Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
Ja mislim da bi svi bili jako srećni da nema izbeglica. Nekako mi se čini da bi i oni sami bili srećniji.maggie13 wrote:A,mislim,valjda postoje druge mjere i instrumenti izrazavanja misljenja otpora ovim migracijama od udaranja zena i djece?!dzango wrote:Uskoro će da tvrdi da ona i nije bila tamo i da je sve to svetska zavera protiv nje.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
Budaletino psihotična, jesi li ikada igrao fudbal? Normalno da je metar daleko posle kontakta i pada. Jebote, na snimku se jasno vidi da ide da obori čoveka i obara ga a ti sad na osnovu slike posle saplitanja tvrdiš da nije bilo saplitanja? O jebote kakhis sve plićaka ima ovde.
:S
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Džango nije za psihijatra, on je više za gej paradu.
Guest- Guest
Stribor wrote:
Još jedan put ljudem va auditoriumu. ''Uživajmo'' vsi skupa.
Stribor-
2015-09-22
Nije moralni junak onaj koji osudi atak na decu i unesrećene. Ajde reci da li je šutnula dete na onoj slici koju sam postovao, ili nije?ostrakon wrote:Ja nemam potrebu da izmišljam laži poput tebe, megi i ostalih moralnih junaka. To su vaši načini.dzango wrote:
Uskoro će da tvrdi da ona i nije bila tamo i da je sve to svetska zavera protiv nje.
2014-04-19
ne trebam otvarati temu, imaš ogledalo, pa u njega pogledaj, ja ti nisam potreban da vidiš svoje nedostatke i ružnoćumaggie13 wrote:ocekujem otvaranje teme s tvoje strane o ruznoci i ljepoti svakog od nas ponaosob,kao i procjene licnosti te psiholoskih profila. Samo nemoj uopcavat, muljat i pokusavat vrijeđat kad nemas konkretnog odgovora,molim te:)ostrakon wrote:Ajde nek vas se još malo okupi, pa zbijte redove. Razotkrila se sva vaša ružnoća i kompleksi, pa ako se stisnete jedan uz drugog, onda se pojedinačno neće toliko primjetiti.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
Budaletino psihotična, jesi li ikada igrao fudbal? Normalno da je metar daleko posle kontakta i pada. Jebote, na snimku se jasno vidi da ide da obori čoveka i obara ga a ti sad na osnovu slike posle saplitanja tvrdiš da nije bilo saplitanja? O jebote kakhis sve plićaka ima ovde.
Jer bolje je i izmisliti laž, nego pomiriti se s vlastitim nedostatcima.
no lakše ti je samoj sebi zamazati oči nego nešto promjeniti na sebi, popraviti pokvareno
Guest- Guest
Megi, ajde da se stisnemo jedno uz drugo ipak.maggie13 wrote:ocekujem otvaranje teme s tvoje strane o ruznoci i ljepoti svakog od nas ponaosob,kao i procjene licnosti te psiholoskih profila. Samo nemoj uopcavat, muljat i pokusavat vrijeđat kad nemas konkretnog odgovora,molim te:)ostrakon wrote:Ajde nek vas se još malo okupi, pa zbijte redove. Razotkrila se sva vaša ružnoća i kompleksi, pa ako se stisnete jedan uz drugog, onda se pojedinačno neće toliko primjetiti.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
2014-04-19
Ideš braniti izljev bijesa nedojebane Petre....greška. :)ostrakon wrote:Pa eto baka ti je bila prostak, a i ti si isto.kofein wrote:Moja pokojna baka bi Ti rekla....; "Sinko, zelen si ko guščije govno". "Vas takve" veliš....o jeboteled No hard feelings...ostrakon wrote:Na žalost vas takve ne mogu korektno osloviti, pravila foruma kažu da vam ne smijem reći ono što jeste. Pa eto održavam onaj nužni minimum.kofein wrote:Mislim, galama cinizma Ti neće pomoći u argumentaciji. Pica je podivljala i počela pravit "reda", de molim te. Dno.ostrakon wrote:da čini se da je na slici monstrum i psihopat, ljudožderkofein wrote:Ostrakon@....možeš li definirati ovu sliku, iz ovog kuta? To nije tip s djetetom u naručju.
Cinizam je u svrhu pristojnosti.
Guest- Guest
nista od teme?:Dostrakon wrote:ne trebam otvarati temu, imaš ogledalo, pa u njega pogledaj, ja ti nisam potreban da vidiš svoje nedostatke i ružnoćumaggie13 wrote:ocekujem otvaranje teme s tvoje strane o ruznoci i ljepoti svakog od nas ponaosob,kao i procjene licnosti te psiholoskih profila. Samo nemoj uopcavat, muljat i pokusavat vrijeđat kad nemas konkretnog odgovora,molim te:)ostrakon wrote:Ajde nek vas se još malo okupi, pa zbijte redove. Razotkrila se sva vaša ružnoća i kompleksi, pa ako se stisnete jedan uz drugog, onda se pojedinačno neće toliko primjetiti.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
no lakše ti je samoj sebi zamazati oči nego nešto promjeniti na sebi, popraviti pokvareno
2014-04-12
Naravno da nisi moralni juank, to je bio sarkazam, jednostavno imaš neke komplekse i poremećaje osobnosti, pa kompenziraš optužujući Petru Laszlo da je monstrum.dzango wrote:Nije moralni junak onaj koji osudi atak na decu i unesrećene. Ajde reci da li je šutnula dete na onoj slici koju sam postovao, ili nije?ostrakon wrote:Ja nemam potrebu da izmišljam laži poput tebe, megi i ostalih moralnih junaka. To su vaši načini.dzango wrote:
Uskoro će da tvrdi da ona i nije bila tamo i da je sve to svetska zavera protiv nje.
Guest- Guest
Ne znam koji mu je kurac da tvrdi da je crno belo i da tvrdi da ono što smo svi videli, se u stvari nije dogodilo.kofein wrote:Džango nije za psihijatra, on je više za gej paradu.
nemaš ogledalo?maggie13 wrote:nista od teme?:Dostrakon wrote:ne trebam otvarati temu, imaš ogledalo, pa u njega pogledaj, ja ti nisam potreban da vidiš svoje nedostatke i ružnoćumaggie13 wrote:ocekujem otvaranje teme s tvoje strane o ruznoci i ljepoti svakog od nas ponaosob,kao i procjene licnosti te psiholoskih profila. Samo nemoj uopcavat, muljat i pokusavat vrijeđat kad nemas konkretnog odgovora,molim te:)ostrakon wrote:Ajde nek vas se još malo okupi, pa zbijte redove. Razotkrila se sva vaša ružnoća i kompleksi, pa ako se stisnete jedan uz drugog, onda se pojedinačno neće toliko primjetiti.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
Guest- Guest
Sarkazam ti je kao i sve ostalo neuspeo. Ajde reci koji su to kompleksi zbog kojih osuđujem ženu koja udara dete?ostrakon wrote:Naravno da nisi moralni juank, to je bio sarkazam, jednostavno imaš neke komplekse i poremećaje osobnosti, pa kompenziraš optužujući Petru Laszlo da je monstrum.dzango wrote:Nije moralni junak onaj koji osudi atak na decu i unesrećene. Ajde reci da li je šutnula dete na onoj slici koju sam postovao, ili nije?ostrakon wrote:Ja nemam potrebu da izmišljam laži poput tebe, megi i ostalih moralnih junaka. To su vaši načini.dzango wrote:
dzango wrote:Ne znam koji mu je kurac da tvrdi da je crno belo i da tvrdi da ono što smo svi videli, se u stvari nije dogodilo.kofein wrote:Džango nije za psihijatra, on je više za gej paradu.
Eto i zato bi trebao posjetiti stručnjaka, priviđajuti se stvari zbog kojih onda imaš izljeve mržnje i bijesa.
Guest- Guest
Ja mnogo prostačim, budi oprezan, Megi laže, a ti si za ustanovu. Mislim da je greška u nama. Petra, na mojoj slici ima start na djevojčicu....i to je to. Neobranjivo, mrzilačko ponašanje. Nije napala grupu mudonja od 35 kuka, nego ona jadna spadala sa djecomdzango wrote:Ne znam koji mu je kurac da tvrdi da je crno belo i da tvrdi da ono što smo svi videli, se u stvari nije dogodilo.kofein wrote:Džango nije za psihijatra, on je više za gej paradu.
Guest- Guest
Opet hiperventiliraš. ko te samo pustio na vikend, da mi je znati. Ajde lepo pogledaj ponovo sliku i reci šta vidiš na slici. Ali prvo uzmi neki lekić protiv halucinacija i pokušaj da se koncentrišeš.ostrakon wrote:dzango wrote:Ne znam koji mu je kurac da tvrdi da je crno belo i da tvrdi da ono što smo svi videli, se u stvari nije dogodilo.kofein wrote:Džango nije za psihijatra, on je više za gej paradu.
Eto i zato bi trebao posjetiti stručnjaka, priviđajuti se stvari zbog kojih onda imaš izljeve mržnje i bijesa.
Mutna ti slika Džango :p
Guest- Guest
kofein wrote:Ja mnogo prostačim, budi oprezan, Megi laže, a ti si za ustanovu. Mislim da je greška u nama.dzango wrote:Ne znam koji mu je kurac da tvrdi da je crno belo i da tvrdi da ono što smo svi videli, se u stvari nije dogodilo.kofein wrote:Džango nije za psihijatra, on je više za gej paradu.
Ja se isključivo osvrćem na vaše komentare u svezi dotične Petre po prethodnim temama, i potrebu da od nje radite čudovište, nečovjeka. Pogotovo sad nakon što se ispostavilo da ovog s djetetom nije ni dotaknula pa se izmišljaju stvari, Džango evo zna što je ona mislila u njenog glavi u tom trenutku i da je imala namjeru podmetnuti nogu, bez obzira na to što nije. Megi relativizira stvari, ti skrećeš... itd. sve kako bi se održala teza da je Petra Laszlo monstrum, čudovište, nečovjek, psihopat... koju treba isprebijati, šakom, letvom, cipelom...
Kako god okreneš, i kakva god opravdanja vi imali, to vaše ponašanje, i izmišljanje nije baš normalno.
Last edited by ostrakon on 27/9/2015, 21:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
imam bolju ideju:drzi mi ogledalo i cuvaj leđa:Pdzango wrote:Megi, ajde da se stisnemo jedno uz drugo ipak.maggie13 wrote:ocekujem otvaranje teme s tvoje strane o ruznoci i ljepoti svakog od nas ponaosob,kao i procjene licnosti te psiholoskih profila. Samo nemoj uopcavat, muljat i pokusavat vrijeđat kad nemas konkretnog odgovora,molim te:)ostrakon wrote:Ajde nek vas se još malo okupi, pa zbijte redove. Razotkrila se sva vaša ružnoća i kompleksi, pa ako se stisnete jedan uz drugog, onda se pojedinačno neće toliko primjetiti.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
2014-04-12
...a njeno (Petrino) kod Tebe nalazi opravdanje?ostrakon wrote:kofein wrote:Ja mnogo prostačim, budi oprezan, Megi laže, a ti si za ustanovu. Mislim da je greška u nama.dzango wrote:Ne znam koji mu je kurac da tvrdi da je crno belo i da tvrdi da ono što smo svi videli, se u stvari nije dogodilo.kofein wrote:Džango nije za psihijatra, on je više za gej paradu.
Ja se isključivo osvrćem na vaše komentare u svezi dotične Petre po prethodnim temama, i potrebu da od nje radite čudovište, nečovjeka. Pogotovo sad nakon što se ispostavilo da ovog s djetetom nije ni dotaknula pa se izmišljaju stvari, Džango evo zna što je ona mislila u njenog glavi u tom trenutku i da je imala namjeru podmetnuti nogu, bez obzira na to što nije. Megi relativizira stvari... itd. sve kako bi se održala teza da je Petra Laszlo monstrum, čudovište, nečovjek, psihopat... koju treba isprebijati, šakom, letvom, cipelom...
Kako god okreneš, i kakva god opravdanja vi imali, to vaše ponašanje, i izmišljanje nije baš normalno.
Guest- Guest
Gde meni da daš ogledalo. Znaš da sam smotan. Molje da se stisnemo. Tu nema da omašim.maggie13 wrote:imam bolju ideju:drzi mi ogledalo i cuvaj leđa:Pdzango wrote:Megi, ajde da se stisnemo jedno uz drugo ipak.maggie13 wrote:ocekujem otvaranje teme s tvoje strane o ruznoci i ljepoti svakog od nas ponaosob,kao i procjene licnosti te psiholoskih profila. Samo nemoj uopcavat, muljat i pokusavat vrijeđat kad nemas konkretnog odgovora,molim te:)ostrakon wrote:Ajde nek vas se još malo okupi, pa zbijte redove. Razotkrila se sva vaša ružnoća i kompleksi, pa ako se stisnete jedan uz drugog, onda se pojedinačno neće toliko primjetiti.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
2014-04-19
imam..i ogledalo i drzaca..imas ti muda otvorit temu ili nastavljas djetinasto provocirat stalno bjezeci od konkretne teme u bespuca on/off taktike?ostrakon wrote:nemaš ogledalo?maggie13 wrote:nista od teme?:Dostrakon wrote:ne trebam otvarati temu, imaš ogledalo, pa u njega pogledaj, ja ti nisam potreban da vidiš svoje nedostatke i ružnoćumaggie13 wrote:ocekujem otvaranje teme s tvoje strane o ruznoci i ljepoti svakog od nas ponaosob,kao i procjene licnosti te psiholoskih profila. Samo nemoj uopcavat, muljat i pokusavat vrijeđat kad nemas konkretnog odgovora,molim te:)ostrakon wrote:Ajde nek vas se još malo okupi, pa zbijte redove. Razotkrila se sva vaša ružnoća i kompleksi, pa ako se stisnete jedan uz drugog, onda se pojedinačno neće toliko primjetiti.maggie13 wrote:Nemoj tako,on samo glumi buntovno dijete i provocira 'odrasle'..barem misli da to radi..:Ddzango wrote:Ti nemoj kod psihijatra. Neće te pusti napolje. Dotle pogledaj onu sliku gde šutira dete i smisli još neku svetsku zaveru.ostrakon wrote:Ako budeš posjećivao psihijatra, provjeri i optiku. To što vidiš monstrume oko sebe kojih nema to ti je znak nekih tvojih unutrašnjih demona. Eto imaš moj dobronamjerni savjet, posjeti stručnjaka.dzango wrote:
Nemas:)
Zena je priznala sve,sto ti vise branis u tom svom svijetu.
Problemi se rjesavaju na drugi nacin.
2014-04-12
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Posljednji dani iz islamskog kuta gledanja
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Na današnji dan:Referendum o samostalnosti Bosne i Hercegovine,iz današnjeg kuta o tom događaju.
» Policija napala izbjeglicu u Parizu
» Kamera tako mala...
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Na današnji dan:Referendum o samostalnosti Bosne i Hercegovine,iz današnjeg kuta o tom događaju.
» Policija napala izbjeglicu u Parizu
» Kamera tako mala...
Page 6 of 7