advent u zegeju
Page 1 of 13
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: advent u zegeju
Bio jucer sa malom bolje da nisam..otisao u svetu nedjelju..jucer dvije bakice bas spominjale 'kak je sve otuzno nekako'...doslo mi je rec kak ste glasali tak vam je ali bio sam sa kceri i suzdrzao se...bude macji 'advent' uskoro
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Moja poruka za senfa i njegovu druzinu..vratite se ulicama i livadama i urlikanju i saradi to vam bolje ide
2015-09-08
sami ste sebi birali
na proljeće idu lgbt parkovi :D
na proljeće idu lgbt parkovi :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Rijeku su kulturno uzdigli,eto sad i ZG ...Duhovne, duševne i mentalne olupine.
i što je vama uopće advent? gomila kobasica koja se prodaje u beskonačnom nizu identičnih kućica i 3 milijarde lampica što svijetle uokolo. spomenuti pri tome Isusa je blasfemija. otići u crkvu ili na ispovijed isto tako..ali hej, ipak je to advent, priprema za Božić koji ćemo isto tako proslaviti bez da spominjemo malog Isusa...
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Ja sam bio sa kcerkom i mekušcima na otvaranju Adventa i prosli smo sve od Zrinjevca,preko Oktogona,Cvjetnog,Jelačić-placa do Tkalče i svugdje je bilo ljudi. Naročito djece i omladine.
Šta fantazirate.
Druge varošice u Hrvatskoj bi bile sretne da imajju bar mali dio zagrebackog adventa.
Korona hara i drugacije ne moze bit.
Nema tu ni Tomaševic ni itko drugi ni zasluge ni krivnje.
Šta fantazirate.
Druge varošice u Hrvatskoj bi bile sretne da imajju bar mali dio zagrebackog adventa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ZG je bio 3x proglašen kao naj-Advent metropola u EU. Treba li ovome dodatno objašnjenje?pokerjocker wrote:i što je vama uopće advent? gomila kobasica koja se prodaje u beskonačnom nizu identičnih kućica i 3 milijarde lampica što svijetle uokolo. spomenuti pri tome Isusa je blasfemija. otići u crkvu ili na ispovijed isto tako..ali hej, ipak je to advent, priprema za Božić koji ćemo isto tako proslaviti bez da spominjemo malog Isusa...
jastreb wrote:Ja sam bio sa kcerkom i mekušcima na otvaranju Adventa i prosli smo sve od Zrinjevca,preko Oktogona,Cvjetnog,Jelačić-placa do Tkalče i svugdje je bilo ljudi. Naročito djece i omladine.
Šta fantazirate.
"Kriv" je isključivo Bandić.
osim u dijelu krađe novaca i pljačke u bilo kojoj prigodi, taj idiot nema blage veze s adventom. to je projekt turističke zajebnice grada zagreba na koji se on prištekao.Eroo wrote:jastreb wrote:Ja sam bio sa kcerkom i mekušcima na otvaranju Adventa i prosli smo sve od Zrinjevca,preko Oktogona,Cvjetnog,Jelačić-placa do Tkalče i svugdje je bilo ljudi. Naročito djece i omladine.
Šta fantazirate.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
veber likes this post
marc plače za adventom jer je skresan pa on i njegova bratija ne mogu mažnjavati lovu.
prije par godina sam bio jednom s kćeri, bolje da nismo.
ona sama je rekla da izgleda ko samoborsko sajmište u subotu, samo je ovo po noći.
tulite ovdje samo jer vaša politička opcija skresala najobičniji "vašar"
svaku jebenu subotu možete na sajmište u samobor ili nedjeljom na jakuševac.
stvarno je sav taj božić sveden na konzumenizam a ne na bit.
btw ovdje u katoličkoj bavarskoj je skroz zabranjeno sajmovanje i općenito kaj čujem na radiju komentare, ljudi vele da i bolje da je zabranjen jer se sve svodilo na ispijanje piva i žderanje kobasica.
ali duga tomaševićeva ruka zabranila i u bavarskoj sajmovanje.
prije par godina sam bio jednom s kćeri, bolje da nismo.
ona sama je rekla da izgleda ko samoborsko sajmište u subotu, samo je ovo po noći.
tulite ovdje samo jer vaša politička opcija skresala najobičniji "vašar"
svaku jebenu subotu možete na sajmište u samobor ili nedjeljom na jakuševac.
stvarno je sav taj božić sveden na konzumenizam a ne na bit.
btw ovdje u katoličkoj bavarskoj je skroz zabranjeno sajmovanje i općenito kaj čujem na radiju komentare, ljudi vele da i bolje da je zabranjen jer se sve svodilo na ispijanje piva i žderanje kobasica.
ali duga tomaševićeva ruka zabranila i u bavarskoj sajmovanje.
2014-12-30
...a Tomašević odštekao.pokerjocker wrote:osim u dijelu krađe novaca i pljačke u bilo kojoj prigodi, taj idiot nema blage veze s adventom. to je projekt turističke zajebnice grada zagreba na koji se on prištekao.Eroo wrote:jastreb wrote:Ja sam bio sa kcerkom i mekušcima na otvaranju Adventa i prosli smo sve od Zrinjevca,preko Oktogona,Cvjetnog,Jelačić-placa do Tkalče i svugdje je bilo ljudi. Naročito djece i omladine.
Šta fantazirate.
....senfu vjerujem koliko je crno isp'o nokta..za par godina eto meke u centru zagreba
2015-09-08
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
vuksadinare wrote:Bio jucer sa malom bolje da nisam..otisao u svetu nedjelju..jucer dvije bakice bas spominjale 'kak je sve otuzno nekako'...doslo mi je rec kak ste glasali tak vam je ali bio sam sa kceri i suzdrzao se...bude macji 'advent' uskoro
i ti si bas cuo dvije bakice kako zbore otuznost ?
sto je sljedece ? djeca vrtica pahuljica ne pamte od 1926 goreg adventa ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
toliko se trudis da branis neobranjivo..svaka cast...i onda kazu da ovi domace ljevare i libertadi ne zive u oblacima...zive zive najvise na svijetudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Bio jucer sa malom bolje da nisam..otisao u svetu nedjelju..jucer dvije bakice bas spominjale 'kak je sve otuzno nekako'...doslo mi je rec kak ste glasali tak vam je ali bio sam sa kceri i suzdrzao se...bude macji 'advent' uskoro
2015-09-08
vuksadinare wrote:toliko se trudis da branis neobranjivo..svaka cast...i onda kazu da ovi domace ljevare i libertadi ne zive u oblacima...zive zive najvise na svijetudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Bio jucer sa malom bolje da nisam..otisao u svetu nedjelju..jucer dvije bakice bas spominjale 'kak je sve otuzno nekako'...doslo mi je rec kak ste glasali tak vam je ali bio sam sa kceri i suzdrzao se...bude macji 'advent' uskoro
bio i vidio , meni isti kao i prije
advent nije kobasa za velike novce nego ljudi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
u hrpi stvari se ne slažem s tobom, to znamo.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:toliko se trudis da branis neobranjivo..svaka cast...i onda kazu da ovi domace ljevare i libertadi ne zive u oblacima...zive zive najvise na svijetudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Bio jucer sa malom bolje da nisam..otisao u svetu nedjelju..jucer dvije bakice bas spominjale 'kak je sve otuzno nekako'...doslo mi je rec kak ste glasali tak vam je ali bio sam sa kceri i suzdrzao se...bude macji 'advent' uskoro
bio i vidio , meni isti kao i prije
advent nije kobasa za velike novce nego ljudi
sada se slažem 150%
cvile oko sajmišta. i odjednom lijevica, komunjare.
a mogu svaku subotu na misu u franjevačku crkvu u samobor i nakon mise smazati kobasu, kotlovinu, krafnu. popiti kuhano vino ili pivo iz plastične čaše. a pride mogu se obući i odjenuti za male pare. nike original.
seru jer nije njihova opcija.
u nedjelju mogu repete na jakuševcu.
veber-
2014-12-30
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» ADVENT U PRIŠTINI
» Advent u Komšićiluku
» ADVENT u Zagrebu
» Zagrebčanka bi zabranila Advent!!!
» Advent, prvi tjedan
» Advent u Komšićiluku