Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Video : Kako pravilno zapaliti muslimana
Vi ste Kajinova vrsta...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ja bum ti preveo:jastreb wrote:Gkledao sam to,ali ne razmem sanskrt,pa ne znam o čemu se radi. Možda ima još koja stranica na našem o tome.veber wrote:pa klikni na longijev youtube
vidi se da je tip i grobekao iskopao.
-jebem li ti mater da ti jebem mater mujpo, meni si došao srat, a?
-evo ti malo kramp pa kopaj.
-nemoj bolan, što će mi kram?
-ma mrš gade ni kopao ne bi!
tup, tup, tup
-oš zapalit?
-oću bolan
VUUUŠŠŠ
-jebote hindi, ala mi je jak ovaj upaljač, jebo mu pas mater.
2014-12-30
Odbacite ljuske...Kad ih odbacite shvatit ćete svoju suštinu...Tada ćete sve prevladati...
red wolf-
2016-02-10
Kad shvatite da ubivši drugog čovjeka ste zapravo ubili sebe, tada ćete doživjeti prosvjetljenje...
red wolf-
2016-02-10
Da,.... a najbitnije je da tokom paljenja dotičnoga odmaknete se, čučnete i tek onda bacite šibicuveber wrote:ja bum ti preveo:jastreb wrote:Gkledao sam to,ali ne razmem sanskrt,pa ne znam o čemu se radi. Možda ima još koja stranica na našem o tome.veber wrote:pa klikni na longijev youtube
vidi se da je tip i grobekao iskopao.
-jebem li ti mater da ti jebem mater mujpo, meni si došao srat, a?
-evo ti malo kramp pa kopaj.
-nemoj bolan, što će mi kram?
-ma mrš gade ni kopao ne bi!
tup, tup, tup
-oš zapalit?
-oću bolan
VUUUŠŠŠ
-jebote hindi, ala mi je jak ovaj upaljač, jebo mu pas mater.
Znači pravilni postupak
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
red wolf-
2016-02-10
a, djevice?red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
nikaj?
2014-12-30
prijevod onako slobodan bi bio:
sječući (ubijajući) muslimana ''uživo pred kamerom'' štitim svoje kulturno nasljeđe.
tak nekak.
sječući (ubijajući) muslimana ''uživo pred kamerom'' štitim svoje kulturno nasljeđe.
tak nekak.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
To nije Kuran časni...veber wrote:a, djevice?red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
nikaj?
red wolf-
2016-02-10
Ne...Kuran je nešto sasvim drugo...Kavran wrote:prijevod onako slobodan bi bio:
tak nekak.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Postoji taj jedan dio u vašem mozgu koji vaši vladari mogu kontrolirati...Kada biste to suzbili, tada vam ništa ne bi mogli...
odi u indiju i objasni to onom u roza šulji koji je zamlatio i užgao lokalnog muslića.
2017-10-12
red wolf wrote:Ne...Kuran je nešto sasvim drugo...Kavran wrote:prijevod onako slobodan bi bio:
tak nekak.
kaj ti lupaš? preveo sam naslov videa. jebote koji trupac!!
2017-10-12
pa hindus je zatukao muju, kakve to veze ima s kuranom?red wolf wrote:Ne...Kuran je nešto sasvim drugo...Kavran wrote:prijevod onako slobodan bi bio:
tak nekak.
osim kaj rade pizdarije po svijetu.
2014-12-30
Religije su vaša bolest...Poput nacionalizma...Vas je potrebno izliječiti...A to će biti bolan proces...Ali nužno potreban da zdravi dio čovječanstva opstane i nastavi ljudsku vrstu...Kavran wrote:red wolf wrote:Postoji taj jedan dio u vašem mozgu koji vaši vladari mogu kontrolirati...Kada biste to suzbili, tada vam ništa ne bi mogli...
odi u indiju i objasni to onom u roza šulji koji je zamlatio i užgao lokalnog muslića.
red wolf-
2016-02-10
veber wrote:a, djevice?red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
nikaj?
nikaj. pušing rođo.
2017-10-12
Ne shvaćate jednu tako jednostavnu stvar...Kuran, Biblija, hinduska učenja, budizam, govore jednu te istu stvar...Ali, sve ste to pretvorili u religije i sebe razboljeli...Sad ćete platiti cijenu toga...veber wrote:pa hindus je zatukao muju, kakve to veze ima s kuranom?red wolf wrote:Ne...Kuran je nešto sasvim drugo...Kavran wrote:prijevod onako slobodan bi bio:
tak nekak.
red wolf-
2016-02-10
veber wrote:pa hindus je zatukao muju, kakve to veze ima s kuranom?red wolf wrote:Ne...Kuran je nešto sasvim drugo...Kavran wrote:prijevod onako slobodan bi bio:
tak nekak.
i taj red wolf izgleda loče ralon ... k'o sora.
2017-10-12
pa dobro, ne nužno djevice. mogu i dobrdržeće mlade dame. slobodnih misli i pogleda na život. ne bum se bunio.Kavran wrote:veber wrote:a, djevice?red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
nikaj?
nikaj. pušing rođo.
s djevicom se ionako namučiš.
2014-12-30
dva kraja istog štapa.Kavran wrote:veber wrote:pa hindus je zatukao muju, kakve to veze ima s kuranom?red wolf wrote:Ne...Kuran je nešto sasvim drugo...Kavran wrote:prijevod onako slobodan bi bio:
tak nekak.
2014-12-30
Nije to baš tako. Tj. u Kuranu to spominju citirajući Talmud i obraćajući se Židovima.red wolf wrote:U Kuranu časnom stoji da ako netko ubije jednog čovjeka, da je taj ubio cijelo čovječanstvo...A da onaj tko spasi samo jednog čovjeka, taj je spasio svo čovječanstvo...
To je kao kad bih ja sad napisao roman u kojemu kažem kako je Tito rekao "Tuđe nećemo svoje ne damo",a onda se ta rečenica pripisuje meni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam se nalokao razuma...I sad mi je teško među vama ljudima...No ima lijeka za vas ljude...Kavran wrote:veber wrote:pa hindus je zatukao muju, kakve to veze ima s kuranom?red wolf wrote:Ne...Kuran je nešto sasvim drugo...Kavran wrote:prijevod onako slobodan bi bio:
tak nekak.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» VIDEO Kako je hrvatska UDBA, današnji tajkuni, stekla prve milijune
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» video sam haradinaja kako ubija..
» Putin ima kompromitirajuć video o Trumpu kako uživa u "zlatnom tušu"
» kako pravilno mlatiti ženu...
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» video sam haradinaja kako ubija..