VIDEO Kako je hrvatska UDBA, današnji tajkuni, stekla prve milijune
Page 1 of 1
http://direktno.hr/en/2014/direkt/51306/VIDEO-Kako-je-hrvatska-UDBA-dana%C5%A1nji-tajkuni-stekla-prve-milijune.htm
Što je dr. Pezdir pronašao u dokumentima UDBA-e i imaju li neki naši 'uglednici' dulju poslovnu karijeru od one u koju se sami zaklinju, bavila se emisija HRT-a 'Javna ponuda'
http://direktno.hr/en/2014/direkt/51306/VIDEO-Kako-je-hrvatska-UDBA-dana%C5%A1nji-tajkuni-stekla-prve-milijune.htm
Re: VIDEO Kako je hrvatska UDBA, današnji tajkuni, stekla prve milijune
A-ha, sad je meni jasno, zato je Đureković morao zauvijek ušutit.
Ustvari, ako malo bolje razmislim...sve je ovo bilo za očekivat.Zar je moglo bit drugačije?
Ero wrote:A-ha, sad je meni jasno, zato je Đureković morao zauvijek ušutit.
Trebalo ti je nekoliko desetljeća vremena da ti dođe iz dupeta u glavu. Koliko će trebat ovim forumskim imbecilima kojima je IQ misaona imenica nepoznatog porijekla. A koliko tek svekolikom glupom rvackom pučanstvu da ih DANAS jebu isti oni koji su ih jebali u SFRJ.
Guest- Guest
Ali zanimljiv je timing kako i kada se ovakve stvari plasiraju u medije. Pala Vlada HDZ u rasulu i eto ajmo malo o udbaškim ( čitaj SDP ) tajkunima, ratnimprofiterima i kriminalcima iz doba SFRJ. Ajmo malo strašiti glupe hrvate crvenom nemani...uskoro će izbori...pa...zaboravljaju da je u HDZ skoro pa cijelo članstvo radilo ili bilo dio UDBE.
Last edited by Usne Stjepana Gnječa on 16/6/2016, 18:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mene zanima kako da ja postanem bogat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Mene zanima kako da ja postanem bogat.
U kom smislu bogat?
Guest- Guest
Da imam puno love i da ne moram ništa raditi.
crvenkasti-
2014-04-17
Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:A-ha, sad je meni jasno, zato je Đureković morao zauvijek ušutit.
Trebalo ti je nekoliko desetljeća vremena
Ja sam neke stvari znao i prije osamostaljenja.Devize od izvoza su po zakonu odlazile u Beograd, a tamo se određivao kurs.
A onda, po tom kopitu: Uzmi Fato koliko ti drago. To se moglo spasiti samo na jedan jedini mogući način.
Podsjetio bih da smo mi imali komunizam. Nije bilo privatnih firmi, sve je bila "društvena imovina"
Taj oblik vlasništva je zapadnom svijetu bio nepoznat. Firmama se morao znati vlasnik, pa tako i našim koje smo osnivali vani.
Dakle, sve je bilo iznuđeno, slično kao u šahovskoj igri. Moglo se vući samo poteze, koji su unaprijed bili zadani.
O tome dr Pezdir, kojeg inače cijenim, nije rekao ni riječi...
No, dobro, premlad je da bi neke stvari mogao znati bez dodatnih instrukcija.
Usne Stjepana Gnječa wrote:Ali zanimljiv je timing kako i kada se ovakve stvari plasiraju u medije. Pala Vlada HDZ u rasulu i eto ajmo malo o udbaškim ( čitaj SDP ) tajkunima, ratnimprofiterima i
kriminalcima iz doba SFRJ. Ajmo malo strašiti glupe hrvate crvenom nemani...uskoro će izbori...pa...zaboravljaju da je u HDZ skoro pa cijelo članstvo radilo ili bilo dio UDBE.
Zašto -sdp- tajkuni- udba- kad je cijeli hdz- udbaško dite.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
A šta je SDP, udbaško kopile?Yehudi wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ali zanimljiv je timing kako i kada se ovakve stvari plasiraju u medije. Pala Vlada HDZ u rasulu i eto ajmo malo o udbaškim ( čitaj SDP ) tajkunima, ratnimprofiterima i
kriminalcima iz doba SFRJ. Ajmo malo strašiti glupe hrvate crvenom nemani...uskoro će izbori...pa...zaboravljaju da je u HDZ skoro pa cijelo članstvo radilo ili bilo dio UDBE.
Ero wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:A-ha, sad je meni jasno, zato je Đureković morao zauvijek ušutit.
Trebalo ti je nekoliko desetljeća vremena
Ja sam neke stvari znao i prije osamostaljenja.Devize od izvoza su po zakonu odlazile u Beograd, a tamo se određivao kurs.
A onda, po tom kopitu: Uzmi Fato koliko ti drago. To se moglo spasiti samo na jedan jedini mogući način.
Podsjetio bih da smo mi imali komunizam. Nije bilo privatnih firmi, sve je bila "društvena imovina"
Taj oblik vlasništva je zapadnom svijetu bio nepoznat. Firmama se morao znati vlasnik, pa tako i našim koje smo osnivali vani.
Dakle, sve je bilo iznuđeno, slično kao u šahovskoj igri. Moglo se vući samo poteze, koji su unaprijed bili zadani.
O tome dr Pezdir, kojeg inače cijenim, nije rekao ni riječi...
No, dobro, premlad je da bi neke stvari mogao znati bez dodatnih instrukcija.
Tko to -vi-................udbaši ?
2014-04-20
Ero wrote:A šta je SDP, udbaško kopile?Yehudi wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ali zanimljiv je timing kako i kada se ovakve stvari plasiraju u medije. Pala Vlada HDZ u rasulu i eto ajmo malo o udbaškim ( čitaj SDP ) tajkunima, ratnimprofiterima i
Egal
2014-04-20
Similar topics
» Tedeski je prve milijune dobio od SDB-a
» MoMA, kako to UDBA-ški zvuči ;D
» Kriticka rasna teorija u skoli daje prve rezultate (video)
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska demokracija, ili Udba i sinovi
» Putin ima kompromitirajuć video o Trumpu kako uživa u "zlatnom tušu"
» MoMA, kako to UDBA-ški zvuči ;D
» Kriticka rasna teorija u skoli daje prve rezultate (video)
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska demokracija, ili Udba i sinovi
» Putin ima kompromitirajuć video o Trumpu kako uživa u "zlatnom tušu"
Page 1 of 1