Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
Tad sam imao oko šesnajst godinaRayMabus wrote:Ja nemam kuran, ja sam svog ritualno zapalio prije dvadesetak godina u vrtu
Nije mi se svidjela knjiga
Napredno dete
Ponos i dika Ashtar komande
BURN THE SHIT
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:jastreb wrote:A i ovaj ubojica sa snimke treba odgovarati. Ubio je nenaoružanog,nemoćnog i nevinog čovjeka i to na brutalan način.
treba poštivati kultorološke razlike, a u kulturi hindusa je u redu upepeliti kozojeba.
tak je.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Leviathan2 wrote:
sve skupa nabijem nakurac skupa s tobom
eto, jel sad jasnije
konačno jedna pametna na temi
Stoji i u Kuranu...Sad će ti Jastreb to objasniti...On je neutralan...marcellus wrote:red wolf wrote:Točno...I u Kuranu...Nisi znao da im je isti otac vjere? Abraham iz sumerskog Ura?marcellus wrote:red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
ne, kretenu, to stoji u židovskoj tori...
u kuranu stoji da je kjafra u redu ubiti iz bilo kojeg razloga, a u redu je i ubiti ga bez razloga, čisto zato jer je nevjerničko pseto
da, zato se kršćanstvo, judaizam, i islam zovu abrahamske religije. Kretenu. To ne stoji u kuranu. Stoji u tori, ali ne stoji u Kuranu.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Kaj?...Ubrzo buš saznal što...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaKavran wrote:red wolf wrote:Ja sam se nalokao razuma...I sad mi je teško među vama ljudima...No ima lijeka za vas ljude...Kavran wrote:veber wrote:
pa hindus je zatukao muju, kakve to veze ima s kuranom?
osim kaj rade pizdarije po svijetu.
i taj red wolf izgleda loče ralon ... k'o sora.
kaj?
gle luđaka!!
2017-10-12
pardon, jastrijeb ima pravo, sad vidim... nije tora nego talmud.
tora je u biti stari zavjet, give or take few books
Kavran wrote:
gle luđaka!!
a kaj ti nisi znal da je ezek (tak mu je nekad bil nick), osim što je glup ko kurac, usto i lud ko šišmiš? Jebena kombinacija, ko da je nastao parenjem pernara i marasa.
gadna ta neka brlja, razum, koju ovaj cuga. opičila ga nakon par postova.Kavran wrote:red wolf wrote:Kaj?...Ubrzo buš saznal što...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaKavran wrote:red wolf wrote:Ja sam se nalokao razuma...I sad mi je teško među vama ljudima...No ima lijeka za vas ljude...Kavran wrote:
i taj red wolf izgleda loče ralon ... k'o sora.
kaj?
gle luđaka!!
2014-12-30
U Kuranu...5,32...marcellus wrote:pardon, jastrijeb ima pravo, sad vidim... nije tora nego talmud.
''Onaj koji ubije jednog nevinog čovjeka kao da je ubio cijelo čovječanstvo...onaj koji spasi jednog čovjeka, smatrat će se kao da je spasio cijelo čovječanstvo...''
red wolf-
2016-02-10
marcellus wrote:a kaj ti nisi znal da je ezek (tak mu je nekad bil nick), osim što je glup ko kurac, usto i lud ko šišmiš?
Doći će promjene uskoro a onda će ćeš biti ono šta si bio prije ali više nisi bio sada, odbaci ljudske i svašta nešto, nek cvate tisuću cvjetova, hihihi, hahaha. Ugl tako nešto
Ovako,to piše u Talmudu,ne u Tori kako tvrdi Marčelo. A ovo ti je iz Kurana gdje pišer kako je to propisano Židovima.red wolf wrote:Daj...Potvrdi da sam točno napisao...jastreb wrote:Sad ću ti pokušati naći iz svog Kurana.red wolf wrote:Ne da mi se...Ali tako stoji u Kuranu...jastreb wrote:Samo izvoli. Nedavno sam to na forumu prezentirao.red wolf wrote:
E baš tako stoji...Nemoj me tjerati da ti dam točno gdje se nalazi, jer sam Kuran davno čitao...
5.(Al-Ma'ide - Trpeza) - 32.Zbog toga smo Mi propisali sinovima Israilovim: ako neko ubije nekoga koji nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini - kao da je sve ljude poubijao; a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva - kao da je svim ljudima život sačuvao. Naši poslanici su im jasne dokaze donosili, ali su mnogi od njih, i poslije toga, na Zemlji sve granice zla prelazili.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I u Kuranu ( gore sam ti naveo ) stoji isto tako, ali mnogo jasnije...jastreb wrote:Ovako,to piše u Talmudu,ne u Tori kako tvrdi Marčelo. A ovo ti je iz Kurana gdje pišer kako je to propisano Židovima.red wolf wrote:Daj...Potvrdi da sam točno napisao...jastreb wrote:Sad ću ti pokušati naći iz svog Kurana.red wolf wrote:Ne da mi se...Ali tako stoji u Kuranu...jastreb wrote:
Samo izvoli. Nedavno sam to na forumu prezentirao.
5.(Al-Ma'ide - Trpeza) - 32.Zbog toga smo Mi propisali sinovima Israilovim: ako neko ubije nekoga koji nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini - kao da je sve ljude poubijao; a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva - kao da je svim ljudima život sačuvao. Naši poslanici su im jasne dokaze donosili, ali su mnogi od njih, i poslije toga, na Zemlji sve granice zla prelazili.
red wolf-
2016-02-10
marcellus wrote:Kavran wrote:
gle luđaka!!
a kaj ti nisi znal da je ezek (tak mu je nekad bil nick), osim što je glup ko kurac, usto i lud ko šišmiš? Jebena kombinacija, ko da je nastao parenjem pernara i marasa.
LOL ....
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Pa ovo što sam citirao je iz Kurana,ali pogledaj ono boldano.red wolf wrote:I u Kuranu ( gore sam ti naveo ) stoji isto tako, ali mnogo jasnije...jastreb wrote:Ovako,to piše u Talmudu,ne u Tori kako tvrdi Marčelo. A ovo ti je iz Kurana gdje pišer kako je to propisano Židovima.red wolf wrote:Daj...Potvrdi da sam točno napisao...jastreb wrote:Sad ću ti pokušati naći iz svog Kurana.red wolf wrote:
Ne da mi se...Ali tako stoji u Kuranu...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hahahahahacatabbath wrote:marcellus wrote:a kaj ti nisi znal da je ezek (tak mu je nekad bil nick), osim što je glup ko kurac, usto i lud ko šišmiš?
Doći će promjene uskoro a onda će ćeš biti ono šta si bio prije ali više nisi bio sada, odbaci ljudske i svašta nešto, nek cvate tisuću cvjetova, hihihi, hahaha. Ugl tako nešto
2014-12-30
jastreb wrote:5.(Al-Ma'ide - Trpeza) - 32.Zbog toga smo Mi propisali sinovima Israilovim: ako neko ubije nekoga koji nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini - kao da je sve ljude poubijao; a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva - kao da je svim ljudima život sačuvao. Naši poslanici su im jasne dokaze donosili, ali su mnogi od njih, i poslije toga, na Zemlji sve granice zla prelazili.
ajd ti sad objasni zeki da su u kuranu "sinovi izraela" u biti isto što i "kurvini sinovi", negdje ih kuran smješta između štakora i svinje
Ja sam ti gore citirao Kuran...5,32jastreb wrote:Pa ovo što sam citirao je iz Kurana,ali pogledaj ono boldano.red wolf wrote:I u Kuranu ( gore sam ti naveo ) stoji isto tako, ali mnogo jasnije...jastreb wrote:Ovako,to piše u Talmudu,ne u Tori kako tvrdi Marčelo. A ovo ti je iz Kurana gdje pišer kako je to propisano Židovima.red wolf wrote:Daj...Potvrdi da sam točno napisao...jastreb wrote:
Sad ću ti pokušati naći iz svog Kurana.
red wolf-
2016-02-10
Molite Boga da se oni tamo u Indiji ne potuć do te mjere da krene masovna selidba
2014-04-11
Još sam na jednoj temi pa nisam pažljivo pogledao...jastreb wrote:Pa ovo što sam citirao je iz Kurana,ali pogledaj ono boldano.red wolf wrote:I u Kuranu ( gore sam ti naveo ) stoji isto tako, ali mnogo jasnije...jastreb wrote:Ovako,to piše u Talmudu,ne u Tori kako tvrdi Marčelo. A ovo ti je iz Kurana gdje pišer kako je to propisano Židovima.red wolf wrote:Daj...Potvrdi da sam točno napisao...jastreb wrote:
Sad ću ti pokušati naći iz svog Kurana.
red wolf-
2016-02-10
Ti si jedan smiješan čovjek koji je sebe uvjerio da je novinar...marcellus wrote:jastreb wrote:5.(Al-Ma'ide - Trpeza) - 32.Zbog toga smo Mi propisali sinovima Israilovim: ako neko ubije nekoga koji nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini - kao da je sve ljude poubijao; a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva - kao da je svim ljudima život sačuvao. Naši poslanici su im jasne dokaze donosili, ali su mnogi od njih, i poslije toga, na Zemlji sve granice zla prelazili.
ajd ti sad objasni zeki da su u kuranu "sinovi izraela" u biti isto što i "kurvini sinovi", negdje ih kuran smješta između štakora i svinje
red wolf-
2016-02-10
Barem dok se Indija infrastrukturno nerazvije i ne provuče plinsku mrežu po cijeloj državiRayMabus wrote:Molite Boga da se oni tamo u Indiji ne potuć do te mjere da krene masovna selidba
Konclogori ne rade na kisik
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» VIDEO Kako je hrvatska UDBA, današnji tajkuni, stekla prve milijune
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» video sam haradinaja kako ubija..
» Putin ima kompromitirajuć video o Trumpu kako uživa u "zlatnom tušu"
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang