Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
Džango, običan si provokator....vidiš sa pomaže i ovoj maloj
Guest- Guest
dzango wrote:Kučka je očigledno digla nogu sa očiglednom namerom da obori čoveka.ostrakon wrote:Jer naravno nije moguće da si se ti toliko zajebao, i da si toliko glup, naprosto je nemoguće.dzango wrote:Ovo je slika posle kontakta kada je čovek već pao. Na celom snimku se vidi kako ova kobila namerno postavlja nogu i obara čoveka.
Mora da mu je postavila nogu usprkos fizikalnim zakonima gravitacije i snimkama s kamere.
Šta ti nije jasno?
Sve je jasno, tu na forumu vas ima dosta iskompleksiranih jadnika. Pa eto sad i nakon što je jasno da ga uopće nije ni dotaknula jer je oko 1 metar bila udaljena od njega, sad imaš opravdanje kako ti znaš da je ona imala namjeru podmetnuti mu nogu pa je sad iz tog razloga kriva. Racionaliziraš vlastite greške umjesto da prihvatiš stvarnost.
Nisi zdrav u glavu. No ako te tješi nisi jedini, ima vas tu još.
Guest- Guest
Budaletino psihotična, jesi li ikada igrao fudbal? Normalno da je metar daleko posle kontakta i pada. Jebote, na snimku se jasno vidi da ide da obori čoveka i obara ga a ti sad na osnovu slike posle saplitanja tvrdiš da nije bilo saplitanja? O jebote kakhis sve plićaka ima ovde.ostrakon wrote:dzango wrote:Kučka je očigledno digla nogu sa očiglednom namerom da obori čoveka.ostrakon wrote:Jer naravno nije moguće da si se ti toliko zajebao, i da si toliko glup, naprosto je nemoguće.dzango wrote:Ovo je slika posle kontakta kada je čovek već pao. Na celom snimku se vidi kako ova kobila namerno postavlja nogu i obara čoveka.
Mora da mu je postavila nogu usprkos fizikalnim zakonima gravitacije i snimkama s kamere.
Šta ti nije jasno?
Sve je jasno, tu na forumu vas ima dosta iskompleksiranih jadnika. Pa eto sad i nakon što je jasno da ga uopće nije ni dotaknula jer je oko 1 metar bila udaljena od njega, sad imaš opravdanje kako ti znaš da je ona imala namjeru podmetnuti mu nogu pa je sad iz tog razloga kriva. Racionaliziraš vlastite greške umjesto da prihvatiš stvarnost.
Nisi zdrav u glavu. No ako te tješi nisi jedini, ima vas tu još.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ostrakon@....možeš li definirati ovu sliku, iz ovog kuta? To nije tip s djetetom u naručju.
Guest- Guest
Dobro je da nije imala neku nožekanju. Garant bi joj milosrdno ulonila slepo crevo na licu mesta.kofein wrote:Džango, običan si provokator....vidiš sa pomaže i ovoj maloj
Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
Budaletino psihotična, jesi li ikada igrao fudbal? Normalno da je metar daleko posle kontakta i pada. Jebote, na snimku se jasno vidi da ide da obori čoveka i obara ga a ti sad na osnovu slike posle saplitanja tvrdiš da nije bilo saplitanja? O jebote kakhis sve plićaka ima ovde.
Guest- Guest
da čini se da je na slici monstrum i psihopat, ljudožderkofein wrote:Ostrakon@....možeš li definirati ovu sliku, iz ovog kuta? To nije tip s djetetom u naručju.
Guest- Guest
Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
Budaletino psihotična, jesi li ikada igrao fudbal? Normalno da je metar daleko posle kontakta i pada. Jebote, na snimku se jasno vidi da ide da obori čoveka i obara ga a ti sad na osnovu slike posle saplitanja tvrdiš da nije bilo saplitanja? O jebote kakhis sve plićaka ima ovde.
2014-04-19
Mislim, galama cinizma Ti neće pomoći u argumentaciji. Pica je podivljala i počela pravit "reda", de molim te. Dno.ostrakon wrote:da čini se da je na slici monstrum i psihopat, ljudožderkofein wrote:Ostrakon@....možeš li definirati ovu sliku, iz ovog kuta? To nije tip s djetetom u naručju.
Guest- Guest
Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
2014-04-12
2014-04-14
Fénix wrote:Insallah! Tekbir! Muchísimas gracias!Stribor wrote:Osama al-Abd al-Mohsenu, Al-Nusra fronta. Bienvenido a España.
Stribor-
2015-09-22
Na žalost vas takve ne mogu korektno osloviti, pravila foruma kažu da vam ne smijem reći ono što jeste. Pa eto održavam onaj nužni minimum.kofein wrote:Mislim, galama cinizma Ti neće pomoći u argumentaciji. Pica je podivljala i počela pravit "reda", de molim te. Dno.ostrakon wrote:da čini se da je na slici monstrum i psihopat, ljudožderkofein wrote:Ostrakon@....možeš li definirati ovu sliku, iz ovog kuta? To nije tip s djetetom u naručju.
Cinizam je u svrhu pristojnosti.
Guest- Guest
Uskoro će da tvrdi da ona i nije bila tamo i da je sve to svetska zavera protiv nje.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
2014-04-19
Ajde nek vas se još malo okupi, pa zbijte redove. Razotkrila se sva vaša ružnoća i kompleksi, pa ako se stisnete jedan uz drugog, onda se pojedinačno neće toliko primjetiti.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
Jer bolje je i izmisliti laž, nego pomiriti se s vlastitim nedostatcima.
Guest- Guest
A,mislim,valjda postoje druge mjere i instrumenti izrazavanja misljenja otpora ovim migracijama od udaranja zena i djece?!dzango wrote:Uskoro će da tvrdi da ona i nije bila tamo i da je sve to svetska zavera protiv nje.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
:S
2014-04-12
Ja nemam potrebu da izmišljam laži poput tebe, megi i ostalih moralnih junaka. To su vaši načini.dzango wrote:
Uskoro će da tvrdi da ona i nije bila tamo i da je sve to svetska zavera protiv nje.
Guest- Guest
Moja pokojna baka bi Ti rekla....; "Sinko, zelen si ko guščije govno". "Vas takve" veliš....o jeboteled No hard feelings...ostrakon wrote:Na žalost vas takve ne mogu korektno osloviti, pravila foruma kažu da vam ne smijem reći ono što jeste. Pa eto održavam onaj nužni minimum.kofein wrote:Mislim, galama cinizma Ti neće pomoći u argumentaciji. Pica je podivljala i počela pravit "reda", de molim te. Dno.ostrakon wrote:da čini se da je na slici monstrum i psihopat, ljudožderkofein wrote:Ostrakon@....možeš li definirati ovu sliku, iz ovog kuta? To nije tip s djetetom u naručju.
Guest- Guest
ocekujem otvaranje teme s tvoje strane o ruznoci i ljepoti svakog od nas ponaosob,kao i procjene licnosti te psiholoskih profila. Samo nemoj uopcavat, muljat i pokusavat vrijeđat kad nemas konkretnog odgovora,molim te:)ostrakon wrote:Ajde nek vas se još malo okupi, pa zbijte redove. Razotkrila se sva vaša ružnoća i kompleksi, pa ako se stisnete jedan uz drugog, onda se pojedinačno neće toliko primjetiti.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
Jer bolje je i izmisliti laž, nego pomiriti se s vlastitim nedostatcima.
2014-04-12
Pa eto baka ti je bila prostak, a i ti si isto.kofein wrote:Moja pokojna baka bi Ti rekla....; "Sinko, zelen si ko guščije govno". "Vas takve" veliš....o jeboteled No hard feelings...ostrakon wrote:Na žalost vas takve ne mogu korektno osloviti, pravila foruma kažu da vam ne smijem reći ono što jeste. Pa eto održavam onaj nužni minimum.kofein wrote:Mislim, galama cinizma Ti neće pomoći u argumentaciji. Pica je podivljala i počela pravit "reda", de molim te. Dno.ostrakon wrote:da čini se da je na slici monstrum i psihopat, ljudožderkofein wrote:Ostrakon@....možeš li definirati ovu sliku, iz ovog kuta? To nije tip s djetetom u naručju.
Guest- Guest
Ja mislim da bi svi bili jako srećni da nema izbeglica. Nekako mi se čini da bi i oni sami bili srećniji.maggie13 wrote:A,mislim,valjda postoje druge mjere i instrumenti izrazavanja misljenja otpora ovim migracijama od udaranja zena i djece?!dzango wrote:Uskoro će da tvrdi da ona i nije bila tamo i da je sve to svetska zavera protiv nje.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
:S
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Posljednji dani iz islamskog kuta gledanja
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Na današnji dan:Referendum o samostalnosti Bosne i Hercegovine,iz današnjeg kuta o tom događaju.
» Policija napala izbjeglicu u Parizu
» Kamera tako mala...
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Na današnji dan:Referendum o samostalnosti Bosne i Hercegovine,iz današnjeg kuta o tom događaju.
» Policija napala izbjeglicu u Parizu
» Kamera tako mala...
Page 5 of 7