PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 19
Page 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
uvod
First match(es) will be played on 12 January 2018. Source:
Rules for classification: 1) points; 2) head-to-head points; 3) head-to-head goal difference; 4) head-to-head number of goals scored; 5) Goal difference.
(H) Host.
Group A[edit]
Croatia (H) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | Main round |
Sweden | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |
Serbia | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |
Iceland | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | Eliminated |
Rules for classification: 1) points; 2) head-to-head points; 3) head-to-head goal difference; 4) head-to-head number of goals scored; 5) Goal difference.
(H) Host.
12 January 2018 18:15 | Sweden | v | Iceland | Spaladium Arena, Split |
12 January 2018 20:30 | Croatia | v | Serbia | Spaladium Arena, Split |
14 January 2018 18:15 | Serbia | v | Sweden | Spaladium Arena, Split |
14 January 2018 20:30 | Iceland | v | Croatia | Spaladium Arena, Split |
16 January 2018 18:15 | Serbia | v | Iceland | Spaladium Arena, Split |
16 January 2018 20:30 | Croatia | v | Sweden | Spaladium Arena, Split |
Guest- Guest
Re: PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
Ono sa Crnom Gorom nije bilo dobro. Na pocetku smo kruzili sa loptom u sredini, koristili krila na postavljenu obranu Crnogoraca.
Ali ostalo je bilo lose. Malo kontri, trebali bi odmah po primljenom golu ili tehnickoj pogresci suparnika ici u kontru ili polukontru, Duvnjak je imao jednu solo skolsku akciju. Ovisimo o individualnom raspolozenju i formi, a premalo je takvih koji su raspolozeni. Musa, Mamic, Kontrec, Karacic, Mihic...svi se jos traze.
Cervar je bio u pravu, Njemacka, Norveska, Danska, Slovenija, Spanjolska, a posebno Francuska bi to iskaznjavali. Mozda i Island i Srbija.
Ali ostalo je bilo lose. Malo kontri, trebali bi odmah po primljenom golu ili tehnickoj pogresci suparnika ici u kontru ili polukontru, Duvnjak je imao jednu solo skolsku akciju. Ovisimo o individualnom raspolozenju i formi, a premalo je takvih koji su raspolozeni. Musa, Mamic, Kontrec, Karacic, Mihic...svi se jos traze.
Cervar je bio u pravu, Njemacka, Norveska, Danska, Slovenija, Spanjolska, a posebno Francuska bi to iskaznjavali. Mozda i Island i Srbija.
Guest- Guest
O, i komsije...ceka vas krasan docek, da uzvratimo za vase necuveno gostoprimstvo 2012. :)
Guest- Guest
Sve ispod +10 za hrvatsku je prvoklasna senzacija...
Ništa ne znamo.
Ništa ne znamo.
Guest- Guest
kolerik wrote:O, i komsije...ceka vas krasan docek, da uzvratimo za vase necuveno gostoprimstvo 2012. :)
sat2-
2015-09-28
https://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/video-foto-hrvatski-navijaci-napadnuti-kamenjem-i-sjekirama-kod-novog-sada-bilo-je-uzasno.-mislila-sam-da-sam-gotova/1634649/
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:kolerik wrote:O, i komsije...ceka vas krasan docek, da uzvratimo za vase necuveno gostoprimstvo 2012. :)
<3 <3
Guest- Guest
Dakle Srbija, Island pa Svedska po rasporedu. Sto je najbolji raspored koji mozes dobiti u ovakvoj skupini. Bitno je da se emotivno ne potrose i izgore protiv Srbije, trebali bi u EP uci sa 75%, da nam se ne desi energetski slom na kraju natjecanja.
Mamic ce tu biti kljucan igrac, on ce odluciti kako cemo se plasirati. Dobro, tu su jos i Karacic, Gojun, Stipancic, Kontrec, Cupic, Mihic, Strlek, Horvat i jako je vazno da imamo prvog vratara koji ce se maksimalno razbraniti.
Vori je tu da nekog slomi, iznudi iskljucenje, cisto samopouzdanja radi :) <3<3
Cindric i Duvnjak nisu upitni, prekvalitetni su da odigraju lose, ali Cindric ne moze igrati 6-0 obranu.
Kopljar je izgubljen slucaj, na onu visinu da ima odraz i snazan i precizan sut, Kiril Lazarov bi bio nepoznat igrac, nemam komentara.
Mamic ce tu biti kljucan igrac, on ce odluciti kako cemo se plasirati. Dobro, tu su jos i Karacic, Gojun, Stipancic, Kontrec, Cupic, Mihic, Strlek, Horvat i jako je vazno da imamo prvog vratara koji ce se maksimalno razbraniti.
Vori je tu da nekog slomi, iznudi iskljucenje, cisto samopouzdanja radi :) <3<3
Cindric i Duvnjak nisu upitni, prekvalitetni su da odigraju lose, ali Cindric ne moze igrati 6-0 obranu.
Kopljar je izgubljen slucaj, na onu visinu da ima odraz i snazan i precizan sut, Kiril Lazarov bi bio nepoznat igrac, nemam komentara.
Guest- Guest
Браћала wrote:kako ingra samara glupog bandica...
Vi stvarno vjerujete u svasta ,da zivis u krajini znao bi da je to na obostranu korist . Igra za raju .ovi ce se naplatiti a banderas ce opet biti spasitelj ,najveci hercegovac ,ovaj hrvat u zagrebu uz zdravka m.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Браћала wrote:Sve ispod +10 za hrvatsku je prvoklasna senzacija...
Ništa ne znamo.
Brate srbine,mi ifiltrirani krajisnici promatramo iz bliza situaciju .
Insajderski ti tvrdim da je ovo najgora repka koju hrvatska ima u zadnjih 10 godina
Ni blizu bivsih klasa .
Duvnjak je nacet ozljedama i nespreman,cindric jest dobar ,no ne u ovom sustavu i sa ovim suigracima . Vanjska linija (suteri) tragicni . Strlek jedino sto vrijedi ,eventualno cupic na krilu ako se ne bude glupirao .pivoti nepostojeci .
Naravno kao i kod nas srba se javila domacinska euforija ,pa uz dosta srece ,sudacki poguranac i euforiju mozda izbore polufinale (btw tad bi cervaru trebalo podic spomenik ili ga proglasiti vitezom) .
Uglavnom uz ovaj skart ce biti tesko otvaranje +2+3 protiv nase srbije ,jerbo smo jadniji i od ovakvih hrvata.
2017-07-30
svejedno ovi srbi nemaju šanse u splitu
a ti seksuale samo piši romane
skripar-
2015-08-09
a ček ti si kao neki srbin, nisam ni skužioSexual Tyrannosaurus wrote:Браћала wrote:Sve ispod +10 za hrvatsku je prvoklasna senzacija...
Ništa ne znamo.
Uglavnom uz ovaj skart ce biti tesko otvaranje +2+3 protiv nase srbije ,jerbo smo jadniji i od ovakvih hrvata.
ajde ti na raport kod brata operwa pa ćemo vidit šta ćemo s tobom
;)
skripar-
2015-08-09
skripar wrote:a ček ti si kao neki srbin, nisam ni skužioSexual Tyrannosaurus wrote:Браћала wrote:Sve ispod +10 za hrvatsku je prvoklasna senzacija...
Ništa ne znamo.
ajde ti na raport kod brata operwa pa ćemo vidit šta ćemo s tobom
;)
Svi smo mi Srbi,samo to ne znamo .
Spašava te činjenica što imaš Bianconere na avataru
Inače bi pomislio da si u rodu sa našim gancijem
2017-07-30
skripar wrote:svejedno ovi srbi nemaju šanse u splitu
Ne bojim se ja za nas , u Splitu nas nece dirati ,jedini bolji docek bi imali u nasoj Rijeci .
A slobodno mozes demantirati moju opasku o stanju hr rukometa . Ako mozes ,that is...
Last edited by Sexual Tyrannosaurus on 10/1/2018, 12:20; edited 2 times in total
2017-07-30
Sexual Tyrannosaurus wrote:
Svi smo mi Srbi,samo to ne znamo .
skripar-
2015-08-09
idi ti na raport ;)Sexual Tyrannosaurus wrote:skripar wrote:svejedno ovi srbi nemaju šanse u splitu
Ne bojim se ja za nas , u Splitu nas nece dirati ,jedini bolji docek bi imali u nasoj Rijeci .
A slobodno me mozes demantirati moju opasku o stanju hr rukometa . Ako mozes ,that is...
skripar-
2015-08-09
skripar wrote:idi ti na raport ;)Sexual Tyrannosaurus wrote:skripar wrote:svejedno ovi srbi nemaju šanse u splitu
A slobodno me mozes demantirati moju opasku o stanju hr rukometa . Ako mozes ,that is...
Mi krajisnici vjesto manipuliramo nacistima
2017-07-30
Ne piše čovjek nikakve romane, hrvatska je katastrofa. Gledao neki dan utakmicu protiv Crne Gore i Bože me sačuvaj. Francuska će osvojit lakše nego ikad (ako joj je hrvatska glavni konkurent)skripar wrote:a ti seksuale samo piši romane
Page 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet