PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 19
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
Uglavnom cetnicija ponizena i porazena ...ponosan
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bracala pozdravi kevu hahahaha
skripar-
2015-08-09
U tuzi je tursko srpce skupa snjime naricu i Feral Tribune gaysiskripar wrote:bracala pozdravi kevu hahahaha
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kako ustase jebu malu cigansku srbadiju
2015-09-13
Nisam dugo ali sada se odo urokat u svetom hrvatskom dresu u hrvatski klub i sa ponosom zapivat
EVO ZORE EVO DANA U CAST NASE SVETE POBJEDE NAD SMECARSKOM IZMISLJENOM NACIJOM
PALIIIIIIIII
EVO ZORE EVO DANA U CAST NASE SVETE POBJEDE NAD SMECARSKOM IZMISLJENOM NACIJOM
PALIIIIIIIII
2015-09-13
Srbi imaju mladu ekipu mora se reći, a mene zanima kako će Cindrić funkcionirati protiv jačih obrana, sve u svemu, Split super domaćin..
Браћала wrote:Sve ispod +10 za hrvatsku je prvoklasna senzacija...
Ništa ne znamo.
darth_vader-
2014-04-17
Ajmo sad svi euforija...svjetski prvaci ecetera, ecetera...neka pati koga smeta...klap klap klap...
darth_vader-
2014-04-17
Svjetski prvaci na europskom prvenstvujasambrend wrote:Ajmo sad svi euforija...svjetski prvaci ecetera, ecetera...neka pati koga smeta...klap klap klap...
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
kic wrote:
Srbi imaju mladu ekipu mora se reći, a mene zanima kako će Cindrić funkcionirati protiv jačih obrana, sve u svemu, Split super domaćin..
Koja mlada ekipa, ljtb? Marković 31, šešum i nenadić 31, vujin 33...
Tragično je što je ta generacija bila juniorski evropski i svetski prvak, a u rukometu za velike nije napravila ništa osim onog domaćinskog srebra 2012. Problem je struka ovde najveći. Kada je vranješ kratko bio selektor, mogli smo da polažemo neke nade u naš rukomet, jer su imali ideju, brzinu i agresivnost. Sa ovom filozofijom rukometa iz 80-ih godina, još crnje nam se piše protiv šveda i islandjana...
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ajmo sad svi euforija...svjetski prvaci ecetera, ecetera...neka pati koga smeta...klap klap klap...
sat2-
2015-09-28
Btw. ne znam koja jebena euforija i slavlje kao da smo prvaci nakon pobjede protiv te raspale Srbije. Da si pobijedio neku renomiranu i dobru ekipu, ajde. Ovako, smiješno.
S obzirom na kvalitetu koju ipak imamo, a i činjenicu da igramo doma, valjda bi medalja tribala biti cilj, a ne slaviti pobjedu protiv nekih autsajdera kao da si posta prvak.
S obzirom na kvalitetu koju ipak imamo, a i činjenicu da igramo doma, valjda bi medalja tribala biti cilj, a ne slaviti pobjedu protiv nekih autsajdera kao da si posta prvak.
Guest- Guest
"O problemima hrvatskog rukometa i njegovim čelnicima napisao sam desetke kritičkih tekstova. Vjerojatno ću ih napisati još čim zasluže. Ali jednu stvar ne želim prešutjeti.
Mogli su naći tisuću opravdanja i objašnjenja. Mogli su se izvlačiti na nezavršen i otužan eksterijer Spaladium Arene. Na odugovlačenje Grada s potpisivanjem ugovora. Na financijske probleme. Na južinu. Na piciginaše s Bačvica. Na marjanskog vepra. Na mirise s Karepovca. Mogli su, poput nekih drugih, palamuditi one traljave i tupave idiotarije o *svastikašima, orjunašima i mrziteljima svega hrvatskog*.
Mogli su. Ali nisu. Svejedno su inzistirali da hrvatska rukometna reprezentacija igra u tom svojeglavom i tvrdoglavom, ali nikad hladnom gradu koji ju je dočekao raširenih ruku i srca. Tamo gdje nogometna već dva desetljeća jako rijetko svraća jer se čelnicima saveza ne sviđa izmet koji će letjeti u njihovom smjeru. Pa onda radije žrtvuju reprezentaciju nego sebe."
http://telesport.telegram.hr/kolumne/juris/dvije-pobjede/
Mogli su naći tisuću opravdanja i objašnjenja. Mogli su se izvlačiti na nezavršen i otužan eksterijer Spaladium Arene. Na odugovlačenje Grada s potpisivanjem ugovora. Na financijske probleme. Na južinu. Na piciginaše s Bačvica. Na marjanskog vepra. Na mirise s Karepovca. Mogli su, poput nekih drugih, palamuditi one traljave i tupave idiotarije o *svastikašima, orjunašima i mrziteljima svega hrvatskog*.
Mogli su. Ali nisu. Svejedno su inzistirali da hrvatska rukometna reprezentacija igra u tom svojeglavom i tvrdoglavom, ali nikad hladnom gradu koji ju je dočekao raširenih ruku i srca. Tamo gdje nogometna već dva desetljeća jako rijetko svraća jer se čelnicima saveza ne sviđa izmet koji će letjeti u njihovom smjeru. Pa onda radije žrtvuju reprezentaciju nego sebe."
http://telesport.telegram.hr/kolumne/juris/dvije-pobjede/
Guest- Guest
Zacepi labrnju orjunasu sa karepovca i pripremi se za sudjenje za veleizdaju
2015-09-13
Браћала wrote:kic wrote:
Koja mlada ekipa, ljtb? Marković 31, šešum i nenadić 31, vujin 33...
Tragično je što je ta generacija bila juniorski evropski i svetski prvak, a u rukometu za velike nije napravila ništa osim onog domaćinskog srebra 2012. Problem je struka ovde najveći. Kada je vranješ kratko bio selektor, mogli smo da polažemo neke nade u naš rukomet, jer su imali ideju, brzinu i agresivnost. Sa ovom filozofijom rukometa iz 80-ih godina, još crnje nam se piše protiv šveda i islandjana...
a dobro onda ste jednostavno losi xD
mislim da je navijanje bilo ekstra korektno za razliku kad ste na silu osvojili srebro i vikali nam da ste ustase, ali dobro..
Sjecam se vremena kad je sesum jos bio teenager i otisao u bundesligu ....usporedbe sa jacksonom richardsonom ...kakav krajiski diverzant ,pravi srbin
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Similar topics
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja