-om i prognat u Aziju.
Nit su bili, niti bi ikada bili pomorska sila.
Ponavljam nisu bili opće................nisu postojali kao takvi uopće. pomorska sila su bili Grci koji su naselili Vis, Mljet i druge otoke Jadrana ( Isa, Melita itd )
Magna Frecija je osnovana na jugu italije, na čizmi a najfrekventniji prijelaz od grčke ka Italiji, bio je upravo oko juga današnje Albanije.
Nikakvo zasebno pleme niti narod tamo nije postojalo.
Više je Kelta bilo na Balkanu nego Ilira
2015-09-24
PA dobro sad i vi Srbi serete. Nije mogao Beč da izmisli Albance. Gluposti.dzango wrote:Pamflet pisan po porudžbini Beča u okviru plana formiranja albanske nacije.vuksadinare wrote:Procitajte knjige najveceg albanologa ovih prostor Milana Sufflaja..bice vam sve jasno..
Ali to sa Ilirima je po meni besmislica a pročitao sam na tone matrijala i za i protiv.
Mislim da je to gluparija.
2015-09-24
Pa bila je Albanija i na Kavkazu. I šta sad. A osim toga oni sami sebe nikad nisu zvali ni Albancima ni Albanoima ni Albanima.RayMabus wrote:Pa po tome su dobili imeRingo10 wrote:To ima veze sa današnjim Albancima isto kao i antički MAkedonci sa današnjim Makedoncima.RayMabus wrote:https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Albani
https://en.wikipedia.org/wiki/Caucasian_Albania
I šta sad. Sve je to nategnuto. Svi toponimi po Kosovu i Sjeveru Albanije su slavenski. Njihove teeorije o ilirstvu su nacionalistička velikoalbanska nastojanja da se opravdaju njihovi planovi za stvaranje Velike Albanije.
NAcionalistička megalomanija im je na par sa velikosrpskom. A u zadnje vrijeme se i Bakirovi natječu u izmišljanju gluparija.
Last edited by Ringo10 on 19/1/2018, 15:55; edited 1 time in total
2015-09-24
Dva plemena, dovedena iz Male Azije -Ur i Nut...Otud i "arnaut"...
Beč im je formirao pismo, uveo jedinstveni jezik, pomirio plemena i stvorio albansku naciju. Pre toga nisu postojali kao nacija i to ne kažu Srbi već Bugari na osnovu dokumenata pronađenih u bečkim arhivama.Ringo10 wrote:PA dobro sad i vi Srbi serete. Nije mogao Beč da izmisli Albance. Gluposti.dzango wrote:Pamflet pisan po porudžbini Beča u okviru plana formiranja albanske nacije.vuksadinare wrote:Procitajte knjige najveceg albanologa ovih prostor Milana Sufflaja..bice vam sve jasno..
Ali to sa Ilirima je po meni besmislica a pročitao sam na tone matrijala i za i protiv.
I to je povijesno nedokazano. I Mongolske invazione horde su pogrešno nazivali Tatarima sve do danas.Stanojko wrote:Dva plemena, dovedena iz Male Azije -Ur i Nut...Otud i "arnaut"...
2015-09-24
Ma zaboli me uvce za mitomaniju ko je nema..prvi mitomani su uvjerljivo srbi i tu dileme nema...i kad prigovaraju nekim drugima o mitomaniji cisti bezobrazluk...ja pricam sa politickog stanovista...za vrijeme prve i druge jugovine jedini cvrsti saveznici u borbi protiv bg hegemona..to se vidi i po politickim stradalnicima..dodao bi jos tu i crnogorske nacionaliste u kraljevini kao saveznike ostali prc milojkoRingo10 wrote:Ne kažem da ih ne treba poštivati kao i sve druge, ali njihova nacionalna megalomanija je takva da je Deretić prema njima amater. Osobno se uvjerio.vuksadinare wrote:Albance treba postivati...bar nesrbi iz ex yu..dok su im kosti lomili najvidjenije ljude trpali u zatvore...iskreno drugi nesrbi u ex yu su zabijali glavu u pijesak bar vecina..a jedini su imali muda javne i gradjsnske prosvjede raditi protiv milosevica i nadiruceg srpskog imperijalizma i terora..jebiga sto je je..to se pobit ne moze..ostaje zapisani i snimljeno
2015-09-08
MA sve to može da stoji, ne znam, ali su postojali, nije ih niko klonirao na Balkanu.dzango wrote:Beč im je formirao pismo, uveo jedinstveni jezik, pomirio plemena i stvorio albansku naciju. Pre toga nisu postojali kao nacija i to ne kažu Srbi već Bugari na osnovu dokumenata pronađenih u bečkim arhivama.Ringo10 wrote:PA dobro sad i vi Srbi serete. Nije mogao Beč da izmisli Albance. Gluposti.dzango wrote:Pamflet pisan po porudžbini Beča u okviru plana formiranja albanske nacije.vuksadinare wrote:Procitajte knjige najveceg albanologa ovih prostor Milana Sufflaja..bice vam sve jasno..
2015-09-24
Poštivati se s njima i održavati dobre odnose.vuksadinare wrote:Ma zaboli me uvce za mitomaniju ko je nema..prvi mitomani su uvjerljivo srbi i tu dileme nema...i kad prigovaraju nekim drugima o mitomaniji cisti bezobrazluk...ja pricam sa politickog stanovista...za vrijeme prve i druge jugovine jedini cvrsti saveznici u borbi protiv bg hegemona..to se vidi i po politickim stradalnicima..dodao bi jos tu i crnogorske nacionaliste u kraljevini kao saveznike ostali prc milojkoRingo10 wrote:Ne kažem da ih ne treba poštivati kao i sve druge, ali njihova nacionalna megalomanija je takva da je Deretić prema njima amater. Osobno se uvjerio.vuksadinare wrote:Albance treba postivati...bar nesrbi iz ex yu..dok su im kosti lomili najvidjenije ljude trpali u zatvore...iskreno drugi nesrbi u ex yu su zabijali glavu u pijesak bar vecina..a jedini su imali muda javne i gradjsnske prosvjede raditi protiv milosevica i nadiruceg srpskog imperijalizma i terora..jebiga sto je je..to se pobit ne moze..ostaje zapisani i snimljeno
Ali moj vam je savjet da im ne date da se naseljavaju u Hrvatsku u većem broju. Onda će prijateljstvo brzo da ispari, vjeruj mi.
2015-09-24
Pa ovo je u rangu dace patka..uozbilji se stanojko..Stanojko wrote:Dva plemena, dovedena iz Male Azije -Ur i Nut...Otud i "arnaut"...
2015-09-08
Postojali su kao nomadska plemena koja na samom Kosovu iz srednjeg veka nemaju ni WC a kamoli nešto više. Kao nacija su formirani tek u 20. veku na inicijativu Austrougarske a kao protivteža Srbiji.Ringo10 wrote:MA sve to može da stoji, ne znam, ali su postojali, nije ih niko klonirao na Balkanu.dzango wrote:Beč im je formirao pismo, uveo jedinstveni jezik, pomirio plemena i stvorio albansku naciju. Pre toga nisu postojali kao nacija i to ne kažu Srbi već Bugari na osnovu dokumenata pronađenih u bečkim arhivama.Ringo10 wrote:PA dobro sad i vi Srbi serete. Nije mogao Beč da izmisli Albance. Gluposti.dzango wrote:Pamflet pisan po porudžbini Beča u okviru plana formiranja albanske nacije.vuksadinare wrote:Procitajte knjige najveceg albanologa ovih prostor Milana Sufflaja..bice vam sve jasno..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Navijači BiH oduševili domaćine: Nisu navijali u spomen na žrtve terora
» Bruka!Spanska letovalista kao ratišta!
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Muslimansko pleme u kome se muškarci pokrivaju, a žene imaju ljubavnike
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
» Bruka!Spanska letovalista kao ratišta!
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» Muslimansko pleme u kome se muškarci pokrivaju, a žene imaju ljubavnike
» Masakr u Brazilu:Rudari se hvalili da su ubili i raskomadali izolirano amazonsko pleme
Page 3 of 9