Zagrebčanka bi zabranila Advent!!!
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zagrebčanka bi zabranila Advent!!!
Stanojko wrote:Tja,meni "tvrtka" veceras pravi zurku... nameracio sam se na jednu koleginicu da ustinem za guzu, za srecu... :)veber wrote:Inače sretan vam najhajt
em četnik em štišpa za guzicu.....saće te megi tuzit adminu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Dođu divlji pa istjeraju pitome...ide to na Balkanu u redovitim ciklusima...i svaki put sve veće palanke i selendre...
tko je tebi brende ukrao Bozic
Novovalni "civilizacijski" trendovi...
darth_vader-
2014-04-16
veber wrote:Marčelo, dojdi kod mene na cugu.
Evo dođem samo da riješim nekaj po doma
Ima, bas sam ga pojela. :)asilovski wrote:Ni tradicionalni zagrebački bakalar nema okusa zbog adventskog kirvaja
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prije cu tebe;-)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Tja,meni "tvrtka" veceras pravi zurku... nameracio sam se na jednu koleginicu da ustinem za guzu, za srecu... :)veber wrote:Inače sretan vam najhajt
em četnik em štišpa za guzicu.....saćve te megi tuzit
http://3.bp.blogspot.com/-OMk_pcjyjSg/Uw3dp5MuTUI/AAAAAAAAMQ8/gR_f8wqNLL8/s1600/Draza-Mihailovic.jpg
2014-04-11
kaj žreš mesinu?kaja wrote:Ima, bas sam ga pojela. :)asilovski wrote:Ni tradicionalni zagrebački bakalar nema okusa zbog adventskog kirvaja
2014-12-30
neto plaća 10.000 kn kao referent u agenciji a kuva bakalara svaki vikendGnječ wrote:veber wrote:Valjda zagrepčanka.
kaj zagrepčanka? milostiva!
Kermit-
2014-04-17
heheh kajice srećo moja još da na pivce odemo jojjjkaja wrote:Ima, bas sam ga pojela. :)asilovski wrote:Ni tradicionalni zagrebački bakalar nema okusa zbog adventskog kirvaja
Kermit-
2014-04-17
kaja ti po žestici dere. dofurj joj rakijetinu. recimo viljamovku.
2014-12-30
Recimo kajsiju hehehveber wrote:kaja ti po žestici dere. dofurj joj rakijetinu. recimo viljamovku.
Kermit-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Inače do 17 godine života ja nisam znao da je marelica kajsija...i obrnuto
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:ovo je ono, "smeta mi buka crkvenih zvona"
jebo joj konj mater glupu.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Dođu divlji pa istjeraju pitome...ide to na Balkanu u redovitim ciklusima...i svaki put sve veće palanke i selendre...
tko je tebi brende ukrao Bozic
Novovalni "civilizacijski" trendovi...
A stvarno ovo s bakalarom i kobasica, koja drskost.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mogu misliti što ti jadni ljudi podnose s razglasa dok neki nabrijani seljo beljo glumi DJ-a...ima da se autobombom razneses...a i ostatak je kiceraj, cim je masovna histerija prisutna, nesto kao "autohtone" feste po primorsko-dalmatinskim pripizdinama...
darth_vader-
2014-04-16
I na bakalar sa tisućljetnom tradicijom :)asilovski wrote:heheh kajice srećo moja još da na pivce odemo jojjjkaja wrote:Ima, bas sam ga pojela. :)asilovski wrote:Ni tradicionalni zagrebački bakalar nema okusa zbog adventskog kirvaja
2015-08-15
Ne volim nju, jaka mi je, od Korlata su mi dobre rakijice ; aronija, šipak i ruža i propolis medica:)veber wrote:kaja ti po žestici dere. dofurj joj rakijetinu. recimo viljamovku.
Ili neka domaća ali da je fina, od maline na primjer.
Ili bijelo vino ali slatko . A moze i šampanjac ali dobar :) i koktele ali jedan dva najviše.
Eto.. sve sam nabrojala.
:)
2015-08-15
preporučam istarski muškat žuti, iz bujštine, od kozlovića ili prelcakaja wrote:Ne volim nju, jaka mi je, od Korlata su mi dobre rakijice ; aronija, šipak i ruža i propolis medica:)veber wrote:kaja ti po žestici dere. dofurj joj rakijetinu. recimo viljamovku.
Ili bijelo vino ali slatko . A moze i šampanjac ali dobar :) i koktele ali jedan dva najviše.
Eto.. sve sam nabrojala.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Vrhunski znam. Ili one ledene berbe. Slovenci inače imaju ta bijela slatka fina vina. Inače su potpune niskoristi ali to im je dobro.Noor wrote:preporučam istarski muškat žuti, iz bujštine, od kozlovića ili prelcakaja wrote:Ne volim nju, jaka mi je, od Korlata su mi dobre rakijice ; aronija, šipak i ruža i propolis medica:)veber wrote:kaja ti po žestici dere. dofurj joj rakijetinu. recimo viljamovku.
Eto.. sve sam nabrojala.
2015-08-15
kaja wrote:Ne volim nju, jaka mi je, od Korlata su mi dobre rakijice ; aronija, šipak i ruža i propolis medica:)veber wrote:kaja ti po žestici dere. dofurj joj rakijetinu. recimo viljamovku.
Eto.. sve sam nabrojala.
Znači viljamovka.
2014-12-30
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ADVENT u Zagrebu
» ADVENT U PRIŠTINI
» Advent u Komšićiluku
» advent u zegeju
» Advent u Zagrebu, 2016.
» ADVENT U PRIŠTINI