PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
Ne piše čovjek nikakve romane, hrvatska je katastrofa. Gledao neki dan utakmicu protiv Crne Gore i Bože me sačuvaj. Francuska će osvojit lakše nego ikad (ako joj je hrvatska glavni konkurent)skripar wrote:a ti seksuale samo piši romane
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Pripremne utakmice nikad nisu bile mjerilo. Što bi onda Srbi trebali reći, izgubili su sve. Vidjelo se da naši ne idu 100%, uz to je Červar puno miješao ekipu.
Guest- Guest
svi nas zivi nakantali, tako da nam se ne pise dobro u splitu. mada bih naravno voleo da napravimo velikosrpsku agresiju prema hrvatima za neki dan...
Guest- Guest
Ja ću ići tu u Zagrebu s ekipom na utakmicu Slovenija:Makedonija. Naravno, navijat za Makedonce.
Guest- Guest
Nisam za Srbe ništa ni rekao, niti imam pojma kakvi su. Kažem da Hrvatska više nije ni sjena one momčadi od vremena Balića, Lackovića, Metličića, Vorija...Tommy R wrote:Pripremne utakmice nikad nisu bile mjerilo. Što bi onda Srbi trebali reći, izgubili su sve. Vidjelo se da naši ne idu 100%, uz to je Červar puno miješao ekipu.
Nije, teško da će se i ponoviti takva generacija, ali i ovi današnji su dovoljno dobri da na svakom prvenstvu budemo kandidati za medalju.scorpion wrote:Nisam za Srbe ništa ni rekao, niti imam pojma kakvi su. Kažem da Hrvatska više nije ni sjena one momčadi od vremena Balića, Lackovića, Metličića, Vorija...Tommy R wrote:Pripremne utakmice nikad nisu bile mjerilo. Što bi onda Srbi trebali reći, izgubili su sve. Vidjelo se da naši ne idu 100%, uz to je Červar puno miješao ekipu.
Guest- Guest
Pa vjerojatno neće nikad, isto kao ni generacija vatrenih. Nisam baš siguran, ali ne znam kakvi su sad Njemci, Španjolci i Šveđani. Hrvatska nema rukometne škole i klubove, to je glavni problem. Jel postoji u hrvatskoj neki klub osim Zagreba u rukometu? Mislim na neki vrijedan spomena?!Tommy R wrote:Nije, teško da će se i ponoviti takva generacija, ali i ovi današnji su dovoljno dobri da na svakom prvenstvu budemo kandidati za medalju.scorpion wrote:Nisam za Srbe ništa ni rekao, niti imam pojma kakvi su. Kažem da Hrvatska više nije ni sjena one momčadi od vremena Balića, Lackovića, Metličića, Vorija...Tommy R wrote:Pripremne utakmice nikad nisu bile mjerilo. Što bi onda Srbi trebali reći, izgubili su sve. Vidjelo se da naši ne idu 100%, uz to je Červar puno miješao ekipu.
koje lupetanje u prazno pa daj se više roknite
End- Posts : 21177
2015-08-25
na ovom forumu su najveći stručnjaciEnd wrote:koje lupetanje u prazno pa daj se više roknite
skripar-
2015-08-09
Uopće neću pratit ovo prvenstvo...
Manje je zanimljivo i od utakmica Junajtida...
;)
Manje je zanimljivo i od utakmica Junajtida...
;)
Guest- Guest
Izgleda da je cbetković stao u 85-oj kada je metaloplastika harala evropom. Neka mu neko kaže da je rukomet danas 3x brži...
Guest- Guest
Mislio sam da su Srbi bolji. S pol snage ih dobijamo uvjerljivo.
Guest- Guest
Kakva je blasfemija da nakon perića, šterbika, šarića instanića tebi branr ovi dunsteri...
Guest- Guest
utakmica riješena ovaj trga staklenog duvnjaka i naravno ozljeda bravo lino čokolino
Na žalost ne postoji. Da politika (u prvom redu saveza) nije bila uništiti sve ostale klubove na ovaj ili onaj način, možda bi i dalje bili na onoj razini od prije 7-8, 10 godina. Ne triba zaboraviti odakle su došli jedan Balić, Metličić i još mnogi drugi.scorpion wrote:Pa vjerojatno neće nikad, isto kao ni generacija vatrenih. Nisam baš siguran, ali ne znam kakvi su sad Njemci, Španjolci i Šveđani. Hrvatska nema rukometne škole i klubove, to je glavni problem. Jel postoji u hrvatskoj neki klub osim Zagreba u rukometu? Mislim na neki vrijedan spomena?!Tommy R wrote:Nije, teško da će se i ponoviti takva generacija, ali i ovi današnji su dovoljno dobri da na svakom prvenstvu budemo kandidati za medalju.scorpion wrote:Nisam za Srbe ništa ni rekao, niti imam pojma kakvi su. Kažem da Hrvatska više nije ni sjena one momčadi od vremena Balića, Lackovića, Metličića, Vorija...Tommy R wrote:Pripremne utakmice nikad nisu bile mjerilo. Što bi onda Srbi trebali reći, izgubili su sve. Vidjelo se da naši ne idu 100%, uz to je Červar puno miješao ekipu.
Guest- Guest
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Mocni japan zivotinja
» SP u rukometu