PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
Sjecam se vremena kad je sesum jos bio teenager i otisao u bundesligu ....usporedbe sa jacksonom richardsonom ...kakav krajiski diverzant ,pravi srbin
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Btw Tatta je za Kobca mali mis,to sto ovaj radi zdravko moze samo u snovima natopljenim kokainom dozivjeti
2017-07-30
Sexual Tyrannosaurus wrote:Sjecam se vremena kad je sesum jos bio teenager i otisao u bundesligu ....usporedbe sa jacksonom richardsonom ...kakav krajiski diverzant ,pravi srbin
Ne za šešuma, za nenadića. Lik i jeste čarobnjak, i to sa oba iskidana kolena... Ne smem ni da zamislim kakav bi to tek igrač bio da niije kidao kolena
Guest- Guest
kic wrote:Браћала wrote:kic wrote:
Srbi imaju mladu ekipu mora se reći, a mene zanima kako će Cindrić funkcionirati protiv jačih obrana, sve u svemu, Split super domaćin..
Koja mlada ekipa, ljtb? Marković 31, šešum i nenadić 31, vujin 33...
Tragično je što je ta generacija bila juniorski evropski i svetski prvak, a u rukometu za velike nije napravila ništa osim onog domaćinskog srebra 2012. Problem je struka ovde najveći. Kada je vranješ kratko bio selektor, mogli smo da polažemo neke nade u naš rukomet, jer su imali ideju, brzinu i agresivnost. Sa ovom filozofijom rukometa iz 80-ih godina, još crnje nam se piše protiv šveda i islandjana...
a dobro onda ste jednostavno losi xD
mislim da je navijanje bilo ekstra korektno za razliku kad ste na silu osvojili srebro i vikali nam da ste ustase, ali dobro..
Nije ni u beogradu bilo nešto preekstremno navijanje-samo jbg, vi hrvatibste pa mnogo osetljivi...
Guest- Guest
Navijanje bilo korektno a nije bilo navijača Srbije
Vidjeli bi sportsko navijanje da je bilo srba
Браћала wrote:Sexual Tyrannosaurus wrote:Sjecam se vremena kad je sesum jos bio teenager i otisao u bundesligu ....usporedbe sa jacksonom richardsonom ...kakav krajiski diverzant ,pravi srbin
Ne za šešuma, za nenadića. Lik i jeste čarobnjak, i to sa oba iskidana kolena... Ne smem ni da zamislim kakav bi to tek igrač bio da niije kidao kolena
Procitaj ponovno moj post
2017-07-30
mali Zlovenci..
i tko jos daje nagradu igraca utakmice porazenoj ekipi
kakva napeta završnica, neka ipak su mi malo draži makedonci
skripar-
2015-08-09
Sta je tebi...scorpion wrote:Navijanje bilo korektno a nije bilo navijača Srbije
Usporedjivas europski stup civilizacije sa barbarima i iatocnjackin olosem
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I meni istoskripar wrote:kakva napeta završnica, neka ipak su mi malo draži makedonci
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Drago mi je da su janezi popušili. Jebeno navijanje Makedonaca.
Guest- Guest
Brate ja sam protiv mržnje između dva bratska narodaDesert_fox wrote:Sta je tebi...scorpion wrote:Navijanje bilo korektno a nije bilo navijača Srbije
Usporedjivas europski stup civilizacije sa barbarima i iatocnjackin olosem
Jel' mi imamo koga na golu ?
Zeko-
2015-08-26
E, moj Linček, jebo te Alilović.
Zeko-
2015-08-26
protiv šveđana evo opet alilovića no1 taj lik nekom puši ispod stola u životu nije odigrao dobru utakmicu u hr dresu ima više kredita nego wenger
ide ovo i na 8 razlike na kraju
skripar-
2015-08-09
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Similar topics
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO