Evropsko prvenstvo u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 22
Page 1 of 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Evropsko prvenstvo u rukometu
Skupina A : Hrvatska , Srbija , Cg i Bjelorusija. Sve utakmice se igraju u Grazu prvi krug.
Večeras Hrvatska CG u 20:30 a sad igraju Srbija i Bjelorusija u 18:15
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Europsko_prvenstvo_u_rukometu_-_Austrija,_Norve%C5%A1ka_i_%C5%A0vedska_2020.
Bitno je dobit CG da sami sebi ne zakompliciramo odma na početku skupinu.
Večeras Hrvatska CG u 20:30 a sad igraju Srbija i Bjelorusija u 18:15
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Europsko_prvenstvo_u_rukometu_-_Austrija,_Norve%C5%A1ka_i_%C5%A0vedska_2020.
Bitno je dobit CG da sami sebi ne zakompliciramo odma na početku skupinu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu
Ocekivamo u slucaju uspjeha da sve nagrade lovorike priznanja cestitke dobije Luka Modric. .jer da se on nije rodio i motivirao nase rukometase nas nebi bilo nigdi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dabogda sve izgubili!
Nosimo ovo imam neki filing
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bjelorusija razguzila Srbiju. Oni su još u tri put većem kurcu nego mi.
Roland Deschain wrote:Bjelorusija razguzila Srbiju. Oni su još u tri put većem kurcu nego mi.
Sekta je rasturila nekoć trofejni sport i svela ga na poluprpfesionalni nivo. Savez smrdi, struka smrdi, igrači smrde...
Guest- Guest
Zato sto je Gobac rukometni Tattafridrih_niche wrote:Zasto to?Roland Deschain wrote:Dabogda sve izgubili!
:(
Zapravo jos je i gori
Guest- Guest
Ali... ali... Repka je u pitanju!Dybala wrote:Zato sto je Gobac rukometni Tattafridrih_niche wrote:Zasto to?Roland Deschain wrote:Dabogda sve izgubili!
Zapravo jos je i gori
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ali... ali... Repka je u pitanju!Dybala wrote:Zato sto je Gobac rukometni Tattafridrih_niche wrote:Zasto to?Roland Deschain wrote:Dabogda sve izgubili!
Zapravo jos je i gori
Ne budi licemjer Krivaja,isto si govorio za nogometnu repku u rusiji
Guest- Guest
Ja samo malo prcan Tominja...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ali... ali... Repka je u pitanju!Dybala wrote:Zato sto je Gobac rukometni Tattafridrih_niche wrote:Zasto to?Roland Deschain wrote:Dabogda sve izgubili!
Zapravo jos je i gori
Ima potpuno pravo šta želi da sve izgube, ka šta su svi normalni želili nogometnoj Repki sve da izgube...
Kad je neko lopov onda mu ne možeš želit nesto dobro...
:D
Guest- Guest
Ovima to ni ne moram zeljeti koliko su losi
Nema tu kvalitete ,razigravanje za 7-10 mjesta
Guest- Guest
Bitno da Kobac kaze da se za repku igra srcem a lova ce doci poslije
Kad ih on proda nakon izlaganja ..naravno uz dobar postotak
Kad ih on proda nakon izlaganja ..naravno uz dobar postotak
Guest- Guest
Zato što su feštali uz pjevanje hajdukove himne. Pa kad su toliko jadni nek onda budu luzeri ko i prćija od sekte.fridrih_niche wrote:Zasto to?Roland Deschain wrote:Dabogda sve izgubili!
Roland Deschain wrote:Zato što su feštali uz pjevanje hajdukove himne. Pa kad su toliko jadni nek onda budu luzeri ko i prćija od sekte.fridrih_niche wrote:Zasto to?Roland Deschain wrote:Dabogda sve izgubili!
Tribali su pivat ‘jebi se, jebi Splite’ pa da dobiju tvoj blagoslov...
:p
Guest- Guest
Užasna Repka...Dybala wrote:Ovima to ni ne moram zeljeti koliko su losi
Ne možeš im ni zelit zlo koliko su jadni...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:ka šta su svi debili želili nogometnoj Repki sve da izgube...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ali... ali... Repka je u pitanju!Dybala wrote:Zato sto je Gobac rukometni Tattafridrih_niche wrote:
Zasto to?
Zapravo jos je i gori
fridrih_niche wrote:Užasna Repka...Dybala wrote:Ovima to ni ne moram zeljeti koliko su losi
Ne možeš im ni zelit zlo koliko su jadni...
Slobodni pad kvalitete zadnjih 10 godina
Mnogi koji su zaobilaznim putem( da nisu bili u ppd -zvuci kao naziv misomora) osli van i imaju kvalitetu se ne zovu
Cindric jedva dobio poziv nakon sto je postao prvak europe i mvp final foura jbt
Guest- Guest
Najveći si licemjer odi...Roland Deschain wrote:fridrih_niche wrote:ka šta su svi debili želili nogometnoj Repki sve da izgube...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ali... ali... Repka je u pitanju!Dybala wrote:
Zato sto je Gobac rukometni Tatta
Zapravo jos je i gori
Zasluzija si da te žena izudara papučom...
:p
Guest- Guest
Page 1 of 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u sexu
» Evropsko prvenstvo u košarci '17