Mocni japan zivotinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mocni japan zivotinja
Tema o sp u rukometu
Izvukli smo bod protiv Gokua i ekipe
Bolje da se kao srbi nismo pojavili,manje bi se brukali
Mali zuti su nas unistili, strah me sto ce tek biti protiv crnaca i nordijskih bedevija
Izvukli smo bod protiv Gokua i ekipe
Bolje da se kao srbi nismo pojavili,manje bi se brukali
Mali zuti su nas unistili, strah me sto ce tek biti protiv crnaca i nordijskih bedevija
Guest- Guest
Re: Mocni japan zivotinja
Prvo zuti..sada crni kurac... a na kraju bijeli ..prava kozmopolitska samaranja
Guest- Guest
Njemačkoj pobjeda bez borbe, Zelenortska Republika nema dosta igrača
Zelenortska Republika borila se sa zarazom koronavirusom i sedmorica igrača završila su u karanteni nakon pozitivnih testova.
Prema pravilima, da bi susret bio održan, reprezentacija mora imati minimalno deset raspoloživih igrača u zapisniku. Afrički predstavnik u ovom trenutku ima njih - devet.
Zelenortska Republika borila se sa zarazom koronavirusom i sedmorica igrača završila su u karanteni nakon pozitivnih testova.
Prema pravilima, da bi susret bio održan, reprezentacija mora imati minimalno deset raspoloživih igrača u zapisniku. Afrički predstavnik u ovom trenutku ima njih - devet.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Trebali su prijavit trenera i revijalno odigrat. Izgubili bi ionako.
Gledam utakmice ...jbt zdrijeb je dirigiran vise nego u uefine CL
Mi cemo se do cetvrtfinala prosetati sa najlosijom igrom u zadnjih 7 godina
Mi cemo se do cetvrtfinala prosetati sa najlosijom igrom u zadnjih 7 godina
Guest- Guest
od blaža haubice z marofa i metličića nemaš 1 igrača koji može dati gol s 9-10 metara idi u kurac
2015-08-25
Pad kvalitete je ocit ... plus cervar je prestar ..jbt zna samo imenovati jednoga ..Šarac ovo..Šarac ono..mora da mu je ime ostalo iz nekog starog jugoslavenskog filma u sjecanju
Guest- Guest
SP u rukometu
Argentina na početku vodila 9:3 i ovi u završnici drama teška i Katar napravi 26:25 i omogući Hrvatskoj većeras u 20:30 da protiv Danske koja je oslabljena većeras i ta utakmica joj ne igra jer su već kvlaificirali , da pobjedom protiv Danske mi ipak uspijemo uć u četvrtfinale.
https://www.klix.ba/sport/rukomet/katar-pobijedio-argentinu-hrvatska-ostala-u-igri-za-cetvrtfinale/210125133
Koja drama u našoj skupini na ovom SP.
https://www.klix.ba/sport/rukomet/katar-pobijedio-argentinu-hrvatska-ostala-u-igri-za-cetvrtfinale/210125133
Koja drama u našoj skupini na ovom SP.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
imam info iznutra
xavi i guardiola pripremili taktiku za pobjedu katara i tako su HR dali šansu za prolaz, kakvi momci hvala im
xavi i guardiola pripremili taktiku za pobjedu katara i tako su HR dali šansu za prolaz, kakvi momci hvala im
2015-08-25
Ako kojim cudom dobijemo ispasti ce da je to sve cervarov masterplan kojim je motivirao nas i gospodu iz katra
Guest- Guest
Gledam utakmicu al iskreno kad vidin ovo da ni protiv ovakve oslabljene Danske koja ovdje nema ni neki imperativ da pobjedi jer je već prošla i čuva se za četvrti finale onda je moj zaključak da mi i nemamo šta tražlt među prvih osam i onda se još i nadat nekoj medalji na SP.
Ovo mučenje je bolje završiti večeras i onda napraviti opsežnu analizu šta se točno ovdje desilo.
24:16 za Dansku a 38 minuta. Sedam razlike. Loši smo totalno.
Ovo mučenje je bolje završiti večeras i onda napraviti opsežnu analizu šta se točno ovdje desilo.
24:16 za Dansku a 38 minuta. Sedam razlike. Loši smo totalno.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Moćni HNL, životinja!
» Mocni dinamo zivotinja
» Mocni vojvoda milijun
» Moćna Mrnja životinja
» Moćni Todorić
» Mocni dinamo zivotinja
» Mocni vojvoda milijun
» Moćna Mrnja životinja