Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
Ja sam se nalokao razuma...I sad mi je teško među vama ljudima...No ima lijeka za vas ljude...Kavran wrote:veber wrote:pa hindus je zatukao muju, kakve to veze ima s kuranom?red wolf wrote:Ne...Kuran je nešto sasvim drugo...Kavran wrote:prijevod onako slobodan bi bio:
sječući (ubijajući) muslimana ''uživo pred kamerom'' štitim svoje kulturno nasljeđe.
tak nekak.
osim kaj rade pizdarije po svijetu.
i taj red wolf izgleda loče ralon ... k'o sora.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
jebo te kuran da te jebo visered wolf wrote:To nije Kuran časni...veber wrote:a, djevice?red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
nikaj?
2014-04-22
E baš tako stoji...Nemoj me tjerati da ti dam točno gdje se nalazi, jer sam Kuran davno čitao...jastreb wrote:Nije to baš tako. Tj. u Kuranu to spominju citirajući Talmud i obraćajući se Židovima.red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
To je kao kad bih ja sad napisao roman u kojemu kažem kako je Tito rekao "Tuđe nećemo svoje ne damo",a onda se ta rečenica pripisuje meni.
red wolf-
2016-02-10
veber wrote:ja bum ti preveo:jastreb wrote:Gkledao sam to,ali ne razmem sanskrt,pa ne znam o čemu se radi. Možda ima još koja stranica na našem o tome.veber wrote:pa klikni na longijev youtube
vidi se da je tip i grobekao iskopao.
-jebem li ti mater da ti jebem mater mujpo, meni si došao srat, a?
-evo ti malo kramp pa kopaj.
-nemoj bolan, što će mi kram?
-ma mrš gade ni kopao ne bi!
tup, tup, tup
-oš zapalit?
-oću bolan
VUUUŠŠŠ
-jebote hindi, ala mi je jak ovaj upaljač, jebo mu pas mater.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Samo izvoli. Nedavno sam to na forumu prezentirao.red wolf wrote:E baš tako stoji...Nemoj me tjerati da ti dam točno gdje se nalazi, jer sam Kuran davno čitao...jastreb wrote:Nije to baš tako. Tj. u Kuranu to spominju citirajući Talmud i obraćajući se Židovima.red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
To je kao kad bih ja sad napisao roman u kojemu kažem kako je Tito rekao "Tuđe nećemo svoje ne damo",a onda se ta rečenica pripisuje meni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dakle, jebeti se i za Bibliiju...Židovsko petoknjižje...Jebeti se za sve to?...Digao bih ti palac zbog toga, ali ne mogu...Prvo si iz toga svega trebao nešto naučiti, ali nisi ništa naučio...Ti si tabula rasa...Leviathan2 wrote:jebo te kuran da te jebo visered wolf wrote:To nije Kuran časni...veber wrote:a, djevice?red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
nikaj?
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ja sam se nalokao razuma...I sad mi je teško među vama ljudima...No ima lijeka za vas ljude...Kavran wrote:veber wrote:pa hindus je zatukao muju, kakve to veze ima s kuranom?red wolf wrote:Ne...Kuran je nešto sasvim drugo...Kavran wrote:prijevod onako slobodan bi bio:
sječući (ubijajući) muslimana ''uživo pred kamerom'' štitim svoje kulturno nasljeđe.
tak nekak.
kaj?
2017-10-12
Ne da mi se...Ali tako stoji u Kuranu...jastreb wrote:Samo izvoli. Nedavno sam to na forumu prezentirao.red wolf wrote:E baš tako stoji...Nemoj me tjerati da ti dam točno gdje se nalazi, jer sam Kuran davno čitao...jastreb wrote:Nije to baš tako. Tj. u Kuranu to spominju citirajući Talmud i obraćajući se Židovima.red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
red wolf-
2016-02-10
Sad ću ti pokušati naći iz svog Kurana.red wolf wrote:Ne da mi se...Ali tako stoji u Kuranu...jastreb wrote:Samo izvoli. Nedavno sam to na forumu prezentirao.red wolf wrote:E baš tako stoji...Nemoj me tjerati da ti dam točno gdje se nalazi, jer sam Kuran davno čitao...jastreb wrote:Nije to baš tako. Tj. u Kuranu to spominju citirajući Talmud i obraćajući se Židovima.red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa i jesu, strpala ga policija u zatvorjastreb wrote:A i ovaj ubojica sa snimke treba odgovarati. Ubio je nenaoružanog,nemoćnog i nevinog čovjeka i to na brutalan način.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kaj?...Ubrzo buš saznal što...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaKavran wrote:red wolf wrote:Ja sam se nalokao razuma...I sad mi je teško među vama ljudima...No ima lijeka za vas ljude...Kavran wrote:veber wrote:pa hindus je zatukao muju, kakve to veze ima s kuranom?red wolf wrote:
Ne...Kuran je nešto sasvim drugo...
kaj?
red wolf-
2016-02-10
sve skupa nabijem nakurac skupa s tobomred wolf wrote:Dakle, jebeti se i za Bibliiju...Židovsko petoknjižje...Jebeti se za sve to?...Digao bih ti palac zbog toga, ali ne mogu...Prvo si iz toga svega trebao nešto naučiti, ali nisi ništa naučio...Ti si tabula rasa...Leviathan2 wrote:jebo te kuran da te jebo visered wolf wrote:To nije Kuran časni...veber wrote:a, djevice?red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
nikaj?
eto, jel sad jasnije
u kuranu stoji da je kjafra u redu ubiti iz bilo kojeg razloga, a u redu je i ubiti ga bez razloga, čisto zato jer je nevjerničko pseto
Daj...Potvrdi da sam točno napisao...jastreb wrote:Sad ću ti pokušati naći iz svog Kurana.red wolf wrote:Ne da mi se...Ali tako stoji u Kuranu...jastreb wrote:Samo izvoli. Nedavno sam to na forumu prezentirao.red wolf wrote:E baš tako stoji...Nemoj me tjerati da ti dam točno gdje se nalazi, jer sam Kuran davno čitao...jastreb wrote:
Nije to baš tako. Tj. u Kuranu to spominju citirajući Talmud i obraćajući se Židovima.
red wolf-
2016-02-10
jastreb wrote:A i ovaj ubojica sa snimke treba odgovarati. Ubio je nenaoružanog,nemoćnog i nevinog čovjeka i to na brutalan način.
treba poštivati kultorološke razlike, a u kulturi hindusa je u redu upepeliti kozojeba.
jeb'o vas kuran .... špreha je kako hindu rješava malog muju. onako uživo. očito ga libo racku za kuran i slične spike.
2017-10-12
Ja nemam kuran, ja sam svog ritualno zapalio prije dvadesetak godina u vrtu
Nije mi se svidjela knjiga
2014-04-11
Točno...I u Kuranu...Nisi znao da im je isti otac vjere? Abraham iz sumerskog Ura?marcellus wrote:red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
ne, kretenu, to stoji u židovskoj tori...
u kuranu stoji da je kjafra u redu ubiti iz bilo kojeg razloga, a u redu je i ubiti ga bez razloga, čisto zato jer je nevjerničko pseto
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Točno...I u Kuranu...Nisi znao da im je isti otac vjere? Abraham iz sumerskog Ura?marcellus wrote:red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
ne, kretenu, to stoji u židovskoj tori...
da, zato se kršćanstvo, judaizam, i islam zovu abrahamske religije. Kretenu. To ne stoji u kuranu. Stoji u tori, ali ne stoji u Kuranu.
Tad sam imao oko šesnajst godinaRayMabus wrote:Ja nemam kuran, ja sam svog ritualno zapalio prije dvadesetak godina u vrtu
Napredno dete
Ponos i dika Ashtar komande
BURN THE SHIT
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» VIDEO Kako je hrvatska UDBA, današnji tajkuni, stekla prve milijune
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» video sam haradinaja kako ubija..